עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי מנשמע חברה, זה חבר של תומר במשתמש שלו P: יש לי שאלה בקשר ל OC ל Q6600. דבר ראשון, זה המפרט Q6600 2.4GHz Asus P5KR 8800GTX Ko OCZ Reaper 3-4-4-15 4GB [4x1GB] Corsair 520W עכשיו, הבעיה הראשונה שלי היא שאני לא מצליח לייצב את המחשב עם תדר של 3.1GHz ומעלה [פשוט קורס ב Prime] והבעיה השניה, אני כן יכול לייצב אותו עם מכפלה של 8, אבל אז יש 2 בעיות חדשות... 1. ה vCore עומד על 1.7 עם תדר של 3.4, שזה גבוה מאוד לדעתי [מכפלה 8, באס 425] 2. בשניה שאני עובר את ה 3.4, המחשב פשוט לא מזהה 4 ליבות, אלה רק 2. תודה מראש P:

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  2. אמממ חשבתי על זה http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Combo/a2329/a2329.asp .. אם יש אחד יותר טוב שיותר משתלם אז תתנו לינק או את השם וכו' ....

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by The-Q,

אז ככה, בקרוב אני יוסיף תמונות של הבעיה אבל זה הולך ככה: יש לפלייסטיישן (2) שלט רחוק (ולא הכחולים האלו, אלה השחורים הגדולים). לקחתי את הרסיבר של השלט, חיברתי אותו לכבל מאריך של פלייסטיישן, ובצד השני של הכבל, הורדתי את הפלסטיק, וחיברתי למתאם COM. התוצאה היא שהפין ה-1,5,7 של המאריך של הפליסטיישן (משמאל לימין) מחובר למחבר של ה-COM. חיברתי את המתאם של ה-COM למחשב דרך COM1, הפעלתי WINLIRC ולא הצליח לזהות. חשבתי בהתחלה שזה היה בעיה השלט, שהיה מקורי של סוני, אז החלפתי לשל אחר (שניהם עובדים - בדוק!) וגם לא עבד. יש לי תחושה מוזרה שהבעיה היא ברסיבר.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכם. ובכן היום קיבלתי את המארז מ SKYPC, מרוצה מאוד, סידור כבלים,עבודה יפה,מארז כמו שציפיתי (NZXT TEMPEST),סירקולציה וכדומה+OC חמוד שהם עשו. המחשב בקצרה: E8400+ARCTIC COOLING EXTREM DFI Blood Iron P35-T2L G.Skill DDR2 2048x2 100MHZ CL-5-5-5-15PQ CLUB3D 9800GT NZXT TEMPEST HIPER HPU-425W בעיקרון לבנתיים מה שעליתי על הבעייה היא שהמאוורר של המעבד לא מסתובב, בהתחלה לא שמתי לב ( לא בדקתי את המאורר כי הוא "מוכבה" בתוך הגוף קירור ככה שלא פתחתי... וכרגע אני רואה שהוא לא מסתובב, ניסיתי להפעיל מחדש כמה פעמיים אך ללא הצלחה ( לא עובד עדיין ). נכנסתי לביוס באיזה קטגוריה שם וראיתי שיש אפשרויות, שתיים מהם זה משהו כזה TURN FAN ON WHEN TEMP IS HIGH THEN XXX TURN OFF FAN WHEN TEMP IS L…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. חברים שלום סוף סוף התפנתי להחליף את הקירור של המעבד (ARCTIC COOLING Alpine 64 במקום הקירור המקורי של AMD שהתחיל לשרוק וטחן לי את המוח) הקירור החדש לא שקט לגמרי אבל לא שורק כמו הישן ואז גיליתי מקור רעש חדש - המאוורר של כרטיס המסך (Gigabyte ATi Radeon X600PRO ) שניקוי שלו באויר דחוס לא ממש עזר. ניסיתי לחפש קירור חלופי לכרטיס וכל מה שמצאתי היה קירור פאסיבי שאיננו זול ואני לא בטוח שיתאים לכרטיס ולמארז. האם מישהו מכיר מאוורר חליפי זול וטוב לכרטיס המסך הנ"ל ? ועוד שאלה, האם סביר שמחשב בן שנתיים וחצי יפתח כאלו רעשים ? המחשב הישן שלי (IBM Aptiva ) כבר בן יותר מ-7 שנים ועדיין פועל, אמנם הוא לא שקט כמו שהיה חדש אבל לא מגיע לרמות רעש שמטמטמות את המוח... תודה למגיבים.

