עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by media22,

מישהוא עם ABIT IS7-E מה זה אומר תיזצונים של 8-4-4-3 ? לאן הולך כל מספר ? יש לי [glow=red,2,300]SAMSUNG 2X256 3200/400[/glow] אני לא הכי מבין בנושא ואם יש משהוא שיש לו בעיה עם זה - שלא יגיב !!!!! אני מנסה לעלות מ200 ל250 FBS עם מעבד [glow=red,2,300]2.4/800[/glow] יש מצב לOC בלי התחממות יתר עם המאוורר הרגיל של INTEL ?

2. Started by vmaddog,

איזה קירור כדאי למעבד AMD 5200 האם הקירור הבא מספיק טוב ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 חשיבות עיקרית לשקט האם בתקציב של 150 שח יש קירור יותר שקט

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  3. שלום לכולם , רציתי להתייעץ בנושא בחירת גוף קירור למעבד i7 870 , ללא אוברקלוקינג , שמיועד לגלישה , קצת משחקים ומעט עריכת סרטים (כולל חומר ב-HD) . הבנתי שההמלצות הראשיות כאן בפורום למאוררים לסוקט 1156 הן בין ה- Mugen II (שגדול מידי ויקר מידי בשבילי) , לבין ה- KATANA 3 . הייתי בוחר ב- KATANA 3 , אבל המאורר שלו קצת קטן + אין לו זווית אוויר אופטימלית במארז . בשבילי ה- KATANA 3 מזכיר יותר מאורר למדיה סנטר , ולא למאוור למעבד חם שמתחמם עוד עם פעולות כבדות . ממה שאני מבין מאוררים גדולים יותר (120 ס"מ) צריכים לעבוד פחות חזק בשביל אותו עוצמה שמאוררים קטנם יותר עובדים חזק יותר השבילם . אז בקיצור , מה דעתכם על משהו כמו ה- Thermaltake Contac 29 , שנראה גדול יותר אבל לא ענק (+מאורר 120 …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tamir.fri,

ה vf700 cu של זלמן או אחד מהסדרה של הArctic cooling silencer או בכלל Thermaltake Tide Water שזה קירור מים אבל בלי סיבוכים של קירור מים. אם מישהו יודע קירור יותר טוב ממה שכתוב פה (לא גז, לא חנקן, לא קרח יבש) ולא בלוק מים שצריך בשבילו מערכת שלמה.

• 10 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי מעבד 2.4c sl6z3 שכידוע מעולה להאצה.. עכשיו הוא כרגע מואץ עד 3.4 שזה סבבה והכל ועובד יציב במחבנים ואפילו לא יוצר מדי חם לו...המעבד מגיע ל 47-48 מעלות במבחני מאמץ.... בפעולת היום יום על המחשב לא עובר את ה 43-44 מעלות. המעבד מואץ ל 3.4 כמו שאמרתי עם מתח של 1.525 שהו מתח הבסיס שלו... כרגע הבאס הוא 281 FSB... עכשיו למעבד יש בעיה שהוא לא מסוגל לעבוד במעל 283 יציב ולא משנה כמה מתח אני נות ן לו! ז"א שב 283 הוא יעבוד חצי יציב עם מתח של 1.525 וגם עם מתח של 1.6.... בדיוק אותו הדבר שום הבדל! כמובן שהיות וזה לוח אסוס אז הוא מוסיף עוד כ חצי וולט למתח שזה אומר שכרגע המעבד רץ עם מתח אפקטיבי של 1.575 בעצם אבל שום זאת לא הנקודה.. הנקודה היא שמעבר ל 283FSB שום תוספת מתח לא…

• 12 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by ezana9,

הטמפרטורה של המעבד שלי ללא מאמץ היא 67 בביוס רשום 81 בערך לפני יומיים זה היה 45-43 מוזררררררר ולבעיה השנייה הכרטיס מסך שלי גם רותחח פשוט נגעתי בו ויקבלתי כוויה אז הוצאתי את הכרטיס מסך ואני בינתיים משתמש בכרטיס מסך פנימי של המחשב וכל פעם שאני מתקין משחק ונכנס עליו זה מעלה לי הודעה הנה תמונה תעזרוו לי בבקשה אני לא יכול לשחק בכלום...

• 16 תגובות
    • 963 צפיות
  7. הבעיה היא מאוד פשוטה ברגע שאני שם FSB של 320 הוא לא מזהה את הכוננן SATA2. מה עושים אין איזה פאץ' שמסדר את הביוס או משהו?

