עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Sp_RuS,

ראיתי מלא אנשים שעושים את הקירור LOW, כאילו שיעבוד חלש, לא על כל הכוח שלו... יש לי וולקנו 10, והוא עובד על כל ה 5000 RPM שלו... עם איזו תוכנה, איך אני עושה שהוא יעבוד על פחות וירעיש כמובן פחות תוך כדי כך... איך? והאם אני יכול להרשות את זה לעצמי מבחינת טמפ??! :s05: הטמפ: IDLE: 40 LOAD: 45 המעבד: פנטיום 3 EB 866@975MHZ

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  2. Started by BUNG,

היי יש לי GeForce 4 ti 4200 של לידטק יעני יש לי WINFAST 280TDH ואי חייב קירור חדש.... בבקשה תמליצו לי על משהו בין 100-200 שח

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  3. למשל כדי להוריד טמפרטורות וכל זה באמת צריך תדר 2d כזה גבוה?

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  4. Started by shibby15,

כרגע הכרטיס דיי חם ורועש ולא ממש מאפשר לעשות אובר קלוק. לא ראיתי שיש משהו שרשום שהוא מותאם ל 8600, מלבד זלמן שאני כמעט בטוח שיתאימו. אשמח לדעות והצעות. המטרה היא שקט כמה שיותר ומחיר יחסית זול, אני חושב שהגבול 150, אין לי בעיה עם יד שניה (כמו הטורבו 2 שראיתי שמציעים כאן או הסיללנסר 5

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  5. היום ניקיתי את המאורר של המעבד(אינטל דואל קור 3400) ואחרי שחיברתי והכל הדלקתי אותו והוא נכבה לי תוך עשר שניות, לפני שהוא רשם הודעה שטמפרטורות המעבד(CPU Temp) יותר מידי גבוהה, והוא גם רושם שיש בעיה באוברקלוק.. אני לא כל כך מספיק לקרוא לפני שהוא נכבה.. למישהו יש מושג?? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 438 צפיות
  6. בוקר טוב, במחשב של אחי קיימת בעיה כבר המון זמן שגורמת למחשב לעשות ריסטים לא מובנים ברצף ורק אתמול העליתי בדעתי להתקין תוכנה שבודקת את הטמפ' במחשב. להפתעתי גיליתי כי הטמפ' במעבד שלו עמדה על 81מעלות, בכל אופן ניקיתי את המאוורר לגמריי ואת הגוף קירור שמתחתיו ועכשיו זה עומד על 69-71 מעלות, עדיין..בתחום הבעייתי. מה שאני מחפש זה בעצם לרכוש מאוורר+גוף הקירור , ורציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על אחד כזה במחיר עממי כמובן, מכיון שזהו מחשב ביתי ולא מתקדם לא הייתי מעוניין להשקיע מעבר לתחום ה150 שקל אז אם מישהו בעל ידע יוכל להמליץ, אני אודה לו מאוד. הפרטים כמובן הם P4 PRESCOTT 3GHZ HT S478. תודה מראש ויום טוב

• 5 תגובות
    • 438 צפיות
  7. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוכש כרגע מעבד ולוח חדשים 775 האם הקירור ל775 שונה ? או שהגודל זהה ואפשר לקרר אותו עם כל פתרונות הקירור שיש בנושא הדביק? כי רציתי לקרר את המעבד הקודם שלי עם : thermalright slk-947u+enermax 92mm

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  8. Started by nivezrati,

שלום לכולם הצג שלי עובד סופית! הצלחתי להפעיל את התאורה גםםםם עכשיו! אני משתמש בSMARTI LCD וקריסטל פונטז ועכישו בJALCD ואני רוצה בJALCD לראות את האקוליזר של השירים עם השם למעלה והכל כזה יפה אבל במקום ריבועים כאלו הוא עושה אותיות בערבית או ג'יבריש או משהו בקיצר אני צריך עזרה עם זה בתודה ניב

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  9. הייתי רוצה לדעת מה הכי עדיף מבין אלו : 1. PIPE 101 rev2 http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/pipe101/pipe101.htm אם יש מאוורר 80 / 90 שקט חזק וטוב שאפשר להמליץ פה עליו והם יהיו שילוב טוב אז אשמח לקבל המלצה 2. SILENT 939 http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0200silent939/cl-p0200.htm לכאורה נראה שהוא הכי עדיף מבחינת משקל ורעש ומחיר אבל לא בטוח לגבי יכולות הקירור שלו 3. +6 HYPER http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B למרות הגודל הוא נראה לי הכי מבטיח אך השאלה אם כדאי להשקיע בכזה משקל וגודל מבחינת סיכון וגם מחיר דיי גבוה 4. HYPER 48 http:…

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  10. Started by ~oren~,

יש לי מעבד INTEL CORE 2 DOU CONROE E-6300 השאלה שלי היא אם גוף קירור מדגם Sharks של חברת Evercool יתאים למעבד?

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  11. Started by alex15,

שלום ... אני לא יודע מה השם של הטיימר המראה את טמפרטורה המעבד וגם השעה ווככה ... הנה תמונה למי שלא מבין .... איפה אפשר למצוא כאלו ? ןגם איך אפשר לחבר אותו ? איפה שמחברים את כפתור ההפעלה את הריסטרט את הנורות או שאיפה אנחנו שמים אותו טוב ?

