אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב חדש ובו הכרטיס מסך 2900PRO אני רוצה בעוד איזה חודש לעשות אוברקלוק(בינוני-רציני)כדי להגיע איתו ל2900XT ומעלה. אני רוצה קירור טוב לביצועים יותר טובים על איזה אתם ממליצים. אגב הסתכלתי על המחירים ואין לי בעיה בתקציב זאת אומרת שמה שאתם מציעים אני יקח(ללא תקציב) אם זה חשוב אז יש לי מארז NZXT APOLO כרטיס מסך 2900PRO קירור למעבדArctic Cooling Freezer 7 Pro ועוד משהו..יש לי קירור למארז Glacialtech 120mm case fan hydrodynsmic bearing 18dba 36cfm אני רוצה להוסיף עוד אחד (כניראה באותו זמן שאני קונה את הקירור לכרטיס מסך)...על איזה אתם ממליצים(שיהיה שקט,קריר,אין תקציב) תודה
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
טוב ידוע לי שכמו במוגן 2 שיש לי כרגע יש בעיה של קלירס לזוכרונות,יש למישהו מושג מה הקלירס של מוגן4 [יעני מה הגובה זיכרון המקסימלי שאני יכול לקחת] תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
?שלום לכולם... (כותרת) אני לא מרגיש שהם מוציאים אוויר בכלל... ניסיתי לשנות את המהירות בSPEEDFAN על אלה שמחוברים ללוח אם על מקסימום והם עדיין על 1100RPM הגיוני? מה אתם אומרים??
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תיראו קניתי מחשב חדש אם מעבד 4400+ וכרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 320MB יש לי כמה שאלות : 1.קיבלתי תוכנה שקוראים לה AI Booster V2.03.11 ויש שם איזה משו שמגביר את המהירות של המעבד מ2.5 ל2.75 והטמפ' שלו היא 49 MAX וגם יש בתוכנה איזה אפשרות שקוראים לה "N.O.S" אם אני שם שם 110% המעבד קופץ ל3.0GHZ אבל ישר ביטלתי כי אני פוחד שישרף יש לי את המעוור הנורמלי שבא אם המעבד... אז השאלה שלי עד כמה אני יכול להגביר אותו ואל מה מומלץ להישאר ? 2.איך אפשר להגביר את המיהרות של המאווררים (יש לי אחד של המארז 120M והRPM שלו זה רק 1200) שיש אל המארז\כרטיס מסך ומעבד? עריכה : יש לי גם מאוורר אל הספק כוח והוא חלש רצח לא משפיעה בגרוש איך אפשר להגביר גם אותו? 3.מה ההטמפ' המומלצת שתיהיה אל הכרטיס מסך??
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
1. האם יש התאמה בין השניים? 2. יש בחבילה גופי קרור למייצבי המתח והזכרונות? / האם כדאי לקחת אחרים לשם קרור יעיל יותר של הכרטיס. 3. איזה מאוורר כדאי לחבר על הגוף קרור? - דגם ויצרן בבקשה. -תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי תקשיבו עשיתי אובר קלוק למחשב שלי למעבד ויש לי מעבד של אינטל ויש לי שאלה אפשר גם לשפר תזיכרון???....תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה מבין המאווררים יותר יקרר לי את הכרטיס? יש לי את הכרטיס Redaon x1950 series
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני עושה OC לכרטיס מסך שלי ואחר כך יש בעיות,והאחריות עוד תקפה,אז אני יכול להוריד תמהירויות חזרה לסטוק ואז יש אחריות או שמזהים את הOC גם ככה..
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי ליותר שקט אז חשבתי להכין פאן באס עם מפסקים של שני מצבים (כבוי, דלוק) ולכבות שלושה מאווררים בזמן שאני הולך לישון או בזמן שאני רק גולש באינטרנט או רואה סרט, והדליק אותם בזמן משחק. נכון לעכשיו, יש לי ארבעה מאווררים: 92 למעבד, 92 לדלת, 120 מקדימה ו-120 "אגזוז" (ואחד לכרטיס מסך שלא החשבתי...). המפרט בצד ימין והטמפ' של המעבד היא ~45 מעלות עם כמה תוכנות פתוחות. הטמפט' של הכרטיס מסך היא עד 63 במאמץ... עכשיו, השאלה שלי היא אם זה יהיה בסדר לכבות את שלושת המאווררים ולהשאיר רק את זה של המעבד פועל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
היי במהלך התעללות הOC שעובר ה-FX שלי, מצאתי בפוקס את התוכנה שממהירה אותו, שבאה יחד עם הכרטיס (פאקינג באנדל יש לכרטיס הזה! ), אקיצר המהירות המקס' בתוכנה (ASUS SMART DOCTOR) היא 280 ליבה 460 זכרונות. סטוק 250\405 :-\ אז הקטע הוא שהכרטיס עובד די טוב במהירויות האלה, אבל ציפיתי להרבה הרבה יותר מהליבה :-\ רציתי לדעת האם יש איזשהו דרך להעלות את המקס' OC הזה, כי בתוכנות אחרות שיש לי בהן את האפשרות להעלות עוד הכרטיס אומנם עובד יציב על לופ 3DMARK2003 במהירות של יותר מ-280 ליבה (מהזכרונות בסה"כ אני מרוצה... לא רציתי הרבה יותר מהם), אבל כשאני מפעיל NFSU הוא נתקע או בהתחלה או באמצע, או שבהיילו הוא פשוט נכנס ויוצא אחרי שנייה. אגב, בדקתי ומצאתי שהתזמון של הזכרונות (אמרתי את זה נ…
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לחבר שלי יש AMD MOBIL אז רצינו לדעת איך רושמים מכפלה (של המעבד ) באנגלית כדי שנוכןל לעשות OC גם דרך הFSB וגם דרך המכפלה...
