עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הזמנתי בהתחלה את האנרמקס 80 מ"מ אבל היה חסר אז לקחתי את הנ"ל,לפי המפרט שלו הוא גם חזק יותר מהאנרמקס 92 מ"מ. דרך אגב המאוורר ל-Thermalright SP97 for AMD . איך הוא? אין לו בורר מהירות אבל יש לי את ה-XASER 3 אז יש לי את הפאנל השאלה אם הוא ישלוט עליו או שאין אפשרות?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  2. Started by alexo360,

צריך המלצה לקירור למעבד ולכרטיס מסך מהאתר skypc.co.il

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  3. Started by matvey99,

שלום , קניתי היום מאוורר של AC של 12 ס"מ דגם AF12025 ויש לו חיבור 3 פינים שחיברתי לכניסה בלוח אם שכתוב NB FAN ואני עדיין לא מצליח לשנות את מהירות המאוורר ב SPEED FAN , עזרה מישהו? תודה.

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  4. Started by neshro,

אהלן, יש לי כיום מחשב עם מארז Aerocool m-40 ספק כוח Hec 400-TR-TF ומעבד Amd Phenom x4 9500 AM2. המחשב אמור להיות HTPC אבל הוא עושה רעש של טרקטור... אשמח לקבל המלצות על מאוורים חלופיים למפרט להלן שיהיו שקטים ככל האפשר.. תודה!

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  5. המעבד 6300 לוח DQ6 גיגהבייט זכרון 2 גיגה קינגסטון 667MHZ העניין הוא שבביוס ניתן להוריד את מכפלת הזכרון ל X2 ממה שראיתי ולא ניתן פחות האם אני טועה? אני כרגע באיזור 342 בבאס וזה אומר שהזכרון נמצא על 680MHZ +- , האם יש דרך לעלות עוד??

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  6. שלום לכולם זה המפרט שלי שכרגע על סטוק: C2D E6600 Thermaltake BigTyphoon DFI Infinity 975x G.skill 2048 DDR2 6400 800mhz Connect 3D x1800xt 256MB+AC accelero WD 250GB SATAII 16MB Gigabyte 3D Aurora Enermax 400W Liberty הטמפ אצלי במצב מנוחה : מעבד 40 מעלות הלוח על 50 וגשר הצפוני 59 הכרטיס מסך על 58-62 זה לא גבוה למערכת עם מארז וקירור כמו שלי? תודה לעוזרים

7. שלום, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט, עשיתי אוברקלוקינג מ-3Ghz ל-3.4Ghz ואז אני משחק בכל מיני משחקים וזה גורם ללגים (למין תזוזות כאלה של השחקן), תסבירו לי איך אני משתמש בתוכנה הזאת כדי לעשות אוברקלוקינג נכון, הנה האייסיקיו והמסנג'ר שלי: 279188637, kfirlion15@walla.com

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  8. Started by Sp_RuS,

ראיתי מלא אנשים שעושים את הקירור LOW, כאילו שיעבוד חלש, לא על כל הכוח שלו... יש לי וולקנו 10, והוא עובד על כל ה 5000 RPM שלו... עם איזו תוכנה, איך אני עושה שהוא יעבוד על פחות וירעיש כמובן פחות תוך כדי כך... איך? והאם אני יכול להרשות את זה לעצמי מבחינת טמפ??! :s05: הטמפ: IDLE: 40 LOAD: 45 המעבד: פנטיום 3 EB 866@975MHZ

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  9. Started by yoav1000,

יש לי מעבד פנטיום 4 סוקט 478 2.8G וזיכרונות רגילים של 400 מגה הרץ הורדתי את יחס הזיכרון והעלתי את הFSB עד שהזיכרונות היו חזרה על 400 לאחר שעשיתי ריסט למחשב המחשב לא נדלק והיתי צריך להוציא ולהכניס את הבטריה ועכשיו זה עובד אבל בלי אוברקלוקינק. מה הבעיה? יש לי לוח:MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) 800 MHz

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  10. Started by shibby15,

כרגע הכרטיס דיי חם ורועש ולא ממש מאפשר לעשות אובר קלוק. לא ראיתי שיש משהו שרשום שהוא מותאם ל 8600, מלבד זלמן שאני כמעט בטוח שיתאימו. אשמח לדעות והצעות. המטרה היא שקט כמה שיותר ומחיר יחסית זול, אני חושב שהגבול 150, אין לי בעיה עם יד שניה (כמו הטורבו 2 שראיתי שמציעים כאן או הסיללנסר 5

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  11. בוקר טוב, במחשב של אחי קיימת בעיה כבר המון זמן שגורמת למחשב לעשות ריסטים לא מובנים ברצף ורק אתמול העליתי בדעתי להתקין תוכנה שבודקת את הטמפ' במחשב. להפתעתי גיליתי כי הטמפ' במעבד שלו עמדה על 81מעלות, בכל אופן ניקיתי את המאוורר לגמריי ואת הגוף קירור שמתחתיו ועכשיו זה עומד על 69-71 מעלות, עדיין..בתחום הבעייתי. מה שאני מחפש זה בעצם לרכוש מאוורר+גוף הקירור , ורציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על אחד כזה במחיר עממי כמובן, מכיון שזהו מחשב ביתי ולא מתקדם לא הייתי מעוניין להשקיע מעבר לתחום ה150 שקל אז אם מישהו בעל ידע יוכל להמליץ, אני אודה לו מאוד. הפרטים כמובן הם P4 PRESCOTT 3GHZ HT S478. תודה מראש ויום טוב

