עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מחפש 3 מאוורים למארז 120mm שקטים מאוד ולא יקרים. ebay גם רלוונטי. חשבתי על המאוורר הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7222 ויש חבילה של 4 באמזון ב12$ רק אין מי שיביא לי: http://www.amazon.com/gp/product/B000O8I474/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=kinkoman-20 האם יש משהו שקט שיכניס אויר ולא יהיה זרימת אוויר חלשה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle עד עכשיו היה מוגדר לי בביוס OC של המעבד ל3.0. והיה מוגדר לי בביוס הזכרונות ל 4-4-4-12. אבל ברגע שאני מגדיר את הOC ל3.2 המחשב לא מצליח להעלות בכלל. ואם אני לא מגדיר 4-4-4-12 המחשב חושב שיש לי זכרונות 5-5-5-12. אז אני שואל אתכם מה עדיף מחשב עם 5-5-5-12 ו3.2 או 4-4-4-12 ו3.0 תודה עריכה: אם הOC לא שווה ועדיף 3.0 עם תזמונים נמוכים אני יכול לנסות להגיע ל 3.4 עם 5-5-512 אולי אז זה יותר שווה? אני רוצה ביצועים גבוההים במשחקים הOC שלי הוא X9 יענו 356 X9 = 3204 או 333 X 09= 3000 מ…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by zeropaid,

שלום לכולם. לי יש שריטה עמוקה וזה שאני רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט ביותר לפני שבוע קניתי את המארז הזה: http://skypc.co.il/pl_product~CI-6A19B-NPS~6~0.htm המארז מעולה למרות שהוא לא יקר. הוא מגיע עם מאוורר 120 מ"מ אחורי שקט במיוחד. אתמול סידרתי את כל הכבלים במחשב והוספתי מאוורר 80 מ"מ שקט בדופן השמאלית (מול כרטיס המסך) שיוציא אויר מאזור כרטיס המסך. למארז יש מקום להוסיף מאוורר 120 מ"מ מקדימה (כולל פילטר נשלף לניקוי ותושבת חיבור מהיר). התקנתי מאוורר שיש לי אבל הוא רועש ביותר. אני מחפש המלצות למאוורר 120 מ"מ שקט ביותר עם חיבור מתח רגיל ולא חיבור ללוח האם (יש לי 2 חיבורים למאווררים על לוח האם ושניהם כבר תפוסים). תודה מראש, אמיר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by kipi25,

שלום, סוף סוף רכשתי מחשב חדש מבוסס קונרו: מעבד E6600 לוח אם ASUS P5B DLX זיכרון 2X1GB G.SKILL G.Skill DDR2 800MHZ 2GBNR יש לי כבר ספק FSP 350 THN, שיחובר למחשב החדש. האם OC של 400MHZ יצריך העלאה כלשהי של מתחים (למעבד / זכרונות)? אני פשוט רוצה להמנע מלעלות מתחים כדי לא להכביד על הספק.

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by nuctornal wisdom,

ערב זח! הגעתי למצב הנוכחי, ואני לא יודע איך להתקדם, כול העלאה של MHZ והמערכת לא עולה. הוספתי למעבד לMCH ולFSB, לא עוזר. לאיפה להוסיף מתח?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by itzkoo,

מפרט: i7 4790k @ 4.4Ghz Gigabyte G1 GAMING GTX 980 4GB 16GB Kingston hyperX 1866Mhz ASUS MAXIMUS VII RANGER seasonic 650w gold x-series NZXT H440 לאחרונה עדכנתי את הBIOS ל2801 והפרופיל של המתחים התאפס לי. מכיוון שאני מפחד להתעסק במתחים ללא מדריך, אני לא מצליח למצוא מדריך ל4790k בשביל adaptive voltage. יש ברשותי עוד 2 מאווררים שבאו ביחד עם הh100 ואני חושב להתקין אותם גם. איפה כדאי להתקין אותם בשביל סירקולציה טובה? המאווררים הקדמיים והאחורי מחוברים לHUB שבא עם המארז. המשאבה מחוברת לCPU בלוח אם והמאווררים של הרדיאטור מחוברים ל chs_02 כמה דברים שאני הולך לעשות בעקבות הדיונים שקראתי פה בפורום: חיבור המשאבה ישירות לספק החלפת משחה טרמית צריך את עזרתכם ! תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. מצאתי בלוק לכרטיס הנ"ל שברשותי אבל אני קצת חושש לגביו כי אין מידע תומך שישנו בלוק כלל חוץ מאוניברסלי, מישהו יכול לאשר לי שהוא מתאים?

