עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rafi-s-,

יש לי את הקירור V1 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_v1.htm עכשיו אני רוצה להרכיב גם את הסניקים לזכרונות השאלה שלי אם אני צריך להשים משהו טרמי תודה

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  2. כן כן כן! EPOX שלחו לי לנסות את הBIOS הראשון בעולם!!!! יחודי ל EPOX שמתקן את בעיתה חום בלוח מבוסס SIS645 !!! וזה עובד!! המעבד שלי עכשיו לא כמו קודם ב 58C אלה ב 40C לאחר אוברלוק מ 1.6A ל 1.9A כתבו לי לעשות עוד משהו לא הבנתי מה זה תסבירו לי בבקשה: I am apology for the delay, we have solution for it, first upgrade your BIOS with the attach, and second you need to remove the capacitor C3 to 1uF, if you have problem to do it,

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by Psychopath,

well, i have no idea about modding... and it looks cool and as i understand, it's also effective for the performance of the computer. 1. what kind of case do i need to buy to mod my own computer ? 2. where do i start ? (i've already decided what setup or fans i want) 3. what fans are good ? 4. how do i actually do it ? 5. how bout you just explain everything ;D

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by dr computer,

יש לי לוח אם אנטיזכן ואי אפשר לעלות שם מתחים.(הלוח שלי ממש מיוחד אפילו באתר של החברה אין אותו OCTEK) הלוח דגם: P4X266A/E - 8233 יש לי פנטיום 1.7 עם ליבה של וילמט ואני רוצה לעלות לו מתח אני באובר של 2.04 הטמפ שלו במאמץ 42 לפי אוורסט וניראה לי שאי אפשר להעלות עוד בגלל שאין לו מספיק מתח אז איזה תוכנות יש בשביל להעלות מתח דרך הוינדוס??? ד"א המתח ב-CPU Z הוא 1.760

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by generalA,

חברה הלכתי לחנות מחשבים ואמרו לי שמאורר לכרטיס מסך עולה 35 אצלהם? הם גנבים או שזה מחיר השוק ואם הם גנבים אז איפה אפשר באזור ראשל"צ למצוא חנות הוגנת ??? תודה !

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by FastJack,

בכניסה לאתר מפורסמת הודעה שבה רשום שהחודש בין השאר יפורסמו כתבות ומאמרים בנושא OC. בינתיים ראיתי רק כתבה אחת בנושא מפרט לOC שהייתה ממש טובה (אך קצרה במקצת). האמת שציפיתי לכמות הרבה יותר גדולה של כתבות ומאמרים.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by surfface,

בהמשך לשיחה שלי עם ליאור שכנראה שמו לי לא קירור סטוק אלא משהו אחר אייך הקירור הזה האם הוא טוב יספיק לאובר קטן?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by xXaXdXaXrXx,

אני יודע איך לעשות אובר כלוק אבל אני מפחד שיהרוס לי משהוא במחשב בכללי אובר כלוק הורס

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by TaVoR,

ברשותי מעבד Intel Pentium 4 LGA775 570J 3.8ghz 1mb cache והוא מאוורר ע''י קירור של טרמלטייק BigTyphoon המעבד עומד על 45 מעלות צלסיוס במנוחה. האם זה תקין? במאמץ עוד לא נבדק המעבד אבל כדי לדעת האם זה תקין. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by sSs Dragon,

כל כמה זמן צריך להקות את הגריז התרמי הישן ולשים חדש? תודה לעונים..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. קיבלתי לפני כמה ימים 9500 של POWERCOLOR, והיום יצא לי לשחק בו קצת... אחרי מאמץ לא גדול (התקנת דרייבר עם SOFTMOD, וריצה של ATITOOL), הגעתי ל-450MHZ ליבה ו-500MHZ זכרונות. הקירור כמובן מקורי, גם המתח, והכרטיס יציב לחלוטין במשחקים ומסוגל לעוד, פשוט חשבתי שה-ATITOOL לא עובד טוב, אז הפסקתי כדי לעשות בנצ'ים... צירפתי תמונה מEVEREST של נתוני הכרטיס (ולמרות שהוא מזוהה בה כ-9600, בדרייברים הוא מזוהה כ-9550). הרצתי 3DMARK03 לראות מה השיפור (איחוי דיסק פעל איתו...), לפני ה-OC הכרטיס קיבל 2200 כשהוא פועל עם מעבד +2600 MOBILE שעובד כרגע על 200X5 (כן, 1GHZ...), אחרי ה-OC התוצאה היא 3250. מחר אני אנסה לעלות עוד קצת, וגם לעשות בנץ' כשהמעבד במהירות נורמלית ובלי איחוי דיסק. הכרטיס נותן תמו…

