אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי חברים , אני עובד על SLI 8800GT עם לוח של ASUS - STRIKER EXTREME הכל טוב ויפה (עד שעשיתי את הSLI) שמתי לב שאני מקבל המון המון מסכים כחולים שלא קשורים אחד לשני (הרצתי DEBUGGING , MEMTEST וכד') בין השאר עלה בדעתי לבדוק מה קורה עם הטמפ'. הנה תמונה מ SPEEDFAN התפלאתי לגלות שהכרטיסי מסך רצים על 80 מעלות , הבנתי שזה לא ממש טמפ' תקינה ב IDLE (רק WIN) האם יש אלטרנטיבות טובות ל STOCK FAN שקיים על ה8800 ? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מעלה את התוצה שלי .... הנתונים נבדקו בתוכנת OCCT בטמפרטורה סביבתית של 32 מעלות (שרב היה לנו ביומיים האחרונים) בוצע מבחן ב SUPER?_PI ב 32MB רק חבל שלא צילמתי.... בכל מקרה אני אשמח אם יש מקום לשיפורים ולתגובות בכלל. (אינני) מעוניין להעלות עוד את התדר של המעבד) ;D[br]פורסם בתאריך: 19.05.2009 בשעה 12:24:20 למי ששכח או לא ידע הנה המארז שלי [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
טוב, זאת כבר הודעה שניה שלי היום, אני מצטער, אני מקווה שזה לא נחשב הצפה, אבל זה מאוד חשוב לי, אז תנסו להבין. ולעניין, יש לי בארטון 2500, ובורד: ABIT NF7-SL. ואני מעוניין לקנות קירור, עכשיו הבנתי שבתקציב עד 200 שקל (בערך), הכי טובים הם: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 ZALMAN CNPS6000-Cu הם זה באמת כך? ואיזה מהם עדיף? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום ולא כלכך מתמחה בOC קניתי לפני כחודשיים מחשב AMD 3800 x2 Dual core (AM2) board: GA-M51GM-S2G עם גיגה זכרון 667 של Twinmos (נכון לעכשיו המערכת מאוד מאוד בסיסית בעיה שנובעת מחוסר תקציב...) אז ככה רציתי לראות מה אני יכול לעשות עם הAMD לפני שאני קונה את הטייפון החדש כשיצא סוףסוף וכשנכנסתי לביוס גיליתי שאין לי אופציה של OC בשום מקום - דבר שלמיטב הבנתי מאוד חריג בלוחות של גיגה-בייט אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני אהיה אסיר תודה איך אני עושה OC עם ביוס שלא מאפשר?! אם מישהו נתקל בבעיה דומה אני אשמח לשמוע את דעתו בנושא... תודה מראש -אמיר
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המהרתי את המעבד E4300 ב50 אחוז ל 2700MHz שמרתי על האפשרות למחשב לשחק בן X6 ל X9 יש לי קירור אוויר רגיל סטוק ברגע שאני עובר למאמצ הטמפ עולה בפחות משנייה ב10 מעלות לפחות מ מ50 ל 60 מעלות וברגע שאני מכבה את המאמצ הוא נופל ישירות ל50-2 ב TAT E4300@2.7GHz OC stock air Fan mobo 965G CPU Host Frequency (MHz)_________ [300] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [112] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.66] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [800] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [manual] all Normal Vcore 1.265 אולי יש בעייה בחיישן טמפטורה ?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
השאלה כבר שם התכוונתי לשים סינק של p3 אבל זה מצריך חיתוך וכו... אז מה יותר עדיף מבחינת ביצועים? (אני מתכוון לעשות אוברקלוק)
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר התחיל להיסתובב יותר חלש..והכרטיס יותר להיתחמם זה ככה כבר שבועיים בארך...! אני לא משחק בהרבה מישחקים כרגע כי..איין אבל אני משחק בפיפא וזה יוצא לי מדי פעם..אני לא יודע עם זה שור לכרטיס או לא כי אולי זה קשור לזה שהחלפתי נעליים וזה עושה בעיות.. זה מה שמופיע..בקשה עזרה..! ואם זה המאוור אז כמה זה עולה להחליף ומה יש לכם להמליץ לי! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
סתם רציתי להביא לתשומת ליבכם,סמנו מילים כמו בתמונה ותגלו מסרים סמויים. (נא לא לפרסם כאן מחירים וכדומה שלא יסגר!)
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את הקירור הנוזלי שאינטל מוכרים : Intel RTS2011LC משכן אני יודע ש Asetek הם אלה שמייצרים עבור אינטל את הקירור : האם זה הקירור הזה הם בערך דומים במפרט שלהם ובאיך שהם נראים : Asetek 545LC שגם הוא לא נמצא למכירה באף אתר תוכלו לעייץ איך הם והיכן אפשר לקנות אותם ו במידה ולא איזה קירורים טובים יש עד 400 ש"ח נ.ב. המפרט בפרופיל ...
