עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by z999,

הי, ראיתי את הDatavac ודי נדלקתי על הנושא במקום אוויר דחוס. הבעיה היא שאין משלוח לארץ (אפשר דרך buy2usa וזה עולה עוד 30 דולר), מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת את המוצר או משהו מקביל שקיים בארץ? הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי רק איזכור אחד בשרשור Black Friday של השנה ואף אחד בסוף לא אמר שהוא קנה את זה. תודה, זיו

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by The-Fox,

קניתי לפני כשבוע לוח רםוקס 8rda3+ ומעבד Barton 2600 מדגם Mobile, נדיר אבל השגתי :-) הבעיה היא שיש לי זיכרון שלא מגיע רחוק... עד עכשיו הכי גבוהה שהגעתי עם המערכת זה 195 מגה"צ בבאס והמעבד עובד במכפלה של 12 שבסה"כ עובד על 2350 MHZ. מתחים: זיכרון 2.75 V תיזמונים: 2.5-3-3-6 מעבד 1.65 V טמפ' מעבד 45 מעלות במנוחה, במאמצץ 50 מעלות... עם Prome 95 טמפ' מערכת 37 מעלות +- סה"כ תוצאות לא רעות, ברגע שאני ישיג זיכרון יותר מהיר אני יגיע הרבה יותר רחוק, בסביבות 2700 אולי אפילו יותר, וגם קירור יותר רציני, כי כרגע אני עובד עם Vantec Aeroflow. הוספתי תמונה שתראו קצת... 8) [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mani007,

C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Pictures\Sample Pictures\מאווררים.bmpזה סירולקציה נכונה של מאוררים?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  4. [glow=red,2,300]למישהוא שבאמת מבין [/glow] וסליחה לכל אלה שרוצים אבל לא מספיק משופשפים בעניין .... אני כרגע עומד על 240 באס עם זכרונות ביחס 1:1 (וזה אומר שהם על 480MHZ) עם 2.65V בתיזמונים של 3-4-4-8 הבנתי שזה יותר מידי לSAMSUNG PC3200 אני אשמח לעזרה באיך אני מוריד את התיזמונים שלהם ואת היחס עם הבאס אני רוצה שהם יהיו בOC אבל לא יותר מידי היסטרי.

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  5. שלום אני רוצה להוסיף 2 מאוררים למארז הזה בתקציב 60 שקל.... עכשיו המארז מגיע עם 3 מאוררים ואני ורצה להוסיף 2 אני רוצה המלצה ל 2 למאוררים שקטים וטובים עכשיו ככה המארז מגיע עם 3 מאורריםלא יודע אם הם מכניסים או מוצרים אויר אם מישהוא יודע שיגיד לי) 1 מקדימה 1 מאחורה 1 בצד שמאל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 1 למעלה מוציא אויר 1 בתחתית מכניס אויר עכשיו אני רוצה המלצה לשני מאוררים בסיבות ה 60 שקל ועוד משהוא למישהוא יש הצעות לסידור המאוררים אני ישמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by b11y,

אני עוד מעט קונה מחשב עם מעבד קונרו של אינטל 6300 עם כרטיס מסך ג'יפורס 8600GTS וזיכרון של קינגסטון 2 ג'יגה DDR2 איזה קירור אני צריך למעבד ואיזה לכרטיס מסך ואיזה לזיכרון או שמספיק לכל המארז וזהו?

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  7. Started by pazer005,

אני צריך דגם של מאוורר פשוט 12 ס"מ למארז שהוא גם שקט.

8. Started by barak_14,

אני קניתי לפני חודש מחשב חדש שכולל AMD2500 I וכרטיס מסך רדאון 9800 פרן של ספיר המארז הוא מידי טאור עכשיו אין לי שום מאורר על המארז והאוויר במארז מתחמם מאוד וכך גם הכרטיס מסך והשאלה שלי היא איזה קרור כדי לי לקנות למארז(יש לי מקום ל3 מאווררים שתיים מאחור אחד מקדימה) אז עם אתם יכולים לתת לי 1)המלצה למאוורר למארז או לכמה מאווררים שקטים חשוב שיהיו שקטים בתקציב של כ-150 שקל סה"כ והאם מאוורר זה יוריד גם את טמפרטורת כרטיס המסך 2)תוכנה אמינה לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך ומעבד דרך הווינדוס נ.ב חשבתי על הקרור הזהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=4422

