אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! רציתי לעשות אוברקלוק צנוע ללא חשש לאי יציבות עם - E6300 לוח 965S3 זיכרונות TWINMOS 667 CL5 וקירור פריזר פרו ושאלת המפתח - על כמה כדאי לשים את הFSB ? תודה מראש ! ליאור.
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כידוע הכרטיס הזה פולט המון חום בשל מהירות הזכרון הגבוה וכו' מערכת הקירור המקורית מאוד מסיבית וגדולה והכי חשוב פולטת את החום מחוץ למארז האם כדאי להחליף את המערכת הרגילה באמצעי קירור אחר? יש המלצות מסויימות למאוורר כדי להוריד את החום באוברקלוקינג? האקסלרו X2 פחות טוב מהמערכת המקורית בהורדת הטמפרטורה
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
הקירור שלי זה הקירור שבא עם המעבד המפרט שלי בצד... עד כמה אני יכול להגיע שישאר יציב?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח גיגהבייט Intel i875P AGPSet BIOS for 8IK1100 F10 AWARD BIOS עם מעבד 3ג 512 עם 2*256 קינגסטון 400m שאלתי היא כיצד אני עושה לו oc והאם ניתן לבצע זאת ללא תוספת קירור אלא בקירור מקורי אולי הוספתי לו 2 מאוורים קטנים לקרר את ההארד-דיסקים אבל לא יותר הטמפ של המעבד היא 42 43 במצב מנוחה בתודה מראש אלעד
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות את המאורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4901 ורשום שהגודל שלו 92 , ראיתי שיש גם מאוררים שהגודל שלהם זה 90 רציתי לדעת אם באמת יש שני סוגי גדלים או שכולם זה 90? פשוט לי במחשב יש 90 רציתי ללכת לקנות את ה AC שהוא 92 ובסוף לא רניתי כ פחדתי שלא יתאים מבחינת הגודל.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום. קראתי כמה אשכולות פה והבנתי שהמחשב שלי לא במצב טוב בכלל. יש לי את המארז ששכחתי את שמו, נראה לי mini tower 610A... משהו כזה. קיצר המעבד שלי הוא AMD 64 ושמתי לו קירור ALPHINE64 של AC בנוסף יש לי שני מאווררי 120MM אחד מהקדימה ואחד מאחור. הטמפ' במנוחה של המחשב הם: מעבד - 55~ לוח אם - 38~ הארדיסק - 40~ ספק - 55~ מה אפשר לעשות? הוספתי דלת עץ עם 2 מאווררים של ספק, אחד מכניס והשני מוציא וזה לא הזיז בגרוש השכבתי את המחשב על הצד שהחום יעלה למעלה דרך הדלת שיש בה חורים וזה גם לא עזר המחשב נמצא בפינה של החדר ולידו המסך (הגב של המסך CRT קרוב לגג המארז.. שמושכב) אולי אם אני אשים את המחשב על הריצפה זה ישנה משהו? כדאי להחליף מאווררים? מה עושיםם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי לוח MSI K8N-NEO4-F שאלתי היא האם אפיק ה-PCIE נעול בלוח זה על 100 או 101? מפני שהבנתי שבלוחות שונים הנעילה שונה. בתודה מראש. .ProtoSs.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
האם אפשר לפתוח צינורות ל LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום. אני בקרוב קונה מחשב ורציתי שתמליצו לי על 2-3 לוחות אם טובים של DFI או חברה אחרת המליצו לי על DFI DIFINITY מישהו מכיר ? יכול להגיד לי האם הוא יהיה טוב אני לא מתכנן OC רציני מאוד המעבד יותר מעניין אותי ואם אני ארצה גם לעשות לכרטיס מסך שהלוח אם לא יגביל אותי.. אז מה אתם אומרים על הלוח הזה הוא היה טוב לOC? (אני אכול פשוט לעלות מתח ובאס למעבד נכון) אני הולך על AMD אני חושב שהם עובדים בשיטה אחתר לא FSB תקנו אותי אם אני טועה..
