עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לבניה עצמאית של גוף קירור? הלוח אם שלי זה ATX ואם מישהו יודע איפה אני מוצא כמה מקום יש לי סביב המעבד בלוח הספציפי הזה (asus p5w hd) לא מצאתי באתר שלהם כי יש לי שם קירור של הגשר הצפוני שמגביל.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני בונה מערכת HTPC עם מארז HT-400 של ACCENT: http://www.arisetec.com/products/HT-400.htm ספק כוח ללא מאווררים ST30NF של SILVERSTONE: http://www.silverstonetek.com/products-30nf.htm גוף קירור למעבד של thermalright sp94 http://www.thermalright.com/product_default.htm כל המערכת הזו יושבת בתוך נישה בסלון צמוד למגבר+DVD+וידאו+ממיר אשר מפיצים בעצמם חום. האם יהיה לי קירור טוב+שקט?

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  3. האם קרור סנבים טאוור הוא השקט ביותר או שיש שקטים יותר ל-775

• 4 תגובות
    • 441 צפיות
  4. שלום לכולם הכותרת אומרת הכל לא?

• 6 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by DrStyle,

קניתי אותו כבר OVERCLOCKED עד 780MHZ בGPU ו1000MHZ בMEMORY עכשיו סתם העליתי 20MHZ בשניהם לבדוק בקיצור אין שום שינוי בטמפ' והכל טוב, יש עוד משהו חוץ מזה שצריך לבדוק שהכל בסדר? במאמץ זה מגיע גג ל55C כדאי להמשיך? עד כמה? ובאיזה תוכנות אני יוכל לעבור את ה820 כי בCCC זה המגבלה תודה

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by yosserian22,

שלום לכולם, ברשותי מערכת מחשב פנטיום 4 3.0GHZ, עם מאוורר מעבד אחד ומאוורר מארז אחד פשוט (דופן). לפני כמה ימים הוספתי 512MB זכרון RAM ומאז אני מקבל באופן קבוע, אחרי פרק זמן מסוים, או במהלך משחקים "כבדים" בגרפיקה את מסך המוות הכחול שמודיע על IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. בשיחה עם חבר שמבין קצת בהודעות הוא הסביר שרוב הסיכויים שמדובר בבעיות חומרה. כשבדקתי סטטוס הטמפ' והאוורור אצלי בעזרת אוורסט ו-Speedfan התברר שמאוורר המעבד שלי עובד במהירות של בערך 2500 RPM, כשאני מבין שהוא צריך לעבוד על לפחות 4000 RPM. מה הפתרון? האם להחליף מאוורר מעבד? להוסיף מאוורר מארז? פתרון אחר? אשמח לכל עזרה

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  7. אני מבצע כרגע OC ונגיד מ333X9 הרמתי ל360X9 ואני רואה שהטמפרטורה במנוחה נשארה תקינה האם יש צורך בבדיקת מאמץ? האם OCCT היא בדיקה טובה? וכמה זמן כדי להשאיר במספרים יותר גבוהים את הבידקה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. OK, בואו נתחיל מזה שאני די חדש פה ואין לי מושג בכלל בנושאים האלה, אז לכל מי שיוכל לעזור, תודה מראש. זה המחשב שלי: AMD64 2.4, 80GB sata 10,000rpm, geil dual ddr 2GB, ספק כוח 480 WATT, לוח אם ג'יגהבייט NF4U. כרטיס מסך leadtek geforce 6800gt ועכשיו לעניין - העיסוק העיקרי שלי הולך להיות גרפיקה כבדה. אני צריך לדעת אם אני צריך לקנות מערכת קירור ואם כן אז מה איך ולמה ואני צריך דעת מה זה בדיוק OC אז מי שיכול לתת הסבר או קישור להסבר. תודה לכל העוזרים

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום ! יש לי לוח של חברת BIOSTAR צ'יפסט 945 של אינטל הביוס הוא של POENIX ואני לא מוצא בביוס אפשרות להעלות את תדר הבאס האם בעדכון ביוס זה ייסתדר או שפשוט אני לא מחפס במקום הנכון בברכה EFINET

