עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. העלתי כמה תמונות תביעו חותת דעת איך הOC מה אתה מציעים אם מישהו הגיע עם מעבד כמו שלי לתוצאות דומות או יותר שיגיד.. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by ofir123,

לא הגיוני הא? אבל זה מש-MBM5 אומר לי! החליפו לי לוח וכנראה שיחקו עם החיישנים של המעבד (של הלוח בסדר) וזה מראה טמפרטורה כזאת נמוכה! לא שזה איכפת לי שזה יהיה 56- אבל..... איך אני מסדר את זה? ניסיתי לשחק בגדרות של ה-MBM ולא עזר.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by War-Hammer,

מצוייד בקופסא סיגריות והרבה רצון, עשיתי את זה... המערכת שלי (בחתימה) הכל בדיפולטס (חוץ מפתיחת ארבעת צינורות העיבוד בכרטיס מסך) מוציאה 16000 נקודות ב 2001 ו 4700 ב 2003. עשיתי אוברקלוק למעבד ל 3.9, לקחתי סינק שאני ו Stinger הכנו (במקור של מעבד) והתקנתי אותו על הכרטיס מסך עם ארקטיק סילוור 3, 5 מאווררים מכוונים על הכרטיס מסך, שניים מהם 120 ממ' אחד בכל צד של הכרטיס ועוד שלושה 80ממ' אחד למעלה והשניים האחרים יוצרים תעלת אוויר... (טמפ' חדר 23 מעלות) ואני פשוט לא האמנתי כמה זה הוסיף ליכולת האוברקלוק של הכרטיס!! מ 380 לליבה ו 320 לזכרונות הצלחתי להעלות ל 454 ליבה ו 349 בזכרונות! הורדתי את ההגדרות בדרייבר של הכרטיס מסך למצב Performance הרצתי את הטסט, היו קצת ארטיפקטים אבל עשיתי את …

• 80 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. אני מנסה להפעיל Prime95 ואחרי שהוא מנסה להתחבר אני מקבל שגיאה מס' 12002. השגיאה לא מתקבלת בזמן שהוא רץ, אלא בזמן ההתחברות לשרת של prime95. זה בעיה רק אצלי? איך אני מסדר את זה? ד"א ניסיתי להכנס לאתר שכתוב אחרי השגיאה, והדף לא קיים.. תודה. עריכה: אף אחד לא נתקל אי פעם בשגיאה הזו? הרצתי חיפוש בפורום עם הערך "12002" ומצאתי רק הודעה אחת רלוונטית, בה למישהו היה בעיה כזו, אבל לא ענו לו. [attachment deleted by admin]

5. Started by Idan-h,

קיבלתי הודעה בסגנון שחלק X מהזכרון לא יכול להקרא (can not be read). האוברקלוק הוא למעבד 2.4B ל3.0, באס 668, וזכרון ללא אוברקלוק DDR334, תזמונים של DDR333 בסטוק [2.5-3-3-7]. מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה? הערה: לא עשיתי פרים 95 בלי אוברקלוק. תודה. עדכון: בגלל שחששתי שזה הזכרון, עשיתי בדיקת זכרון עם Memtest86 3.1, הבדיקה הסתיימה בהצלחה.

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by x-pac,

קניתי ספק Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin היתי באוברקלוק 2.6 העלתי 11 FSB עשיתי בדיקה בתוכנה S&M והיא נותנת לי שגיאות בCPU וספק מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by uzana2004,

אני מריץ את התוכנה S&m ואני מקבל ישר שגיאה בבדיקה של הזכרון(system memory failed)... גם בSUPER PI לא הייתי יציב.... התזמונים שלי:2.5\3\3\6 המכפלה על 9 (3)HTT:260 האם יש לי אפשרות לשנות את מהירות הבאס שלי לא על ידי הHTT? בCPUZ הbus speed לא מופיע(ז"א הוא מופיע אבל כאילו אין את האפשרות הזו)... איך אני יכול לייצב את הOC? האם בכלל אפשר להעלות באס לבד עם המעבד שלי?אם כן איפה ולכמה?

