עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ofer_fas,

שלום, הסתכלתי עכשיו מה הטמפ' של הכ.מסך שלי וגיליתי שהיא.. 70 מעלות!! הקירור שבה עם זה בכל מקרה מעצבן אותי והוא מרעיש בטרוף! יש לי R9800XT club 3d... עבדו אלי.. לא התכוונתי לקנות של החברה הזאת.... הוא היה אמור להיות בתכנון של ATI אבל.. הכרטיס פועל ככה ללא OC.. חשבתי להחליף אותו בקירור פסיבי שקט (סוף סוף..) התקציב הוא עד 200 ש"ח. תודה

• 8 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by ofir38,

המעבד בזמן מנוחה... עבודה באינטרנט ואייסיקיו.. על 43 מעלות.. האם זה הרבה? ואיזה קירור יש לכם להמליץ לי עד 250 ש''ח? תודה,אופיר.

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by oridoron7,

המחשב בדרך, ואני צריך להזמין קרור.. אני הולך לעבוד עם 2 מסכים, על תוכנת AVID וכנראה עוד תוכנות של גרפיקה (פוטושופ למשל). Core I7 2600K 3.40 GHz 8M Overclocking לוח אם Cold lake המעבד הוא BOX -- אני צריך קירור חבר'ה, אשמח לעזרה נ.ב. שמתי לב רק עכשיו שרשום בסוף המעבד Overclocking (אני יודע מה פירוש המילה) - השאלה היא מה זה אומר לגבי המעבד, שהוא כבר בנוי לאוברקלוקינג? תודה מראש אורי

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את הקירור המקורי של ה ר9800פרו של 3DCLUB רציתי לדעת מה הם האפשרויות! וכמה זה יעלה לי ?

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  5. יש דרך לשלוט על המאורר שלו מהמחשב? אולי מודינג כלשהו? אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לפורום מודינג, סליחה אם זה לא הפורום הנכון. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Thunder^,

שלום! היום פירקתי את הוידאו הישן שלנו ומצאתי בתוכו גוף קירור נחמד... לקחתי אותו ואם קצת עבודה הצמדתי לו מאוורר מהמחשב הישן ובכללי הוא נראה טוב(צירפתי תמונות) ולא מרעיש רק אני לא יודע איך לשים אותו....חיברתי אותו אם גומיות כדי לראות איך זה מתלבש על זה וזה היה בסדר...רק שהרעש כשחיברתי היה נורא.... אני רוצה לשים אותו על הכרטיס מסך אבל לא יודע אם מה להחזיק אותו שם.....מישהוא יכול להסביר לי? תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  7. Started by eladh16,

שלום יש לי לוח אם intel d845gbv ואני רוצה לעשות אובר קלוק למעבד. הבעיה היא שאין לי אפשרות לעשות את זה דרך הביוס, אז חשבתי שאולי אפשר דרך התוכנה ClockGen. מישהו יכול להגיד לי מהו ה PLL שלי בתוכנה הזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by roeiw,

איזו משחה טרמית הכי טובה לדעתכם??

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני שוקל להחליף את המארז הג'נרי של ב6A21 COMPUCASE כי שלי ממש רועש והטמפ' שלו גבוהות (הטמפ' מערכת שלי גבוהה מהטמפ' של המעבד ב10 מעלות בערך) חשבתי לעשות קצת מודינג, אבל ראיתי שזה יותר זול אם אני פשוט מחליף מארז ואז גם זה יהיה קצת שקט יותר. עכשיו הטמפ' CPU שלי היא 25 מעלות במנוחה, 52 במאמץ (PRESCOTT 2.8 478) טמפ' מערכת- 36 במנוחה ו42 במאמץ אז יש לי כמה שאלות: 1-אפשר להחליף את הלוח אם שהמעבד עדיין מורכב עליו?, כי להרכיב את המעבד זה סיבוך והקירור שלו עוד יותר. 2-כמה זה עולה בד"כ לקחת רכיבים ממחשב אחד ולהעביר אותם למארז אחר בחנות מחשבים ממצועת? (אני קונה מKSP בד"כ) 3-זה בכלל הגיוני שהטמפ' מערכת יותר גבוהה מהטמפ' מעבד שלי? (לפי EVEREST וCORECENTER) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by TheRedEye,

