אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אם אני את מהירות הליבה והזיכרון ב100MHZ כמה FPSים זה יוסיף למשחק כגון CALL OF DUTY 4?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני מתכנן לי לקנות מארז של chieftec חדש, ואני רוצה לצבוע אותו. מצאתי מספיק מדריכים כיצד לצבוע בצבע אחיד, אבל אני רוצה לצייר עליו משהוא יפה כמו להבות או דרקון או משהוא בסגנון. 8) מדריך לזה לא מצאתי. אם מישהוא יוכל לעזור או להפנות אותי למדריך, זה יהיה נחמד מאוד. נ.ב. איפה אפשר למצוא בארץ מה שצריך בכדי לצבוע? (צבעי רכב מטאלים, נייר שיוף מיוחד, וכו)
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום .. אני מחפש את החלקים הבאים ואני רוצה לדעת איזה הכי כדי וכמה יעלה .. אז ככה : מארז יפה ומקרר גוף קירור סוקט 775 ספק כוח מינימום 550W 2GB זיכרון 800MHZ של איזה חברה הכי כדי לי לקחת את הדברים האלו ? ושיהיה גג 1000 ש"ח .. עם צריך אז 100 או 200 שקל לכאן או לכאן ..
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תכננתי לרכוש גוף קירור למעבד ואז שמתי לב באתרים שונים שיש בעיה מיוחדת עם לוח האם שלי (ABIT IP35-E) עקב הגובה של גוף הקירור של הציפסט,ושאפילו הfreezer 7 pro לא נכנס בו,השאלה שלי היא כזו,האם ניתן להחליף קירור לציפסט,או לפחות לחתוך חלק ממנו כדי שהגוף יכנס? הנה סרטון של בחור עם הלוח שלי עם הבעיה:
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שבעולם אני לא רוצה מידע ונתונים וגרפים אני רק רוצה שיהיה אפשר לשנות את המהירות של הזיכרון ומהעבד של המאיץ הגרפי
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שאלה חברים מה זה ספראד ספקטום הזה שיש בביוס? האם שעושים אוברקלוק לאפשר אותו או לבטל?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם..... יש לי כרטיס גיפורס 4 MX440 היתי רוצה לדעת עם אפשר לעשות לו אובר קלוק בכלל ? ו איך ? בתודה גבי.... TextText
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.6 בבאס 800 עם ג'יגה זיכרון של סמסונג 1:1 העלתי את הבאס מ200 ל 231 מה שהעלה את תדר המעבד ל 3.0 ג'יגה את הזיכרונות הורדתי ל 5:4 והגל עובד יופי אבל........אני לא רואה שום הבדל בביצועים מישהוא יודע מה קורה פה?
-
- 18 תגובות
- 884 צפיות
-
-
פתחתי לפני כמה ימים דיון, עכשיו, איזה קירור מהרשימה הבאה כדאי לקחת? ZALMAN CNPS7000B-AlCu- רשום באתר של זלמן שהוא מתאים למעבד שלי - Athlon XP והליבה של Palomino.. אני מתאר לעצמי שזה אמור להתאים, אבל זה לא תלוי גם בלוח אם? Thermalright SP-97 with Enermax 92m"m Fan-רשום באתר של Thermalright שהוא מתאים ל-Athlon XP Palomino, אז אמור להתאים. Thermalright SLK-947U with Enermax 92m"m Fan-גם רשום שאמור להתאים. Thermaltake SilentTower on 2500RPM 90m"m Single Fan-אני לא יודע אם זה מתאים למעבד שלי, מישהו יכול לבדוק לי? שבדקתי היה רשום שזה מתאים ל-64 ביט 3000+.. אבל אני לא בטוח :[ אני לא יודע אם זה מתאים למעבד וללוח שלי אני מפחד תגידו לי אם זה מתאים באתרים של Thermalright וש…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ראיתי שיש 2 סוגיי קירור למעבדים : קירור שיש לו מאורר כלפיי המעבד , וכך הוא מקרר גם את לוח האם . השני קירור שיש לו מאוורר במאונך כלפיי צלעות הקירור (כמו AC-FREEZER7-PRO-REV2) ובכך אין לו אפשרות לקרר גם את לוח האם . האם אני צודק בזה? מה עדיף ? רוני
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
(כל הנתונוים מcpu-z)כשהמחשב במצב מנוחה הוא עומד על 1.9 גיגהרץ(2 הליבות) וכשהוא מתאמץ הוא על 2.8 ג'יגהרץ עכשיו אני לא מבין למה זה הרי מעבד זה לא כרטיס מסך לא צריך להיות לו מצב שיוט וכאלה ובלי שום קשר שהוא במאמץ למה הוא לא על 3 ג'יגהרץ הרי זו המהירות המקורית שלו אם מישהו יודע להסביר לי למה זה תודה.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם ! זהו המפרט של המחשב שלי... לוח אם: ASUS P5B INTEL P965 CHIPEST SOCK מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.88GHZ הארדיסק: WD250GB SATA2 KS מארז: COMPUCASE 6A19 2F 400W זיכרונות: GSKILL F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס מסך:XFX GEFORCE 7900GS 256MB DDR3 HD עם הדרייבר של הכרטיס מסך מגיעה תוכנת המהרה! השאלה שלי היא זו : הבנתי שהכרטיס הוא כרטיס מצוין לאוברקלוקינג, והיות ואני לא מבין בתחום, רציתי לשאול אם זה בטוח לשחק עם התוכנה שנתנו לי... או אולי עדיף להשתמש בתוכנה אחרת לאוברקלוקינג... כמו כן, איך אני עושה את זה ואיך אני יודע שהגעתי למקסימום ביצועים מבלי לפגוע במחשב, בהנחה שאני לא הולך להשקיע על משחות וכדו' תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