8. ערב טוב ושבוע טוב! יש ברשותי כרטיס מסך 4850 של אסוס הבעיה שהמאורר שבק חיים מצאתי שני דגמים של מאווררים שנראים מתאימים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8262 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6863 מה נראה לכם האם זה מספיק? ואם יש לכם משהו טוב להציע לי שהיה כמה שיותר טוב במחיר סביר... מבחינת OC לא מתוכנן וא"כ אז ממש קטן. תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב....

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by 1nstall,

היי איכשו הפורום הזה קשור במארזים אז החלטתי לפנות לפה. קניתח מארז אנטק אז רציתי לחבר לאחותי את ה simbadda עם החלון, הכל הלך חלק פתאום הגעתי לחוטים של המארז (אלה שבאים מקדימה) לא ידעתי מה לעשות אז חשבתי שזה לא משנה סדר\מיקום החוטים. ועכשיו המחשב לא עובד איפה אני אמור לחבר אותם ובאיזה סדר.. זה ממש דחוף כי אחותי אמורה לחזור בעוד בערך שעה, ואני עומד למות.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by YokataShogo,

כפי שאתם יכולים לראות יש לי שתי כרטיסי 7800GTX 512MB, אחד של ג'יגהבייט ואחד של XFX. עכשיו, את ה- XFX יש לי כבר מספר חודשים וקניתי לו קירור של זלמן בחו"ל ואילו את ה- ג'יגהבייט קניתי מחבר שלי ב- 600 שקל לפני כמה זמן (וגם פתחתי על זה ת'רד בפורום כרטיסי מסך) ועוד לא הספקתי לקנות לו קירור. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להשיג עוד VF900 בשביל הכרטיס השני במחיר 34$ שאני יודע שהוא קירור טוב מאוד וגם זול אבל אם אני רוצה לעשות OC גדול לכרטיסים הוא יכול להיות רועש. או לקחת את הדבר הזה- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6089 שעולה 68$, מקרר את שתי הכרטיסים ביחד ולא רועש בכלל. המארז שלי מאוד שקט ומקורר ואם אני מגביר קצת את הזלמן אז הוא הדבר הכי רועש במארז אז בבקשה אם י…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. האם המאווררים האלו ששייכים לTT שקטים ומתאימים לP180 ? אופציה א' - לקחת 2 כאלו יד 2. אופציה ב' - לרכוש אחד כזה חדש.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by The_Byter,

אין מילים... to the high FSB club

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by roeiw,

איזו משחה טרמית הכי טובה לדעתכם??

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by BigO,

שלום איכן ובאיזה מחיר ניתן לקנות מדבקות טרמיות עודד

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by eliXir,

Everywhere I see people with amd 1700, and 2000 are running on 1800-2000 mhz or even more after they oced thier cpu. I got amd 2500 and I run on 1800mhz and its abit lame due people with lower prossecor then mine got better performance. How can I know the max mhz I can get ONLY to the proccesor? And after I know, how do I change it in the bios WITHOUT any heat probleams and stuff. PLEASE ANSWER ME IN HEBREW THANKS

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by shaks,

הרי המטרה של הקירור היא לשמור שהמעבד לא ישרף אז מה זה משנה אם הוא ב10- או 100- מעלות? הוא גם ככה לא ישרף וזה ברור שקירור גז שמביא את המעבד ל10- מעלות יותר זול מאחד שמביא ל100- מעלות אז למה צריך את זה? ועוד משו מישו יכול לתת לי הסבר מפורט על התיזמונים של הזכרונות או מדריך מפורט על זה? עדיף בעברית

