עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by -UltraV-,

איך אני בודק את זה? בבקשה..כי כמו ש gigabyte מסבירים אפשר לשנות את ההספק מהביוס אצלי =\ כמו כן אפשר לעשות OC מהביוס שזה כבר בדקתי ועובד

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  2. אני עושה מודינג ואני עדיין לא החלטתי איזה מאווררים לשים במארז חשבתי על 2 אפשרויות אפשרות 1: 2מאווררים 80מ"מ מקדימה מכניסים אוויר 2 מאווררים 80מ"מ מאחורה מוציאים אוויר 1מאוורר 120מ"מ בגג מוציא אוויר אפשרות 2: מאוורר 120מ"מ מקדימה מכניס אוויר מאורר 120 מאחורה מוציא אוויר מאוורר 120 בגג מוציא אוויר מאוררים ה 120מ"מ יהיו המאווררים האלה": http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/thunderblade120.htm שעולים 66 דקל בפנדס והמליצו לי שהם טובים וה 80 מ"מ אני חשבתי על המאוררים האלה: http://www.thermaltake.com/dcfans/35drivebay/a1873.htm ה80 מ"מ האלה טובים? איזה מהאפשרויות יותר טובה? ואיזה עוד כדאי לשקול? תודה,טל

3. ועוד כמה צעצועים של Evercool כמו הקירור לכרטיס מסך שסוקר באתר וקירור אוויר שכולל בתוכו קירור מים דברים שבאמת וכמעט לא נראו בארץ ואיך לדעתכם מיני טייפון שווה?!

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  4. מעבד: C2D E6300 לוח אם: Asus P5B

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  5. במעבדים כפולי ליבה (2 ליבות) האם אפשר לעשות OC אוברקלוק רק לליבה אחת??

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  6. יש לי לוח אם EPOX 8KDA3J מעבד AMD 64 3000 תגידו לי מה אני יכול לעשות אני רוצה אוברקלוק או משהו זה יעזור לי במשהו??? ואם זה מסוכן יש לי 512+256 DDR תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  7. יש לי לוח Abit NF7 Series עכשיו אני רוצה לחבר מאוור נוסף 80 מ"מ לאן אני מחר אותו מאיפה אני מביא חשמל והאם טמפ' 52-54 מעלות לא במאמץ של מעבד AXP 2600+ זה בסדר? ???

• 5 תגובות
    • 451 צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

תנו הצצה במפרט ותגידו לי אם אפשרי רק אתקן את המפרט יש לי ספק 430W של טרמלטייק עריכה הזכרונות בתדר 667

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  9. Started by Gilo2005,

אז ככה עשיתי אוברקלוק ורציתי לדעת האם זה בסדר שהמתח כול הזמן קופץ מ 1.648 וולט ל 1.664 וביחד עם זה המהירות של המעבד גולת בטיפה אז רציתי לדעת אם זה מסוכן או לא במצב עבודה רגיל והאם זה מסוכן אם תהיה אפסקת חשמל?

• 4 תגובות
    • 451 צפיות
  10. אני ממש לא יודע איך, אם מישהו גבר יכול לעזור........ [glow=red,2,300][/glow]

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  11. Started by elad76,

האם הקירור של 1900GT טוב מספיק?

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  12. Started by מישהו,

CPU Type Intel Pentium 4 530, 2983 MHz (15 x 199) Platform ID 13h (Socket 775) זה המידע על המעבד והתושבת כמו שאתם יודעים כבר... זה INTEL LGA775? בכל מקרה, לטענתו המחשב עושה רעש של עגלה בלי גלגלים, אני מנחש שזה המאווררים... אבל אם יש עוד אפשרויות תקנו אותי הוא לא מבין כלום בזה ככה שאל תבקשו לפרק ולבדוק בבקשה... (גם אני לא מבין כמעט...) משהו שקט וזול שיקרר יותר טוב ממאוורר ממוצע אם יש (לא חייב להיות שקט לגמרי אבל שלא ירעיש יותר מדי) אז... מה אתם אומרים? (אין לי מושג מה המאווררים מקררים, אז פשוט תנו קירור שיחליף את המאווררים בהנחה שהם עושים את הרעש...) בתודה איל =]

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  13. שלום, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט, עשיתי אוברקלוקינג מ-3Ghz ל-3.4Ghz ואז אני משחק בכל מיני משחקים וזה גורם ללגים (למין תזוזות כאלה של השחקן), תסבירו לי איך אני משתמש בתוכנה הזאת כדי לעשות אוברקלוקינג נכון, הנה האייסיקיו והמסנג'ר שלי: 279188637, kfirlion15@walla.com

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  14. Started by Sp_RuS,

ראיתי מלא אנשים שעושים את הקירור LOW, כאילו שיעבוד חלש, לא על כל הכוח שלו... יש לי וולקנו 10, והוא עובד על כל ה 5000 RPM שלו... עם איזו תוכנה, איך אני עושה שהוא יעבוד על פחות וירעיש כמובן פחות תוך כדי כך... איך? והאם אני יכול להרשות את זה לעצמי מבחינת טמפ??! :s05: הטמפ: IDLE: 40 LOAD: 45 המעבד: פנטיום 3 EB 866@975MHZ

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  15. Started by p-o-i,

אני צריך ביוס לGF5200 של ASUS....מישהו יכול לכוון אותי לאתר להוריד ביוס כזה??...

