עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 2ten,

שלום חברים!!! יש לי שאלה בקשר לגוף קרור איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך RADEON X550 256MB http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image1.jpg http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image2.jpg ושיהיה שקט וטוב תודה חברים

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  2. פחות או יותר לאיזה באס אני יגיע? בלי שדברים אחרים יגבילו אותי.. (ומה יהיה הסיבה שהלוח לא יוכל יותר מהבאס שתרשמו לו) האם ללוח אם הזה יש אפשרות העלאת מתחים אוטמוטית? שמעתי שבלוחות החדשים יש את זה שבוחרים בשינוי המסתח במעבד בביוס AUTO והלוח אם מחשב לבד ומשנה לפי כמה שצריך את המתחים בלי סיכון..? בכלל יש כזה דבר? ואם יש האם הלוח אם הזה תומך בזה?

3. למישהו כאן יש 8800GTS והרכיב קירור מים?

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  4. Started by sheff2k1,

יש לי geforce 7600 GT AGP של לידטק. ניסיתי לעשות אוברקלוק עם שתי תוכנות: rivatuner ו coolbits. בריבהטיונר שום דבר לא קורה כאשר אני לוחץ על כפתור הTEST, הוא פשוט נלחץ ואין שום תגובה. בקולביטס אני מקבל test failed בכל קונפיגורציה. אין לי שמץ מה הבעיה, אבל אני אציין גם שניסיתי לעשות bios read עם התוכנה שמגיעה בבאנדל של הכרטיס, וגם בזה יש failure. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 424 צפיות
  5. Started by babalas,

יש לי כרטיס מסך PALIT HD2400PRO SONIC 256MB UPTO 1GB עכשיו זה כרטיס מצויין לצרכים שלי (שהם : כרטיס לחודש וחצי שיריץ הכל חוץ ממשחקים כבדים). מדובר בכרטיס שמחובר דרך VGA לטלויזיה 37' LCD והוא מבצע את עבודתו נאמנה שמדובר בסרטי HD כפי שציפיתי. הכרטיס מגיע עם OC מהמפעל ואני הפעלתי את הATI CATALYST ומעלות רשום שמה 37-43 משו כזה... ויש לי בעיה במשחק HALF LIFE 2 ובעוד המשחק עובד בצורה מדהינמה יחסית ל5200.... ובכל זאת יש לי אמנם 80-150FPS ויחד עם זה כל 3-4 דקות המשחק נעצר לחלוטים..... מה יכולה להיות הבעיה???

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  6. Started by pavlo,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לבצע OC על רכיבי המחשב שלי, ואם בכלל כדאי לי. המפרט הולך כך... מעבד ---INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ 800 FSB לוח אם --- MSI 865 PE NEO 2 - S כרטיס מסך --- MSI GE FORCE FX 5200 128MB זיכרונות --- לא יודע איזה חברה 512MB x 2

• 3 תגובות
    • 424 צפיות
  7. Started by ophir.oren,

הגעתי לאתר הזה בעקבות כתבה שנכתבה ב NRG - נחמד מאוד. טוב אז ככה, לבצע אוברקלוקינג למחשב עדיין לא בראש שלי כי זה פשוט ברור לי שאני אדפוק משהו...... השאלה שלי היא כזו (כי ככה הבנתי מהכתבה לפחות): האם שיפור של קירור המחשב בכלל והמעבד בפרט ישפרו גם הם (אפילו בקצת) את ביצועי המחשב? אם כן, מהי הדרך הכי טובה לקרר את המחשב? מלבד קניית מאווררים כמה שיותר טובים ומערכות קירור מקצועיות ומשוכללות האם יש דרכים נוספות שאפשר לעשות במחשב ביתי? האם מומלץ להשאיר את מארז המחשב פתוח או סגור? והאם זה משפיע? ד.א. המחשב שלי הוא פנטיום 4 1.8GH עם לוח של אינטל ו 500MB זיכרון אם זה משנה..... ואף פעם לא החלפתי את המאוורר הפנימי. יש מאוורר למעבד מאוורר קידמי ומאוורר אחורי...

