אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle עד עכשיו היה מוגדר לי בביוס OC של המעבד ל3.0. והיה מוגדר לי בביוס הזכרונות ל 4-4-4-12. אבל ברגע שאני מגדיר את הOC ל3.2 המחשב לא מצליח להעלות בכלל. ואם אני לא מגדיר 4-4-4-12 המחשב חושב שיש לי זכרונות 5-5-5-12. אז אני שואל אתכם מה עדיף מחשב עם 5-5-5-12 ו3.2 או 4-4-4-12 ו3.0 תודה עריכה: אם הOC לא שווה ועדיף 3.0 עם תזמונים נמוכים אני יכול לנסות להגיע ל 3.4 עם 5-5-512 אולי אז זה יותר שווה? אני רוצה ביצועים גבוההים במשחקים הOC שלי הוא X9 יענו 356 X9 = 3204 או 333 X 09= 3000 מ…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לבנות מארז עכשיו אני רוצה לדעת איך לבנות אותו ומאיזה חומר לבנות אותו (עץ,אלומניום?) איזה חומר יותר עדיף מבין שניהם ויש למישהו אולי מפרט של מארז יעני איך בונים כזה דבר???? ואני לא מתכנן לבנות אותו בצורה סטנדרטית אלא בצורה שונה (אולי כמו המחשבים הישנים ששוכבים) ? יש לכם רעיונות לתת לי ??
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה הקירור: http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0019Fanless103/cl-p0019fanless103.htm 1.הוא מתאים ל P-4 3000 Presscot? 2.המעלות שלי עכשיו זה 55 מעלות במאמץ,כמה בערך הוא יוריד את המעלות? 3.חייבים לקנות מאוורר 12mm בשבילו? 4.יש לי מארז X-Blade Tower הוא יכנס למארז בצורה טובה ולא בלחץ? תודה בכל מקרה Evil
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי זיכרון ddr basic 2100 ushkin ולוח אם asus a7v-266 רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לכוון את הגדות הזיכרון על המקיסימום מבחינת cas חוצמזה יש לי מעבד אתלון 1.4 ורציתי לדעת עד כמה אני יכול למתוח אותו עם המעבד הסטנדרטי שלו (spire) עכשיו הוא רץ על 1430 והטמפרטורה שלו אותו דבר
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב! מקדחות יש לי בבית ולא חסר. יש גם מסור. וגם מסור דיסק (בזה לא נוגעים...מסוכן וגדול מאוד!). יש מצב לקנות ראש שינסר לי חור לחלון? יש כזה דבר? אלמנטרי. אם לא - דרמל - יקר. יש מישהו מאזור המרכז שמוכן להשאיל לי עבודת דרמל? עבודה תעשה במקום, תחת השגחת הבעלים, ויוחזר אליו המכשיר מיד. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מראש: אולי זה לא המקום לבקש. אם זה אכן לא, סליחה ושמנהלי הפורום יעיפו את זה מפה. ;D אני התחלתי בפרוייקט של קירור גז (בעזרת שחר ואליאור, תודה לשניכם ) השגתי חלק ניכר מהרכיבים (למרות שבגלל ההפגזות היו עיכובים לא מתוכננים :'() עכשיו אני צריך למצוא טכנאי קירור שיוכל: להחליף שמן במדחס (משמן של R22 לשמן של R507, לרתך את החלקים, למלא גז, לוודא שאין נזילות ולעזור בנושא הבידוד. תאריך היעד שלי לביצוע הדברים האלה הוא בערך אמצע אוגוסט, אני עוד צריך לגרד תקציב לכמה דברים. אם יש מישהו עד אזור ת"א (כולל) שיכול לתת לי הצעת מחיר ודרכי יצירת קשר, אפשר גם ב-PM (הודעה אישית), במייל או במסנג'ר. תודה רבה מראש (אה, ואליאור, אני אקח את ההצעה שלך אם לא יציעו לי שום דבר יותר אטרקטיבי, אבל…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במסגרת העבודה, בגלל אילוצים כאלה ואחרים קיבלתי שתי מערכות מים על מנת לאפשר לי לעשות אופטימיזציה טובה יותר למחשב (במלים אחרות OC) המערכות שקיבלתי הם tharmaltkae tide water plus ו coolerMaster aguagate max. אני די חדש בכל עניין קירור המים ונתקלתי בבעיית התקנה מאוד גדולה עם המערכת של ה tide water. צפרט של המחשב שלי הוא פלוס מינוס כזה: מארז: tharmal take armor a-60. לוח אם: gygabyte p55a-ud4. כרטיסי מסך: שני gainward gtx 460 se שנמצאים ב SLI. עד עכשיו לא היו לי תלונות, והייתי מבסוט מהקונסטלציה. הבעיה היא שספק הכוח של ה a60 יושב למטה. והיות ומלכתחילה אין הרבה אפשרויות הרחבה ב ud4 והכרטיס מסך התחתון סוגר לי על הרחבת PCI אחת, אין לי איך להכניס את המערכת של ה tide water לתוך המאר…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סתם מעניין לדעת אם יש חיה כזאת בארץ ...