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by benor,

אוקיי אז יש לי במחשב זכרון של יונדאי שהוא לא מוצלח כ"כ לאוברקלוק Hynix DDR333 האם, האוברקלוק הקטן הזה שעשיתי יכול לגרום לנזק? האם כדאי לי להשאיר אותו? הוא יתן לי שיפור מסויים בביצועים? ודרך אגב כל עלייה מעל הערך הזה גרמה לכך שהמחשב לא יעלה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 623 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות אותו מכייוון שהמחשב של אחים שלי (סוקט 478) פשוט "חופר" לי במוח....ואני לא מגזים...הוא במרתף ברגע זה ואני שומע אותו עד לחדר שלי ואני בקומה העליונה של הבית..אז שלוש שאלות על קירור: 1) האם הוא שקט? (חשוב מאוד מאוד) 2)איך הרמת קירור שלו? 3) (חשוב!!) האם הוא בא עם מדבקה טרמית או שצריך לקנות משחה בניפרד ולימרוח?

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  12. המאוורר של המעבד שלי רועש כמו טרקטור אבל אני חייב שהוא יעבוד ב 3 אלף סל"ד בגלל החום... אם אני אשמן את הצירים הוא יסתובב יותר בשקט או שמשהו אחר גורם לו להיות רועש ?

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  13. Started by HeaT-SinK,

אחד מאתמול נעלם לכן פתחתי את השני בבוקר וגם הוא נעלם ! מה הולךף פה ?! הא !?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  14. Started by Shadow64,

אז ככה: עד השבוע שעבר המאוורר של המעבד היה מאוורר סטוק פשוט של אסוס. הטמפ' של המעבד הייתה באיזור 60-65 במנוחה.. ביום שישי קניתי את ה 9500 והתקנתי אותו, אבל מסיבה כלשהיא נדפק לי הלוח (D945PSN) והמחשב היה מושבת בסופ"ש... אתמול שדרגתי את הלוח ל D965LT (למה נשארתי באינטל? יש לי הנחה על לוחות אינטל בחנות מסוימת) ועל הדרך הוספתי עוד 1G זיכרון... ;D פירמטתי והתקנתי הכל מחדש, א-ב-ל עכשיו בלוח החדש אני לא מקבל קריאה של טמפ' מאף תוכנה חוץ מהתוכנה של אינטל, שמדווחת על.... נכון, 60-65 במנוחה.... הביוס עודכן, ווידאתי אינספור פעמים שהגוף קירור יושב טוב על המעבד, השתמשתי בארקטיק סילבר לפי המדריך, אני כבר לא יודע מה לעשות... המאווררים מסודרים אצלי כך שמאוורר 120 מכניס אוויר מקדימה, ומאו…

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  15. בתור מה שנראה כמו הכנה לבואם של מעבדי הדור החדש של AMD בהמשך השנה, החברה מציגה קירור סטוק חדש שיגיע בקופסאות עם מעבדיה. המטרה: שלא נקנה קירורי צד-שלישי זולים כתחליף בעוד שבצד של אינטל מצטמצמים ומחלישים את גופי הקירור שמגיעים עם מעבידם מתקדמים (אלומיניום בלבד כיום אפילו במעבד Core i7), נראה שבצד של AMD דווקא מוכנים להשקיע בקירור מתקדמים מהקודם רק כדי לגרום למשתמשים לא להחליף אותו באחר. AMD רוצה שתשתמשו בקירור הסטוק שלה, הקירור שמגיע בקופסא עם המעבד. מה הפתרון? פיתוח קירור מתקדם שעושה שימוש בצינורות נחושת ומאוורר שקט במיוחד. אפילו כללו לוגו מואר של החברה. לפניכם סרטון הדגמה של AMD המשווה את הקירור הישן לקירור החדש, כששניהם מריצים מאוורר במהירות מירבית: …

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by xtract1,

יש ברשותי GF6600 והטמפ' שלו במצב רגיל ( וינדווס מופעל (אומנם כבר כמה ימים) אבל זהו בעצם) היא 66 + - רציתי לדעת אם זה נורמאלי? מה הפיתרונות? מצורפת תמונה מ-EVEREST [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by hagay21,