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  8. Started by Gilo2005,

אז ככה עשיתי אוברקלוק ורציתי לדעת האם זה בסדר שהמתח כול הזמן קופץ מ 1.648 וולט ל 1.664 וביחד עם זה המהירות של המעבד גולת בטיפה אז רציתי לדעת אם זה מסוכן או לא במצב עבודה רגיל והאם זה מסוכן אם תהיה אפסקת חשמל?

• 4 תגובות
    • 424 צפיות
  9. Started by shay33,

לילה טוב יש לי geforce fx 5200 אני מעוניין לעשות לו אובר קלוק עכשיו לפני איזה חודש התקנתי עליו מאוורר ואז העלתי (לא זוכר כמה) דרך ההגדרות ולא ראיתי שיפור, עכשיו אין עליו מאוורר ואני שואל האם שווה לעשות לכזה כרטיס מעפן אוברקלוק יצא לי מזה משהו? וגם אם כן מה? ד"א-איזה תוכנה בודקת את החום של כרטיס מסך תודה ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  10. המפרט שלי מופיע בתתימה. אני רוצה להבין קודם כל - למה הציעו לי פה ושם להוריד מכפלה למעבד ולהפגיז ב FSB - כשזה אומר תכלס בעצם - פחות OC למעבד ויותר למערכת כולה? אם אני עושה OC אז לא הגיוני להרביץ את הOC המירבי למעבד? למה להויד מכפלה אם כן ? (שוב תסתכלו במפרט שלי- המעבד לא משמש כמגביל לOC) ועוד שאלה- לבעלי לוחות 8KDA3 למיניהם- בביוס יש אפשרות לHIGH PERFORMANCE - מה זה עושה בעצם? אם אני עושה OC אז להשאיר את זה בOFF? או להפעיל את זה? (אינ פותח את את'רד הזה , לגבי כל השאלות שיהיו לי לגביי OC כי מצאתי את עצמי נדחף פתאום לתרדים אחרים וזה לא מנומס אז החלטתי לפתוח את שלי

11. Started by shaharo,

אני משדרג את המחשב ורוצה לעשות לו אוברקלוק רציני בניתי את המערכת הבאה אשמח להצעות ולשיפורים AMD +2500 Mobile Barton 266 Mhz GeIl Value w/hs 512mb pc3200 400 mhz Abit AN7 Radimax Scorpio +5 tt fans extreme volcano 12 (הלוח שלי לא מתאים לזלמן 7000 ואין לי בעיה אם הרעש) Artic Silver 5!

12. שני השאלות מתייחסות למאווררים למארז. *איזה מאוורר למארז 120mm מומלץ לקנות? אני ראיתי שהGlacialTech GT1225HBDL-1 Hydrodynamic Bearing 120mm 18dba 36CFM שמחירו 40 שקלים הכי מומלץ. אכן? *האם כל מאווררי ה80mm משמיעים רעש? לי יש 2 וכששקט (בלילה לדוגמא) שומעים אותם במרחק של 3 מטר ואף יותר. האם זה הגיוני? ואם יש מאווררי 80mm חרישיים, כמה מאוורר כזה עולה?

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  13. יש לי QUAD CORE Temperatures CPU #1 / Core #1 54 °C (129 °F) CPU #1 / Core #2 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #3 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #4 51 °C (124 °F) Aux 41 °C (106 °F) GPU 45 °C (113 °F) ספק כוח : 660W

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  14. Started by romany2005,

שלום, רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בקירור מים למעבד סוקט 423 במהירות 1.7 גיגהרץ בלוח אם הבא: http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd.html

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  15. Started by yoav1000,

יש לי מעבד פנטיום 4 סוקט 478 2.8G וזיכרונות רגילים של 400 מגה הרץ הורדתי את יחס הזיכרון והעלתי את הFSB עד שהזיכרונות היו חזרה על 400 לאחר שעשיתי ריסט למחשב המחשב לא נדלק והיתי צריך להוציא ולהכניס את הבטריה ועכשיו זה עובד אבל בלי אוברקלוקינק. מה הבעיה? יש לי לוח:MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) 800 MHz

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה סתם רציתי לדעת...ואם יש זה לא משנה איזה יצרן...כן?

