אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שלא אכפת לי מה יהיה עתידו של הכרטיס אני מבקש עזרה באיך להתחיל לנסות להמהיר\לשרוף אותו... אז אם יש לכם ידע בהמהרה של כרטיסים מסוג זה אנא עיזרו לי להשיג את הדברים הרושים ויחד נתחיל מסע התעללות בכרטיס ובכל ג'וקיו.. להלן הידע שלי בהמהרה... 1.לא יודע כלום , בחיים לא נגעתי בדברים האלה... 2. זה ממש מעניין אותי... אני יודע שאפשר להמהיר זכרונות... קיצר הבנתם שאין לי ידע.. אז כל פיסת עזרה תעזור... (צימוד מושלם) תודה מראש... B-Crusher או בקיצור B או שאם אתם מתעקשים... B המתעלל..
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
הי רכשתי מארז צ'יפטק מאש ויש אפשרות להוסיף 4 מאווררים 92 בצדדים (2 לקשיחים ו 2 בצד מול המעבד וה כ.מסך) ואחד 120 מאחור. מה הסדור הטוב ביותר הכנסה\הוצאה של האוויר כך שהתוצאה תהיה אופטימלית? תודה
-
- 7 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מי שרכש בלוק מים למעבד של EMP שיכתוב את הביצועים (טמפ' עם אוורור רגיל וטמפ' עם קירור מים) תודה .
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי TUNIQ TOWER ובמצב צנוחה הוא מוגבל לסביבות ה 900RPM. במצב הזה בבקר מאחורה הוא נמצא באמצע, אם אני מסובב אותו אחורה אז הוא מגיע למינימום של 300RPM כאשר לפי היצרן המינימום בכלל זה 1000RPM. אם אני מסובב אותו מעבר לחצי לא קורה כלום. גם במצב מאמץ שהוא מגיע לי ל 1500RPM, מאחורה זה עדין באמצע, והוא לא עובר לי את ה 1500RPM גם אם מאחורה אני מסובב עד הסוף. (מאמץ: Q6600 ב 100% בכל ליבות). אז דבר ראשון אני רוצה להעביר את זה למצב ידני, כך שאפילו במצב מאמץ הוא לא יפעיל אותו לבד - ידני לגמרי. (DS3L) דבר שני אם אפשר להעביר אותו למצב ידני, אני רוצה לבדוק אם אני אוכל לעבור את ה 1500RPM - אולי יש משהו אחר שמבקיל גם את זה ? תודה לעוזרים טל
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
זה המפרט שלי ועשיתי OC למעבד ולכרטיס מסך יש לי מארז CHENBRO GAMING BOMB השאלה שלי: 1. האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורים למארז להורדת הטמפרטורות??? 2.ובכללי איך המרפט טוב או כדאי לשדרג משהו מה אתם אומרים??.. כולל תמונה של הטמפרטורות: http://www.siz.co.il/my.php?file=wntmjzjnqk5y.jpg מעבד-DualCore Pentium D 930 3000@3456 לוח אם-MSI P35 Neo זכרון-OCZ GOLD 3 GB 800 MHZ כרטיס מסך-Asus 8800 GTS 640 MB Gpu Clock-513@675 GPU Clock 1188@1620 Memory Clock 792@945 ^^העלתי את מהירות המאוור מ-60% ל-92% בגלל ה-OC
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לפני כמה שנים טובות קניתי מחשב יעודי ל - OC, אז היה לי את הזמן והסבלנות ללמוד ולרדת לעומק העניינים. לא השתמשתי באותו נייח תקופה ארוכה ועכשיו יצרתי עמדה חדשה בכוונה לחזור לגיימינג. פירמטתי והכנתי אותו לפעולה ואז ראיתי שהאוברקלוק התאפס. ניסיתי לשחק מעט בביוס, אך כל הידע והנסיון שהיו לי כבר נשחקו. למעשה סך הכל העלתי את ה'באס' ל- 400 וזה גרם למחשב לא לעלות. ניסיתי מספר פעמים לאפס את הביוס בעזרת ה -CMOS אך לא עזר משום מה. [ישנה עוד פונקציה הנקראת C.P.R אך אותה אני לא מכיר] ביינתיים כלום לא עולה ואני כולי במתח :s05: זאת המערכת : CPU - Intel C2D E6600 MB - Asus P5B DLX 2X1GB Gskill + 2X1GB SuperTallent מקווה שתוכלו לעזור ......
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחשב בשבועיים האלה... ולמעבד יש תקציב של 800 שקל ואני רוצה לדעת אם יותר משתלם לקנות איי אם די 1700 ולהביא בו oc עצבני רצח שעולה 337 ובשאר לקנות כל מיני מוצרי קירור או פשוט ללכת על הבארטון 2500 שזה יוצא כבר ככה ועוד שאלה אם אתה ממליצים על 1700 והקירורים האלה אז איזה סטפינג לקחת???...