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  6. Started by IME3,

למי יש GTX280 ולאיזה טמפרטורות אתם מגיעים הבנתי שבמאמץ המקסימום הנורמלי אמור להיות 85 מקסימום יש כרטיסים שמגיעים מעל 100 מעלות מה עושים במצב כזה האם מדובר בכרטיס שאפשר להחזיר ולהחליף? סתם מעלה שאלה עדיין מחכה ל ASUS GTX280 שלי כבר מיום רביעי שעבר קיצר איזה טמפרטורות מקסימום זה מגיע לכם

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by טל משעלי,

שלום אני כרגע עם אוברקלוק למעבד 4690k לוח אם z97x gaming 7 4.4ghz 1.200v עם llc high C1e ו exist במצב אוטומטי העניו הוא שאני לא רואה ירידה במהירות מעבד במצב שיגרה ולא במאמץ לפי הAida 64

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by bennnn,

שלום,איזה קירור עדיף למעבד הנל עם לוח אם של גיגבייט GA-MA770T UD3 האם של ARCTIC COLLING FREEZRER PRO 7 REV 2 שעולה 135 שח או של ZALMAN מאוורר למעבד Zalman CNPS9500A LED Retail אני מניח שהזלמן טוב יותר,השאלה אם שווה ללשלם את ההפרש 75 שח יותר, לא מתוכנן אוברקלוק. מה מקרר טוב יותר ומה שקט יותר?? והאם התוספת לטובת\ הזלמן שווה השקעה?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  9. Started by Fenomeno,

http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  10. שלום לכולם, כמו שאתם יודעים קבלתי את המחשב החדש שלי לפני כחודשיים וחצי בערך... ואני רוצה עכשיו להוסיף לו בקר טמפרטורה וכו'.... איזה קיימים בשוק? מה שווה? לא שווה? מה אני צריך שיהיה באחד כזה? אני יודע גם שאני רוצה להוסיף מסך LCD שיכתוב כל מיני דברים שאני רוצה - יש מצב שיש כבר אחד מוכן שרק צריך לו תוכנה או משהו? או שהוא מגיע עם כזה בקר טמפרטורה??? ד"א - אני מאוד רוצה שיהיה חיבור FIREWIRE לפחות אחד עליו (לאייפוד החדש שאני מקבל עכשיו).... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by YARONGT,

שלום. תקשיבו לפעמים אני משחק במשחק במקרה זה Dirt 3 ו BF3 אני משחק בהם פתאום המחשב נתקע ויש על כל המסך צבע וורוד עם קווים שחורים ואם אני לא טועה גם לפעמים כחול אבל אל תיתפסו אותי במילה. עכשיו אני לא יודע אם זה מהמעבד או מהכרטיס עכשיו השאלה מזה לעזאזל??? מפרט : p43 של גיגהבייט מעבד e5400@3.6 4 gb זיכרון ????

• 46 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. היי חברים. כמו שאתם רואים אני חדש פה. עד אתמול היה לי GEFORCE TI 4200, שעשיתי לו אוברקלוק ממש קטן לביצועים של 4400. אתמול הוא נשרף לי היום קניתי MSI GEFORCE 5700LE 256MB 128BIT ב600 שקל(זה התקציב שלי כי אני סטודנט). הקצבים הרגילים שלו: 2d clock:225 3d clockl:250 memory clock:400 קראתי פה בפורום שניתן לעשות אוברקלוק ל 3D CLOCK-320 ול MEMORY CLOCK-490. אני קצת משקשק כי אני לא יודע אם ההמלצה הזאת נכונה גם לגבי כרטיסים של MSI. יש לי קירור סטנדרטי של 2 מאווררים די גדולים על המארז וזה הכל. המדריך פה באתר לאוברקלוקינג לא מעודכן.. בכל מקרה,בטוח שממני אתם יותר מבינים.עד כמה אני יכול להאיץ אותו ???

