עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לחבר שלי יש מערכת קירור מים THERMALTAKE BIGWATER ומעבד P4 2400 NORTHWOOD והטמפרטורה אצלו ללא OC במצב רגיל היא 36 מעלות ובמאמץ לא יותר מ40 מעלות האם הטמפרטורות האלה בסדר? או שהן אמורות להיות יותר נמוכות? ,האם זה בטוח בשבילו לעשות OC?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. Started by O.G.D 2k5,

השאלה בכותרת, המעבד AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego לוח:DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR מתלבט בין: Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan או Thermalright XP-120+מאוורר 120MM או Thermalright XP-90C for P4&K8+מאורר 90MM תודות מראש

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  3. NEON 8 COOLER או שאני אקנה ממישו פה ביד שניה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מתכנן אחרי ירידת המחירים ביולי לקנות E6540 ולעשות לו OC, אך שיגיע הזמן הזה איך אני אדע מהמקסימום שלו, כדי שאני יוכל לקבוע לי מהיעד... תודה רבה לכולם רז

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  5. הי בזמן האחרון אני מתעניין (מאוד) ב- OC, לגבי הכרטיס מסך יש באתר הדרכה לגבי כל העסק, וזה ממש עזר לי . אבל בקשר למעבד, אני לא יודע ולא מצאתי שום הדרכה לאיך לעשות. מה שאני כן יודע, זה שאפשר לעשות OC נאה בלי להוסיף קירור, ככה לפחות אומרים. עכשיו השאלה שלי היא איך?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by elyaz,

אהלן בשעה טובה קניתי מאוורר חדש לקדמת המארז - AC AF12025 pwm חיברתי אותו בחיבור של 4 פינים + חיבור של 3 פינים בשביל הקריאה של הסל"ד רציתי לשאול שאלה קטנה: מכיוון שהתוכנה speedfan לא קוראת טמפ' של כרטיסי ATI, האם ישנה אפשרות לכוון את המאוורר של המארז שיעבוד מהר בשעה שיש עומס על כרטיס המסך? כרגע האפשרות היחידה שאני רואה היא להכנס כל פעם לפני הפעלת משחק לתוכנה להגביר את המהירות דרך אגב - על איזה מהירות מומלץ לשים את המאוורר במצב מנוחה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. כרטיס מסך בעיקר את השאר התוכנה -everest מראה לי.... ועוד שאלה כמה מאווררים צריך בשביל מחשב פנטיום 4 (נורטווד) 1.6 לוח אינטל m850D 512 זיכרון radeon 9800 2 hard drive מארז ג'נרי... בינתיים יש לי רק מאוורר אחד ש"מכניס" אויר למארז (פתחתי את המארז ושמתי עליו מאוור גדול שבחדר...בינתיים) המאוורר שיש לי הוא ג'נרי -זה משנה ? כמה מאווררים אני צריך בערך עוד? ואם אפשר איזה -שלא יהיו יקרים כל כך... כרגע החום אצלי נע סביב ה 40 מעלות פחות או יותר.... מה אתם מציעים ?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  8. Started by אדם לוי,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1330&products_id=7807 מה זה ביכלל?! לא הבנתי כלום

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  9. Started by gilad0327,

עשיתי לכרטיס שלי OC אבל אני לא יודע עם זה יצא ...הוספתי תמונה ... אני לא בטח שזה יצא בגלל שאין שום שינוי בטמפ' [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם לפני מס' ימים הזמנתי את ה-AC 64 PRO. מכיוון שאין במלאי בחודש וחצי הקרוב, הייתי רוצה לדעת האם המוצר הנ"ל יעשה את העבודה. מדובר במעבד AMD Athlon 64 x2 4200+. תודה רבה, חיים.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by manbot,

טוב, אז מצאתי דרך חדשה לקירור המעבד עם חנקן נוזלי קבוע (לא ששופכים כל פעם קצת אלא עם קומפרסור) שאותה לא אגלה כרגע. בדרך שמצאתי נמנע הלחץ הרב על המעבד שקיים בבלוקים רגילים, אך השוק התרמי נשאר ורציתי לבקש את עזרתכם ועצותיכם בנוגע לכך. מישהו יודע?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. כוונתי היא שאני עשיתי OC לפי מדריך וכשאני מגיע לBUS של275 במעבד E6300 הוא עושה מסך כחול. קיצר השאלה שלי אם רק העליתי את ה BUS ולא את המתחים האם המחשב צורך יותר חשמל??

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  13. Started by moshe_91,

מה המצב חבר'ה ?.. לפני כמה זמן, בערך לפני חודש עשיתי OC למעבד שלי e5200 מ - 2.5 ל - 3.7 והצלחתי לייצב אותו לאחר שהרצתי בדיקה של שעתיים ב - occt .. פתאום היום בזמן שהשתמשתי במחשב קיבלתי מסך כחול שמקבלים כשעושים OC והוא לא יציב .. הרצתי בדיקות עם Memtest לכרטיסי זכרון (במשך חצי שעה - אני יודע שצריך כמה שעות אבל חשבתי אולי שאם נדפק לי כרטיס זכרון אחרי כמה דקות התוכנה הייתה מוציאה לי Errorים) והם תקינים .. הרצתי בדיקה ב - occt כמו שהרצתי לפני חודש כדי לבדוק אם הכל יציב והפעם יצא לי Error (Error Code 0) שה - OC לא יציב .. המעבד שלי היה עד עכשיו על 1.43v (לפי cpu-z המעבד היה על 1.408) כשאינטל המליצו לא לעבור את ה - 1.3625 אבל אנשים פה אמרו לי שאם הטמפרטורות שלי תקינות אין סיבה …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by naaman,