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  8. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדעת אם קירור מסוג KTANA 3 יספיק למכפלה של 4.5MHZ

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by BandiT,

שלום, אני רוצה לקנות קירור למעבד, אני מתלבט בין שתי מערכות קירור isgc 300 vs arctic cooling freezer 7 המחיר די דומה, פריזר טיפה יותר יקר, איזה מהם איכותי יותר, שקט יותר, מקרר טוב יותר, בקיצור על איזה אתם ממליצים ללכת? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by barzanger,

החיישן טמפ' נראלי דפוק הוא מראה לי שהלוח על 121 מעלות מישו יודע למה אני צריך לכבות את המחשב או שאין סיבה לפאניקה? http://img522.imageshack.us/my.php?image=32256290km0.jpg

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by Phanatic,

יש היום קירורים שמתאימים לתושבת 1156? מישהו יודע מה יהיה עם הקירורים עכשיו? ז"א כל היצרניות עכשיו יוציאו דגמים חדשים או פשוט ערכות הרכבה לקירורים הקיימים שלהם? (backplate וכו..)?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי דרך הקטליסט האחרון באפשרות ATI OVERDRIVE, אני לוחץ על אפשרות התאמה אוטומטית ובמהלך האופטימיזציה המסך התחיל להבהב, גם לאחר האופטימיזציה ולאחר מהירויות שונות שניסיתי התוצאה דומה, רק במידה ואני מחזיר את מהירויות השעון לברירת מחדל התופעה פוסקת. למיטב הבנתי הכרטיס שלי מיועד לאוברקלוק* ומגיע מהמפעל עם מהירויות שעון נמוכות מהרדאון 1950PRO הרגיל, כרגע המהירות מעבד אצלי היא 587MHZ ומהירות הזיכרון היא 770MHZ. אך שוב, אפילו העלאה קטנה של התדרים דרך הדרייבר גורמת לתופעה הנ"ל. *לינק לכרטיס באתר היצרן - http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=296&view=yes *ציטוט מהאתר על יכולות האוברקלוק - HIS Turbo edition guarantees a dr…

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  13. Started by HellWarrior,

שלום רב ברשותי כרטיס geforce fx5900xt של leadtek והוא בעל זכרונות של hynix שפועלים ב 2.2ns - כמו בגרסאות הultra וה 5950 - שלא כמו בשאר ה5900xt שלהם הזכרונות הם 2.5ns. לפי הבנתי - הכרטיס הזה גם טיפה יותר יקר משאר הxt בגלל הזכרונות...ז "א שאני יכול לעשות איתו יותר oc מאשר אם כרטיס xt אחר ? תודה

14. Started by eegg,

יש לי 7600gt שדיי חם 45~ ובמאמץ כ55 זה בחדר מאוד חם והיצרן הוא xfx חשבתי בסיבית ה150 שקל

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by moshtager,

מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ל3200 שלי התחלתי לעשות לו אוברקלוק עם הקירור סטוק שלו והגעתי לתמפרטורה של50 במאמץ ואני לא רוצה ליגרום לו נזק וגם איזה מישחה טובה, אני מוכן להשקיע 260 תודה לכל העוזרים. שחכתי לציין עדיף שיהיה שקט

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eran131,

איך אני קובע TJ MAX למעבד שלי ב CORE TEMP

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by Pitzinyelo,

האם אני צריך להוריד את החומר הטרמי(הדליל מאד...) שיש על המעבד שלי לפני שאני מרכיב את המאוורר? על ההיטסינק יש מדבקה טרמית.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  18. Started by prince amir,

טוב אחרי המון משחקים הצלחתי לגרום לסלרי לרוץ יפה וגם לחייך המהירות 1.54GHZ ורץ יפה מאוד, עם כרטיס GF2 TI הנה הביצועים

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. יש לי מעבד פנטיום 4 , 3 מגה הרץ Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz עכשיו הוא מגיע ל מעלה 40 מעלות תמיד בקיץ מגיע גם ל 50 ו 60 לא עשיתי למעבד שום המהרה שיהיה יותר חזק יש לי תתוכנה אוורסט ושם יש מקום שרשום את המעבד באורגינל ומה החוזר שלו עכשיו רשום לי שבאורגינל הוא3000 ועכשיו הוא 3042 האם זה לבעיה?? שאני נכנס לסגירת תוכניות אני רואה למטה אחוז שהמעבד עובד יש לי קפיצות רציניות שזה עולה ל 60-90 אחוז בלי שכלום פתוח האם זה בעיה במעבד? תודה לעוזרים אם זה לא מתאים לפה תעבירו כי לא ידעתי לאן זה מתאים