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
טוב אז יש לי P4 2.4 הטמפרטורה של המעבד שלי היא 46 לפעמים גם 50 כשחם עכשיו אני לא רוצה כזאת טמפרטורה אני רוצה שיגיע ל - 40 ככה ואם אפשר אז פחות השאלה שלי אם אני ישים את המאוור הזה ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 אז הוא יכול להגיע לטמ' הרצויה תודה לכולםםםםםםםם ;D
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אא יש לי מאוורר שקניתי מזמן (שנתיים שלוש) קיצור הוא גדולללללללל ומרעישששששששש ולא נותן תפוקה שתיהיה שווה את הגודל והרעש שהוא עושה אז אמרתי אני אקנה מאוורר רגיל ופשוט השאלה איזה מאוורר מתאים לי? איזה פרטים אני צריך לדעת על המחשב? זה פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ביצעתי OC למעבד Q9300 עם קירור TRUE+SCYTHE S-FLEX 1200RPM בינתיים הגעתי ל-3030MHZ בלי להעלות שום מתח ! הטמפ' - 40-45 המתח - בביוס זה מראה ש-1.20000 זה נורמלי וכך זה נשאר על נורמל ב-CPU-Z - המתח הוא בין 1.152 ל-1.168 . היכול להיות שלא הייתי צריך להעלות מתחים עד עכשיו ? למה להאמין לתוכנה או לביוס ? ואם צריך להעלות מתח - לכמה ?!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הגעתי למצב הזה ואחרי שאני מבטל את האפשריות האלה (eist ועוד אחת שחכתי איך קוראים לה) ואחרי שאני מגביל את התדר של הpcie ל 100 הרץ אני רוצה להתחיל להעלות את התדר של הבאס ויש לי שאלה איך אני אמור לשחק עם הקטע של הזכרונות ויחסים שלא תהיה לי בעיה לעשות אובר קלוק קטן התדר של הזיכרון אצלי הוא 667 אשמח עם מישו יכול לתת לי את מ''ס האייסיקיו שלו ויעזור לי באייסי כי כככה יהיה יותר פשוט תודה מראש http://img257.imageshack.us/img257/7338/18092008113kj4.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לנסות לעשות אובר קלוק על המעבד. יש לו טמפרטורה סבירה במאמץ: עד 40 מידע על המעבד: Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 1614 MHz (16 x 101) CPU Alias P68, Willamette, A80528 CPU Stepping D0 Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2 Original Clock 1600 MHz Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 256 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) CPU Physical Info Package Type 478 Pin uPGA Package Size 3.50 cm x 3.50 cm Transistors 42 million Process Technology 6M, 0.18 um, CMOS Die Size 217 mm2 Core Voltage 1.75 V I/O Voltage 1.75 V Typical Power 55.3 - 75.3 W (depending on clock speed) Maximum Power 72 - 100 W (dep…
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
אני דיי חדש בתחום, אבל דבר אחד אני לא מבין, אם יש כל כך הרבה סיכונים, למה כל כך הרבה אנשים מבצעים את זה? ואיך נמנעים משריפות ודברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
יש לי מארז סופרטלנט (שאני מאוד מרוצה ממנו ד"א) והוא עם 5 מאווררי 80MM ג'נריים לחלוטין. אז אלו השאלות שלי 1) כמה רעש בערך עושה מאוורר 80MM ג'נרי? (בדציבלים) 2) אם אני אחליף את כל המאווררים האלה במאווררי AC של 80MM שהם 20-21 דציבל, יהיה הבדל ניכר ברעש? 3) המאוורר הזה, אמרו לי שהוא רק מוציא/מכניס ואני לא זוכר איזה מהם. הוא רק מוציא או רק מכניס? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שעדכנתי את הביוס בהצלחה, התחלתי לעשות OC והגעתי לתדר של 3.0MHZ. נתונים: מעבד E7200 2.53MHZ, קירור סטוק. טמפרטורות: מנוחה - 25/28 מעלות (Realtemp) מאמץ - 52 מעלות. ד"א, בזמן הבדיקות ב-OCCT, הבדיקות במאמץ עמדו על 56 מעלות. איזו תוכנה יותר אמינה בכל מה שקשור לטמפרטורות? שאלות: 1. אני יכול להמשיך ב-OC אפילו שאני נמצא עם קירור סטוק? 2. היחס של הזכרונות עומד על 1:1, והזכרונות בתדר של 640, אני רוצה לדעת אם זה בסדר שאני אעלה את היחס ל-2.5 כדי לקבל את התדר המקורי 800MHZ. זכרונות: PI Black G.SKILL DDR2 PC2 6400 CL4 4GB Kit 3. לא שיניתי מתחים, ורציתי לדעת אם יש שינויים שאני צריך לבצע אחרי שסיימתי את ה-OC? 4. אני מתכנן לעשות גם OC לכ.מסך, זה אמור להשפיע…