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה יש לי בעיה במן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה לי בעיות הוא מתחמם ממש וא שאני באמצע משחק המסך נכבה והמחשב נתקע אין לי מושג מה גורם לזה כי עד עכשיו הוא עבד מעולה כנראה בגלל שאלה משחקים חדשים שקצת כבדים עליו אז מה שאני צריך זה ככה הצעה לפתרון קירור לא יקר מידי והצעה לכרטיס מסך שגם יתאים לחחומרה שלי וגם יהיה טוב למשחקים חדשים שיצאו זה המחשב שלי http://up203.siz.co.il/up1/lzezhjmtziy0.png תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשים היטסינק חדש למעבד שלי אבל אני לא יודע איך להוריד את הישן.. מישהו יכול להסביר לי??
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם יחזיק מעמד באוברקלוק לכרטיס מסך.... עד לפני חודש לא ידעתי אפילו מזה אוברקלוק אבל נכנסתי פה לעיניינם ואני קצת מבין עכשיו.... המפרט בחתימה.. הטמפרתורות שלי דיי בסדר... מעבד : מאמץ-49 לא מאמץ-41 כרטיס מסך: אני אביא מחר
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם יש למאווררים של arctic cooling בקרה על הRPM ואני יוכל לראות את הRPM במחשב כמה וואט צורכים המאוררים שלarctic cooling בגרסת 120MM
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader אני רוצה להחליף את ה-Twinmos הרגילים שקניתי (Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory) לזיכרון הנ"ל, כי כמו שהבנתי הטווינמוס הנוכחיים גרועים ל-OC ועובדה, לא הצלחתי לעבור איתם את באס 202... רציתי לדעת האם הטווינמוס הראשונים שציינתי טובים ל-OC, והאם אני ישיג איתם באס גבוה יותר? אם לא, תציעו במחיר זהה זיכרונות שיתנו שיפור דיי טוב בבאס (המעבד-AMD 1700 JIUCB) תודה רבה. ואני מבקש לא להתייחס לסטפינג, רק לזיכרון החדש בהשוואה לנוכחי.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ABIT IB9 , וברשותי 4*512 DDR2 533MHZ לא מצאתי בהגדרות אפשרות למחלקים , הצלחתי להגיע לבאס 333 , והמחשב למרבה הפלא יציב, אבל נראה לי שלזכרונות 533 זה מאמץ קריטי, ואני חייב למצא (אם אפשר בכלל) אפשרות למחלקים אשמח לתשובה אם מישהו יודע בוודאות שיש ,או אין אפשרות למחלקים בלוח אם הזה.
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
גם אני רוצה להנות מהמעבדים המופלאים הללו ולכן רכשתי לי אחד כזה (I3 6320) רק בשביל "לשחק" איתו ולראות מה הוא נותן. המפרט הוא : asus maximus viii gane pny ddr4 2800 cl 16 seasonic x-1250w samsung 850 evo 120gb המעבד המוזכר i3 6320 המעבד נבחן עם H110 ו- קרח יבש. נתחיל : בתחילה המעבד נבחן עם H110 והגיע לתדר יציב של 4750mhz עם מתח 1.41V בבדיקת cinebench R11.5 : לאחר מכן החלפתי את המשחה של אינטל במשחה איכותית יותר(ליקוויד פרו) והצלחתי להגיע לתדר גבוה ב-120mhz יציב עם מתח של 1.44V הפעם עם מבחן GEEKBENCH3 ובסוף כמה מבחנים עם קרח יבש בתדר י…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2425 האם הוא מתאים לgf7600GT ? ראיתי את המחיר וקראתי ביקורות יש לי over מאווררים אז חשבתי אני יקנה אחד כזה וישם עליו שני מאווררים של 12 ביקורת http://www.bigbruin.com/html/zalman_vga_heatpipe.htm
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3.000 ואני לא מצליח לעלות את הבאס יותר מ-240 למה ומה כל העניין של המתחים לא ממש הבנתי תודה מראש אלייי :hi: :hi: :hi: :hi: טמפרטורה במנוחה:46-47 במאמץ:52-56