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסוגיה היא כזו, קניתי מחשב (מארז coolermaster 690 II advanced) חדש ובאתי לחנות עם מפרט ספציפי שכלל גוף קירור למעבד mugen 2 על פי המלצות הפורום ולאחר קריאת סקירה בטומ'ס. כשהגעתי לחנות (Skypc דרך אגב, האם יש להם מוטיבציה מוגברת למכירת arctic cooling?) הם המליצו לי לא ללכת על המוגן והחליפו לarctic cooling freezer 7 pro ואמרו לי לחשוב על זה בבית אם אני רוצה להחליף או לא (בנוסף דחפו עוד שני מאווררים קטנים של cooler master למארז בגלל שלקחתי כרטיס gainward 1gb gtx 460 GS שנחשב חם יחסית, האם יש צורך?) בכל מקרה הגוף קירור של ארקטיק קולינג לא נראה לי מספק ולא ממש מקבל ביקורות מרהיבות ברשת (ובכלל לא מומלץ למעבדי 4 ליבות), צלצלתי בכל זאת להתעקש שיחליפו לי למוגן והבחור שענה לי אמר שלמ…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס הוא gf4 ti 4600 של MSI על אקספי בהחלט קיבלתי שיפור ל 8686 נקודות ב 3dmark2001 ב 1024x768 32bit הדבר המוזר הוא ששמתי לב באיזה השוואה של ג'יפורס 4 טי 4600, הוא שבכל הבדיקות של fps קבלתי בממוצע בכל בדיקה כ 30-40 פריימים פחות ממה שהיה בביקורת אבל בשאר הבדיקות כגון: Fill Rate (Single-Texturing) Fill Rate (Multi-Texturing) High Polygon Count (1 Light) High Polygon Count (8 Lights) Environment Bump Mapping DOT3 Bump Mapping Vertex Shader Pixel Shader Point Sprites קבלתי גבוה יותר משהיה כתוב, בכ 3-20 יותר. אבל... בציון הכרטיס שמה קיבל 9800 בערך לעומת 8686 שלי אז אני רואה שאני כבר לא מצליח לסדר את הבעיה המעצבנת אז אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל................…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פריזר ישן שעובד. חשבתי לשים בפנים את המחשב ושברתי את הראש איך לעזאזל אני נפטר מהלחות שתהרוג את המחשב :hanged:. אתם מכירים את השקיות הקטנות של החומר סופג לחות ששמים בכל מיני ארגזים כדי להגן על סחורה רגישה ללחות. אולי אני אפוצץ את הפריזר בכאלה ואשים שם את המחשב (7- מעלות) לא רע. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD phenom X4, הטמפרטורה הכי נמוכה שאי פעם הייתה לו (נדירה במיוחד) היא 38 מעלות. במצב מנוחה הטמפרטורה נעה בין 39-46 מעלות. אחרי בערך שעה משחק כבד כמו Dirt 2 על הגדרות מקסימליות השיא של הטמפרטורה שראיתי שהיה זה 68 מעלות , (שזה שיא חדש, לפני זה היה 64 מעלות בדר"כ P:) עכשיו, לפני שנדבר בכלל על פתרונות קירור, עד כמה זה יכול להיות מסוכן למעבד להגיע לרמות חום כאלה? כי לפי המפרט הטמפרטורה המקסימאלית היא 62. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא היה לי זכרון נוסף זמין, לכן הSingle Channel, אחרת הייתם רואים עוד איזו שנייה אחת פחות בSuper PI. זהירות, לשים אטמי אזניים
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך קירור למחשב דחוף , אני כבר מפחד לשחק בגלל שהמעלות של הכ.מסך מגיעות ל95! במנוחה 60~67 בminecraft מגיע לי ל95 אז אני בכלל מפחד להיכנס למשחק אחרים.. הכונן הקשיח על 36 יציב.. מעבד [נראה לי שזה זה] tmpin0 41C tmpin1 39C tmpin2 34C אם צריך תמונה מHWMONITOR אז תגידו אם צריך.. עדיף מאוורר למארז בכללי או רק לכ.מסך? לא הצלחתי להעלות תמונות של המארז לאתרי העלאת תמונות כי הן גדולות מידי ואני לא יודע איך להקטין אז העלתי לMU זה מארז ג'נרי http://www.megaupload.com/?d=QXPT894V
