עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dor17,

ככה המפרט שלי הוא כדלהלן מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 לוח אם: ABIT AB9 PRO כרטיס מסך: PCI-EX RADEON X1950XT 256MB זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 אבל הנה הקץ' המארז והספק: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT אז ככה לATI יש איזה תוכנה שעושה אוברקלוקניג לכרטיס מסך לבד...אני מרגיש שיפור קל והטמפרטורה עומדת על 55-65 בממוצע? זה בסדר? יש לABIT את ה uGuru שלה מה אני עושה שם בדיוק? בקיצור מה נראה לכם כדי לי לעשות?! אגב לגבי קירור... יש לי 2 מאוררים 120 אחד מקדימה אחד מאחורה ועל המעבד יש סתם מאורר לא משו רציני... קניתי עכשיו את הFOX 3 שיושב שם בפלופי ושואב אוויר ואני יתקין עוד מאורר 80 בעתיד הקרוב.... אגב הuGuru מראה טמפרטורות של CPU 42 Sy…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  2. Started by Bios System,

יש לי בעיה אני עושה אובר קלוק עם מעבד 3500+ של amd ולוח אם של msi ה k9n neo עכשיו המעלות ממש סבבה בהתחלה והמקסימום שהם מגיעות ב oc זה 42 ואני לא עושה אוברקלוק ממש גבוה אני משתמש במחשב איזה 5 דקות ואז פיתאום הוא קופא ואני לא מבין למה אמרו לי בפורום אחר שזה בגלל המתח אבל אין לי שום אופציה להגדיל את המתח דרך ה bios מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  3. עקב פרוייקט חדש שיתחיל בקרוב, אני זקוק לחומרים וכמובן לרכיבים בין השאר, אני מחפש גם מאווררים, אני אשמח לקבל המלצות למאווררים שקטים במיוחד (אך עדיין אפקטיביים) 1. מאווררים "רגילים" שקטים 2. מאווררים "מעוצבים" (לדים, אלומיניום, ציפוי ניקל וכו') הסיבה היא, שעדיין לא החלטתי כיצד אני יאיר את המארז \ יצבע את המאווררים, וכו' שבוע טוב. ותודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. Started by bay,

והם כן האם הקרור שה Q6600 מגיע איתו מחזיק את החום שלו ולא צריך לחקנות קרור אחר

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  5. Started by Turbine,

שלום לכולם.. אני מחפש מארז פול טאוור, ללא ספק, ואפילו ללא מאווררים לא עקרוני יש לי הכל העיקר שיהיה בו 6 מקומות 5.25 ,הרבה מקומות לדיסקים קשיחים, והרבה מקומות למאווררים מישהו יודע על משהו כזה??? עד ה500 שקל

6. Started by XtraZone,

שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בOC לכרטיס מסך X1800GTO אמרו לי שיש לו פוטנציאל טוב של OC,ושאפשר לפתוח לו צינורות. אז אפשר בבקשה תוכנה ומדריך בעיברית לפתוח לו צינורות+לעשות לו OC? ועד כמה יהיה אפשר לשפר לו את הביצועים? תודה מראש

7. מה קורה קניתי את המחשב הזה אתחיל מהרכיבים החדשים ואסיים בישנים: 1. Intel I7 6700K 2. Asus Z170-A 3. HyperX Savage Black 8GB 2400MHz DDR4 CL12 4. Samsung 850 EVO 250GB 5. Corsair Hydro H115i Extreme 6. Gigabyte GeForce GTX 1080 XTREME Gaming פריטים ישנים: 7. Fractal Design Define R4 8. HCG-620M 9. Seagate 2TB Barracuda X 2 10. Lite on DVD זה יהיה כל המפרט התיכנון לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך והמחשב ישמש בעיקר למשחקים אבל כמה שאלות בנושא. 1. האם הספק מספיק לתיכנון כזה למערכת הזאת ? 2. האם קירור המים שבחרתי אוברקיל או ישנו אלטרנטיבה יותר טובה ? 3. אני עובד עד היום עם המ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. דבר ראשון אני חייב להגיד תודה ל taotao שצממך בי לאורך כול הדרך פה בפורום תודה רבה אחי ! דבר שני האלתי את ה FSB ל 425 שנתן לי 3.61 GHZ לוח אם : EP45DS3L מעבד:Q9550 קירור: AC EXTEM זכרונות 4G OCZ REAPER 1066HZ הינה תוצאות היציבות מהתוכנה OCCT טמפרטורות : מתחים : ההגדרות בביוס עומדות על : בשלב הראשון העלתי את ה FSB ל 425 ואת ה PSI-E הגדרתי על 100 בשלב השני שמתי את הזכרונות על 2.00D והגדרתי ידנית את התזמונים זה בסדר למרות שאני לא מנצל את כול ה 1066HZ שיש לי ? ובשלב השלישי זה המתחים שהגדרתי המתחים בסדר ? צריך לשנות משהו ? אני צריך חוות דעת כללים על ההגדרות ועם אני צריך לשפר משהו ו עם ה OC יציב או לא ואיך אפשר ליצב אותו עוד יותר עם צריך …