-
- 5 תגובות
- 474 צפיות
-
-
זה ה8800GT של PALIT מימין התוכנה שבאה עם הדרייבר של הכ.מ משמאל GPU-Z אז..מה מראה את הטמפ' הנכונה? ועם איזה תוכנה אפשר לבדוק אותו ב100% LOAD? http://your-images.org/pics/2e03e149dbd5d0c7bf6ad23bcd32f965.JPG
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
-
-
יש לי מחשב AMD 2600 ואני רוצה לקנות מאוורר לוח האם שלי GA-7N400-L GIGABYTE מה הייתם מציעים בסביבות ה 300 שקל שיתאים ללוח הזה תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אהלן, מה צריך בשביל לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך הזה מבלי שיקרוס? ניסיתי עם תוכנת ATI TOOLS ולא הלך... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מעבד E4400 ללא אוברקלוק מארז Antec sonata 2, זקוק למאוורר קדמי. בתקציב נמוך. תודה נ.ב. אני קונה מ skypc אז אשמח להמלצות משם.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש בכלל משהו כזה אמין ? או שהכי טוב זה לקרוא מהביוס ? מה נראה לכם טמפרטורה נורמלית במצב IDLE ? מפרט (מחשב בסיסי מאוד) AMD Athlon 64 X2 4200 ABIT NF-M2S Kingston 2*1024 667 CL5 Compucase 6K31
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
יש לי מעבד 478 2.6MHZ Prescott ללא IHS קירור רגיל של אינטל ולוח M GIGABYTE GA-SINXP1394 ver 1 מה אתם ממליצים לי לעשות כדי להוצי יותר מימה שיש לי (אין לי יותר מידי נסיון ב OC )
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מאורר אחורי של מחשב נייד יכול להיות 12v או שהוא רק 5? איך אני יכול לבדוק כמה v זה?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה. אני מתכוון לקנות GA-M55plus-S3G (Rev 1.x) עם AMD 3800 x2 יש בלוח אם כרטיס מסך מובנה של nvidia שמעתי שהלוח אם לא כ"כ מתאים ל-OC בגלל הכרטיס מסך, האם זה נכון? האם רק זו הבעיה של הלוח אם או שבכלל הוא לא מתאים ל-OC? או אולי רק קצת? השאלה היא - אם אני קונה את הלוח הזה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך חיצוני האם הבעיה של חוסר תאימות ל-OC נשארת? ברור לי שיש לוחות אם יותר טובים אבל גם יותר יקרים וכרגע הצרכים שלי הם די בסיסים כמו לגלוש באינטרנט, אופיס, הורדת סרטים ומויזקה וקצת קידוד סרטים (סרטונים, לא משהו כבד במיוחד). ואם כבר אני שואל, בהנחה שאי אפשר לעשות OC, אם אני קונה קירור טוב יותר מההיטסינק הבסיסי כמו למשל קירור אוויר/מים - האם זה יוסיף לביצועי…
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
דבר ראשון המכפלה ירדה ל 6 במקום 9 ולפעמים זה קופץ כזה ל9 וחוזר ל 6 http://img214.imageshack.us/img214/2986/80608094ws1.jpg דבר שני אחרי שעשיתי את האוברקלוק וניסיתי לגלוש באינטרנט לא הצלחתי להכנס לרוב האתרים וכשכן הצלחתי ראיתי כתב גיבריש כזה וכל האתר היה מעוות יש לי אפשרות כזאת בביוס של אוברקלוק אוטומטי כזה שאתה בוחר 10 15 20 % עשיתי על 15 והכל עבד אפילו עשיתי 3DMARK אם מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם האינטרנט וזה שזה קופץ מ6 ל 9 אני ישמח E6600 ASus p5b-vm-se 2gb crosair 667 mhz cl4 zalman 500W עוד דבר המפרט הזה מתאים לאוברקלוק?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
הלוח החדש הוא הasus a7n8x-x מה יכולות האוברקלוק של הלוח הזה?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם , עברה במוחי מחשבה לפני כמה ימים לשדרג את השילוש שלי למשהו קצת יותר חזק כמו 2.8C עם לוח וזיכרונות טובים אבל אחרי הבדיקות ראיתי שזה הוספה של לא מעט כסף ( 1000 ש"ח )שאני לא בטוח שהוא שווה את ההשקעה ביחס להבדל הביצועים שאני אקבל. בכל מקרה חשבתי אולי לנצל יותר את המערכת מבחינת האוברקלוק כי אני זוכר שקראתי פה על אנשים עם מעבד כמו שלי שהגיעו לתוצאות יפות מאוד אפילו עם קירור סטוק של INTEL , משהו כמו 3.0 - 3.4 ג'יגה אם אני לא טועה. הבעייה העיקרית שלי כרגע היא שהלוח ( <-------- מפרט ) לא מסוגל להתמודד כמעט בשום אוברקלוק . זה מניסיון אישי וגם מבדיקות שעשיתי באיטרנט על הלוח והביקורת עליו רשמו שהוא חלש מאוד לאוברקלוק.. המקסימום שהגעתי איתו ביציבות מלאה הוא 2.6 ג'…
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני קונה מחשב 7800GTX של אסוס אממ ocz rev 2.0 platinium אוקיי ועוד כמה דברים אני רציתי לקנות תמארז Antec TX1088AMG והוא בא עם מאוורר אחד ואפשר לשים עוד איזה 4-5 מאווררים עכשיו אני לא מבין בזה אז אפשר לדעת איזה מאווררים לשים עוד(אם צריך) כי אני צריך מארז קר וטוב ואם יש לכם נגיד להביא לי מארז טוב יותר זה יתקבל בברכה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה אומרים חכמנו לגבי ההצהרה של היצרן לגבי 33 מעלות(בהתאם למעבד) והאם מישהוא התנסה עם הלוח שבנידון עם מעבד E6750 ומה המעלות המינימליות לא בעומס.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד P4 2.6 HT שכרגע הוא על 2.8 אחרי OC, אני רוצה להמשיך ולעלות את אותו ל 3.2 אבל אני חושש שהוא יתחמם יותר מידי. עכשיו במנוחה הוא על 35 מעלות ובמאמץ בסביבות 52 מעלות. יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4C800DELUXE ואני יודע שניתן להגיע איתו ל3.2+, אתמול עשיתי לו OC של 20% והוא הגיע ל 3.1 ובמנוחה הוא היה על 40 מעלות ובמאמץ הוא הגיע ל 60 מעלות, וגם עשיתי לו בדיקה עם 3DMARK 03 והוא נתן ציון 11648 האם זה טוב? אני רוצה לשים מאוורר על המעבד שיקרר אותו כדי שאני יעשה לו OC ל 3.2 אבל אני לא יודע בדיוק איך אני שם את המאוורר, האם עלי להוריד את ההיטסינק של המעבד או שעלי להתקין את המאוורר עליו איך שהוא? ואיך אני מחבר את המאוורר לספק? ודבר אחרון אשמח לקבל המלצות למאוורר טוב. תודה…
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-