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  17. שלום רציתי לדעת כמה מאווררים צריכים למארז של מערכת רגילה במידה ואני לא עושה OC תודה מראש

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  18. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוכש כרגע מעבד ולוח חדשים 775 האם הקירור ל775 שונה ? או שהגודל זהה ואפשר לקרר אותו עם כל פתרונות הקירור שיש בנושא הדביק? כי רציתי לקרר את המעבד הקודם שלי עם : thermalright slk-947u+enermax 92mm

• 3 תגובות
    • 423 צפיות
  19. ניגשתי לי לעשות OC מעבד 3 GHZ הבאס הוא 200 512 MB DDR 400 ... יש לי לוח אם ASUS P4P800S SE קיים בלוח שלי משהו שנקרא ALL OVERKLOCING או משהו כזה ויש לי שם 5 אשרויות א': STANDART -מה שהיה בהתחלה בלי OC ב': 10% OC ג': 20% OC ד': 30% OC ה':MANUAL -אני יודע שאת זה אני צריך ... יש שם לשנות מתח למעבד .... לשנות באס .... ולשנות זיכרונות באופן מוזר כי כשאני מזיז את זה מAUTO זה נותן כאפשרות מהירויות בין 433 MHZ עד ל533 MHZ כולל כל מה שיש ביניהם 466 וכו' עבשיו ... אין לי אפשרות לשנות מתח לזיכרונות ואין לי יחסים של מעבד :זיכרונות .... ויש לי עוד אפשרות שקוראים לה PERFORMANCE MODE מה הולך פה ? שאלות ... 1) מזה האחוזים האלה ... 2) מזה PERFORMANCE MODE ? 3)איפה אפשר לשנות מתח…

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  20. Started by DeadHunt,

מעבדP4 2.8אניטל 1M PRESCOTT HT800 שאלה: (לא לגבי במעבד) איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי במחיר של עד 1200 +- ש"ח אני שמתי העיין על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7300 וגם על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7079 יש לשני הכרטיסים אפשרות ל OC בעתיד?

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  21. Started by Or ei,

שמתי לב שהמהירות של המאורר שלי לא משתנה בזמן עומס (50-60 מעלות) הוא תמיד נשאר על ה480 סל"ד וככה גם הטמ"פ בהתאם 65-75 רק כשאני מפעיל אותו ידנית (דרך RIVA) ל100% (1700 סל"ט) אז הוא לא עובר את ה50 מעלות מישהו מכיר את התופעה? עוד משהו שאני חושד שיש פה לא מעט אנשים עם כרטיסים שמאוד מתחממים אולי זה הבעיה גם אצלהם ...

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  22. אני פשוט לא יכול יותר עם המאורר של אינטל הוא עושה רעש אדיר !!!!! יש לי מעבד כפול ליבה D820 עם לוח אם של גיגה בייט 8I945GME איזה קירור מתאים לי ללוח אם ולמעבד ? תודה

• 3 תגובות
    • 423 צפיות
  23. קניתי זלמן 900 היום וניסיתי להתקין אותו אבל אני לא מוצא איפה אני יכול לחבר אותו.. יש לי 3 מקומות שמתאימים אבל כולם תפוסים.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 423 צפיות
  24. Started by שמואלל,

שלום, יש לי זלמן 900 1. רציתי לישאולהאם מומלץ לימרוח עליו MX1 2. הוא כבר שנה אם אותה משחה והטמפרטורות ניהיו גבוהות (40)פעם היה 32 בקיץ, האם כדאי לימרוח משחה חדשה?ואיזה דרך הכי יעילה לנקות תמישחה? ודרך אגב אין לי אלקוהול ואני לא מתכוון ליקנות אז איזה עוד דרך יעילה יש תודה רבה שמואל

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  25. Started by moshe55501,

1.הציפסט שלי רותח שאני נוגע בו אי אפשר יותר שמשנייה אפר פשוט לבשל עליו. מה אפשר לעשות לגבי זה? 2.ברגע שאני עושה אובר קלוק הצ'יפסט גם מתחמם ? ד"א הציפסט שלי הוא NFORCE 4 SLI

• 3 תגובות
    • 423 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.