אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני עכשיו קונה מחשב: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB INTEL LEMONT DP965LT LGA775 CORE 2 GIGABYTE GV-NX79T256D GEFORCE 7900GT SLI 256MB DDR3 PCI-E RETAIL W.D 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER והייתי רוצה לדעת האם שווה על מחשב כזה לעשות OC? ואם כן אפשר המלצות בנושא כי אני לא ממש מבין, ובנוסף אפשר לדעת שם של תוכנה שדרכה עושים OC, תודה רבה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 397 צפיות
-
-
אז שאלתי היא איזה קירור כדי לקנות ל מעבד פנטיום 4 3 גיגה פרסקוט ? והאם כדי גם לקנות קירור לכרטיס מסך ? רדון 9800 פרו ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ובמצב עבודה הוא מגיע ל34 זה ללא אובר קלוק עם הקירור המקורי שקיבלתי עם אינטל יש לי לוח מסוג 945 s3 רציתי לדעת האם החישנים בסדר והכל עובד כרגיל האם זה נראה לכם הגיוני תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
תקציב עד 250 ש'ח אם אפשר פחות תמיד יותר טוב. לגבי המפרט בצד ימין. ולגבי משאבה אני לא יודע כמה ליטר לשעה מומלץ שהיא תשאב האם יש למישהו נתונים מומלצים ? אגב את הבלוק למעבד אני בונה לבד איזה חומר מומלץ ?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מחיר עד 200 שקל . שיהיה שקט. בתיכנון אוברקלוק קטן. מצב מנוחה המעבד מגיע ל 52 מעלות
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום שמעתי על האתר הזה שיש פה כתבות מעניינות קראתי על אוורקלוק ואמרתי אנסה, יש לי תקציו של 850 שקל ראיתי ביקורת שלכם על הריד מאק והבנתי שהוא די טוב ולא יקר אז מארז בערךבחרתי עכשיו איזה מאווררים לקנות רציתי גם לדים לעשות אותו יפה. יש לי פנטיום 3 1000 לוח של AOPEN עם אפשרות להעלת מהירות זיכרון 512 כרטיס מסך 128 ASUS FX5200 תודה לכולם על העזרה ושנה טובה
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה מצטער על חוזר היידע מראש כי אני די חדש פה.. אני קיבלתי מחשב amd 2600 עם מאוור על המעבד במהירות 4400 משהו כזה והטמפרטורה הייתה על 54 ככה.. עכשיו אני כמו טיפש פתחתי את המחשב בחלקו הצדדי ושמתי מאוור רצפה גדול ולשמחתי הטמפרטורה ירדה ל 48 במאמץ הכל טוב ויפה עד שבטעות נגעתי במאוור של המעבד והוא הפסיק להסתובב... שהדלקתי אותו שוב ראיתי שכנף אחת נשברה ועשתה רעש חזק והמאוור לא מסתובב כראוי, היא הייתה רופפה אז הוצאתי אותה והדלקתי שוב עכשיו הטמפרטורה על 56 ועולה והמהירות סיבוב של המאורר של המעבד הוא 3660 אממ אז ככה שאלתי היא האם אפשר להחליף רק מאורר של מעבד? ושאלה שנייה מה ההמלצה שלכם בנושא לאורר של המעבד שלי וכמה זה עולה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס GF6800 של ASUS קוראים לו V9999 למבינים שביניכם.. אני רוצה לקנות לו גוף קירור חדש שקוראים לו AcceleroX1 של AC אבל אני בטוח שאני לא יכול לחבר את החשמל של המאורר לשקע בכרטיס (הפינים שונים).. אני יודע שאפשר לעשות את זה לפי זה : http://www.extreme-mods.de/readarticle.php?article_id=17&rowstart=3 זה אותו כרטיס אבל הכל כתוב שם בגרמנית.. האם יש מתאם שאפשר לקנות שיאפשר לי לחבר אותו לכרטיס..? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולכם ונעים מאוד אני תמיר , לפני כמה ימים החלפתי מחשב והתחלתי להתעניין בOC והנושא מאוד מעניין אותי,קראתי כמעט את כל האשכולות שלכם ולמדתי המון, המפרט שלי בקצרה: P-4 2.6 800 MHZ WD 40 GB 7200 8 BUFER RADEON 9500 PRO ABIT IC7 SAMSUNG 256 X2 400MHZ PC3200 עכשיו אני יודע שרובכם יגידו שמחשב כזה לא ממש צריך OC אבל אני מתעקש ללכת איתו קדימה ולראות עד לאן אני יכול לסחוט את המערכת ולהיות חלק מהקהילה של הOC אמרתי לכם אני נעול לעשות ואני אכן אעשה,העניין הוא שאני קורא המון על מכפלות מתחים FSB ועוד ועוד... אבל אין לי מושג מה ואיך לעשות נכון,אציין לכל המעוינינים לדעת שאני לא ילד כמו שכמה שאלו אותי בפרטי,יש לי שניים משלי ואני חולה מחשבים מיום שגיליתי אותם לפני כשבע שנים…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מצטער על הבורות אבל לא כל כך הבנתי מהמדריכים איזה תוכנת OC הכי כדאית ומאיפה ניתן להשיגה. אשמח אם תתנו לי קישור לתוכנה טובה לOC אשמח לתגובות אליעד
-
- 7 תגובות
- 480 צפיות
-
-
רציתי להיות בטוח האם יש בביוס אפשרות להגדיר את הזכרון לעבוד ב 400mhz שאלה נוספת - במידה ואני קונה את לוח האם הנ"ל בזמן הקרוב, האם יש סוגיות ביוס כלשהן שדורשות עדכון? הכוונה בעיקר למטרות OC... (אני מתכוון להגיע למהירות באס של עד 450mhz)
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
המליצו לי ללכת על Zalman CNPS7000Cu ועל חיבור מאוורר SF2 לגריל שלי ועוד אחד סתם במארז. המעבד:Intel P-4 2.4C GHz 800FSB הלוח:P4P800 (לא יודע אם צריך אבל עדיין) איזה גוף שקט יותר? Zalman CNPS7000Cu או9 Thermaltake Smart & Silent Volcano ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום חבריה,יש אצלי מחשב פנטיום 3 שכול הזמן נופל,בהתחלה פתחתי לנקות,ניקיתי הכול ואז המחשב היה נופל כול פעם. בדקתי את הטמפרטורה הייתה גבוהה מאוד. כ 120 מעלות. פתחתי שוב ניקיתי וסידרתי הכול שוב הטמפרטורה חזרה ל 74,והמחשב עדיין קורס ולא מעלה את הווינדוס. האם הבעיה פה היא בטמפרטורה ? או שבעיה אחרת.. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום חברים,יש לי מחשב נייד שאחרי כמה דקות של פעילות מפסיק להגיב ועושה כול מיני עיוטים על המסך,אמרו לי שזה מלא באבק וצריך לנקות,אני וחבר פתחנו את המכסים הקטנים וניקינו גם את הארדיסק,זה עזר ליום יומיים,וחזר שוב הבעיה. את המחשב עצמו אני לא יכול לפתוח כי אין לי את המברגים המתאימים. מה אני יכול לעשות כדי להיות בטוח שזה מאבק ואיך אני יכול לנקות בלי לפתוח אותו או לפתוח בדרך כול שהיא? תודה רבה לכם,שראל[br]פורסם בתאריך: 28.12.2007 בשעה 11:56:24 הלו?.. מישהו אולי מבין במחשבים ניידים....?.. ???
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שקוראים לה EVEREST home edition ויש שם אפשרות של בנצ'מרק וראיתי שכמה שכולם משתמשים בזה אז מה זה ויש שם כתיבה וקריאה... יש לי פנטיום 4 2.8 לוח אם ASUS p4s800d כרטיס מסך ATIradeon9200SE האם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג והטמפרטורה המממוצעת של המעבד- 42C
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ברצוני לשים מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז (מעל הכוננים). לשם כך אני צריך מקדח כוס לפח בקוטר 80 מ"מ. אתמול נסעתי ל"סופר הום סנטר" בגעש, ל"אייס קנה ובנה" בגעש, ול"היפר רוזנפלד" בכפר-סבא. באף אחד מהחנויות לא היה את המקדח. האם מישהו קנה מקדח מסוג כזה והוא יוכל להגיד לי איפה הוא קנה? תודה מראש.