אהלן אני מחפש מאורר למחשב ישן מעבד אינטל 810 עם סוקט 423 המחשב עדיין עובד! ככה שהוא לא יוחלף , רק המאוורר התקלקל בחיפושים בחנויות לא מצאתי לסוקט הזה רק ל478 מישהו מכיר מקום למצוא בו מאוורר כזה באיזור תל אביב? האם יש דרך להתאים מאוורר 478 ל423 ? תודה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by galcg9,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב נייד בימים הקרובים המחשב הנייד יחליף לי את המחשב הנייח והוא יהיה המחשב הראשי לכל השימושים אז רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות לו משטח קירור? כי מחשבים ניידים מתחממים בקלות והוא הולך להיות המחשב היחידי שלי ואני יעשה בו את כל השימושים שלי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by MasterOr,

רציתי לבנות מערכת קירור גז למעבדת יש לי את האפשרות אבא שלי עובד בקירור ויש לי את הכלים הדרושים. המערכת היא פשוטה והיא כמו כל מערכת קירור גז שמכירים יהיה לי מדחס וצינורות נחושת שיכנסו לתוך הבלוק קירור בנוסף יהיה לי טרמוסטט עם רגש שיעזור לי לקבוע את טמפ' הגז. המערכת כולה תהיה מבודדת בעזרת ארמופלקס שיושחלו על הצינורות. עכשיו הבעיה שלי היא אם הבלוק קירור מים שאני רוצה להשתמש בו לגז הוא מבודד טוב? כאילו אין סיכוי שיהיה לי שם הזעה של הבלוק מים וכתצואה מכך תהיה לי נזילה על המעבד?? יש לי את האפשרות לבנות מערכת קירור מים במקום אם הגז לא יסתדר פשוט הגז הרבה יותר טוב ויחסוך לי חלקים כמו מיכל מים וכו' הבעיה היחידה בקירור גז הם צינורות הנחושת שהם פחות גמישים מצינורות המים מפלסטיק…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, זהו הנושא השני שלי תחת השאלה מה עושים עם המתח המישתנה. הצעתם לי כאן להחליך מעבד מהפנטיום די 805 לE7200 והחלפתי . קניתי לו גם קירור פריזר 7 פרו . השאלה שלי היא כזאת : יש לי ספק שכנראה הוא גנרי, ספק 400W של TT המפרט כתוב בצד, מדובר במחשב הראשון . אני מסמן 1.48 מתח למעבד בביאוס, ובספיוז ובאוורסט מראה לי רק 1.2 . קראתי את המדריך לOC ושיניתי את ההגדרות שצריך בביאוס מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by leahd3,

הפרויקט המגניב ביותר שעשיתי !!!!

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. הלוח שלי הוא:(shuttle MV43V(N והמעבד הוא כמו שצויין למעלה Pentium 4 northwood A80532 . הביוס הוא:של(.AMI (American Megatrends Inc גרסה 19.11.03 ובו אי אפשר לעשות כלום כמעט אני פשוט לא מצליח, לא לעלות את המכפלה או לשנות את ה- FSB. האם יש איזשהי תוכנה או משהו כזה שיעזור לי?

• 12 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by Shayvert,

שלום לכולם לפני כשנה קניתי מחשב עם המעבד הנ"ל בערך לפני חצי שנה התחלתי למדוד את טמפרטורת המעבד, הטמפרטורה עומדת על 51C (בהרצה של הרבה תוכנות וגם בהרצה חלשה של המחשב האם יש טעם לקרר אותו? ואם כן - איך? אין הגבלת תקציב בגדול תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by wewe1,

1 קרור הכי שקט שיש 2 שיהיה דיי זול

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by IceGil,

או שצריך לקנות קירור

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  23. האם יש מצב שבגלל שחם לו הוא עשה ריסט?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. האלן חברה יש לי מחשב שמרעיש די הרבה וקיום יש לי כסף והיופי כבר לא חשוב לי... עכשיו הקטע הטכני: יש לי מארז Sunbeam Transformer BLUE שדלוקים אצלי 3 מאוורי הלידים (שניים בחלון אחד למעלה על 5V ) ועוד מאוורר מאחורה: Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue כרטיס מסך : CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO עם מאוורר הסטוק שלו מעבד: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core גם קירור הסטוק ספק כוח של רייד מאקס לא יודע פרטים חחח בכל מקרה לא הבעיה פה עכשיו מה שאני חייב לקנות זה: מאוורר למעבד הכי טוב ושקט מאוורר ללוח אם כי שלי הרוס הסטוק והוא לא פועל הכי חשוב שיהיה הכי שקט המחשב והכי אפקטיבי לא איכפט לי להחליף מארז ואו מאוורים כי המחשב…

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by danigg,

אני התייאשתי מלחפש בלוקי מים יש מבחר מאוד קטן בחנויות מחשבים גם במכוונות או שאני מחפש במקומות הלא נכונים מישהו מכיר אתרים בהם יש מבחר רחב כמה שיותר של בלוקי מים? אני בונה מערכת קירור במים רכשתי כבר משאבה אבל איני מוצא בלוקי מים נורמליים

• 5 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.