• 6 תגובות
    • 487 צפיות
  9. Started by ranran,

טוב אז כמו שרשום בכותרת VMOD ל6600 AGP עדיף אפילו שיהיה של XFX וגם צריבת ביוס תמיד שאני מוריד את הNVFLASH אני לא מבין איך להסתדר איתו אז אם אפשר מדריך בשבילו ואיפה אני מוצא בשבילו את הביוס (אני פשוט רוצה לסחוט עד הסוף מהכרטיס מסך לנצל אותו עד הסוף) תודה

• 0 תגובות
    • 389 צפיות
  10. Started by muli90,

תראו...זה מה שspeedfan הראת לי.. אני שואל אם זה הגיוני כזה דבר.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 479 צפיות
  11. Started by Da7kStar,

רציתי לקנות קירור לQ6600 ואני מתלבט בין המוג'ין 2 לונדטה 2 מה יהיה עדיף המארז הוא ANTEC 900 וכל שאר המפרט צד אפשר לראות... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תודה

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  13. טוב, כל הנתונים בחתימה והתוצאה 4070. ;D יש טעם להמשיך לעשות OC קצת יותר נורמלי למעבד, אחד שיכלול גם תוספת מתח כדי להסתער על ה5000, או שזה לא ריאלי להגיע עד לשם?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by what the fuck,

טוב יש לי כמה שאלות 1. נכון כשעושים OC לזכרונות אז בשלב מסויים יש טקסטורות מבעוניות כאלו ? אז עם אני יקרר עוד תכרטיס הטקסטורות האלו יופיעו במהירות יותר גבוה, נכון ? למשל אם עכשיו זה מופיע ב 500mhz, עם קירור יותר טוב זה יופיע ב 550 2. האם צריך לשמור על אותו יחס בין הליבה לזכרונות ? כי בהתחלה היחס היה 1.3 לזכרונות ועכשיו אני לא יכול לעשות עוד OC לזכרונות (ראה סעיף 1 P:) ולליבה כן אז אם אני אגיע ליחס של בערך 1 זה יהיה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by roydor,

אוקי לפני כמה זמן אבא שלי הביא לי מאוורר עכשיו חתכתי לו איזה כבל בשביל לעשות משו ובסוף לא עשיתי(לא בעיה אני ילחים מחד וישים קצת שרינק.. פתחתי תמחשב בשביל לראות איפה המאוורר הזה אמור לשבת אבל לא ראיתי ממש מקום מתאים,הוא די גדול(120X120X3.8),ראיתי שאת המאווררים האלה בדרך כלל שמים בחלקו הקדמי של המארז,אבל גם שם לא ממש הצלחתי להבין איך להכניס אותו.. אחרך כך ראיתי שאולי אפשר לשים אותו במקום המאוור האחורי(לא של הספק כח...). איפה אני צריך לשים תמאוורר הזה?! ולאיזה חיבורים לחבר אותו?אם מישו יוכל להקיף לי בתמונות(בהמשך).. ובכללי המאוורר הזה בסדר? תמונות: http://www.coolerok.ru/photos/f10074.gif (אחת מהאינטרנט) המאוורר: איפה שחשבתי שאמורים לשים אותו: ה…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. כמו בכותרת... אז אני מעוניין בפאנבאס טוב, עם כמה שיותר ערוצים, חובה שיהיה שחור (ומעדיף בלי אורות או משהו בסגנון, מקסימום לדים) ויתן מקסימום מתח למאווררים. ובקשר למאוורר - אני מעוניין באחד בגודל 12cm, עם יחס דחיפת אוויר\רעש הכי טוב שאפשרי... תודה רבה מראש!

17. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... ממש לא מזמן קניתי מחשב חדש מ-KSP וכשהרכבתי את המחשב בבית גיליתי שהמאוורים של המארז קצת רועשים המארז שלי זה Compucase CI-6A21 והמאווררים של המארז הם המאווררי 12 ס"מ המקוריים שבאו איתו. בגלל ששקט נורא חשוב לי... אני שוקל להחליף את האוורור. רציתי לדעת מה אתם חושבים על ה-?Thermaltake Silent Wheel 13cm? בתור מאוורר למארז? הוא באמת שקט? מקרר כמו שצריך? והכי חשוב... הוא בכלל יתאים למארז??