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכולכם. במוחי עבר רעיון, להוסיף קירור חדש לTI4200 שלי, או להחליף את הישן. הבעייה היא ש"אמצעי הקירור" שנמצאים בתיק המודינג המצומצם שלי הם מאוד מצומצמים, מה שיש לי שיכול להתאים הוא HSF של פנטיום 1. השאלה שלי אם הוא יכול לשפר את הביצועים לעומת הHSF המקורי, ואם לא, האם אני יכול לנצל אותו לשימוש אחר על הכרטיס (במקום לקרר את הליבה שיקרר את הזכרונות לדוגמא.

14. שלום לכולם יש תוכנה ששכחתי את שמה מבית אינטל שמראה את ט'מפ של המעבד (אינטל כמובן) ןאת מהירות השעון וכל הנתונים. בגלל ששכחתי את השם אני לא מוצא אותה באתר שלהם. מישהו יכול לתת את השם או קישור להורדת שתוכנה? תודה לחברים העוזרים

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  15. ב"ה שלום חברים השאלה פשוטה היא אני חושב הרבה זמן מאז קניתי תמחשב אם כדאי לי להשקיע 400 שח על הספק כח הזה http://www.cd-log.co.il/products.asp?pcid=27&pcsid=139&p=1&pid=1224 הוא מרשים ומוצא חן בעיני ובעיקר חזק ! פשוט יש לי כבר ספק והיה גם לפני הקניה של המחשב והכל עובד לי יציב איתו אז לא כדאי לחכות שישרף הספק או משהו כזה ? או למחשב הבא שכבר ספק הזה לא יחזיק לי אותו בכלל ? כי 400 שח עדיין אפשר לקנות בהם עוד דיסק של 160GB

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by SEangel,

עפ"י אברסט יש הפרש של 10 מעלות (בערך) בין הליבות. סביר? מריחה לא טובה של המשחה הטרמית (MX2)?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  17. קניתי לאחרונה את המערכת הבאה: שנראית בסופו של דבר ככה: עריכה מסיבית: רציתי לדעת... איזה פתרון קירור אתם מציעים לכרטיס מסך, שיהיה שקט, יעיל, איכותי (תמורה טובה לכסף) כמו כן אשמח לקישורים או לעצות על אוברקלוקינג לכרטיס מסך, אין לי שום מושג איך מבצעים אוברקלוק. מודע לעובדה ששמתי את הדיון לפני שלושה שבועות, לא קיבלתי תשובה על השאלה המחודשת (לאחר דיון ופידבק), אז אל תתנו לי באן או משהו.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. Started by cupra,