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by BenK,

עשיתי אוברקלוק למחשב מP800 לp900 הכל היה טוב ויפה הוספתי קרור והרגשתי תאווה לעוד רק שהמחשב לא סחב כל כך אז העלאתי את המתח של המעבד מ1.65 ל1.75 המחשב תחילה לא עלה והחזרתי אותו ל ואת הP900... ואת הVcore ל1.65... באותו יום התעסקתי קצת עם המחשב... (פתחתי והוספתי צורב) ובעודי מתעורר גיליתי כי הסאונד בלסטר לא מזוהה אלא רק כPCI CARD והמודם עושה בעיות של התנתקויות... יש לי כמה שאלות... 1)האם הנזק נגרם ב"וודאות" מהעלאה במתח? 2)האם יש דרך אולי לבדוק/לתקן את כ.הקול (למודם יש ביטוח) 3)האם הזיהוי של הכ.קול כPCI CARD ולא כSound Blaster Live! Value בעצם מאשר לי את דפיקותו של הכרטיס (שאלה מתוך תקווה קטנה להצלתו...) מקווה שהבנתם.. ותודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי אודה לכם מאוד אם תוכלו להפנות אותי למדריכים (עדיפות לוידאו) להתקנת מעבד AMD מסדרת 64 (מה שאני מתקין זה 3200+) על לוח אם ואם אפשר גם שיטות ושיטות למריחת משחה טרמית בוידאו. כמו כן אשמח מאוד לשמוע הצעות לקרור אחר במקום הסטוק - שלא יהיה בעל משקל רב ומסורבל מדיי, שלא ירעיש מדיי ושיוריד משמעותית טמפרטורה. תודה רבה לכל מי שיעזר לי.

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  22. Started by motorishta,

טוב אז ככה אני חדש לאללה בזה ולא מבין כלום בזה!!! רק מה שאני יודע שזה קשור לקירור! בבקשה ממכם, תפרטו לי קצת על זה איך אני עושה מה אני עושה??? וגם ראיתי פה בכמה הודעות תוכנה שאיתה אני יכול לראות את התוצאות... תסבירו לי גם איך בדיוק... תודה רבה

23. Started by Gil3,

שלום לפני שאשאל את השאלה הינה המפרט שלי: כרטיס מסך: geforce 8600gs m שעונים בררית מחדל: core: 600MHZ shader: 1200MHZ memory: 400MHZ עכשיו יש לי פרופיל OC שנבדק המון פעמים עם ATI TOOL , Modern Warfare 2 - Multiplayer , COD4 , FEAR 3 , Heaven DX11 Benchmark 2.5 , 3DMark06 , Crysis 2 ו - FURMARK(עשיתי את הבדיקה עם FURMARK למשך 10 דקות כי הטמפרטורה התחילה להיות מוגזמת ולא היו עיוויתים) עם כולם הפרופיל עבד מצוין ללא עיוותים חוץ מבעית טמפרטורה שאותה אפתור עם משטח קירור שאני מבקשה המלצה לגביו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504790.new#new זה הפרופיל: core clock: 650MHZ shader: 1626MHZ memory: 553MHZ בהכל הפרופיל עבד מצוין למעת משחק אחד והמשחק הזה הוא far cry …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הנה יש פה תמונות תראו יש חיבור אחד לחשמל מולקס.. והשני צהוב כזה אין לי מושג לאן לחבר... ויש לי עוד כבל כזה שקיבלתי אותו לא עם המאוור ויש בו 3 חיבורים על אחד רשום CPU FAN השני FOR PCB FAN CONNECTOR והשלישי FOR M/B העלתי תמונה.. ה- CPU FAN שיש בחוט הזה מתאים לחיבור הצהוב הזה מהטורנדו... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by ory,

יש לי פנטיום 166 מגהר'צ ובזמנו שמתי עליו מעבד של פנטיום 2 אין לי עליו חיישן חום כי הוא טרנטה רצינית אבל אחרי עבודה של שעות אני בכלל לא מרגיש חום מהמארז אז רציתי ללכת על אוברקלוק הבעיה שאני זוכר שבפעם האחרונה שדיברתה עם הטכנאי על זה הוא אמר משהו על הגאמפרים ומשהו שלא הבנתי כי בנושא אוברקלוק אין לי שמץ של מוסג אז מה זה גאמפרים ואיך זה קשור לבעיה שלי? ואיך אני לעזעזל יכול לעשות אוברקלוק לפנטיום 166 ;D לא לצחוק :-/ אני יכול לעשות דרך הביוס אולי דרך תוכנה ? בקיצור אני צריך עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.