עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by leeran,

היי, יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 ואני רוצה לשים לו בלוקי קירור נוזלי איפה שיש צורך בקירור... אני רוצה בסופו של דבר שכל המחשב יקורר נוזלית ללא כל תלות בקירור אווירי, פרט לרדיאטור, כמובן... תודה לכולם ושבוע טוב!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Shay2111,

איזה צינור יתאם לי למחברים האלה XSPC G1/4" to 14/10mm PETG https://www.amazon.co.uk/XSPC-Triple-Fitting-Black-Chrome/dp/B00ZC0Q2FK לינק לצינורות http://www.frozencpu.com/cat/l2/g59/c681/list/p1/XSPC_Products-XSPC_Tubing_.html?id=HwBnG778

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=219

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני מנסה המהרה במחשב שמריץ תוכנית חישובים מספריים ב-FULL LOAD וקראתי הערה שמאמץ יתר על מעבד עלול לגרום לטעויות בתוצאות המתקבלות. מישהו יכול לאשר או להכחיש? יש אפשרות לבדוק את העניין?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by R0ck,

2X512 PC4400 LE 2.7 ג'יגהרץ @ 1:1 (300) - 2.7 וולטעז'. אתן לתמונות לדבר... 8) יציב לבינתיים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle עד עכשיו היה מוגדר לי בביוס OC של המעבד ל3.0. והיה מוגדר לי בביוס הזכרונות ל 4-4-4-12. אבל ברגע שאני מגדיר את הOC ל3.2 המחשב לא מצליח להעלות בכלל. ואם אני לא מגדיר 4-4-4-12 המחשב חושב שיש לי זכרונות 5-5-5-12. אז אני שואל אתכם מה עדיף מחשב עם 5-5-5-12 ו3.2 או 4-4-4-12 ו3.0 תודה עריכה: אם הOC לא שווה ועדיף 3.0 עם תזמונים נמוכים אני יכול לנסות להגיע ל 3.4 עם 5-5-512 אולי אז זה יותר שווה? אני רוצה ביצועים גבוההים במשחקים הOC שלי הוא X9 יענו 356 X9 = 3204 או 333 X 09= 3000 מ…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by David Ell,

שלום, OC זה בעצם להעלות את התדרים, נכון? זה אומר שאני יכול להעלות את התדרים כמה שאני רוצה כל עוד הכרטיס נשאר קר? איך זה הולך? אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי דרך MSI AB, אני רוצה להעלות את ה-MHZ, כמה אני יכול להעלות? המדריך קצת ישן, אני לא בטוח אם לסמוך עליו (המדריך בסטיקי).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Or ei,

יש לי אפשרות לבנות מארז עכשיו אני רוצה לדעת איך לבנות אותו ומאיזה חומר לבנות אותו (עץ,אלומניום?) איזה חומר יותר עדיף מבין שניהם ויש למישהו אולי מפרט של מארז יעני איך בונים כזה דבר???? ואני לא מתכנן לבנות אותו בצורה סטנדרטית אלא בצורה שונה (אולי כמו המחשבים הישנים ששוכבים) ? יש לכם רעיונות לתת לי ??

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by The_Byter,

אין מילים... to the high FSB club

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by GHOST,

האם יש חנויות בארץ שאפשר לקנות בהם את הSL900?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by waizman,

הקריסטל אורב שלי התחיל פתאום לעשות רעשים מוזרים... אז כמובן פתחתי הכל, הוצאתי, ניקיתי, וחיפשתי איפה לשים שמן. לצערי גיליתי בדרך הקשה ונשברה כנף אחת - לא נורא. הקטע הוא שכל המארז רועד וזה מ-ר-ע-י-ש ! כשהמאוורר בחוץ (ופועל) אין רעשים. דרך אגב, איכשהו גם הצלחתי לקצר את המודם שלי ולהרוס גם אותו... אחחח... יום חרא... קיצר - מה אני עושה כדי להשתיק אותו ?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אוקי, יש לי בסביבות ה200$ לבזבז על מערכת קירור מים, עכשיו השאלה היא איזה מערכת לבחור אם כבר? מה עדיף מערכת קירור מים או שלמעבד שלי ב OC יספיק לי BT וזהו ? אם אתם אומרים מערכת קירור מים, אז על איזה אתם ממליצים ואני חייב לציין שלא לבדוק לפי מחירים בארץ כי אני לא מתכוון לקנות בארץ אני מתכוון לקנות את זה בארה"ב.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני מתכוון לקנות את ההרקולס רדאון 8500LE קראתי את הכתבה הזאתי ושם כתוב+תמונה http://www.tech-report.com/reviews/2002q1/prophet-8500le/index.x?pg=2 Hercules specs a tiny Orb-inspired heat sink on the 3D Prophet FDX 8500LE, with a translucent blue fan. The setup certainly looks cool, but the heat sink seems far too diminutive to be able to do much in the way of cooling. We'll get into exactly how well it works later in the review. There's no RPM-rating for the Hercules fan, but it's barely audible when you have a standard processor fan running. Like it or not, you're pretty much stuck with the heat sink/fan that Hercules gives you with the 3D Prophet FDX 8500LE, beca…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. כמה פינים התקעמו... איך מיישירים אותם? - תוקן הבעיה החדשה היא שהגוף קיררור נעלם... איפה אפשר לקנות גוף קירור נחמד לפנטיום אחד? יש לי מאורר 120 מ"מ

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ערב טוב ושבוע טוב! יש ברשותי כרטיס מסך 4850 של אסוס הבעיה שהמאורר שבק חיים מצאתי שני דגמים של מאווררים שנראים מתאימים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8262 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6863 מה נראה לכם האם זה מספיק? ואם יש לכם משהו טוב להציע לי שהיה כמה שיותר טוב במחיר סביר... מבחינת OC לא מתוכנן וא"כ אז ממש קטן. תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב....