16. מה אני אמור לעשות פה ? ואם אני משנה זה נשאר קבוע? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  17. שלום לכולם , עברה במוחי מחשבה לפני כמה ימים לשדרג את השילוש שלי למשהו קצת יותר חזק כמו 2.8C עם לוח וזיכרונות טובים אבל אחרי הבדיקות ראיתי שזה הוספה של לא מעט כסף ( 1000 ש"ח )שאני לא בטוח שהוא שווה את ההשקעה ביחס להבדל הביצועים שאני אקבל. בכל מקרה חשבתי אולי לנצל יותר את המערכת מבחינת האוברקלוק כי אני זוכר שקראתי פה על אנשים עם מעבד כמו שלי שהגיעו לתוצאות יפות מאוד אפילו עם קירור סטוק של INTEL , משהו כמו 3.0 - 3.4 ג'יגה אם אני לא טועה. הבעייה העיקרית שלי כרגע היא שהלוח ( <-------- מפרט ) לא מסוגל להתמודד כמעט בשום אוברקלוק . זה מניסיון אישי וגם מבדיקות שעשיתי באיטרנט על הלוח והביקורת עליו רשמו שהוא חלש מאוד לאוברקלוק.. המקסימום שהגעתי איתו ביציבות מלאה הוא 2.6 ג'…

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  18. : איך עושים את זה ???

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  19. Started by mazoneli,

עשיתי OC ל [מפרט] שלי אני מגיע ל FSB 295 אחרי זה החלונות לא עולה. הספק גנרי 500W עלק. הלוח לא מציאה ל OC. מי מהם מגביל אותי לדעתכם. האם יש סיכוי שחלק מכרטיסי ה PCI הם הבעייה ?. תודה

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  20. Started by DeadHunt,

מעבדP4 2.8אניטל 1M PRESCOTT HT800 שאלה: (לא לגבי במעבד) איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי במחיר של עד 1200 +- ש"ח אני שמתי העיין על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7300 וגם על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7079 יש לשני הכרטיסים אפשרות ל OC בעתיד?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  21. Started by Esparco,

עשיתי OC לPENTIUM 4 WILLAMTE CORE 1.7 הבאתי אותו ל 2100 עכשיו הטמפ' במנוחה זה 25 ובמאמץ 40 זה גבוהה מדי במאמץ או שאני יכול לסחוט ממנו עוד קצת OC?

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  22. הגיעה אלי צלעות הקירור והמאוורר שהזמנתי, הבעיה היא שהמאוורר אינו רגיל, ז"א הצורה שלו שונה מהמאווררים הרגילים ולכן אני לא יכול לתפוס אותו עם ה"קליפסים" שבאים עם ultima 90i. התקציב: עד 100 ש"ח. גודל" 120 מ"מ. הרעש לא מפריע לי ולכן הדבר החשוב ביותר הוא שיהיה חזר וכמובן, צורתו. תמליצו לי על מאווררים מנועה מחשבים וכמה שיותר מהר כי הם נסגרים ב-1:00.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  23. Started by Swimmer,

מעוניין בקירור רצחני למעבד - אוויר/מים לאוברקלוק עצבני(3500+) אם אפשר, הצעות עד 500 שקל והצעות עד 1000 שקל מה דעתכם על Thermaltake AquariusIII External Liquid Cooling System ? שבת שלום =)

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  24. Started by ktm250,

איזה קירור למעבד אתם ממליצים לי לקנות עד 200 שקל

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  25. Started by T-Better,

בדר"כ הדיונים שלי שוקעים ללא מענה למעמקי הארכיון, מקווה שתענו לי הפעם. אני צריך כמה הבהרות בנושא. 1) כמה התזמונים של הזכרונות משפיעים על ה-OC? שווה להוסיף 100 שקל לזכרונות OCZ בעלי תזמונים 4-4-4-12 מזכרונות 4-5-4-15? 2) איך זכרונות DDR2 עובדים בלוחות של אינטל? אצלי (AMD) הם עובדים במהירות כפולה מהבאס (באס 200, מהירות זכרונות 400). אם אני קונה זכרונות 800 הם יעבדו ב-800 או במהירות כפולה ממהירות הבאס (מהירות באס של E4300 היא 200, אני אני מניח שמהירות הבאס תהיה 200 גם בשביל הזכרונות)? מה שאני שואל בעצם זה אם העלאת הבאס תתחיל את ה-OC לזכרונות מ-400 או מ-800 (התדר שבו הם אמורים לעבוד). תודה טל.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות

דיונים חדשים בפורומים