סוף כל סוף גירסא עם אישור תוצאות גירסא 1.27 להוריד מפה : http://www.cpuid.com/download/cpu-z-127.zip זיהוי : יש לכנס ללשונית האחרונה וללחוץ על velidation - מסומן בחץ אדום לאחר מכן יפתח חלון נוסף. שמירה : יש לשמור את הקובץ עי לחיצה על : save velidation file מסומן בחץ כחול ולבחור את המיקום שהקובץ ישמר. פירסום : יש לכנס לקישור המופיע החץ הירוק ומלא את הפרטים ותקבלו לינק המאשר את המערכת עם פרטים נוספים כמו ציפסט, תיזמונים וכדומה. דוגמא: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=373 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 49 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. שאני משחק בBF3 הטמפטורה במעבד עוברת את ה60C, אחת הליבות הגיע כבר ל67C. וכשהמעבד לא בפועלה הטמפרטורה היא 34C-41C. האם הטמפרטורה הזאת נורמלית או שיש בעיה במעבד? אגב זה הקירור שיש לי http://www.tms.co.il/product/5741 הוא אמור לעשות את העבודה לפי מה שאמרו לי. המחשב שלי הוא חדש לגמרי, קניתי אותו לפני חודש וחצי. הלוח אם שלי זה tz68A+ BIOSTAR והמארז Fractal Design Core - 3000 Mid Case יכול להיות שיש בעיה? הבדיקה טמפרטורה נעשתה אם התוכנה CPUID HWMonitor. תודה לכל מי שיגיב. אני אשמח לתגובות בעניין.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, ניקיתי עכשיו אבק מהמחשב בכל מקרה אני חושב שזה החיישן שהוצאתי(הוא חיצוני ? ) שהיה על ההיטסינק של המעבד עכשיו בינתיים שמתי אותו במצב כזה שייגע בהיטסינק ולא יזוז(לא שזה כזה משנה אבל לכל מקרה שיהיה דיווח) ולפני זה הוא היה איך שהוא בין ההיטסינק למאוורר, איך אני מחזיר אותו לשם ? חשבתי לשים אותו דרך המאוורר שייגע בהיטסינק אבל אני לא חושב שהמאוורר ישרוד הפרעה רצינית בדרך כשהוא מסתובב 60 פעם בשנייה (סתם בצחוק ;D ) ושאלה לגבי המאוורר- אני פוחד למרוח משחה טרמית אבל אם שמתי לב טוב המאוורר ניתן לניתוק מההיטסינק של המעבד ללא הורדת ההיטסינק נכון ? תודה מראש ומצטער על השאלות הטיפשיות :-\

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by antonio1,

יש לי AMD 3000 64 והמעבד בימים החמים ללא עבודה מגיע ל51 מעלות והכרטיס מסוג 6600 GT מגיע גם ל70 זה נורמלי ומה אפשר לעשות בנידון תודה

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  22. Started by shay360,

אני לא עושה אוברקלוק אני רק רוצה להשתיק את המחשב קצת,ואני לא מדבר על לזרוק אותו מהחלון. אני מחפש איזשהו מאורר או גוף קירור (אני לא ממש מבין בזה) למעבד שיעשו את העבודה ובשקט. במחיר סביר כמובן

• 5 תגובות
    • 468 צפיות
  23. אפשרי להדליק כל מיני מצבי חסכון בזמן שאני בOC? כי כל המדריכים ממליצים לכבות את כל הפונקציות האלו לפני שאני עושה OC.

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by KF,

שלום! אני עם OC יציב לכרטיס HD5850 900/1200mhz על מתח 1.275V. לאחרונה שמתי לב שאני לא יכול לצפות בסרטי פלאש (לדוג' youtube וכד') ובדיוק בתחילת הצפיה המחשב נתקע ולא ניתן לעשות דבר. אם אני לוחץ כמה קליקים עם העכבר אני מקבל צפצוף יחיד מהמחשב ואז בעצם הוא קופא וצריך לרסט. לפעמים קורה מצב שהוא קופא ואז לרגע אני מקבל מסך שחור ואחרי כמה שניות הוא חוזר לפעולה ובעצם אני מגלה שהכ.מסך חזר להגדרות המקוריות שלו.. בעצם הכרטיס התאפס. *במשחקים הכרטיס יציב. *ניסיתי לשנות תדרים/מתחים וגיליתי שזה לא ממש עוזר.. למשל הבעיה הנ"ל עדיין ממשיכה כאשר הכרטיס ב-800/1000mhz על מתח מוגזם של 1.275 וכמובן שניסיתי גם פחות.. אני לא חושב שזו בעיה של הכ.מסך כי זה לא היה בעבר.. אודה לכל מי שיוכל לעזור !

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by The-Fox,

נראה קירור מעולה מה גם שהוא מתאים ל SOCKET A. אבל יש בעיה אחת אני לא מוצא אותו באף חנות בארץ, הוא אמור להגיע בקרוב/בכלל ? יש אותו ב Jab tech וב Frozen CPU. אבל אני מעדיף לקנות מהארץ. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הגוף הזה אני אשמח לשמוע. תודה.

• 3 תגובות
    • 432 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.