אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
היי חברים. אני חושב לרכוש מעבד 9600K. עדיין לא החלטתי אם אעשה לו אוברקלוק. בהנחה שאעשה לו אוברקלוק - האם המאוורר Hyper 212 RGB Black Edition יקרר ויעשה את העבודה בצורה ראויה או ההמלצה היא למשהו אחר (במחיר סביר, באיזור של המאוורר הנ"ל)?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=219
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס הוא gf4 ti 4600 של MSI על אקספי בהחלט קיבלתי שיפור ל 8686 נקודות ב 3dmark2001 ב 1024x768 32bit הדבר המוזר הוא ששמתי לב באיזה השוואה של ג'יפורס 4 טי 4600, הוא שבכל הבדיקות של fps קבלתי בממוצע בכל בדיקה כ 30-40 פריימים פחות ממה שהיה בביקורת אבל בשאר הבדיקות כגון: Fill Rate (Single-Texturing) Fill Rate (Multi-Texturing) High Polygon Count (1 Light) High Polygon Count (8 Lights) Environment Bump Mapping DOT3 Bump Mapping Vertex Shader Pixel Shader Point Sprites קבלתי גבוה יותר משהיה כתוב, בכ 3-20 יותר. אבל... בציון הכרטיס שמה קיבל 9800 בערך לעומת 8686 שלי אז אני רואה שאני כבר לא מצליח לסדר את הבעיה המעצבנת אז אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל................…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ואיפה אני יכול לקנות? או אולי אני יכול לבנות אחד בגודל שאני ארצה ויש לכם מדריך לתת לי...? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle עד עכשיו היה מוגדר לי בביוס OC של המעבד ל3.0. והיה מוגדר לי בביוס הזכרונות ל 4-4-4-12. אבל ברגע שאני מגדיר את הOC ל3.2 המחשב לא מצליח להעלות בכלל. ואם אני לא מגדיר 4-4-4-12 המחשב חושב שיש לי זכרונות 5-5-5-12. אז אני שואל אתכם מה עדיף מחשב עם 5-5-5-12 ו3.2 או 4-4-4-12 ו3.0 תודה עריכה: אם הOC לא שווה ועדיף 3.0 עם תזמונים נמוכים אני יכול לנסות להגיע ל 3.4 עם 5-5-512 אולי אז זה יותר שווה? אני רוצה ביצועים גבוההים במשחקים הOC שלי הוא X9 יענו 356 X9 = 3204 או 333 X 09= 3000 מ…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הכרטיס המסך הזה בגירסאת הקירור הרגילה שלו, זאת אומרת לא Dual-X, הכרטיס מתחמם לדעתי מהר והמאורר מרעיש כשאני מפעיל משחקים. אני רוצה קירור שאחריו יהיה לי ראש שקט, שוואלה - הכל טוב, וכמובן חווית משחק שקטה בלי רעשים מיותרים מהמאורר של הכרטיס .. תראו בתכלס .. אני גם עושה OC, אבל לא מטורף עד הסוף, אני יעשה בינוני בלי העלאת מתחים בנתיים כי המחשב והכרטיס חדשים ואין צורך סתם מעכשיו.. הם נותנים ביצועים טובים מאוד. אז, המלצות? אני חושב לקחת את הARTIC EXTREME, הבעיה היחידה זה שהוא עולה איזה 350 שקל.. וזה דיי הרבה בתכלס ..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה צינור יתאם לי למחברים האלה XSPC G1/4" to 14/10mm PETG https://www.amazon.co.uk/XSPC-Triple-Fitting-Black-Chrome/dp/B00ZC0Q2FK לינק לצינורות http://www.frozencpu.com/cat/l2/g59/c681/list/p1/XSPC_Products-XSPC_Tubing_.html?id=HwBnG778
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבנות מארז עכשיו אני רוצה לדעת איך לבנות אותו ומאיזה חומר לבנות אותו (עץ,אלומניום?) איזה חומר יותר עדיף מבין שניהם ויש למישהו אולי מפרט של מארז יעני איך בונים כזה דבר???? ואני לא מתכנן לבנות אותו בצורה סטנדרטית אלא בצורה שונה (אולי כמו המחשבים הישנים ששוכבים) ? יש לכם רעיונות לתת לי ??