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. במארז ANTEC P182 הקולר של המעבד יעמוד בהצטלבות עם המאוורר העליון והמאוורר האחורי.. אם מאוורר המעבד דוחף אוויר לכיוון הלוח (המעבד) אז אין בעיה.. אבל.. אם מאוורר המעבד עומד אז לאיזה כיוון צריך שיפלוט אוויר כלפי מעלה או אחורה ???? 2. בחרתי את המארז הזה בגלל השקט אבל אנשים רושמים בפורום שהם מחליפים לו את המאווררים לשקטים יותר.. אני גם צריך לעשות זאת ?? אני לא עושה OC אבל מאוד חשוב לי השקט !! 3. עדיין מתלבט בקירור למעבד והרבה עונים לי דברים מנוגדים למשל בקשר לפריזר 7 פרו.. כן שקט.. לא שקט.. לא יעמוד בעומס .......... מרשימת גופי הקירור המומלצים בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0 מה שנראה לי הכי הגיוני זה ה- ט'רמלטק V1 אבל הוא נראה לי ממש…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי XFX6800GT ואני מעונין לעשות לו אוברקלוקינג במנוחה הטמפ' 55 ומבפעולה כבדה 80 בערך למה כדאי לעלות אני ממש מפחד לשרוף את הכרטיס התקנתי coolbits ככה שאני יכול לשנות את התדרויות ישר מהפאנל של NVIDIA מישהו יכול לתת לי עצות אבל עצות מדויקות בוטחות אני אבדוק א"כ לראות אם יש פה תשבות תודה ;D
-
- 19 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מתי באוברקלוק אני אדע שאיזה רכיב מגביל אותי? בביוס לא ייתאפשר לי להמשיך? או שכל 5 MHZ נוספים אני ייצטרך להפעיל את המחשב ולחכות 3 שעות בשביל לראות שבPRIME95 לדומא הכל יציב..?
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כמה שאלות בקשר לטמפרטורות -( מחשב עם Q9450 - לוח EP45DS4 - גראפי ATI4870 ) בתוכנות EVEREST - SIW - HWMONITOR טמפרטורות CORE זהות לחלוטין ! 42 43 43 43 לעומת זאת , בתוכנה REAL TEMP 2.7 ההבדל הוא 10 מעלות כלפי מטה 33 33 33 32 :s05: האם זה סביר ? האם יש צורך לבצע קליברצייה בתוכנה ב - SETTINGS . ומה זה TJ MAX אם מישהו יודע ... המעניין שבביוס הטמפרטורות CURRENT SYSTEM TEMPERATURE > 43 מה הטמפרטורה הזו אומרת ? המפתיע ביותר שטמפרטורת המעבד בביוס 23 מעלות !? יכול להיות ? ולמי מכל התוכנות הנ"ל " להאמין " ? תודה רבה מראש למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט של אינטל. ויש עליו קירור של arctic coller יש לי כרטיס מסך 7950gt אי גי פי 2 גיגה זיכרון ולוח אם של asus p4p 800 se. אני מריץ למשל את קרייסיס ויש בעייה בביצועים שאני כמעט בטוח נובעת מהמעבד. רציתי לעשות אוברקלוק למעבד- השאלה עד כמה אפשר להגיע עם הנתונים הנל? ואם בכלל מומלץ? קראתי את המדריך של האוברקלוק אך לא הבנתי כלום למען האמת: כי זה גם ביוס של לוח אם אחר-ואצלי הביוס שונה. אפשר פירוט ממש שלב אחר שלב איזה תוכנמות להוריד ואיך לעשות?אני ממש ממש מתחיל אין לי מושג באובר קלוק תודה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איך הלוח MSI X58 PRO ל- OC ? מה אתם אומרים עליו בכללי ? לא ממש הבנתי מה זה יחס 1:1 אשמח עם תסבירו לי.
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-