עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by almogm15,

חבר'ה תקשיבו יש לי בעיית חום אדירה במחשב עד אתמול היה לי טמפרטורה של 85 מעלות ללא מאמץ, עכשיו אחרי שקניתי מאוורר חדש ומרחתי משחה טרמית הוא ירד ל-70 בערך.. זה לא ירידה משמעותית כי לחברים שלי המעבד על 30 מעלות ללא מאמץ.

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  2. Started by Ameralis Zaiir,

ראיתי איפשהו משהו על קירור מעבד עם קרח יבש.. אני לא הולך לעשות את זה אבל סתם מעניין אותי איך מתאימים את זה למעבד ואיך זה לא נמס על המעבד ועושה קצת...

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. טוב אני הולך לחבר אותו אם החישן טמפרטורה. איפה אפשר לחבר אותו?בין המעבד לגוף קירור? זה לא יפריע להעברת חום? אפשר תשובה כבר ממישהוא?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by talmAn,

איך הכי כדאי והכי טוב לסדר את המאווררים במארז? אני רוצה לקנות מארז חדש ולעשות לו מודינג או לעשות למארז הנוכחי שלי מודינג ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי לשים מאווררים ובאיזה גודל? 80 92 או 120? כרגע כל הצעה שתתנו היא אפשרית תודה

• 12 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by sheepyowl,

שלום לכולם! זה הפוסט הראשון שלי, ואני לא יודע ממש איך לבנות פוסט פה, אז אני פשוט אגיע לעניין. אני צריך יחידת קירור למעבד q6600 (סוקט 775) בגלל שנראה שמה שיש לי כבר לא עובד (המעבד מגיע לטמפרטורה של 75 כשאין פעילות, ו-105 בעומס. אני לא מבין איך הוא לא קורס, אבל שיהיה) אני גם עושה אוברקלוק קטן יחסית (למהירות 3GHZ), אבל סביר להניח שעם קירור טוב אני אעשה קצת יותר. *עשיתי אנדרקלוק והורדתי מטח למעבד, וגם אני לא מעמיס עליו בכלל עד שאני משיג מערכת קירור חדשה. אז זהו, תודה לעוזרים! עריכה: מבחינת תקציב אני אשלם מה שצריך, אבל אני רוצה להישאר בטווח של קירור אוויר ולא מים או משהו כזה.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by Bug2000,

לא יודע אם אני יעשה את זה אבל אני רוצה לדעת איך ומה הפלוסים והמינוסים של זה מינוס אחד אני יודע תופס מקום חוץ מזה היתי רוצה לדעת אם יש כל מיני בעיות אחרות

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  7. אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום ושתוכלו לעזור לי. יש לי 2 מחשבים, האחד ישן אבל עם מארז סוס והשני חדש אבל עם מארז מהפשוטים ביותר... אפשרי יהיה להחליף בינהם ? או לפחות להחליף רק את דלת המארז, כדי לאפשר למחשב להתקרר בצורה יותר טובה? המון תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  8. היי ח'ברה ויום טוב... כבר הרבה זמן שאני מנסה לבצע OC מעולה ומדוייק וזה לא בדיוק יוצא לי משום מה... כעיקרון אני נמצא עכשיו אל מתח של 1.370 ל- VCORE ובשאר המתחים לא נגעתי בכלל... עכשיו יש לי פונקציה שנקראת Multi-Steps Load-Line ויש לי בה אפשרות לכבות אותה הוא להדליק ולבחור באחת מהרמות הבאות מי 1 עד 10 עכשיו להשאיר את זה כבוי? ואילו תמונות של בדיקה PRIME 95 1 דרך אגב למה פה זה מראה לי 1.260 במתח? ועם תסתכלו ב- HWMONITOR זה כאילו נע בין 1.260 ל- 1.320... אבל אני בכלל הגדרתי בביוס 1.370 והנה כמה תמונות של הביוס: [table][tr][td][/td][td]מידת התמונה שונתה. לחץ על כאן כדי לצפות בתמונה בגודל מלא. מידת התמונה המקורית הינה 3264x2448 ומשקלה 3136KB.[/td][/tr][/table] 2011-09…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by intel suck,

בזמן האחרון יש לי בעיה עם המחשב זמן הסוללה התקצר מכשלוש שעות למשהו כמו חצי שעה ולפעמים גם פחות. חוץ מזה יש בעיית התחממות במחשב הוא מתחמם מאוד ונהיה רועש אפילו בזמן המנוחה ואם אני מפעיל סרט או משהו קצת כבד הוא נכבה מעצמו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by X - DreaM,

הארדיסק של המחשב הישן שלי כל איזה יום-יומיים היה מתנתק סתם כשהמחשב עבד אז רציתי לנתק אותו והוצאתי את החיבור של החשמל עם החיבור חשמל של הארדיסק!!!!!!!! ועכשיו אני לא יכול להפעיל את המחשב........... (זה לא שאני לא יודע להוציא חיבורים של חשמל - ההלחמות היו שבורות ובגלל זה ההרדיסק התנתק כל הזמן) איפה אפשר לקנות חיבורים כאלה, זכר ונקבה כדי שאני יוכל לחבר את ההרדיסק וגם כמה לדים?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  11. האם אני יכול לנטר מעלות ולעשות oc עם התוכנה של evga על ATI 4870x2?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by HellBoY,

מחפש מאוור או איזה שהוא קירור לכרטיס מסך הבא:GF4 ti4200-8X תודה רבה לעוזרים עד 200 שקל!