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by uzet1,

שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה. יש לי שאלה: יש לי את המעבד והלוח מהכותרת.הלוח באופן רגיל עובד ב מהירות 833,אבל ידוע לי שאפשר לעשות לו OC ל1066. איך אפשר לבצע את זה? מה הסיכון בזה (OC פשוט יחסית)? הצעות,הערות או לינקים חשובים,יתקבלו בברכה! PEACE

• 0 תגובות
    • 390 צפיות
  19. Started by yoav9,

כשהתקנתי את הכרטיס מסך מאוד התאכזבתי מהantec, הוא היה ממש קטן יחסית למה שציפיתי, לא כיסה שטח גדול ולא היה מרשים כלל וכלל, ותאמת גם לא הוציא הרבה רוח... ואז חשבתי לעצמי "בשביל זה להוציא 127 שקל!!! :-/ ) כעבור יום או יומיים המחשב שלי התחיל להיתקע, כאשר אין לי overclocking לכרטיס, לא הבנתי מה קורה, לא יכול להיות שזה בגלל חום!!!!הרי יש לי מאוורר למעלה שהייתי חייב להתקין כי כבר קודם המחשב שלי היה מאוד חם והיה חייב אותו נתקע, נתקע, מסכים כחולים, ואז המחשב מתחיל לכתוב שטויות, נכנסים לmedal of honor אז הוא אומר שאין עכבר... נכנסים לexplorer אז הנורטון כותב שהאקספלורר נגוע בוירוס וחייבים לסגור אותו. : בשלב זה כבר הבנתי שזאת בעיה של חום! התעצבנתי והעברתי את היד מעל המאוורר ש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. מה המצב אנשים ?.. ביום ראשון אני קונה את המשחה הנ"ל בכמות של 3 גרם (יותר עולה יותר כסף ואין לי עוד שקל מעבר למחיר שלה - 40 ש"ח) . רציתי לשאול כמה שאלות . האם המשחה הזו היא טובה ? לכמה פעמים היא תספיק לי למרוח על המעבד + על ה - כ.מ ?.. תודה מראש, משה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לאחר עדכון Bios בלוח האם: MSI P67A GD53 הגדרות ה OC הקודמות שלי (הגיעו מהחנות, וכמובן שכחתי לגבות) נחמקו לי. לכן ביצעתי את הOC מחדש (רשמתי את כל הנתונים הקודמים מהBIOS הקודם על דף לפני העדכון) ביצעתי את הOC מחדש רק עם שינוי הגדרת הVdroop Offsetשאין אפשרות לשים אותה על HIGH יותר אז שמתי על Low ערכתי בדיקת מאמץ בOCCT ואני מקבל קפיצת מתח ענקית! כשהוא ללא מאמץ, הוא פועל בVCORE של 1.320 בזמן הOCCT הוא פועל ב 1.356 VCORE! והטמפרטורה שלו הייתה בין 60-74 מעלות בזמן הבדיקה,ועבד יציב לגמרי. (קירור המעבד שלי הוא Syche Mugen 2) את הVcore הגדרתי ל1.300 ואני באמת שלא מבין למה זה בכלל על 1.320 אם הגדרתי על 1.300?? שהמעבד ללא מאמץ הוא על 1.320 וכל כמה זמן יורד ל1.312,…

• 11 תגובות
    • 8.2k צפיות
  22. Started by daniel89,

תגידו הטמפ' האלו סבירות??? System: 36 CPU: 54 AUX: 42 HD0: 52 Temp1: 42 Core 0: 52 Core 1: 51 Core: 59 הטמפ' האלו הם בזמן מאמץ בינוני בערך.. והינה המפרט שלי: Intel Core 2 Due E6300 1.86Ghz Abit IB9 (TWINMOS DDR2 667Mhz 512MB (2X WD160GB (8mb) 7200RPM SATA2 Point Of View 7600GS 256MB DDR2 NEC DVD RW X18 COMPUCASE 6A21 No PSU JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin Retial אשמח לתשובות, דניאל.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  23. השאלה בכותרת. עוד קצת הסברים: אני מעוניין להשקיט את המחשב קצת כי אני על סף התפרצות עצבים מהטוווווווווו של המאווררים. איך אפשר לגרום להם לעבוד ב7V במקום ב12V? אני רוצה שקטטט

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by gad57,

יש לי 2 מאווררים שקיבלתי עם המארז, אין לי צורך בקירור חזק במיוחד וניתן לחתוך את המהירות בחצי בכיף. השאלה היא מה הדרך הכי זולה לבצע זאת? הבנתי שחיבור מתאם ל3 פין וחיבור ללוח האם לא ייתן לי שליטה, ורוב הבקרים שראיתי בEBAY הם עם חיבור 3 פין. מישהו מכיר בקר בעל חיבור MOLEX? או דרך אחרת לשלוט בהם? (במקרה הגרוע אני אחבר נגד בשביל לחתוך את המהירות בחצי).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.