חברי רכש לא מזמן מחשב חדש השתעשענו ברעיון של oc אבל ההשקה בקירור מים שלצערינו משתנה ממעבד למעבד מאבדת את ערכה ממחשב למחשב אז פתרנו את הבעייה בקירור אולטימטיבי ברשותו של חברי היה מיני מקרר קטן עשינו חור בצד המקרר (טמפ מקרר על 10 מעלות) הוספנו מאורר 60 ממ שידחוף את האויר מן המקרר למחשב העברו את האויר בצינור מזגנים מבודד ואטמנו את המחשב לגמריי כל הניסיון שלהלן בוצע על מחשב יחסית ישן (פנטיום II) בגלל כל הסברות של הליך העיבוי וכו נתנו למחשב לרוץ מס ימים. להלן התיאורייה : קיבולת המקרר כ 15 ליטרים תכולת המחשב כ 5 ליטרים טמפ מקרר 10 מעלות הכפלת נפח הקירור ב 0.5 העלתה את יחס הקירור בהשווה לנפח ל 15 מעלות טמפ מחשב צנחה מ 50 מעלות ל 25 במאמץ!!!!!! כל הדיווח הזה הוא מאוד ראשוני אנחנ…

18. Started by IG,

הי, אני צריך גריז תרמי שמגיע באריזה כמה שיותר קטנה (ושיהייה נורמאלי...) תקציב- עד 50 ש"ח כולל משלוח תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Fighter,

יש לי כרגע מעבד intel core 2 duo 1.8@2.8 שעובד כרגע על 65 מעלות וזה בגלל שאין לי איוורר במארז הסיבה לכך היא שכל פעם ששמתי מאווררים הם הפסיקו לעבוד אמרו לי שזה בגלל שנכנס אבק לתוך המנגנון שלהם בכל מקרה אני לא יכול כל שני וחמישי להזריק שמן או לקנות מאווררים חדשים, האם זה משהו שאני עושה לא טוב שגורם להם לצבור אבק ולהתקע? אני ממש מוטרד בקשר למחשב הבא שאני אקנה כי אני לא יודע מה לעשות בעניין הקירור, הרי הוא גם יכול להפסיק לעבוד...

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. תודה לעזורים אני מחפש זכורונת מרובעים קטנים עדיף מנחושת אבל אם יש אלומיניום אז אין בעיה.

• 13 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by Checker,

שלום, היום קיבלתי את המחשב שהזמנתי עם OC, עם מעבד E2180. הוא הגיע עם מהירות שעון של 3GHZ, אך עכשיו פתאום אני רואה שהמהירות חזרה ל-2GHZ, זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  22. הלוח המדויק הוא K8NSC לא הצלחתי למצוא תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  23. Started by gillllll,

עוד כמה ימים זה מגיע אז ככה : מעבד AMD 3500 VENICE לוח DFI SLI-DR זכרון 2*512 OCZ DFI SPECIAL PC5000 כרטיס מסך LEADTEK 6800GT HD 74RAPTOR קירור : ראדיטאור כפול של DD DD COPER TDX CPU BLOCK MAZE4 GPU BLOCK D12-D4 PUMP מיכל מים כמובן ו....AEROCOOL GATEWATCH מארז אני עושה MODD לFULL TOWER שאלתי היא האם 2*120 FANS 40CFM כל אחד לדעתכם יספיקו לראדיאטור ובכלל תודה

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  24. אוקיי אז לאחר שאמרתם לי שאני לא צריך יותר מהקירור ה"נל והוא שהוא טוב ושקט אז לקחתי אותו בסוף..מבדיקה קצרה בפורום הבנתי שהוא נמוך במהירות נמוכה ,עכשיו רציתי לדעת אם מערכת ללא OC תצטרך להשתמש בו ביותר ממהירות נמוכה ואם כן האן אני אסבול מהרעש?? המערכת שלי תוככנה בקפידה כדי שתהיה חרישית עד כמה שאפשר לי התקציב שלי,ולכן לא ארצה שהקירור הדבר היחידי שהירוס את זה. צריך את עזרתכם בתקווה שלא עשיתי טעות כי אני חושב שהמחשב כבר בהרכבה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום מבקש המלצה המלצה לקירור למעבד I7 6800K מ-TMS בלבד. מתוכנן OC יפה, אך אין רדיפה אחר המקסימום. מעבד I7 6800K מתוכנן OC הלוח יהיה ASUS X99-A המארז עדיין לא סגור. פתחתי דיון בנושא. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.