אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התחלתי לעשות overclock למחשב שלי, אני לא יכול לעבור את ה 3.5 ghz , אני חושב שזה בעיה של pci-e , אין לי דרך לנעול אותו, זו לא בעיה של מתח כי יש לי ספק כוח enermax liberty 500w , אם מישהו מכיר את הבעיה אני מאוד אשמח אם יוכל לעזור לי תודה intel p930 abit aw8d max big water 735 sapphire x800gto2 corsair 2x512mb (1gb) cl5 800mhz xms2 enermax liberty ELT500AWT
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
יש לי CM690 אני חייב המלצה על מאווררים שיקררו לי את המארז בצורה טובה והכי חשוב שיהיו שקטים מאוורר של 140MM ו3 של 120MM ו2 של 12MM למפרט חזק... הודה על כל עזרה שתתקבל
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
קראתי כרגע את ה REVIEW שלו ב PHLUX... שמתם לב ש AX7 עם מאוור שדוחף 29 CFM עובד ברק שתי מעלות יותר מה SLK עם מאוור שדוחף 38 CFM במאמץ ורק מעלה יותר ב IDLE!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני 4 ימים מעבד E6400 + לוח ?965P-S3 s775 (יד שניה עבד אצל חבר שלי במשך שבוע ומכר לי ) היה משחה תרמית בין המאוורר למעבד שהספיק להתייבש והרכבתי את זה כמו שהוא רק שהמחשב היה קורס בגלל הטמפרטורה לדוגמא עכשיו אני נמצא על 82 מעלות יש לי משחה תרמית ואני רוצה למרוח מישהו יכול להסביר לי איך למרוח ??? ועם מה למרוח???? ואיך אני מנקה את המשחה הקודמת ??? אם זה עם מטלית או משהו אחר ???? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/0pnt/agp.JPG חברה מה הסעיף הזה והסעיף CPU thermal-throttling עושים ? תודה :-*
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יומיים לאחר פירמוט. לפני כן, הייתי עם המחשב בתקופה רצופה של 4 חודשים בOC של 3600 מגהרץ, דאז לא חוויתי אפילו מסך כחול אחד. מלאחר הפירמוט, אני חווה עשרות מסכים כחולים..משהו מוזר קורה פה. אני על 3600 מגהרץ גם עכשיו, אותם הגדרות בביוס (למרות שאיני זוכר מה היו הגדרות המתח). 4-4-4-12. בCpu-z נראה כי אני על 1.2000 כאשר המכפלה במנוחה (ירדה ל-6.). האם זה הגיוני שאני על 1.2000?. אם זה לא הגורם, מה עוד יכול לגרום למסכים כחולים?.
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.0 אני רוצה מאוורר טוב עד 150 ש"ח..... רק לציין מאוורר כולל גוף קירור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC ללוח הזה אבל התדרים של ה-PCI/AGP עולים ל-41/82 יש דרך לנעול אותם ?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
מכיוון שהAMD שלי מאוד מתחמם רציתי לשים משחה חדשה אבל אבא שלי הציע שהוא יכול להביע לי פד טרמי המשמש לקירור אחת מהמערכות שלהם (חברת טריון מישהו מכיר?) אז שאלתי אותו אם הוא נמס אז הוא אמר לי בוודאות שלא אז כדי לנסות או לא?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה 7VRXP שלי ביחד עם Athlon 1800. בניתיים אין בעיות בכלל. אני בכל זאת רוצה כזו תוכנה בעיקר בשביל לבדוק את הטמפ' בעומס. הכל חוץ מ Motherboard Monitor בבקשה כי יש לי בעיות איתה...
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רואה שכתוב לי שם מהירות השעון אבל זה אפור (אי אפשר לגעת בזה) וגם איך אני אדע מתי להפסיק?
