אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לעשות אוברקלוקינג למחשב המפרט המקורי הוא כזה: אינטל פנטיום 4 2.8 ג'יגה HT 800 MHZ לוח אסוס P4S800 זיכרון : 3 סטיקים של 256 כל אחד אבל אחד מהם הוא 400MHZ והשניים האחרים 266MHZ כרטיס מסךFX 5200 של NVIDIA מארז מידי עם ספק של 400 V אוקי אז ככה. אחרי שבדקתי את טמפרטורת המעבד ( 29.5 מעלות במצב סטטי ו32.5 במאמץ ) נכנסתי לביוס ושינתי את ה cpu external frequency מ 200/33 העליתי ל 228/38 . המכפלה היא 14 את הcpu vcore שמתי על 1.6000V ואת ה ddr voltage adjustment שמתי על 2.7V המהירות של המעבד עלתה מ 2.8 ג'יגה ל 3.19 ג'יגה . הטמפרטורות לא השתנו כמעט בכלל אחרי השינוי המחשב נראה יציב ועובד אחלה השאלות הם כאלו: 1. איך אני בודק אם אכן המחשב יציב וישרוד את השדר…
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אם לא ? מה כן ? תודה http://www.skypc.co.il/pl_product~Igloo5057L~18~0.htm
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מקווה שזו לא שאלה טיפשית אבל אני קצת בתול OC
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי לוח P5B deluxe עם מעבד 6400. ניסיתי לעשות OC, ואני לא מצליח לעבור bus של 300... נכנסתי ל bios, שיניתי את ה frequency ל 350 למשל, והמחשב לא מדליק את המסך. למה ?. פרט לשינוי של ה Frequency ל 350, השארתי את כל השאר על Auto.
-
- 12 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
אם הלוח שלי לא תומך בזיכרונות במהירות של למעלה מ-1333MHZ זה אומר שאין לי אפשרות להמהיר אותם? יש לי לוח מדגם GA-H61M-S2V-B3 ואני לא רואה אפשרות בביוס של OC לזיכרונות...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד די חם אז הרצתי HWMONITOR כדי לבדוק לאיזה טמפ' הוא מגיע: -מה מסמלים הנתונים שמודגשים באדום? -הטמפ' תקינות? -אפשר לעבור את ה4GHZ עם Xigmatek Dark Knight?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לאפולו מאוור..אני רוצה שהוא יהיה חזק מאוד ושקט( אני לא רוצה שהשקט יבוא על החוזק) ואם אני מוביף מאוורר ככה שיוצא לי 3 מאווררים איזה מארז יהיה יותר טוב LEXA VS HUSH VS APOLLO?_מבחינת קרירות..
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מה המצב? טוב היו הרבה דיונים על הכרטיס הזה והרבה אנשים תהו איזה קירור לקנות, הבעיה היא שחלק מהקירורים לא מתאימים או מתאימים רק חלקית ולא ידעו מה לקנות. אז כמו שהבטחתי שאני אקבל את הזלמן אני אדווח לגבי תאימות - הוא מתאים בול! לכרטיס של לידטק לפחות. אי אפשר לשים סינקים בזכרונות למטה אבל אפשר לשים סינקים למעלה. ואני רוצה להגיד משהו - WOWOWOWOWOOWKOWW על 475/720 עם קירור סטוק הייתי על 47-50 במנוחה ועל 79 במאמץ. עם הזלמן, אותו סידור במחשב אותה הסירקולציה ועל 475/720 אני על 35 מעלות במנוחה!!!!! ועל 46 במאמץ!!!! זה שיפור של 15 נקודות במנוחה ושיפור של 34 מעלות במאמץ!! איך זה יכול להיות אתם שואלים?טוב זה די פשוט, הקירור המעפן של ה6200 יכול להיות באותה המידה פאסיבי פשוט, הוא ממש על…
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי לוח אם מעבד וזכרון חדשים אקיצר לוח אם FOXCONN P4M800 RS2 משהו כזה מעבד CELERON 3.33Ghz 512K 533FSB ובדקתי ב SPEED FAN ובביוס וזה מראה לי 11 מעלות ככה השאלה שלי אם זה בסדר ולא מסוכן יענו קצת מידי ועוד שאלה מה זה AUX ב SPEED FAN כי זה אצלי ב 45C
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז ככה: המפרט מימין אני מנסה לבצע אוברקלוק ולא מצליח נתחיל מזה שביטלתי את ה EIST ואני עדין רואה ב CPU Z שהמהירות היא 1600 בלבד. העלתי את הבאס ל 350 ואת המכפלה ל 7 כדי לקבל מהירות של 2450 ולא יצא לי הוא הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים ולא שינה כלום. האם אני צריך לשחק עם הזכרונות? או שיש משהו שפיספסתי בכל התהליך? אשמח לתשובות
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אוקי אנשים יש לי clowhumer a64 +3200 s754 עכשיו אני לא יודע למה הטמפ שלו מטורופות 50 מנוחה 64 מאמץ עכשיו זה רק ממשיך לעלות ואני יודע שהמעבד מת ב70 אז לא המשכתי לבדוק עד איפה הוא מגיע האם זה נורמלי ? מה הטמפ שלכם (בעלי מעבד כמו שלי)