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
SCYTHE MUGEN II REVB האם הוא שקט?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן יש לי P4-1.8 של ליבת NORTWOOD 400 אני רוצה לקנות לוח של ABIT ה IS7-E או את ה IS7-E2 שהם אותו מחיר במציאון של KSP וגם זיכרונות משם .... XMS CORSAIR או KINGSTOM HYPER X של 512 או 1 GB אני עדיין מטלבת אני מתחנן OC די רציני למעבד לנסות להגיע לאיזה 2.6 2.8 אם קירור של זלמן . אז מה אתם אומרים הלוח אם הזה מומלץ לזה ?יגיע לכזו מהירות ?ןהאם הזיכרונות שאמרתי יסחבו ? תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי E4XXX 2.4@3.0 ואין הבדל לא מרגיש כלום המחשב מגיב אותו דבר אין שוני במהירות , למה ? ולמה שאני מעלה את המעבד ל 3.2 אז המסך של המחשב נכבה ? בחוברת של היצרן רשום 1333FSB !!!! ב 3.2 ה FSB הוא על 1066 סה"כ !!! יש לי גם בעיה בלוח בביוס אין לי הרבה אפשרויות יש לי OC למעבד שזה אומר FSB ושינוי זכרונות 200 - 266 - 333 וזהו ... שמתי את הזכרונות על AUTO כי ממילא שאני לוחץ 333 וזה מראה בביוס 333 ב CPUZ זה מראה 250 זה הזוי . ואם כרגע המעבד שלי על 3GHZ לאיזה מעבד הוא מקביל E5200 ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סתם ראיון ראיתי בזאפ מקררים ב-1000 ש"ח http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Fridge&DB5344=5358 האם זה יהיה יעיל ? הםא יהיה עיבוי ?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב נמצא בחדר ללא מיזוג, ויחסית חמים, במיוחד בתקופה האחרונה, הטמפרטורה הממוצעת של המעבד הינה כ 60 מעלות, המעבד הוא Intel Quad Q6600. אין לי אספירציות להגיע לחום (קור) מעבד נמוך (ראיתי כל מיני תחרויות כאלה :-)), אני גם לא מבצע OC או כל דבר דומה, ומעוניין לוודא שהטמפרטורה לא עלולה להזיק למעבד . (קראתי בטבלאות שכל עוד הטמפרטורה פחותה מ 70 מעלות זה בסדר), האם המצב תקין, או שחייבים לנקוט בפעולות להורדת חום המעבד ? אגב, Everest מציג 50 מעלות, ו RealTemp מציג 60, מדוע ההבדל ומי אמין יותר ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכיוון שהמאוורר המקורי שבא עם הכרטיס הרעיש מדי, החלטתי לשים קריסטל אורב במקומו.. הסרנו ( אני ו Component ) את ההיטסינק המקורי שהיה על הכרטיס (שמרוח בחרא לבן ונראה כמו פלסטיק שצבוע בספריי, כמו האקדחים עם האורות והקולות של פעם, אקדחים של מכבי אש משטרה וכו') מרחנו את הארקטיק סילבר 3, אך כשבאנו להרכיב את הקריסטל אורב, החורים בכרטיס היו צרים מדי. הבאנו חוט נחושת (מבודד!) והדקנו איתו את הקריסטל אורב על הכרטיס. בנוסף עשינו סדר בכבלים במארז, הנה כמה תמונות: המארז - לפני: בלאגן גדול כנ"ל הכ. מסך - לפני: היטסינק פלסטיק!!!!!!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- המארז - אחרי: הכ. מסך - אחרי: שימו לב במ…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
עכשיו לא שמתי לך שהוא בלי ה K יש לי לוח אם P8Z77-V DELUXE יש אפשרות לבצע OC למרות שהמעבד לא K ??