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. תיראו המעבד שלי לאחרונה דיי חם ואני רוצה לדעת איזה קירור יש לו.. במפרט לא כתוב שום דבר לגבי קירור.. זאת אומרת שאין לי קירור למעבד??? איך אני בודק את זה??? דניאל.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. איך אני צורב את הביוס של הכרטיס מסך מ430 ל 450 קור קלוק

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by amisha,

מתחים : זיכרונות 2.85V מעבד 1.6V את התזמונים אני זוכר למחצה CAS 2.5 והאחרון 7 אני לא יודע מה לעשות , יש הצעות ??

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ואני חייב להגיד משהו לפני התוצאות .... אני לא מבין את כל האנשים שמקניטים את הBIGWATER ומערכות דומות ומקטלגים אותן בתור מערכות "זבל" או "לא שוות כלום ....או שהם לא יודעים להתקין מערכות קירור מים או שהם לא ניסו אותן בכלל וסתם מסתכלים על מחיר ומחליטים שכל דבר מתחת ל1000 ש"ח הוא כנראה זבל אנשים ...תנסו בעצמכם ואם אין לכם כסף לקנות ולנסות אז תקראו ביקורות לפני שאתם מגיבים בחוסר ידיעה ( זה הכי מעצבן לראות מישהו שמגיב לשאלה של מישהו אחר בחוסר ידיעה מוחלט וסתם מקלקל לו ) והרי לתוצאות - מערכת BIGWATER עם הWATER LEVEL INDICATOR ובלוק AQUARIOS II לכרטיס המסך טמפרטורות - מעבד - IDLE 23C LOAD 35C כרטיס מסך - IDLE 32C LO…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני רוצה להוסיף רדיאטור נוסף למערכת קירור שלי יענו רדיאטור של רכב או אופנוע או לא יודע מה אבל מה שכן יש לי 6 מאווררים של 120 חזקים ושקטים אז אני מחפש הצעות לאיזה רדיאטור לשים במחיר כמובן לא מטורף 300-400 תודה..

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by OR007,

יש לי מעבד 667MHZ. הטמפ' הנוכחית שבדקתי עכשיו לאחר מאמץ זה 49/37 יכול ליהות שהדבר הזה פוגע בביצועים של המחשב ? מה הטמפ' הנורמליות שצריכות ליהות ? ומה לעשות כדאי להוריד אותם ?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by waizman,

הקריסטל אורב שלי התחיל פתאום לעשות רעשים מוזרים... אז כמובן פתחתי הכל, הוצאתי, ניקיתי, וחיפשתי איפה לשים שמן. לצערי גיליתי בדרך הקשה ונשברה כנף אחת - לא נורא. הקטע הוא שכל המארז רועד וזה מ-ר-ע-י-ש ! כשהמאוורר בחוץ (ופועל) אין רעשים. דרך אגב, איכשהו גם הצלחתי לקצר את המודם שלי ולהרוס גם אותו... אחחח... יום חרא... קיצר - מה אני עושה כדי להשתיק אותו ?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by The_Byter,

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום! אתמול עשיתי אוברקלוק למעבד E7500 עם הלוח GIGABYTE EP43 אבל לא שיניתי מתחים וכל המתחים בלוח אם על AUTO. האוברקלוק מ-2.93 ל-3.8 GHZ והוא עשה בדיקת מאמץ של 4 דקות בהצלחה. לוח האם העלה את המתח למעבד ל-1.36 V שזה על הגבול של מה שמותר לפי אינטל. השאלה שלי אם להוריד את המתחים מ-AUTO ולשים אותם ידנית איך שהלוח אם קבע אותם ׁ(ב-AUTO), או להשאיר על AUTO או מה לעשות? תודה לעונים!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.