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בסטיקיז לא מצאתי בכלל שום הדרכה בסיסית ל OC, אשמח אם תפנו אותי להדרכה כזו באופן כללי. ובאופן ספציפי לגבי Gigabyte. כמו כן, מה הכלי המומלץ בוינדוס שנותן חיווי על ה OC הקיים, תדר עבודה של מעבד תכלס (ולא כזה שלוקח את התדר כאינפורמציה מהמעבד - אלא שממש מודד אותו) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי את הביג טייפון והרכבתי אותו בתצורת 775 על מעבד אינטל . לפניו עמד לי מאוור מקורי של אינטל שבא אורגינל עם המעבד, הרכבתי את הביג ומרחתי את המשחה- הכל לפי המדריך כמו שצריך. אבל ישנו שיפור של רק מספר מעלות! היה 45 מעלות, ועכשיו 36-41. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 64 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7GHZ, מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל כולם להוטים כל כך לעשות OC למעבד שלהם??? מה כל כך רע במהירות שלו? ולמה צריך להתאמץ ולהשקיע במאווררים ולסכן את אורך חיי המעבד בשביל לקבל תוצאות לא כל כך משמעותיות???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש אצלי שני מעבדי XEON ועליהם HEATPIPE מקורי של אינטל - מבנה פלסטי בצורת תעלה עליו מתחבר מאוורר - שתי היחידות האלה יוצרות כמות של רעש שאפשר למקם איפושהו בין מזגן לשואב אבק (בלי הגזמה - שומעים מהחדר השני עם דלת סגורה). הקירור עובד טוב - בסביבות ה 38 36 מעלות (זה טוב ל 0.13 מיקרון?). לא הייתי מאמין שכמות כזו של רעש באה משני מאווררים קטנים (60 מ"מ) אבל כן, כשהם מנותקים המחשב שקט לחלוטין. לא הצלחתי למצוא באף חנות מאווררי 60 מ"מ או גוף קירור שלם למעבדי SOCKET 603 . - הנה תמונה של התעלה המקורית ולאחריה תמונה של ההיטסינק שקיים אצלי X2 על המעבדים: http://support.intel.com/support/processors/xeon/sb/CS-007773.htm http://support.intel.com/support/processors/xeon/sb/CS-00775…
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ עד כמה אני יכול להגיע עם אובר קלוק רציני?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
??? מישהו ?
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ואיזה תרדים טובים ... ולמה צריך בכלל ????????? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
-
למה באתר יצרן יש 6 שנים אחריות ובישראל רק שנה אחת ? זה מגמתי או שיש כאלה שנותנים 6 שנים ?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
באוורסט אין לי CPU כלל. ובספיד פאן הוא מופיע אבל הטמפ' הגבוה בכ15 מעלות מכל ליבה! וגם כשאני נכנס לCONFIGURE אז בCHIP של ה"SYSTEM" ושל ה"CPU" כתוב אותו דבר! - winbond ועוד כמה אותיות.... האם זה בעיה? תודה לעוזרים...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי חנות שמוכרת את המארז compucase 6920 (לוג'יטק) ועכשיו אני מחפש לו 2 +- מאוררים שקטים אני לא יודע איזה גודל הם צריכים להיות, אני רק יודע שהמארז מגיע עם אחד, זה כל מה שדוע לי. עדיף שמחיר המאוררים לא יעלה על 100 - 130 שקל (אם מצאתם מאוררים שקטים וגם זולים אז אין לי בעיה שזה יהיה יותר מ 2 מאוררים, העיקר שזה לא יעבור תסכום הנ"ל) תודה רבה, נמרוד
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אם אני מחליף את ההיט סינק הסטוק(SBב) להיט סינק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=18812 ואני שם עליו מאוורר 80MM אז זה אמור לתת לי שינוי רציני במעלות של הלוח אם? פשוט אין לי אפשרות להחליף את ההיטסינק של ה NB
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד E7400 שעשיתי לו OC והגעתי ל-3.93GHZ על מתח של 1.300625V כאשר אני בודק טמפ' במאמץ עם התוכנה S&M לפעמים יש לי ירידה בטמפ' קיצונית ואח''כ עליה..זה אומר שהמעבד לא יציב?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.muropaketti.com/artikkelit/cpu/nw2800/index3.phtml :o
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-