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הגיעה הזמן שגם אני ינצל את האוברקלוקר במצויין הזה במחשב , אז בשעה טובה החלפתי את המארז הג'נרי שלי לCM690 II PLUS ,את הספק של HEC שבקושי מוציא 250W גם החלפתי לOCZ StealthXStream 500W ,קירור קניתי את הArctic Cooling Freezer 7 pro Rev.2 כי בסופו של דבר ידעתי שזיכרונות הDDR2 800MHz של PATRIOT לא יביאו אותי רחוק ,אז לא רציתי לעשות להם OC גדול ,אז הפסקתי בFSB של 423 ככה שיביא אותי ל3.8GHz . המתח עומד 1.3 שזה בסדר גמור לדעתי ,בינתיים הרצתי את OCCT ל8 שעות ,עברו כבר 7 שעות בהצלחה . המעלות בינתיים בזמן המאמץ בOCCT הם בסביבות ה55 מעלות יש את הפרטים בחתימה בVALIDATION של CPU Z
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תראו את זה http://www.formulapc.net/modules/xoopsgallery/cache/albums/album08/Ceb_001.sized.jpg ממש אהבתי את הרעיון להפוך את הלוח חוץ מזה יש חנות בארץ שמוכרת את הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים נדמה היה שבשורת האוברקלוק חזרה אל השווקים הנמוכים יותר עם האפשרות להמהרת מעבדים שלא מסוג K. אך אינטל שמה לזה סוף ומסבירה מדוע מאז הדור השני של מעבדי ה-Core, אי שם לפני 5 שנים, האוברקלוק הפך לנחלתם של השואפים לכך בלבד, כשכל הדגמים למעט אלו הממותגים באות K בדגמם אינם מאפשרים העלאה של המכפלה או תדר הבסיס – מה שנכון כלפי מעבדי ה-K גם כן, לפחות עד הדור הנוכחי. בדור ה-Skylake באינטל בחרו להחזיר את היכולת לשנות גם את תדר הבסיס של המעבד (בקפיצות תדר קטנות ומדודות ליציבות מירבית), כפי שהיה נפוץ בעבר, עבור דגמי ה-K בלבד, על מנת לאפשר שילוב יחד עם הגדלת המכפלה לקבל ביצועי המהרה מיטביים. עם זאת, לאחרונה התעוררנו לבשורה: יצרניות לוחות האם מצאו דרך לאפשר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה להוסיף למודינג שלי צג LCD של 4X20 עם תאורה כמו שיש באריהב. יש ליד הבית שלי חנות עם מלא רכיבית (רשת עולמית כנראה) ואני ניסיתי לחפש צג כמו שאני צריך, אבל אני לא יודע בדיוק איך נקרא הצג הזה, וקראתי שצריך עם chipset כלשהו.. בקיצור הסתבכתי, ואני מבקש את עזרתכם באיתור המוצר. האתר של החברה: www.rsisrael.co.il בחיפוש מצאתי הרבה צגים, אבל אני לא יודע איזה מהם יתאים למחשב ולחיבור LPT, לינק לחיפוש: http://www.rsisrael.com/cgi-bin/bv/search/SearchDisplay.jsp?BV_SessionID=@@@@1714682282.1065964949@@@@&BV_EngineID=cccgadcjilldgkgcfngcfkmdgkldfhl.0&SearchType=desc&constraintOID=-986971065&viewType=images&wordMatch=any&SearchText=lcd+display ועוד מש…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קירור סטוק פאן קארד והרבה סבלנות 500 מגהצ לליבה RV350!!!!! http://service.futuremark.com/compare?3dm05=892937 [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום בהמלצת הפורום שילוש חדש+ספק המפרט נמצא בצד, אני עושה בדיקות ממאמץ, ומהר מאוד הלוח מגיע ל60מעלות ומתחיל להתריע לי(הרמקול במחשב מתחיל לצפצף), כן אני יודע שאני יכול להעלות את זה ל90 מעלות גם, השאלה אם 60-65מעלות ללוח האם זה סביר? והאם למעבד 55מעלות זה סביר? כי קנית היום 5 מחשבים שמבוססים על השילוש הזה, והם הולכים לחברים ומשפחה, ואני לא רוצה שיתחילו לעשות לי בעיות בזמן העבודה. עדכון-ביטלתי את ההתראה הלוח מגיע ל69מעלות!! והמעבד מגיע ל62מעלות, האם זה תקין? אריאל
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך שלי ומתי שאני עושה ריסטרט למחשב הוא חוזר להגדרות רגילות. רציתי לנסות לסמן את זה: http://www.up2.co.il/pics1/1/qfja8xm7k.jpg זה נראה הכי הגיוני, אבל לא סימנתי :-\ דיי פחדתי זה מה שצריך לסמן או לעשות משהו אחר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מתחמם (HD4870 512MB) גם אחרי שפתחתי את המחשב ושמתי צמוד אליו מאוור של בית מה לעשות??! עדכנתי דריברים! יכול ליהיות שבגלל זה GTA IV עם תקיעות.. ?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-