יש לי את הכרטיס 6600GT לAGP של חברת PNY, כבר מעל לחצי שנה והחלטתי לעשות עליו אוברלוק ולהתקין גוף קירור אני רוצה לקנות את הקירור של זלמן שנקרא VF700-Cu - הרעש לא מפריע לי מצאתי את הקירור פה במחיר טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11472 עכשיו מצאתי בדיוק באינטרנט אתר שסיקר אוברלקוק לכרטיס כמו שלי בדיוק, גם PNY וגם את אותו קירור שאני מעוניין לקנות VF700-Cu פה הסיקור: http://www.skenegroup.net/fi/artikkelit/6600gt_leadtek_pny.1 עכשיו אותו אתר התקין את הקירור ועשה אוברקלוק מ 500 ליבה 900 זיכרונות [אפקטיבי] ל550 ליבה ו 1100 זיכרונות [אפקטיבי] הוא שיפר ה3DMARK05 ככה: [אגב התוצאה שהוא קיבל ללא אוברקלוק זהה לתוצאה שלי בחורף\בקיץ ללא אוברקלוק] 1. הוא …

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by miki03,

קניתי לאחרונה את הזיכרונות האלה של CORSAIR http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRCRS400C2PT5&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432# והגעתי איתם ל 440MHZ בתיזמונים במקוריים שלהם... וחבר שלי קנה זכרונות של GEIL PLATINUM שהם גם 400MHZ אבל הבנו אותם אליי והיצלחתי להגיע איתם ל 480MHZ ועוד ב DUAL !!! על 2-3-3-11 שאם ה CORSAIR אני תקוע ב 440 בערוץ בודד !!! עוד חבר שלי קנה זיכרונות כמו שלי והוא תקוע באותו מצב כמוני !! אז יכול להיות שה GEIL פשוט יותר טובים ?? :'( הדבר היותר מעצבן שגם ששנינו באותם תיזמונים נגיד 2.5-3-3-11 ב 440 ה GEIL שלו מקבל ציון קצת גבוהה יותר בכל בדיקה למה זה ?? אילו הזכרונות שהוא קנה אבל רק שהוא הביא גיגה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=…

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  12. סתם רציתי לשתף אותכם בתמונות ותוצאות... Room Temp: 24c Specs: GA-P35-DS3 Rev1.0 - F4 OCZ 4X1GB Rev2 @ 960MHz (5-7-7) --------------------------------------------- E6750 Stock Cooling @ 3.20 GHz - IDLE 10 min E6750 Stock Cooling @ 3.20 GHz - ORTHOS 8 min E6750 @ 3.20Ghz Thermalright Ultima 90+ iXtrema SilenX IXP-64-11 - IDLE 10 min E6750 @ 3.20Ghz Thermalright Ultima 90+ iXtrema SilenX IXP-64-11 - ORTHOS 8 min

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by giliboy,

מה זה מהירות ה-PCI?? ומה זה המחלקים שלו??

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. מצורפת תמונה עם חץ על הטמפ' [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by s7rmt,

קראתי ביקורת על מתקן קירור באתר.... http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1094051628,50801, ולא ממש הבנתי מה מתקינים את זה במחשב מה עושים עם זה מי שהוא מוכן.... להסביר תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by itachi,

מישהו יודע אולי לכמה אני יכול להגיע על המערכת שלי? axp 1700+ via kt266a gigabyte 7vtxh+ המהירות שלו הייתה 1466...אני מגיע ל 1606 בקלות בלי לעלות מתח. ,usv

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by -OmeR-,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1677&catcode=357 הזמנתי את המאוררים האלה מנועה מחשבים. לפי מה שכתוב הם חזקים מאוד יחסית למאוררי לדים. למישהו יש ניסיון איתם?...יש להם אור חזק ויפה?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי AMD ATHLON 64 3200+ VENICE יש לי כמה שאלות ובקשות... 1. לכמה כדי לעלות את המהירות שלו? כדי שיעבוד טוב? 2. האם צריך לשים קירור מיוחד או להשאר עם הרגיל? (arctic cooling silencer 64) 3. מישהו יכול לתת לי מספר מדריכים איך לעשות OC כי זה פעם ראשונה שלי. ואם צריך לדעת אז המפרט הוא ספק: Antec smart power 450w לוח אם:DFI LANPARTY UT nF4 ULTRA-D מארז: cooler muster centurion 5 זכרונות: OCZ 1024MB 400MHZ כרטיס מסך:leadrek 680gs pci-e 256MB תודה מראש אריאל [br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 15:14:17 מישהו יכול לעזור בבקשה? זה חשוב לי!! תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  19. הספק שלי הוא 250 W זה ימנה ממני להוסיף מאווררים? או שזה לא יפריע?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני צריך הסבר איך לפתוח תליבה הרביעית במפרט הזה והאם כדי באמת והאם צריך להוסיף קירור בעקבות הליבה שתפתח (יש לי את הידע המספיק (אני מקווה) בשביל לעשות פתיחה זו אני מבין באוברקלוק פשוט אף פעם לא ניסיתי לפתוח עוד ליבה ואני לא לגמרי בטוח אמרו לי שזה פשוט ולכן עדיף גם לקנות מעבדים של AMD בעקבות האפשרות למרובע ליבות במחיר מגוחך) הינה המפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪462 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H ₪427 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪564 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪261 ספק כוח: …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dorlevi2,