12. שלום סתם אחרי קריאת המדריך וכמה דרבונים של משחקים החלטתי לשחק עם ההגדרות בביוס קצת ולעשות OC קטן למעבד שלי הלו הוא ה E2140, עשיתי בדיקה של הלופ בS&M Stress Test לפני הOC ובמאמץ הטמפ' הייתה בסביבות ה-20 מעלות צלזיוס, אחרי הOC שהפך לי את המעבד מ1.6GHz ל-2.0GHz ואני מרוצה ממנו הטמפ' במאמץ הגיעה גג ל-34.8 באותה בדיקה (של הלופ). האם עשיתי את הOC טוב? האם זה נחשב יציב? האם יש הצעות לשיפורים שאני יכול לעשות? בקיצור תנו חוות דעת מה אתם הייתם עושים וכו', למרות שאני לא כל כך רוצה למשוך את המעבד לעוד תוצאות, 2000Mhz זה מספיק בשבילי לזמן זה. ד"א הבדיקה של המעבד בS&M בשני המקרים הייתה בעומס של 100%. אה כן, והכל עם קירור סטוק... מצורפת תמונה מEVEREST על השינוי... שאר המפרט עוד …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by waizman,

חיפשתי בהום סנטר ראשים לדרמל (וולף) שלי וראיתי שיש להם רק ראשים של חברת Micromot. אני שוקל לקנות ראש יהלום (חותך) ורציתי לדעת אם מישהו התנסה עם הראשים של החברה הזאת ואם יש המלצות בקשר ללקנות או לא. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by EpoXi,

שלום! רציתי לדעת אם המעבד הנ"ל מתאים ל OC ולאיזה תוצאות אפשר להגיע איתו.... הוא 2.0GHZ מפרט: AMD Athlon 64 X2 2000 MHZ (10 x 200) 3600+ לוח אם:Foxconn K8M890M2MA Series ספק: 500W (לא ג'נרי) כרטיס מסך: HD4670 MSI השאלה שלי היא כזאת... אמרו לי פעם שהלוח אם שלי לא מתאים כל-כך לOC האם זה נכון?.. ואם כן כמה זה ישפיע? נ.ב מה הסיכויים לשוף חלק מסויים במחשב כשעושים OC?... סליחה על הבורות... ותודה רבה רבה לעזורים ^^

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  15. Started by m1s2,

קניתי מוגן 2, אחרי שהרכבתי אותו איפסתי את ה OC שהיה לי והתחלתי מהתחלה. עכשיו אחרי שסידרתי את כל הפונקציות אז שאני מעלה את תדר ה FSB ב 10, ואני רואה שתדר המעבד עלה אני לוחץ על F10 כדי לשמור את ההגדרות. אחרי שמערכת ההפעלה עלתה לי הפעלתי את התוכנות cpu-z ו HWmonitor ובשניהם אני רואה שכאילו לא עשיתי OC. איך אני פותר את הבעיה הזאת? ניסיתי גם לצאת למסך הראשי ואז לשמור וזה גם לא עוזר.

16. Started by yuval_cohen,

אתם יכולים בבקשה להוסיף למדיניות של הפורום שאנשים יפסיקו לשאול: "עד לאן אני אגיע עם AXP1800"? "עד לאן אפשר להגיע עם ג'יפורס?" זה משגע!! תבהירו בבקשה שאי אפשר לדעת עד לאן הם יגיעו- שינסו! אם הם רוצים עזרה באיך לנסות.. אין בעיה בשמחה! אבל זה באמת משגע תודה..

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך מדגם PX6600 TD של leadtek. המאוורר הרעיש אז נניקיתי עם לחץ אויר וניסיתי לשמן בלי לפתוח תא ההברגות והוא המשיך להרעיש (לא היה לי מברג שהצלחתי להוציא איתו את המאוורר). בכל מקרה זה הרעיש וביאס אותי אז חשבתי להרטיט קצת את המאוור עם עט. אבל לאחר כמה זמן הוא התחיל להסתובב בצורה מקרטעת בסיבובים מאוד איטיים. כלומר ממש רק תזוזה איטית. בחנות היה להם הכי זול גוף קירור כלשהו של arctic. הוא אמר לי שאני צריך לחבר את זה ללוח אם. אבל כאשר הרכבתי בבית לא היה חיבור לזה. ובכרטיס מסך זה חיבור לא תואם. הלכחתי יום אחר שוב לחנות ושמו לי שם מתאם שמחבר את זה ישר לחיבורי חשמל הגדולים. כאשר הגעתי הביתה ראיתי שהמאוורר נותן תנופה לשנייה ועוצר ל5 שניות כל הזמן. בטלפון הם אמרו שזה מאוורר…