-
שלום לכולם לפני שנתיים קניתי את המאורר הזה מזיג זאג כשהזמנתי מחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5494 הוא מעולה! אבל לפני כמה חודשים התחיל להרעיש. התזתי עליו בלחץ אוויר וכדומה זה עזר מעט אבל הוא ממשיך להרעיש. האם יש טעם לפרק אותו? אף פעם לא הרכבתי מאורר אבל לא נראה לי שצריכה להיות בעיה. האם אצטרך אחרי הפרוק למרוח משהו? רשום שהמאורר מגיע עם מדבקה במקום משחה אין לי בעיה לקנות אחד חדש פשוט רוצה לדעת מה אתה חושבים כי כשאני נותן לו מכה, או עוצר אותו הוא שקט אבל אז חוזר להרעיש בכל זאת בן שנתיים
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגדלים האלו 10' 18' וכ"ו? איך אני יודע מה מתאים לצריכים שלי מבחינת מידות? והאת האם הם עד כדי כך משפרים את זרימת האוויר? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1101_630_1120
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את המארז 6A19 הלבן הבלטה הזאת ( ) זה: http://www.compucase-hec.co.uk/images/products/Cases/400x400_6A19beigefront.jpg אני רוצה לקנות ביום ראשון מאוורר למחשב התוספת מקדימה אני חושב שהמידדה של המאוורר היא 120MM ואני רוצה לקנות מאוורר עד 110 מקסימום 117 שקל העדפה למאוורר שקט ושמוציא אור ( שייצא לי אור מהתריסים יהיה קטלני כזה יפה לפחות... ) תוכלו להציע לי רק מהחנות TMS.CO.IL מאוורר שקט ועם אור ואני חושב שזה 120MM .... תגידו לי מה דעתכם על המאוורר הזה: http://tms.co.il/product/4514 אישית הוא נראה לי חמוד לאללה השאלה אם הוא שקט ודוחף הרבה אוויר פנימה לתוך המארז שגם זה חשוב לי... אני לא מתייחס לזה שהוא עושה 1500PRM אלא כמה אוויר הוא דוחף פנימה... …
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולכם. קוראים לי אריאל ואני משתמש חדש פה באתר. האמת שעד עכשיו יותר התעסקתי במודינג ואני כנראה אעלה פרוייקטים שלי לאתר בזמן הקרוב,אבל לא יכולתי שלא להתלהב ולהיסחף אחרי ה-Overclocking. כרגע אני יודע די מעט בנושא.אני יודע שצריך להגדיל את מהירות ה bus ואז עם מהירות המכפלה של המעבד,המהירות תדר יוצאת גבוהה יותר והמעבד מואץ. אני יודע להכנס לביוס ולבצע שינויים,רק שאני עדיין לא יודע אילו שינויים לעשות... כמה דרסטי אפשר לעשות את השינוי במהירות,כמה זרם צריך להגביר למעבד,באיזו מידה יותר,ובאיזו תדירות אם בכלל. כרגע יש לי את התוכנות OCCT,CPU-Z,S&M,GPU-Z וכו'... מאוד אשמח אם מישהו יהיה מוכן לעזור לי ולהסביר לי יותר בעניין הזה כי אני מאוד רוצה לקחת את זה ברצינות! אפיל…
-
- 67 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז ככה.אני חדש וקוראים לי יהב. ואייל אם אתה רואה את זה כן זה יהב מהביצפר..חחח... בכל מקרה יש לי כמה שאלות שאני רוצה לשאול המון זמן והמחשב עושה לי בעיות אז עכשיו אני חייב להפיל עליכם את זה. אני מצטער על כל השאלות שאני הולך לשאול אבל אני מתחיל.עזרה בבקשה. קודם כל המפרט,המחשב שלי ממש ממש ממש ישן אז תבינו: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz 17 x 100 לוח אם: Tyan S2266 Trinity 510 5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM צ'יפסט: VIA VT8753 Apollo P4X266 זיכרון: 512 DDR כרטיס מסך: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 64 MB עכשיו לשאלות 1.מה דעתכם,המחשב יכול להיות מחשב חזק ללא השקעה כספית גדולה?(אני מתכנת ודרוש לי הרבה כוח אני לא גיימר אז כך שאין לי צורך במשחקים) 2.מה הטמ"פ המומלצות למעבד,לוח אם,כרט…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה או משנה את כיוון המאוורר שלו הוא עושה למחשב ריסט... האם זה אמור להיות ככה? או שלא ויש בעיה... הספק שלי הוא NoiseTaker 2 420W תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אז ככה..המאבד שלי כרגע עומד על 32 מעלות © הבעיה שלי היא טמ"פ המארז.כרגע הוא עומד על 51 מעלות © זה מגיע מדי פעם ל 70 מעלות!70 מעלות!....שוב...70 מ-ע-ל-ו-ת!והמחשב נתקע. אין לי מושג למה זה קורה... הנה תרשים קטן של הסרקולציה בפנים..תראו אם זה בסדר...(התרשים מצורף כקובץ) אז מה אני אמור לעשות?מה יכול לגרום לבעיה כזאת?עוד משהו בחלון של המארז תמיד פתוח זה הגורם לבעיה? מקווה לתשובות.תודה רבה לעזרתכם...אשמח אם מישהו שיש לו זמן יוכל לעזור לי טיפה..וסליחה שאני משגע אותכם... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם ומעבד שטובים לאובר קלוק ובמחיר עד 1000 ש"ח בתודה אלי אגב לא חשוב עים זה אינטל אוו אימדי :hi: :hi: :hi:
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר חנות שבה יש מאווררים צבעוניים למחשב?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-