יש לי את הקורור הזה למחשב: ואמור לי שיש לי בעיית ספיקיזולציה מהשהו כזה.. ושאני צריך לשנות את הכיוון של המאורר דרך אגב הטמפ שלי היא: 52 לוח אם מעבד תקין-20-32 כרטיס מסך 70 א.איך אני עושה את זה? ב.איך אני מעלה את המיהרות של המאוורים של ה 120mm יש לי 3 כאלה) ג.איך אני מעלה את מהירות של המאורר הגדול שעל המעבד... תודה מראש... (כרגע נוסף עוד hd ליד הקיים...)

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  22. Started by X-Gamer,

הבנתי שאין לי בביוס נעילה אבל אני רוצה לעלות את המהירות אין דרך שאני יוכל? ואם אני יעשה עידכון ביוס יכול להיות שתהיה לי האפשרות? ד"א הלוח שלי הוא P4B של Asus

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by boxer555,

שלום חבר'ה אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך, למעבד ולזיכרונות. רציתי לדעת אם התוצאה שקיבלתי ב3DMARK 2006 סבירה או יותר לכרטיס מסך שלי אז המערכת שלי היא: processor: C2D E6600 2.4 @ 3.3 @ regular VOLTAGE @ stock memory: OCZ XTC Platinum 800 mhz @ 733 mhz timing: 4-4-4-12 1T @ regular VOLTAGE @ heatsink vga: nvidia geforce 7600 GT gigabyte 256 mb passive cooling 560/700 @ 631/750 @ stock cooling motherboard: MSI P6N SLI (MS-7350) with chipset: nForce650i-SLI התוצאה שקיבלתי ב3DMARK 2006 היא 3635. והאם הOC שביצעתי עם קירור STOCK הוא טוב? התוצאה שאני מקבל בSUPER PI כשאני מריץ על 1M היא 16.375S

• 2 תגובות
    • 409 צפיות
  24. Started by ShowstoppeR,

טוב אז ככה זה הרכיבים: DFI LP UT Ultra-D nF4 AMD Athlon 64 3500 Geil One 2x512mb DDR400 W BH Zalman 9500 למי שיש ניסיון באוברקלוק עם הלוח אני ישמח לקבל טיפים. נכון לעכשיו אחרי ההתקנה של ZALMAN הטמפ' עומדות על 30C ב מצב מנוחה ו 38C בעומס מירבי. זה כשהמאורר של הקירור פועל במקסימום. לדעתי זה קצת הרבה, לפחות בעומס אז אם יש לכם פתרונות אני פה כדי להקשיב. עוד דבר (למי שמכיר את הלוח אם): יש 2 חיבורים על הלוח: cpu fan ו fan2. אם אני מחבר את ה זלמן ן ל cpu fan הוא לא עובר את ה 1400 סל"ד. רק כשאני מחבר אותו ל fan2 הוא מגיע למקסימום ב 2600~. יש בעייה מסויימת או שזה בסדר? (אגב אני משתמש ב fanmate2 שהגיע עם הקירור והסל"ד הוא כאשר זה מכוון למקסימום) יש טמפ' מסויימת שלא כדאי לעבור עם ה…

25. Started by Jar with me,

שלום , חשבתי על לעשות חלון קטן במארז ולקנות לד או שניים. אין לי בעיה בחיתוך , הבעיה שלי היא בחלון עצמו , באיזה חומר שקוף אני יכול לכסות את החור שעשיתי? והאם הוא ישמור על אטימות בשביל זרימת האוויר שיש לי במארז? תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.