אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, עשיתי לחבר שלי OC.. בהעלאה של 10 FREQUANC?Y כל פעם והמהירות עמדה על כ-23 מעלות. בפעם הרביעית שהעלתי ל240 (טוב הקפדה על הסתכלות על המעלות של המעבד) [מעבד AMD ATHLON 3000+) בפעם הרביעית המסך לא עלה לא ראו במסך כלום והוא לא זיהה את המחשב... היות ולא רואים במסך אני לא יודע איך לעשות ריסטרט לביוס... האם יש דרך אחרת לעשות ריסטרט לביוס? מה גרם לבעיה? אם אני לא יצליח חבר שלי יהרוג אותי זה יהיה משהו כזה: אני מפחדדד :'( חבר שלי =
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אממ אז תקשיבו, אני חדש בתחום של ה-OC.... יש לי מעבד ישן יחסית ומציקה לי המהירות שלו... אז החלטתי לעשות לו אוברקלוק אבל אני לא ממש מצליח...הצלחתי מ-3.00MHZ להגיע רק ל-3.30MHZ... הייתי רוצה שתעזרו לי להגיע לתוצאות טובות יותר שממש ישפיעו.... לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G תודה לעוזרים....!
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה אני רוצה לדעת רק על אוברלוקינג עם עלול לקרות משהו למחשב שאני עושה את זה? כמובן שאני עושה את זה בזהירות וכמידת הצורך.. יש לי GEFORCE 6200 עם מישהו יוכל לעזור לי לעשות אוברקלוק ולדעת במה זה יעזור לי זה אחלה או שיסביר לי לפחות ~) תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 לוח GA P35C S3 זיכרון: 2GB Crosair DDR 2 800MHZ CHANNEL KIT משהו אמר לי שצריכים להכנס להגדרות בביוס נכנסתי ואז לSPD לשנות משהו ל2.00 אבל אצלי שאני ניסיתי להיכנס זה אומר לי בכלל משהו עם DVD אין לי לשנות מספריםם.. כנ"ל גם בFSB.. למה ? משהו יודע איך עושים OC בלוח הזה ..
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ל-Q6600 ל-3GHz והזכרונות ירדו ל-667MHz מה יכולה להיות הבעיה? תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בריויה טונר, אבל יצאו דרייברים חדשים ועדיין אין עידכון לתוכנה לדרייברים האלו, ולמרות שבדקתי והOC עובד, אני חושב שעדיף שהתוכנה תתמוך בהם רישמית, אבל עבר מלא זמן ועדיין לא יצאו [GEFORCE 8800GTS, גירסא של דרייברים 169.25]. יש תוכנה שכבר תומכת בהם שעובדת בצורה זהה [פשוט]?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש קירור למעבד zalman 8700 ולוח אם גיגבייט p35-ds3l עכשיו העניין הוא שלפי הנתונים של הזלמן, המאוורר שלו מסתובב בין 1150 ל 2300 RPM במתחים של +- 5-12 וולט... החיבור של המאוורר הוא של 3 פינים, לעומת זאת בלוח אם יש הכנה של 4 פינים... יש אפשרות אבל לחבר את המאוור ואז יש פין אחד חשוף בלוח אם, שלא בשימוש... העניין הוא שכשאני מחבר את המאוורר דרך ה fan mate (משהו שבה עם הקירור שאני יכול לשלוט בRPM ממינימום למקסימום) ערכי הRPM של המאוורר נעים בין 820 ל 920 סיבובים לדקה... ( לא מתקרב לבין 1150 ל 2300).. כשאני לא מחבר דרך הfan mate (ולפי זלמן, במצב הזה המאוורר אמור לעבוד במקסימום מהירות), אני מקבל 1100 RPM , (גם כן לא מתקרב ל2300).. השאלה שלי היא האם זה בגלל הפין שיש בלוח אם ולא מח…
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אמרו לי שכדי שהoc שלי היה מוצלח אני צריך לשנות את הht אבל אני לא יודע מה זה זה קשור לתזמוני הזכרונות נכון? איפה זה נמצא בביוס? כמה מומלץ לשים? לפי המפרט בצד [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 13:13:56 הקפצה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מצאתי מדריך מעולה ופשוט להתגבר על הבעיה הזו. לא צריך לשים את המאוורר קבוע על 100% יותר. http://www.guru3d.com/article/article/449
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום האם מישהו ביצע OC למעבד E4500? האם המעבד יציב ב-OC? יש לי את הלוח אם של אסוס P5NE SLI ורציתי לדעת איך אני עושה OC למעבד ועד כמה אני יכול להגיע...מספיק לי עד 3GHZ ואני מקווה שאני אוכל להגיע דיי בקלות... תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