• 6 תגובות
    • 438 צפיות
  12. Started by eranzo,

לא ברור למה הכרטיס כל כך חם... עומד 65-68 מעלות, לא במאמץ ולא OC, כל המאווררים פועלים ונקיים, מה ממולץ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 438 צפיות
  13. Started by gilloze,

שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק למה זה? תודה ענקית גיל

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  14. שלום, אני רוצה להתחיל בOC ואמרו לי שכדי להגיע למשהו גבוהה אני צריך להוריד את המכפלה, במקום 200כפול9 ל200כפול8. אז לא הבנתי מה יוצא לי מזה שיהיה לי במקום 1.8 יהיה לי 1.6. ד"א אמרו לי גם להוריד את היחס של המעבד לזכרונות מ2:2 ל 2:1.66 זה אומר שזה יוריד לי את המהירות זכרונות ל166MHZ ?;

• 4 תגובות
    • 438 צפיות
  15. Started by merlin_77,

אז ככה. אני לא אוברקלוקר, ולא שום דבר. אבל יש לי בעיה של ר-ע-ש! נמעס לי לשמוע את המאווררים טוחנים. יש לי spire על ה amd64 (זה שמגיע מKSP), על ה radeon9700pro יש את המאוורר הסטנדרטי שלו (זה כרטיס של גיגהבייט אם זה עוזר..) ובנוסף לספק כח (350W של enermax). יש 2 מאווררים. אני זקוק להמלצה ממנוסים איך להשתיק את המחשב הזה.. אין לי כסף לקירור מים וזה צריך להיות כמה שיותר זול... ראיתי שיש קירור מבוסס על הצינורות האלה שנקרא קירור פסיבי.. תציעו מה שאפשר...

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  16. Started by simon15,

אהלן חבר'ה היום עשיתי בנצ'מארק על המחשב שלי עם התוכנה 3dmark06 basic edition והתוצאה הייתה : 3193 שזה נראה לי קצת נמוך .. המפרט שלי הוא : מעבד: E6300 זיכרון: 1024Mb RAM כרטיס מסך: GeForce 7600 GT וזה קישור לתוצאות: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=9377021 תודה מראש לעוזרים ולעונים ..

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  17. Started by Psy,

היי, שוב אני. מצורפת תמונה..... באדום - המאווררים שנמצאים על הכרטיס מסך בצהוב - הכבל (שמתחבר לCD ROOM) שאליו מחוברים החוטים של המאווררים. השאלה שלי היא האם אני יכול לגרום לקצר או להשבתה\ירידה באיכות של המערכת? אני לא יודע אם זה כל כך בריא, אבל בשורה תחתונה הטמפ' של הכרטיס מסך ירדה ביותר מ-20 מעלות...! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  18. Started by Vladgi,

אני צריך המלצה לזכרונות oc למערכת venice שאני בונה התקציב הוא בסביבות 950~ שח לא יותר אני מוגבל בתקציב.אם בכלל יש זכרונות כאלו..במחיר הזה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  19. פחות או יותר לאיזה באס אני יגיע? בלי שדברים אחרים יגבילו אותי.. (ומה יהיה הסיבה שהלוח לא יוכל יותר מהבאס שתרשמו לו) האם ללוח אם הזה יש אפשרות העלאת מתחים אוטמוטית? שמעתי שבלוחות החדשים יש את זה שבוחרים בשינוי המסתח במעבד בביוס AUTO והלוח אם מחשב לבד ומשנה לפי כמה שצריך את המתחים בלי סיכון..? בכלל יש כזה דבר? ואם יש האם הלוח אם הזה תומך בזה?

20. Started by babalas,

יש לי כרטיס מסך PALIT HD2400PRO SONIC 256MB UPTO 1GB עכשיו זה כרטיס מצויין לצרכים שלי (שהם : כרטיס לחודש וחצי שיריץ הכל חוץ ממשחקים כבדים). מדובר בכרטיס שמחובר דרך VGA לטלויזיה 37' LCD והוא מבצע את עבודתו נאמנה שמדובר בסרטי HD כפי שציפיתי. הכרטיס מגיע עם OC מהמפעל ואני הפעלתי את הATI CATALYST ומעלות רשום שמה 37-43 משו כזה... ויש לי בעיה במשחק HALF LIFE 2 ובעוד המשחק עובד בצורה מדהינמה יחסית ל5200.... ובכל זאת יש לי אמנם 80-150FPS ויחד עם זה כל 3-4 דקות המשחק נעצר לחלוטים..... מה יכולה להיות הבעיה???

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  21. Started by stolen,

אני מעונין לעשות אוברקלו' למעבד 4600 דואל קור האם זה כדיי......?

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  22. שלום אני רוצה לרכוש ספק כוח שיחזיק לי את המערכת יציבה ויחזיק גם את ה6800LE שיגיע יחד עם הספק החדש המחירים שאני יכול לשלם זה 300-400 ש"ח תודה לכל מי שיעזור לי

23. Started by razoli,

עשיתי OC ללוח אם ומעבד בהתאמה: 190 ל220 2000 ל2400 ומאז המאורר של הלוח מרעיש מי שהוא יודע איך אני מחליף אותו? ואיזה שווה לי לשיפ במקומו? (בתמונה המאוור)

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  24. Started by BHXHO2,

איך אני יכול לגרום למאוור מעבד לעבוד כל הזמן כל 100% זאת אומרת שהלוח לא ישלוט על המאוור העם זה דרך הביוס לוח של GA8I945PG Gigabyte מעבד 3 גיגה פרסקוט קירור סטוק תודה ניסים

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  25. Started by shay33,

לילה טוב יש לי geforce fx 5200 אני מעוניין לעשות לו אובר קלוק עכשיו לפני איזה חודש התקנתי עליו מאוורר ואז העלתי (לא זוכר כמה) דרך ההגדרות ולא ראיתי שיפור, עכשיו אין עליו מאוורר ואני שואל האם שווה לעשות לכזה כרטיס מעפן אוברקלוק יצא לי מזה משהו? וגם אם כן מה? ד"א-איזה תוכנה בודקת את החום של כרטיס מסך תודה ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 438 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.