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  9. Started by wbear,

שלום חברים,אני זקוק לעזרתכם למצוא כבל לחיבור המאוורר שלי ללוח על מנת לקרוא את ה RPM מצורפת תמונה של הכבל הנדרש, תודה רבה, [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. Started by itay izra,

שלום חברים אני מחפש משטח קירור למחשב נייד 14'' . שיהיה שקט עם תאורה ויכולת להגביהה את הלפטופ . ראיתי את זה בKSP : http://ksp.co.il/?uin=14206 מישהו מכיר? מומלץ? התקציב שלי 150+- . אם מישהו מכיר משהו דומה וטוב יותר אשמח לשמוע. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by TNTx2,

האם יש דרך להעלות את המכפלה של המעבד? בלוח אם יש לי אפשרות רק להוריד אותה אז אולי אפשר אם איזה תוכנה או משהו תודה מראש לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  12. באיזה טמפ' רצוי שיעבדו : לוח אם,מעבד,כ.מסך,הרד דיסק,זיכרונות... (לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא הזה...אז חשבתי שהוא קשור לתמיכה ...)

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. E6300 OCZ DDR2 800MHZ Platinum 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5 GA-EP43-DS3L E7300 PQI DDR2 2048MB (1GBx2) 667MHZ DC 4-4-4-12 GA-945P-S3 אני יודע שההשוואה קצת מוזרה , אבל החלפתי זכרון, קניתי את ה-OCZ והוא לא מתאים ללוח, אירגנתי עוד 500 שקל לשידרוג, ולכן האפשרויות הן להחליף לוח ולהשאר עם הזכרון שקניתי והמעבד הישן. או להחליף את הזכרון שקניתי ל-2G, לקחת את ה-500 שקל ולקנות מעבד שיתאים ל-OC, ולהשאר עם הלוח הישן. מה עדיף? מה יתן יותר יכולות OC טובות יותר ? אפשרות 2 ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. Started by SloOmPer,

יש לי כרטיס מסך גירסת 6 של NVIDIA של MSI. לכרטיס יש קירור דיי קטן אולי 6X6 ס"מ, וחשבתי אולי להדביק עליו עוד גוף קירור, מה דעתכם? אני מתכוון ממש לקחת עוד גוף קירור מאלומיניום או ממגנט ופשוט להדביק על הגוף קירור הזה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  15. שלום חברה, המפרט בצד. היום החלטתי קצת להיתעסק עם המחשב שלי. בקיצור, ראיתי אנשים שהגיעו ל3.6 עם 1.39V ואני לעומתם הגעתי ל 3.4 עם 1.506V. מה הסיבה לכך? המגבלה היא לא הלוח, אני אפילו בדקתי את המעבד על באס של 450 עם מכפלה של 7 [במקום 8 מקורי] וזה עבד מצויין. הזיכרונות עובדים על 2.1V עם יחס של 1:1 . mch +.1 system +.1 --- מה עו אפשר לעשות? למה אני הולך כל כך גבוהה עם הוולטים?[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 01:35:41 חבר'ה אתם יכולים בבקה לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  16. Started by venom2k6,

שלום קניתי שני מאוררים של zalman עם לדים המאוררים עובדים טוב אבל הלדים כל הזמן נדלקים ונכבים כל שנייה זה צריך להיות כחה אם לא מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  17. Started by LazyCat,