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. לא היה לי זכרון נוסף זמין, לכן הSingle Channel, אחרת הייתם רואים עוד איזו שנייה אחת פחות בSuper PI. זהירות, לשים אטמי אזניים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. ואני חייב להגיד משהו לפני התוצאות .... אני לא מבין את כל האנשים שמקניטים את הBIGWATER ומערכות דומות ומקטלגים אותן בתור מערכות "זבל" או "לא שוות כלום ....או שהם לא יודעים להתקין מערכות קירור מים או שהם לא ניסו אותן בכלל וסתם מסתכלים על מחיר ומחליטים שכל דבר מתחת ל1000 ש"ח הוא כנראה זבל אנשים ...תנסו בעצמכם ואם אין לכם כסף לקנות ולנסות אז תקראו ביקורות לפני שאתם מגיבים בחוסר ידיעה ( זה הכי מעצבן לראות מישהו שמגיב לשאלה של מישהו אחר בחוסר ידיעה מוחלט וסתם מקלקל לו ) והרי לתוצאות - מערכת BIGWATER עם הWATER LEVEL INDICATOR ובלוק AQUARIOS II לכרטיס המסך טמפרטורות - מעבד - IDLE 23C LOAD 35C כרטיס מסך - IDLE 32C LO…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. המלצה למים מזוקקים טובים למערכת קירור מים - מחשב ביתית? לינק או מקום לקנות למים שכאלה שטובים מנסיון של אנשים.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by YokataShogo,

כפי שאתם יכולים לראות יש לי שתי כרטיסי 7800GTX 512MB, אחד של ג'יגהבייט ואחד של XFX. עכשיו, את ה- XFX יש לי כבר מספר חודשים וקניתי לו קירור של זלמן בחו"ל ואילו את ה- ג'יגהבייט קניתי מחבר שלי ב- 600 שקל לפני כמה זמן (וגם פתחתי על זה ת'רד בפורום כרטיסי מסך) ועוד לא הספקתי לקנות לו קירור. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להשיג עוד VF900 בשביל הכרטיס השני במחיר 34$ שאני יודע שהוא קירור טוב מאוד וגם זול אבל אם אני רוצה לעשות OC גדול לכרטיסים הוא יכול להיות רועש. או לקחת את הדבר הזה- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6089 שעולה 68$, מקרר את שתי הכרטיסים ביחד ולא רועש בכלל. המארז שלי מאוד שקט ומקורר ואם אני מגביר קצת את הזלמן אז הוא הדבר הכי רועש במארז אז בבקשה אם י…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ybe,

הכרטיס: asus v8200 ti 200 deluxe השתמשתי בתוכנה riva tuner והתוצאות: מהירות זכרון 500 (במקור 400) , מהירות ליבה 220 (במקור 175). 3dmark 2001 הציון 7403 (במקור 6547) . השאלות : 1.יש 2 אפשרויות להמהרה בתוכנה, איזה עדיפה? 2.נשארתי כל הזמן בתחום המסומן בכחול, יציאה מהתחום גורמת להופעת סימן אזהרה.האם אני יכול להאיץ גם מחוץ לתחום הכחול ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Raul,

יש לי P4 3.0C ועשיתי לו אובר ל3.6. מה שמוזר לי, שאחרי הOC המהירות של הזיכרונות ירדו... מה עושים?? תמונה 1 תמונה 2

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני רוצה להוסיף רדיאטור נוסף למערכת קירור שלי יענו רדיאטור של רכב או אופנוע או לא יודע מה אבל מה שכן יש לי 6 מאווררים של 120 חזקים ושקטים אז אני מחפש הצעות לאיזה רדיאטור לשים במחיר כמובן לא מטורף 300-400 תודה..

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. או שלא ;D ;D ;D ;D 1 באפריל

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by 588555,

איך אני מעדכן תוכנה של הקרור ואיפה יש Firmware חדש ? http://www.corsair.com/en-us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler האם Corsair Link Installer RC v2-4-5110 זה תוכנת הקרור ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by GeForce93,

שלום לכולם. מתכנן OverClock למעבד XEON X3460@2.8 ראיתי סרטונים שביצעו המהרה למעבד מעט חלש יותר (X3440) והצליחו להגיע ל3.8GHZ. האתגר האמיתי - המארז עצמו מתוכנן להיות קטן, רציתי לשאול באיזה קירור מומלץ להשתמש (ולווא דווקא LOW PROFILE) תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.