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by K0sTa,

זאת השגיאה שהתקבלה במהלך סריקה עם התוכנה SM, המעבד שלי רץ על ליבה של 235, מה שמריץ את הזכרון ל 470, השגיאה הזאת זה מקור לדאגה ? להוריד ת'אובר קלוק? תודה. :-*

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by Vladgi,

יש לי מעבד ברטון 2600@1916mhz אני כרגע באוברקלוק איתו ל-2137Mhz עם מתח 1.71-1.72 לוח אם epox 8rda3+ בהרצת פריימ אני מקבל שגיאה תוך חמש דקות בערך,מה הבעיה פה אני צריך להוסיף מתח?זכרונות 400mhz geil value 2.5-3-3-6 עם מתח אוטומתי אני חושב שהוא נותן בערך 2.7. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by ezx,

הרצתי תבדיקה ותוך כדי שיחקתי אם כול מיני דברים ואז זה הפפסיק וקיבלתי שגיאה אבל הווינדוס שלי לא נפל המשיך לעבוד מה אפשר לעשות אם יש שגיאות תוספת מתח תעזור אני על באס 217 מכפלה 10 זכרונות 433 amd2800 to 3200 .2.34

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by DJPOWER,

אני על אובר של 2600 ואחרי 8 שניות הפריים כותב לי מה לעשות? מה הבעיה? בתודה יונתן

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by kewl,

העליתי בקצת את ה-FSB, הרצתי לזמן מסוים את prime95 והוא החזיר לי הוראות רק כשהזזתי את העכבר בזמן הבדיקה או נכנסתי ל-task menager. זה בסדר? כשאני לא נוגע במחשב זה לא מחזיר שגיאות.

• 10 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by x-pac,

יש לי 2 שגיאות בתוכנה ב CPU ו POWER SUPPLY מה זה אומר ואיך מתקנים את זה

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by mrraz,

האצתי את הבאס בלי שום בעיה וגם הזיכרון עובד על 400 והכל יציב כשהמשכתי להאיץ את הבאס למהירויות עוד יותר גבוהות פתאום גיליתי בעיות בעבודה עם אביזרי IDE דיסקים התחילו להדפק בצריבה והתקנות מתוך הדיסק או פתיחת זיפ התחילו לייצר שגיאות כשהורדתי את המהירות של הבאס פתאום הכל הסתדר. היכן הבעיה ? המערכת מאוד יציבה גם במהירויות גבוהות ולא מתחממת.

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by ביז'ו המוס,

הנה זאת השגיעה זה לא קורה בOC נמוך (עד 210) מיותר זה מראה את זה למה זה ואיך פוטרים את זה?

16. לפני: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: PENTIUM D820 זיכרון: 667MHZ CEON אחרי: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: E8300 2.83 זיכרון: CORSAIR XMS2 800MHZ DDR2 הלוח לא משהו אני יחליף חודש הבאה איזה OC אפשר להגיע אם המעבד הזה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by berko,

קניתי לאחרונה BT של טרמלטייק , לא שומעים אותו! קנייה מעולה ממולצץ לכולם בנוסף קניתי מאוורר 120 UV REACTIVE של TT אבל הוא עושה הממוןןןןןןןןןןןןןןן רעש.. מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 120 שקט במחיר סביר?? רועי

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by shloosh,

מה אתם אומרים??? CRYSIS אינו שחיק... ואני מתחרפן... שווה??? סה"כ כפול ביצועים...