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Everest והיא מראה לי שהלוח אם שלי טמפ' 90 מעלות מה לעשות?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הקירור הכי משתלם ומומלץ לP4 ותושבת 478? (תקציב עד 150) אני גם אנסה לבצע אוברקלוק כך שהקירור הוא הכי חשוב וגם שלא יעשה יותר מידי רעש.. ראיתי את הקירור הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SCKTN2000&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# צריך לפרק את כל הלוח אם בשביל להרכיב אותו?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשמנמך את מהירות המעבד ? יש לי מחשב שמותקן בו המעבד הנ"ל והוא משמש רק לאינטרנט/אופיס. המעבד מגיע במנוחה לטמפרטורות של 50-60 מעלות, ובמאמץ מגיע גם ל-70-80 מעלות. היות וכל השימוש בו הוא לכלום ושומדבר חשבתי לאפשר (לפחות בעונה החמה) לאפשר לו קרירות מסויימת באמצעות הפחתת העומס עליו. ניסיתי להבין איך אפשר לבצע אנדרקלוק באמצעות SPEEDFAN, לא הצלחתי לעבור את המכשול של בחירת לוח האם - שלי M61 . אולי באמצעות תוכנה אחרת ?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור המעבד יש לי מעבד מדגם פרסקוט 3.2 מה הקירור הכי טוב שיש
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
קניתי היום את הקירור AC alpine pro 7 התקנתי אותו(יש לי מעבד Pentium D 3.4ghz) והטמפ' במנוחה היא 55 מעלות לפי speed-fan המאוורר פועל על 100% אבל הוא רק על 1500rpm זה הגיוני כי לא נראה לי. ועוד משהו ששמתי לב לפי מה שראיתי באינטרנט הוא מגיע בקופסה קרטון אבל אני קיבלתי אותו בקופסאת פלסטיק כזאת רגילה עם הוראות בפנים.(קניתי באייבורי אם זה משנה כי זה הכי קרוב לבית ><)
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה .. קיבלתי את 2 הסמארט פאנים שלי ויש לי כמה שאלות - למה הנגד המשתנה בא מחובר למאווררים אני חשבתי שאני אמור לחבר אותו ? מה זה הדבר הכחול הקטנטן הזה שמתחבר לחוט קטן ושחור שיוצא מהמאוורר למה למרות שהמאוורר על הכי חזק מכוון הוא לא עושה כמעט רעש ואת דחיפת האוויר שלו אני בקושי מרגיש ? אותן הבעיות בשתי המאווררים .. מה עושים ? זה נורמלי ? ותגידו יכול ליהיות שהספק 300 וואט של hec שברשותי לא יכול להחזיק תמאווררים ?
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
-
שלום! יש לי מחשב P-4 64bit 3.0G עם מאוורר של זלמן. הטמפרטורה של המעבד בזמן שאני גולש באינטרנט הוא: בסביבות ה 55 מעלות, ללא אוברקלוק. רציתי לדעת אם זה טמפרטורה נורמלית? ד.א המחשב חדש!
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המערכת הזאת? עבד איתה, התקין והריץ? אני רוצה לדעת למעשה אם היא באמת תיתן שיפור בביצועים באוברקלוק רציני. לפי מה שראיתי למערכת יש פוטנציאל, אבל הגבילו אותה בהיטסינק ומאוורר חלשים, ועל הכרטיס הבקרה שלא מפעיל את המאווררים בזמן... האם ניתן להחליף אותם ו/או לשחק עם ההגדרות הללו? כמו כן, ראיתי שגם לטרמלטייק יש גרסא על בסיס האקטיב קול, הסאב זירו. מישהו ראה את זה פעם? ניתן להשיג את זה בארץ?
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לארדיסק 3.5 מגירה פנימית קירור עמיד חזק וטוב אפשרות הזמנה מחו"ל עדיפות לEBAY
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי בתוכנה cpu-z לחוצץ של ה-memory ואיפה שאמור להיות היחס והבאס שהזיכרון עובד הו ריק!... מופיעים לי רק התיזמונים של הזיכרון... משהו פה לא בסדר... חשבתי שזה אולי כתוצאה מאובר קלוק אז הורדתי את האובר קלוק אבל עדיין אותה בעיה... :-\ יש למישהו מושג מה קורה פה ?! עריכה -------- הנה תמונה :
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני משתמש חדש..ואני שמח להיות פה לעניין, אני מעוניין לקנות פאנבאס והמליצו לי על Enermax UC-A5FATR2. עכשיו הוא נראה סבבה והכל...אבל מעצבן אותי טיפה שאשפר לראות רק את ה rpm של 2 מאווררים מתוך ה 6.....איך אפשר להוריד בצורה נכונה את המהירות של כל שאר המאוררים אם לא רואים את ה rpm ?? =\ ושנית....כל היציאות מהמאוררים שלי הם של 4 פינים...וראיתי שלפאנבאס הזה יש רק כניסות של 3...וחיפשתי בכל הרשת מתאם זכר שיתאם ב ין 4 פינים ל 3...ולא מצאתי למישהו פה אולי יש את הפאנבאס הזה ויכול לתת עליו תגובות? זה ממש חשוב לי כי אני רוצה לקנות בימים הקרובים. ואם כבר בעניין....האם יותר כדיי לקנות את Coolermaster Aerogate II ? כי הוא נראה טוב אבל הושא שולט רק על 4 מאוררים...וזה תוקע …
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כשאני עושה אובק קלוק לכרטיס מסך שלי עם ATI TOOL אני משתמש באופציה הזאת שמראה לי לכמה כדאי לי להעלות את הזכרונות ואת הcore... אבל הבעיה היא שתמיד אחרי שאני שומר את המהירויות שאני רוצה הם נשמרים, אבל כשאני מעלה משחק או משהו כמו 3DMARK05 המהירות חוזרת תמיד לdefault שלה... למה לעזאזל?!
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 2500+ Barton@3200+.. יש לי זיכרונות של samsung 512 DDR 400MHZ כרגע אני על תיזמונים של 6-3-3-3... אני מבין שעם לוח כמו שלי ABIT nf7 תיזמונים של 11-X-X-X נותן ביצועים יותר גבוהים.. אבל לא ממש הבנתי את זה.. עם איזה תיזמונים הכי מומלץ לי לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש גוף קירור למעבד AMD שלי המחיר לא ממש משנה וכמות רעש גם ממש לא משנה לי העיקר שהוא יהיה ממש ממש טוב תמליצו לי על הגוף קירור הכי טוב שיש ומאיפה אני יכול להשיג אותו...
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-