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות כבר.. ראיתי סרט פתאום נכבה המחשב אני פןתח אותו אני מרגיש שהמעבד רותח בטירוף אני לא מבין ממה זה יש במחשב שתיי מאוורירים שתיהם עובדים אני לא מבין מה יש למעבד הזה.. אולי למישהו יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה הקירור: http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0019Fanless103/cl-p0019fanless103.htm 1.הוא מתאים ל P-4 3000 Presscot? 2.המעלות שלי עכשיו זה 55 מעלות במאמץ,כמה בערך הוא יוריד את המעלות? 3.חייבים לקנות מאוורר 12mm בשבילו? 4.יש לי מארז X-Blade Tower הוא יכנס למארז בצורה טובה ולא בלחץ? תודה בכל מקרה Evil
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4C עם היטסינק מקורי. אני לא באוברקלוק. מארז COMPUCASE 6A19 עם שני מאווררים ג'נריים 120 MM מקדימה ומאחורה. אני חושב שהמעבד מתחמם יותר מידי, במיוחד עכשיו בקיץ: מצב מנוחה - 42C עומס - 55C אני רוצה להוריד את הטמפרטורות למשהו נורמלי ושתהיה לי האופציה לאוברקלוק קטן בעתיד. האם קניית משחה תרמית תספיק בשלב זה? איזה קונים? מאיפה? יש דרך זולה לפתרון?
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
2X512 PC4400 LE 2.7 ג'יגהרץ @ 1:1 (300) - 2.7 וולטעז'. אתן לתמונות לדבר... 8) יציב לבינתיים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! היום החלטתי לצעוד לעבר סניף ksp שבירושלים ( מה לעשות, אין אוטובוס ישיר מהשכונה שלי ) ולקנות מאוורר חדש. בחרתי בThermaltake - smart case fan 2 ( 80) שעלה רק 45 . טוב שמח ומאושר חיברתי את ה3 פינים שלו למתאם מולקס ואת הכבל השני של ה 3 פינים ללוח אם. חוץ מזה שהמאורר הזה פשוט עוצמתי בצורה בלתי יואמנת ( השהנחתי אותו על השולחן הוא התחיל לעוף קדימה!) אני לא כל כך מצליח לשלוט על המהירות שלו. יש לי 3 מקומות ל 3 פינים בלוח אם וניסיתי לחבר את זה לשולשתם אבל ה speedfan לא מזהה שום מאורר! אולי זה בגלל שיש לי פנטיום 3 ולוח אם ישן? לא נורא חשבתי לעצמי ...עם המאורר גם קיבלתי קונטרולר ידני ( סתם חוט עם בורג מפלסטיק שמסתובב( אבל לצערי למרות שסיבבתי אותו , המהירות נשארה זהה ( …
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כפי שאתם יכולים לראות יש לי שתי כרטיסי 7800GTX 512MB, אחד של ג'יגהבייט ואחד של XFX. עכשיו, את ה- XFX יש לי כבר מספר חודשים וקניתי לו קירור של זלמן בחו"ל ואילו את ה- ג'יגהבייט קניתי מחבר שלי ב- 600 שקל לפני כמה זמן (וגם פתחתי על זה ת'רד בפורום כרטיסי מסך) ועוד לא הספקתי לקנות לו קירור. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להשיג עוד VF900 בשביל הכרטיס השני במחיר 34$ שאני יודע שהוא קירור טוב מאוד וגם זול אבל אם אני רוצה לעשות OC גדול לכרטיסים הוא יכול להיות רועש. או לקחת את הדבר הזה- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6089 שעולה 68$, מקרר את שתי הכרטיסים ביחד ולא רועש בכלל. המארז שלי מאוד שקט ומקורר ואם אני מגביר קצת את הזלמן אז הוא הדבר הכי רועש במארז אז בבקשה אם י…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-