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  19. אהלן. יש לי Volcano 7+ שמעמיד את ה1800+ שלי על 36 מעלות במנוחה במצב סטוק ו42 מעלות ++ במצב אוברקלוק 1.77 מתח. (מנוחה) האם הטמפ האלה טובות? האם יש טעפ להחליף ל: Volcano 12 Extreme מהזגזגנים? ALX-800 עם מאוורר 70 ממ של וולקנו עליו? או משהו אחר ב150 שקל ככה...?? זה אחד.. דבר שני זה הNB COOLING בלוח איפוקס 8RDA+, מספיק הסינק המקורי עם מאוורר 40MM 6K RPM עליו ? כי חשבתי לקנות את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2022 או כל משהו טוב אחר אני לא מבין כל כך בעסק הזה כי אני בכלל לא מבין מה החשיבות של הקירור הזה, בחיים זה לא הגביל אותי אז אם זה לא יועיל או יועיל רק טיפה אני לא מוציא שקל על זה.. פשוט בזמן האחרון המעבד עובד פחות טוב שהוא חם,…

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  20. Started by Access Denied,

האם שדרוג או פלאש לביוס מסכן בצורה כל שהיא את הביוס עצמו שעל הלוח או כל רכיב חומרה אחר??

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  21. יצא לי לקרוא כבר בכמה פורומים בחו"ל על אנשים ששדרגו למקסימוס פורמולה...הם גם אמרו שם שזה פותח אפשרויות מגוונות ל-OC ... אך העניין לא יתאפשר בעזרת התוכנה של אסוס..אלא באפשרות הרגילה . שאלתי היא האם זה תופס לגבי כל הלוחות מהסדרה הזו..?מאחר ובלוח אצלי לא היתה המדבקה שהסתירה את הכיתוב:MAXIMUS FORMULA ..ובכלל לא כתוב השם הזה שם.. מצורף לינק שקשור לעניין: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=179580

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by nicko,

רציתי לשתף אותכם בתוצאות... אז כך: החלפתי את המאוורר מהסטנדרטי של אינטל ל ZALMAN CNPS7000A-Cu הטמפרטורות ירדו בצורה משמעותית, בעיקר בעומס מלא. idle (default Intel cooler): 29C idle (Zalman cooler): 26C full load (default Intel cooler): 48C full load (Zalman cooler): 34C הבדל של 3 מעלות במצב מנוחה והבדל של 14 (!) מעלות במצב עומס מלא...

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by IGk,

קיבלתי הצעה להחליף את המארז שלי (מארז פשוט וספק ג'נרי 400 וואט) למארז חדש של Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower CASE כולל 2 מאווררים 120 ממ וספק גם של Thermaltake 400watt ב 600-700 ש"ח בערך וזלמן vf700cu ב 190 ש"ח או לקנות ספק חדש של חברה מוכרת (400 וואט) בין 200-260 ש"ח v-1Thermalright ב 200 ש"ח ומאוורר 120 ב 60 בערך אני עושה אוברקלוק רק לכרטיס מה כדאי? המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3 גיגה הרץ פרסקוט, X800GTO AGP ,WD80X2 ,ASUS P4P800E DLUX,צורבים2X, זכרונות4X 512 ,מאווררים 80מ"מ 2X

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  24. Started by Demagh,

כיום אני הבעלים הגאה של הפריזר 7, וחשבתי לשדרג כבר את הקירור המזדקן, במיוחד אחרי המעבר למעבד מרובע ליבה, והקירור הזה פשוט לא יכול להתמודד עם האוברקלוק. חשבתי על Freezer Xtreme ועל Ninja של סקייט. מה מהם עדיף? או אולי קירור אחר (בתקציב של +-200 שקלים)?

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by dddddd,

שלום יש לי כרגע כרטיס מסך X1950Pro 512MB ואני משדרג אבל אני מתלבט בין שני דגמים אז אני רוצה לדעת העם יש הבדל רציני או הבדל קטן בין שני הדגמים הנא הדגמים 8800GTS 320MB HD2900XT 512MB

• 1 תגובה
    • 438 צפיות

דיונים חדשים בפורומים