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by almor12,

היי ערב טוב, אני מתכנן לעשות מערכת קירור מים בפעם הראשונה ויש לי מספר שאלות שאשמח אם תוכל לעזור לי. קראתי דיי הרבה וראיתי סרטונים איך ומה אני צריך לקנות אבל אף אחד מהם לא ציין היכן רוכשים את החלקים, חיפשתי בגוגל ומצאתי על מספר אתרים אבל אני לא יודע אם הם שולחים לארץ. איזה אתרים מומלצים להסתכל? לגבי החלקים אני מתכוון לעשות כרגע רק לופ עם המעבד ובעתיד להכניס גם הכרטיס מסך. האם כדאי להתחיל ככה או גם להכניס את הכרטיס מסך כבר עכשיו? לגבי המארז יש לי את הarc midi של fractal design. ראיתי מספר מערכות all in one של ek וxspc האם הם מומלצים? http://www.xs-pc.com/watercooling-kits/raystorm-twin-d5-rx240-v3-watercooling-kit או http://www.ekwb.com/shop/kits-cases/kits/ek-kit-l240.h…

• 58 תגובות
    • 12.2k צפיות
  19. צילומי מסך: המפרט נמצא בפרופיל (חוץ מזה שיש 4 גי'גה ראם ולא 2) יש לי: מעבד-קירור סטוק 120MMX2 scythe slipstream Arctic cooling 80mmX1 מארז NZXT ALPHA קירור סטוק לכרטיס מסך. הנה סרטוט להמחשת מיקום המאווררים:

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by Or ei,

אני עובד פה במפעל שנאים ויש פה מאוררי 230V של SUNON הם עשויים מברזל ועבים פי 2 מאחד רגיל מישהו מכיר אותם ? יש לחברה אתר או משהו ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

אז ככה יש לי בצ'יפסט OPTIONS, לא זוכר אם זה בדיוק שם, אחד מהשלושה הראשונים בכל מקרה, אפשרות לSDRAM TIMING. עכשיו זה על T2, מה יקרה אם אני אעביר את זה לT1? זה ימהיר את הזכרונות? אם מישהו יוכל לפרט לי בדיוק מה זה עושה, אני אודה לו מאוד. הזכרונות XTREME DDR PC2700, כל השאר במפרט. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי מעבד I3 2120 לוח אם של אסוס P8H61-MLE קניתי מאורר למעבד ‏Scythe Katana 3 CPU Cooler ‎ רציתי לדעת על כמה מומלץ לשים את המאורר בביוס?..300?600? איזה הגדרות מומלצות? שימושים רגילים של אינטרנט וסרטי HD אלו הנתונים שלו Model Name: Katana 3 CPU Cooler Model Number.: SCKTN-3000 Manufacturer: Scythe Co., Ltd. Japan Compatibility: Intel®: Socket 478 Sockel T / LGA775 Sockel LGA1155 Sockel LGA1156 Sockel LGA1366 AMD®: Socket 754 Socket 939 Socket AM2 Socket AM2+ Socket AM3 Socket AM3+ Socket FM1 Socket 940 Weight: 495 g / 15.98 oz (without accessory) Dimensions: 94 x 108 x 143 mm / 3.70 x 4.25 x 5.63 inch Dimensions of Fan: 92 x 9…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by LinkTree,

אז ככה - אני אוברקלוקר צעיר והייתי רוצה לשאול איפה אפשר להשיג ציוד (כמו צלעות קירור - מאווררים ..) אבל אני גר בדרום - איזור ב"ש - אז אשמח לשמוע איפה אפשר לקנות ציוד בדרום (או באינטרנט) תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות מאורר חדש שיורכב בדלת המארז - מול המעבד בגודל 80 מ"מ. חשוב שיהיה שקט. אשמח לקבל המלצות. תודה !

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  25. כרגע עם המאורר הרגיל הטמפרטורה הינה 48 מעלות מארז פתוח ואני די לוקח פה הימור רציני של 120 שקל(חצי משכורת צבאית ) בשביל לראות אם הסיבה שלי לקריסת המחשב ב148 באס זה הטמפרטורה.. כי הייתי חכם עשיתי פעולה מסויימת קיררתי את המחשב בעזרת תוכנת קרור ל31 מעלות למעבד והצלחתי להגיע ל154 באס אבל המחשב קרס אחרי כמה שניות מה דעתכם? שווה לקנות?

• 7 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.