• 5 תגובות
    • 444 צפיות
  12. שלום לכולם , עברה במוחי מחשבה לפני כמה ימים לשדרג את השילוש שלי למשהו קצת יותר חזק כמו 2.8C עם לוח וזיכרונות טובים אבל אחרי הבדיקות ראיתי שזה הוספה של לא מעט כסף ( 1000 ש"ח )שאני לא בטוח שהוא שווה את ההשקעה ביחס להבדל הביצועים שאני אקבל. בכל מקרה חשבתי אולי לנצל יותר את המערכת מבחינת האוברקלוק כי אני זוכר שקראתי פה על אנשים עם מעבד כמו שלי שהגיעו לתוצאות יפות מאוד אפילו עם קירור סטוק של INTEL , משהו כמו 3.0 - 3.4 ג'יגה אם אני לא טועה. הבעייה העיקרית שלי כרגע היא שהלוח ( <-------- מפרט ) לא מסוגל להתמודד כמעט בשום אוברקלוק . זה מניסיון אישי וגם מבדיקות שעשיתי באיטרנט על הלוח והביקורת עליו רשמו שהוא חלש מאוד לאוברקלוק.. המקסימום שהגעתי איתו ביציבות מלאה הוא 2.6 ג'…

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  13. Started by moshel7,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך gigabyte 7300 gt 256mb עים צלעות קרור והוא מיתחמם מאוד 62c במצב רגיל ו88c לאחר מישחק של שעתיים איזה קרור אני אמור להרכיב עליו והאים אני צריך להוריד את צלעות הקרור שעליו או להרכיב את גוף הקרור שתמליצו עליו על צלעות הקרור שקימות עליו? תודה לכל העונים משה

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  14. Started by Oranili,

יש לי AMD 4200 S939 עכשיו הוא עומד על 60 מעלות במאמץ! ו39 במנוחה. האם זה טוב ? ובכרטיס X1950 מה המעלות שאסור לעבור איתו ? תודה

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  15. : איך עושים את זה ???

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  16. Started by Or ei,

שמתי לב שהמהירות של המאורר שלי לא משתנה בזמן עומס (50-60 מעלות) הוא תמיד נשאר על ה480 סל"ד וככה גם הטמ"פ בהתאם 65-75 רק כשאני מפעיל אותו ידנית (דרך RIVA) ל100% (1700 סל"ט) אז הוא לא עובר את ה50 מעלות מישהו מכיר את התופעה? עוד משהו שאני חושד שיש פה לא מעט אנשים עם כרטיסים שמאוד מתחממים אולי זה הבעיה גם אצלהם ...

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  17. Started by carock,

איך הV1 בביצועים על 1200 סלד..? האם הוא שקט על כזה סלד..? הוא שצריך להוריד אותו עודד..?

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  18. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3201 ביחד עם לוח אם lanparty nf4 ut ultra-d ומעבד amd 64 venice 3200+. המחשב עוד לא הגיע. אני לא מעוניין באובר קלוק עצבני אלא במשהו לא גדול אך עדיין מורגש. מה אתם אומרים? תודה, דולב

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  19. Started by ktm250,

איזה קירור למעבד אתם ממליצים לי לקנות עד 200 שקל

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  20. Started by 2ten,

שלום חברים!!! יש לי שאלה בקשר לגוף קרור איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך RADEON X550 256MB http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image1.jpg http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image2.jpg ושיהיה שקט וטוב תודה חברים

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  21. האם למרוח על כל המעבד ( DUAL CORE AMD +3800) שיכבה אחידה ואז להניח את הבלוק של הקירור מים או שיש שיטה אחרת ?

22. Started by TheWave,

שלום! יש לי מעבד של אינטל Pentium III 1000Mhz עשיתי אוברקלוקינג והגעתי לתוצאה נמוכה מאוד. 1050Mhz. 140/7.5. זו לא הבאס הכי גבוה הוא לפני הכי גבוה. בהכי גבוה יש אי יציבות. למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  23. Started by אביתר,

טוב אז ככה.....תראו בעצמכם את הפרטים קודם אז ככה.......איך אני יכול לעלות מתח לזכרונות? ואיך למעבד..? ד"א יש דבר כזה בביוס DRAM TIMEING(משהו כזה לא בטוח) וזה קשור לתזמונים של הזכרונות.....מה זה נותן אם אני משנה? וגם מה זה CPU Multiplier?

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  24. Started by gilloze,

שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק למה זה? תודה ענקית גיל

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  25. שלום, אני רוצה להתחיל בOC ואמרו לי שכדי להגיע למשהו גבוהה אני צריך להוריד את המכפלה, במקום 200כפול9 ל200כפול8. אז לא הבנתי מה יוצא לי מזה שיהיה לי במקום 1.8 יהיה לי 1.6. ד"א אמרו לי גם להוריד את היחס של המעבד לזכרונות מ2:2 ל 2:1.66 זה אומר שזה יוריד לי את המהירות זכרונות ל166MHZ ?;

• 4 תגובות
    • 444 צפיות

דיונים חדשים בפורומים