אני מנסה לכייל את RealTemp לפי האתר של התוכנה (רק כך אפשר לקבל טמפרטורה הכי קרובה לאמת) - http://www.techpowerup.com/realtemp/docs.php עשיתי את מה שנאמר שם והורדתי את מהירות ה- FSB ל- 266 ואת המכפלה ל- 6, המתח למעבד עומד על 1.12v. עכשיו אני אמור לקבל טמפ' שגבוה מטמפ' החדר בכ- 6-7 מעלות, הבעיה היא שההפרשים בין הליבות גדולים (אני בטוח ב-100% שהקירור יושב מצויין והמשחה במידה נכונה ועל כל המעבד, ניסיתי מספר פעמים לשנות את דרך המריחה שלה ובכולן המעלות +- אותו הדבר). הטמפ' שאני מקבל במנוחה הן: Core #1 - 41c Core #2 - 41c Core #3 - 30c Core #4 - 44c לפי המאמר הטמפ' הנכונה עבור כל הליבות צריכה להיות כ- 30c, האם הגיוני להוריד כלכך הרבה מעלות משאר הליבות בשביל הכיול ? תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. Started by sPoiled,

שמעו. עשיתי אובר קלוק מ-2.8 ל-3 (P4 Presscot). עכשיו, נפל לי הווידאוס, עשיתי שחזור מערכת. הוא לא עבד. עשיתי פרמוט ואחרי יום הוא אומר לי ששוב חסר איזה קובץ. והייתי מוכרך לפרמט עוד הפעם. יש לציין שהווינדואוס הוא תקים ועובד 100%. יכול להיות שהווידואוס נופל בגלל האוברקלוק שעשיתי לא מזמן? יש עכשיו עוד הפעם את אותה הבעיה ועוד מאט לבטח יפול הווינדואוס עוד הפעם. ממש תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  19. Started by Melike Pk,

שלום לכולם D: יש לי מעבד AMD Athlon 4400+ X2 2.3GHz שאני רוצה לעשות לו OC. הטמפ' במצב מנוחה לא עוברות את ה40 מעלות ובכלל רק אחרי הרבה מאמץ הוא מגיע ל45... אני רוצה להמהיר אותו עד שהוא יגיע לטמפ' לא רלוונטיות... ד"א אין לי מושג איך עושים OC...זה דרך הBIOS לא? תודה רבה לעוזרים! מפרט מלא: AMD Athlon 4400+ X2 2.3GHz 2X1GB ram ddr2 667 palit 8800gt sonic mobo gigabyte m61ps3 ספק 500W של MSI 2X160GB =320GB HDD on RAID

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  20. Started by dror_gh,

שלום קראתי את הנעוץ והורדתי את התוכנות לבדיקות טמפרטורה משהו מוזר ב HWMONITOR הוא רושם לי בסביבות 80 מעלות של ה CPU למרות ששניה לפני ב BIOS הוא הראה לי 27 אותו דבר ב SPEED FAN ב REAL TEMP הוא היה הכי קרוב והראה לי28-30 אבל על כל CORE בנפרד (יש 4) איך אני רואה טמפרטורה (נכונה!) של ה CPU ולא כל CORE בנפרד? אין שום מצב (גם לפי ההתנהגות של המחשב ) שהטמפרטורה עולה מ27 מעלות בביוס ל90 בווינדוס ואחרי שניה יורדת חזרה ל27 בביוס שוב. תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shil_o,

יש לי את ac Freezer 7 PRO rev1 והוא התחיל להרעיש (המאורר נהיה רופף ככה זה ניראה) השאלה היא איך אפשר לסדר את אם בכלל או לחילופין מישהו יודע אם אפשר לקנות מאוורר חלופי (של AC או חברה אחרת?)

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  22. Started by tsts,

שלום רב, אני רכשתי מחשב עם מעבד בעל FSB של 133 MHz (לפי מידע שמצאתי ברשת), ולוח אם עם FSB של 800MHz. החברה שרכשתי ממנה את המחשב רשמה במפרט שה FSB של המעבד הוא 533MHz, האם מישהו יוכל להסביר לי את הסיבה שהם מציינים מספר שונה? ושאלה נוספת היא האם זה שכיח שה FSB של לוח האם גדול בהרבה מזה של המעבד? תודה רבה טל

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  23. Started by TONY23,

שלום שוב ברשותי מחשב לוח אם GA-7DXE DURON 800 הבעייה שהמעבד מתחמם ומגיע ל 52-56 מעלות במצב רגיל גם כשהמארז פתוח ומאוורר בחדר ממוזג על המעבד יש מאורר חזק מאוד אם שני חיבורי חשמל ללוח אם 12V מאורר מסוג SUPER ORB TL נתוני ביוס PC HEALTH STATUS VCORE 1.63V 3.3V 3.20 5V 4.92V 12V 12.24 ניסיתי אפילו עידכון ביוס אך ללא הועיל מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  24. ג'נריים של 80 mm תוכל לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.