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שמעו אני יודע שזה כרטיס זבל .....ואני רוצה לעשות לו OC כדי שיפעיל לי משחקים יותר טוב .....הOC הכי גבוה שהגעתי זה 450 זיכרון ו 300 ליבה.... *-אני רוצה לצרוב לו ביוס ולהפוך אותו ל 5500 או פשוט להגביר את המתח .......רציתי לשאול אם אני צורב ביוס של 5200 ושם יש הגדרות שהופכות אותו ל 5500 או שמורידים ביוס של 5500 עם אותם זיכרונות ויצרן.......ואיך עושים את זה? *-או שפשוט לעשות לו VMODE ....אבל אני לא יודע איפה ואיך להלחים ......אם למישהו יש לינק להביא לי בקשר לזה (באנגלית או בעיברית ) או שפשוט תעזרו לי פה........ ***ועוד בעיה שריווה טיונר כתוב שהכרטיס הוא 128 BIT אבל בEVEREST(שאני חושב שזה יותר אמין)....כתוב 64BIT....מה נכון? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב שישב בסביבה מלאת אבק ומעוניין להרכיב את המערכת כך שיהיה לחץ אוויר חיובי כדי למנוע כמה שיותר כניסת אבק. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=207166 מדובר על AMD Athlon II x2 250, לוח-אם Gygabyte 800GM-D2H, ללא כרטיס מסך נפרד. חשבתי על המארז הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8533 Antec TwoHundred הוא בא עם שני מאווררים: 140mm מלמעלה ו-120mm מאחור. האפשרויות הן: 1. להפסיק את המאוורר האחורי ולהתקין מלפנים (מאחורי הפילטר הקיים) מאוורר עוצמתי. 2. להשאיר את המאווררים המוציאים ולהתקין מלפנים 2 מאווררים מכניסים. 3. להוסיף מאוורר מכניס + פילטר מהצד. האם יש מצב שהאפשרות הראשונה תספיק לקרור המפרט הנ"ל? אם לא, איזו מהאפשרויות האחרות עדיפה? האם יש מאר…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מעבד Q9550 לוח כנראה אסוס רמפייג פורמולה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1948&CatCode=414 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=220 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=686 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1211 לא מתוכנן אורבקלוק אבל אני מעדיף להוסיף עוד קצת ולהיות בראש שקט אם יש לכם קירור אחר סבבה תודה
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז ככה,מצאתי בלוח שלי את הג'אמפר CLRTCI,זה הג'אמפר שאיתו מנקים ביוס? ועוד דבר,אם זהו הג'אמפר הנכון,זה נראה ככה III (אלה שיש מתחתם קו זה מה שיש עכשיו)אני צריך להזיז את הג'אמפר לצד ימין?ואם כן לכמה זמן?והאם צריך להגדיר משהו בביוס? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן, מחשב שלי רותח, מעבד פנטיום D 2.66 עומד על 70 מעלות, מה אני עושה בכדי לקרר אותו כמו שצריך?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מתכנן מערכת חדשה שיתבצע בה O.C קיצוני . אני מתלבט בין מערכת קירור מים בסיסית שממילא מחייבת שימוש במאוורר לבין קירור באמצעות HEATSINK איכותי כמו Thermalright Ultra 120 Extreme או INFINITY מבית SCYTCH האם נכון להיום ,יש קירור אוויר טוב יותר בצורה משמעותית ? התקציב הוא כ-500 שקל לפיתרון כולל . (הערה : אם אני הולך על קירור מים אז אני מעוניין בפיתרון מלא כלומר סט שלם שמכיל את כל החלקים ללא יוצא מהכלל ,כך שכל מה שנשאר לעשות זה רק להרכיב את המערכת ). החיסרון העיקרי של מערכת קירור מים זה הצורך להחליף את הצנרת כל מספר שנים ונשאלת השאלה האם אפשר להימנע מכך מלכתחילה באמצעות רכישת צנרת העשויה מסיליקון או מחומר אחר שהוא יותר עמיד מצנרת הגומי הסטנדארטית . לחילופין האם ניתן …
-
- 53 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי התחדשתי בקירור Swiftech H220. המשאבה שלו מאד מאד רועשת ונאמר לי שייתכן ושיש שם אוויר כלוא. רציתי לדעת אם בתהליך של הוצאת בועות האוויר ומילוי מחדש, אם אני יכול להשתמש בנוזל קירור הירוק שמוכרים בתחנות דלק בשביל הרדיאטור של האוטו? למיטב הבנתי, הנוזל קירור הזה מכיל מים מזוקקים עם 10% חומר שמונע קורוזיה... אשמח לדעתכם
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי הכרטיס geforce 6600GT .... אז מה זה הליבה שלו ?!?!?!? איך היא נראית ?!!?!?!? איפה היא נמצאת ?!?!?! אפשר אולי תמונות ... תודהה
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אם אני קונה 6800GT וממהיר אותו לULTRA יהיה שווה לה ל6800TLTRA מקורי?? : תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המישחה הלבנה שמקבלים עם הגוף קירור SP-94 שקונים אותו או Arctic Silver הכסופה הזאת? יש לי את שתיהן אני רוצה לדעת מה לשים! תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הסתכלתי באתר וחיפשתי ראיתי את כל המדריכים גגם שבאתר ובמדריכים לא כתוב את החלק המעשי של האוברקלוק רק איך לקרר ולא כתוב איך לעשות מישהו יכול לתת לי קישור למקום שמסבירים את החלק המעשי או שייסביר לי אפילו באיזה תוכנה ואיך משתמשים בה (במדריך באתר יש תוכנות לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אבל לא הבנתי איך אני עובד איתן) תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קניתי מאוורר (למארז) zalman f1 יש לו חיבור דיי מוזר שאני לא יודע לאיפה לחבר, זה לא החיבור אדום שחור. יש לו חיבור שחור אדום לבן, יש גם שנאי כזה שמשנה מ 3 פינים ל 3 חריצים. יכול להיות שזה מתחבר ישירות ללוח אם, אם לא אז איך אני מחבר את זה?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני בודק את החום של החלקים בSPEED FAN ואני רואה שם AUX -119 תראו
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-