המפרט: e4300 big typhon (לא vx) 4*1g @800Mhz @ 5-5-5-15 by team group MOBO:maximus formula 8600gts oc profile2 by jetway ezcool turepwoer 400W WD -2*250g, 160g, 320g, 400g אני חדש מאוד בזה ותהיתי עם מישהו התנסה עם מע' דומה בכדי לתת לי עצות ניסיתי לעבוד קודם כל על הfsb ככה שהנמכתי את המכפיל של המעבד ל7 וניסיתי להעלות את ה fsb ל210 אבל המערכת נתקעה ניסיתי כל מיני משחקים איתו אבל בכל פעם לא הצלחתי לעשות בוט אולי כדאי להתחיל עם רכיב אחר במקום? בכל מקרה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הכרטיס והבנתי שניתן יהיה לעשות לו O.C יפה מאוד. השאלות שלי: אם איזה תוכנה כדאי לי לבצע את ה O.C ? התוכנה צריכה גם לנטר לי את הטמפ' של הכרטיס וגם יכולת לשלוט ב במהירויות המאוורר. ראיתי שישנם כמה תוכנות כגון: Ati Tools Ati Tray Tools Riva Tuner מה עדיפה או שישנה תוכנה טובה יותר?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה. כשמעלים את הליבה השיידר עולה באופן אוטומטי, ניתן לעלות את השיידר באופן ידני ללא תלות בליבה האם כשמעלים SHADER CLOCK יש שיפור משמעותי בביצועים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מחפש הדרכה ל- OC ב LENOVO R61 . עד כמה ניתן לעלות ללא קירור מיוחד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך להרכבת גוף קרור זה תודה משה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
הקירור הוא למעבד P4 2.53Ghz לסוקט 478, אני רוצה להחליף את קירור הסטוק רק בגלל שהוא קודח לי בראש (למרות שהוא מקרר די טוב) כך שהקירור צריך להיות שקט ככל האפשר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני מבצע OC למעבד שלי וביחס האוטומטי (2 וחצי) מהירות הזכרונות היא 667 בתדר הבאס המקורי וכשאני מעלה אותו, תדר הזכרונות עולה בהתאם. אבל, אם אני מוריד את היחס ל2 (1:1) אז התדר של הזכרונות יורדת ונהיה 500 ומשהו. אז למה בעצם מורידים את היחס? לא נקבל בסוף זכרונות איטיים יותר? ובנוסף- את כל האפשרויות שאני עושה בOC (ביטול EIST נעילת תדר הPCI-E וכו') צריך להשאיר גם אחרי הOC (כנ"ל לגבי היחס של הזכרונות). תודה רבה! ;D
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
האים גוף קרור זה מתאים ללוח-האם הנ"ל והאים צריך לפרק את לוח-האם על-מנת להרכיב את גוף הקרור ? תודה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי מאוורר AC FREEZER PRO 7 ... ועכשיו רואים שיש על הצלעות שלו אבק... בכמות כזאת שחוסמת את המעבר של האויר .. השאלה היא אם ככה אני צריך כל חצי שנה לפתוח את המאוורר... לנקות.. לשים משחה תרמית והכל... ולהחזיר?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אפשר לעשות OC דרך ה-BIOS או שחייבים תוכנה מסויימת ?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
סתם חיפשתי OC ביוטיוב, ותראו איזה מדריך מצאתי.. מקווה שמותר לפרסם ככה מדריך, אם לא תמחקו ..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד אני מעלה באס ל1333. מבטל את כל האופציות המכשילות. אם הוא עדיין לא יציב זה אומר שהזכרונות דפוקים? או שנגיד זכרונות 667 כמו שיש לי לא יספיקו? מוראל.
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
הבנתי שמאווררי 92 מ"מ ממש מרעישים , אפשר לדעת למה? ולמה הגודל הלא סטנדרטי (92 כשכול השאר בקפיצות של 20) שאלה נוספת היא מה היתרון בהם? הם מעבירים יותר אוויר ולכן רועשים יותר?
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
כי שמעתי שהוא ממש מיתחמם מהר(Q6600) חברה תגיבו לי זה בידיוק שניה.ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
הדגם הזה: http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=70&sub_id=175# הבנתי שהקירור יחסית לקירורים פסיביים הוא טוב+. האם זה נכון? (יש לי מארז די קריר עם מאוורר 120 מקדימה, 120 מאחורה, ועוד 80 בספק. בנוסף arctic cooling freezer 64 שנושף אחורנית, ואני מניח שמאחר והוא יהיה קרוב להיטסינק של הכ.מסך הוא גם יעזר בקירור שלו). האם 880 ש"ח לכ. הזה זה מחיר טוב? (שנתיים אחריות...)
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-