בנסיבות כאלה ואחרות, נאלצתי לוותר על מאוורר אחד של ה - Noctua D15 בשל גודלו וכרגע הקירור הנ"ל עובר עם מאורר אחד. יש לי Corsair 350D שיש בחזית שלו מאוורר ומאחורה אחד. חשבתי להוסיף עוד שתי מאווררים בחלקו העליון ורציתי לשאול אם יש תאימות. אלו למשל יתאימו? http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12541 תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את הכרטיס.... וכמובן דבר ראשון מה שבאתי לעשות איתו זה OC אך פתאום אני מגלה שהכרטיס כבר מומהר! וג'יגה בייט לא רשמו שהכרטיס עם OC.... כאילו זאת אומרת שהוא אמור להיות סטנדרטי צירפתי תמונה חוץ ממהירות המאוורר לא שינתי כלום.... האם זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ולשים איזה 120 ? או שהם מספיק טובים ?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך Firmware לכרטיס מסך Asus Geforce 2 gts 7700 Deluxe 32mb לצריבת ביוס (OC4) המטרה לשנות את ה-MEMORY CLOCK 333@390, אני מחפש את הFirmware האחרון.
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ל-Q6600 ל-3GHz והזכרונות ירדו ל-667MHz מה יכולה להיות הבעיה? תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם במציאת גוף קירור לכרטיס מסך הנל הצעות לחנויות יתקבלו בברכה תודה
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מדובר על XP 1700 ולמה עדיף מעבד שהוא 1.5V על 1.6V חוץ מהתחממות האם יש קשר למתח גבוהה לAGP או שאין קשר
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, האם הטמפרטורות הבאות נורמליות למצב של מנוחה של המחשב (בהתחשב בזה שהחדר עם חלון למרפסת פתוח כך שטמפרטורות החדר היא לא אידיאלית כרגע...חם היום אתם יודעים): מעבד amd 4800+ 35 מעלות לוח אם asus m2n-e 35 מעלות כרטיס מסך XFX 8600GTS XXX 54 מעלות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ממוצע שאני רוצה שמשחקים חדשים יותר יעבדו בו בלי להתקע לפעמים איך בידיוק אני מבצע OverClocking כי לא הבנתי בכלל מפרט: p5vd2-mx לוח אם ati x1950pro 512 כרטיס מסך 3GB זיכרון 450w ספק תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים למחשב שלי( (Barton 2500,Nvidia 5200, GigaByte 7N400(nForce 2) ) ע"מ לבצע OC. מצאתי מערכת קירור מים זולה (טוב, זולה יחסית...810 ש"ח) שמקררת את המעבד, את כרטיס המסך ואת הצ'יפסט. הנה הלינק:http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc המערכת נראית טוב וישנה אחריות לשנה, אבל.... כשחיפשתי בגוגל את היצרן ואת השם של המערכת, מצאתי רק את הכתבה הזאת: http://www.viperlair.com/reviews/cooling/liquid/other/topc3/index.shtml. לפי הכתבה, המערכת מקררת בצורה טובה אבל לא הרבה מעבר לזה כך שלמעשה היתרון היחיד שלה על פני המאווררים הסטנדרטיים הוא העובדה שהיא שקטה. השאלה שלי היא האם מישהו בפורום קנה \ קרא \ שמע משהו נוסף לגבי המערכת הזאת ויכול להגיד לי ע…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אם אני מעלה את הfsb ומוריד את התדר של הזכרונות האם זה בסדר להשאיר את הזכרונות על נמוך יותר ממה שהם? למשל הזכרונות שלי הם 800 mhz בשביל לתת fsp של 380 אני צריך שהם יהיו על 700 (לא זוכר בדיוק) זה בסדר להשאיר אותם על נמוך יותר או שעדיף שהם יהיו על המקורי שלהם (800) ואת הfsb נמוך יותר דבר שיגרום לירידה בתדר המעבד אני רוצה להגיע למהירות מעבד גבוה יותר (E6600) ולכמה זה טוב להמהיר את המעבד הזה בטווח בטוח יש לי קירור זלמן לא רוצה להתעסק עם מתחים רק דרך הfsb והמכפלת זכרון
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
איך משתמשים בתוכנה הזאת כי אני רוצה לעשות אוברקלוק ונאמר פו שהיא בודקת יציבות ורציתי לדעת אם יש תוכנה יותר טובה ממנה
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-