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 לוח אם של ABIT IS7-E ואלה הדברים ששיניתי 1. AGP RATIO - FIXED 2. FIXED AGP PCI FREQUENCY - 66\33 3. CPU POWER SUPPLY - USER DEFIEND 4. DDR SDRAM VOLTAGE - 2.70V 5. AGP VOLTAGE - 1.6V 6. N\B STRAP CPU - BY CPU 7. DRAM RATIO - 5:4 8. CPU CORE VOLTAGE - 1.65V מהירות המעבד שלי עכשיו היא: 3.6 ג'יגה הרץ מבחינת עומס אני מבצע כל פעם בדיקה רק עם PRIME95 ועם אימיול ביחד (שהאימיול פתוח אז המעבד על 100 אחוז) המעבד נמצא על 41 מעלות בזמן עומס ועל 44 מעלות בזמן שאני מפעיל תנור בחדר (התנור קצת קרוב למחשב). בינתיים המחשב קרס (תמונה של המסך קופאת והמקלדת נכבת) בזמן העומס או בזמן משחק CALL OF DUTY 2 ואימיול כשהייתי על 1.50V במתח למעבד, כרגע אני על 1.65V ועדיין מב…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף העזתי להתעסק קצת עם המחשב וגיליתי משהו מוזר לגמרי.. הזכרון שלי (בחתימה) לא מצליח להיות יציב בשום מצב אפילו ב600MHZ (המהירות המובטחת שלו).. ניסיתי לשים את המעבד על 1800MHZ בזמן שהזכרון ב600MHZ ו2.8V - לא עבד. ניסיתי לשנות מתחים ולשחרר תזמונים -לא עבד, עדיין הופיעו תוך כמה דקות המון שגיאות בMemtest86.. תוכלו לעזור? כמה HTT צריך לשים ,בין כמה MHZ צריך לשנות את הHTT -ולכמה? (לכמה HTT) על כמה צריכה להיות מכפלת המעבד ומתי היא צריכה להשתנות? ועוד דבר אחרון, מי שיש לו לוח כמו שלי או בכלל מסדרת ה NF4 UT של DFI, תוכלו להגיד לי איזה דברים צריכים להשתנות בזמן האוברקלוק על-מנת שאוכל להגיע למהירויות כמה שיותר גבוהות? תודה לכולם, עמית
-
- 43 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכיוון שהמאוורר המקורי שבא עם הכרטיס הרעיש מדי, החלטתי לשים קריסטל אורב במקומו.. הסרנו ( אני ו Component ) את ההיטסינק המקורי שהיה על הכרטיס (שמרוח בחרא לבן ונראה כמו פלסטיק שצבוע בספריי, כמו האקדחים עם האורות והקולות של פעם, אקדחים של מכבי אש משטרה וכו') מרחנו את הארקטיק סילבר 3, אך כשבאנו להרכיב את הקריסטל אורב, החורים בכרטיס היו צרים מדי. הבאנו חוט נחושת (מבודד!) והדקנו איתו את הקריסטל אורב על הכרטיס. בנוסף עשינו סדר בכבלים במארז, הנה כמה תמונות: המארז - לפני: בלאגן גדול כנ"ל הכ. מסך - לפני: היטסינק פלסטיק!!!!!!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- המארז - אחרי: הכ. מסך - אחרי: שימו לב במ…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
איזה צינור יתאם לי למחברים האלה XSPC G1/4" to 14/10mm PETG https://www.amazon.co.uk/XSPC-Triple-Fitting-Black-Chrome/dp/B00ZC0Q2FK לינק לצינורות http://www.frozencpu.com/cat/l2/g59/c681/list/p1/XSPC_Products-XSPC_Tubing_.html?id=HwBnG778
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שציינתי בדיון אחר, אני מתכנן לבצע מוד ללוח שלי (P4P800-SE) עכשיו...הדבר האחרון שאני רוצה - במקרה שאני הורג את הלוח - הוא להגיע איתו לחנות ושהם יראו סימני הלחמה השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר מגעים באמצעות פלסטלינה במקום מלחם? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
טוב ככה לא מזמן התחיל לי רעש מוזר ממש ממש מהמחשב זה בטוח מהמאוורר או מהמעבד למרות שהמעבד שלי חדש אבל המחשב עובד הרבה אז אני לא יודע. (למרות שנראה לי שזה יותר המאוורר כי הוא ישן יותר ועבד גם הרבה...) ככה אז זה יכול להיות משהו אחר חוץ מהמאוורר והמעבד שעושה רעש מוזר (אין לי מושג גם איך לתאר אותו) ואם זה המאוורר אז בטוח הוא ילך לי בקרוב.....אז איזה מאוורר כדאי לי לקנות? (ושלא יהיה יקר!!) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי E4XXX 2.4@3.0 ואין הבדל לא מרגיש כלום המחשב מגיב אותו דבר אין שוני במהירות , למה ? ולמה שאני מעלה את המעבד ל 3.2 אז המסך של המחשב נכבה ? בחוברת של היצרן רשום 1333FSB !!!! ב 3.2 ה FSB הוא על 1066 סה"כ !!! יש לי גם בעיה בלוח בביוס אין לי הרבה אפשרויות יש לי OC למעבד שזה אומר FSB ושינוי זכרונות 200 - 266 - 333 וזהו ... שמתי את הזכרונות על AUTO כי ממילא שאני לוחץ 333 וזה מראה בביוס 333 ב CPUZ זה מראה 250 זה הזוי . ואם כרגע המעבד שלי על 3GHZ לאיזה מעבד הוא מקביל E5200 ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם צריך קירור יקר למעבדים האלה (יקר בשבילי זה עד 250 ש"ח) או שאפשר להסתפק בזולים ?? אני לא מתכנן OC למעבד .ובמארז עצמו כבר יש 4 מאוורים . חשבתי ללכת על ה Freezer i30 - http://ksp.co.il/?uin=14895. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-