• 2 תגובות
    • 409 צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב חדש וחזק מאוד, ברגע שאני משחק במשחקים חזקים המחשב מתכבה בפתאומיות. הטמפרטורה של הכרטיס גראפי והמעבד לא עוברים את ה62. רציתי לדעת איפה נמצאת ההגדרה שבה המחשב מתכבה בזמן שמגיע לטמפרטורה מסויימת. אני חושב שנמצאת שם הגדרה שפשוט מכבה לי את המחשב שאני מגיע לטמפרטורה הזאת. במידה ועברתי על החוקים אודה למנהלים שיערכו את האשכול ולא ינעלו בכדי שאלמד להבא, אני משתמש חדש. תודה מראש. אליאור.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. אני מעביר את ה - USB קדימה ואני רוצה לעשות חור מלבני ומדויק בתך הפלסטיק 5.25 אניצ' (ולא בשיטה של לקדוח חור חור !) איך עוד אפשר לעשות את זה ?

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by mokisho,

יש לי שאלה שעדיין הדעות חלוקות עליה כמה שחפשתי בפורום לא מצאתי תשובה ברגע שאומרים לא ממומלץ לעבור את הטמ"פ 61 מעלות למעבד קורנו למה מתקוונים למעבד או לליבה אז כמה מותר למעבד וכמה מותר לליבה מבחינת טמפרטורה ומה לא ממומלץ לעבור כאשר עושים O.C תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  16. כותרת אם תוכלו לכתוב לי את הדגם

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by fire15,

איזה מים שמים בקירור מים ומאיפה אפשר ליקנות? נ.ב ומאיפה משיגים רדיאטור ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. באופן כללי, לפי מה אתם קובעים כמה מתח לתת למעבד שלכם ב-OC? למעבד A64 - +3700, ליבת סאן דייגו (מה המתח המקורי שלו? 1.4V לא?), מה הקו האדום המומלץ? מה כבר נחשב לבישול?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי. יש לי את הלקסה של nzxt, ואני רוצה להחליף את המאוורר האחורי במאוורר הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_498_198&products_id=4513 שלפי הנתונים נראה מרשים. אם בכל זאת המאוורר הזה לא טוב, אני ישמח להמלצה למאוורר אחר שיחליף את המאוורר האחורי במארז שלי, וחשוב שיהיה עם לד כחול עליו. אין הגבלה לתקציב, אבל יש הגבלה לחנות - אני חייב מ-tms. במידה ואני רוצה להחליף גם את המאוורר הצדדי שהוא מכניס אוויר, זה יהיה כרוך גם בהוצאת מסנן האבק? ואם כן איפה אני יכול לקנות מסנן אבק למאוור שציינתי למעלה? [ומידה ואני יחליף גם את המאוור צד]. תודה.

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  20. Started by ido-nava,

שלום אני חדש בעסק ואני מנסה לעשות אובר קלוק למעבד שלי כי האו קצת מקרטע בזמן האחרון ... AMD 3500+ 939 עם Gigabyte K8N Pro SLI ומקורר עם TT BIG TYPHOON. הזכורנות Corsair VALVE 1024MB (512X2) CL2.5 . אוקי ... התחלתי לעבוד ע"פ המדריך שבאתר ... ביטלתי את כל האפשרויות בלוח אם שיכולות להפריע במהלך בציוע האובר קלוק, נעלתי PCI-EXP ל 100MHZ, הורדתי את המחלק של הזכרונות ל 2/1.5 ולאחר מכן העלתי את התדר של המעבד עד שנתקעתי ב 215 ... הורדתי את המחלק של הזכרונות ל 2/1 וראיתי שהבעיה לא בהם ... לאחר מכן העליתי מתח למעבד ל 1.5 והמחשב עדין מאבד יציבות .. למישהו יש מושג מה הבעיה פה ? אני לא מצליח לעלות יותר מיזה ... תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by omertgm,

שלום יש לי את בקר המאווררים הנ"ל.http://www.scytheus.com/product/kaze-server-5-25-fan-controller/ מחוברים אליו מאווררי PWM וגם רגילים עם 3 פינים. יש שם אופציה לשליטה אוטומטית (וגם סמי-אוטומטית, זה ככה בשתי האופציות) של הבקר בה אתה קובע טמפ' סף שמעליה המאוורר נכנס לפעולה (או מעלה עוצמה במצב הסמי-אוטומטי). הבעיה היא שברגע שהוא מתחיל לעבוד, כשהגיע לטמפ' שקבעתי, הוא עובד במלא העוצמה. ככה בכל 4 הערוצים (בכל אחד יש מאוורר אחר). הטווח בו יש עליה הדרגתית ב RPM ביחס לעליה בטמפ' הוא קטן מאוד, בערך מעלה אחת, שרק בה יש עליה הדרגתית. זה גורם לרעש מיותר מהמאוורר. הייתי מצפה שיהיה גרדיאנט גדול בו יש עליה הדרגתית. גם בחוברת הוראות שלהם מדגימים שם בגרף שהעליה ב RPM היא לאורך 25 מעלות וזה …

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by R-E-L,

היום (בעצם עכשיו) חיברתי מסך LCD קטן ונחמד ביותר למחשב שלי! את המסך אתם יכולים לראות בכתובת http://www.seetron.com/bgx128_1.htm המסך הוא מסך גרפי, כלומר אפשר לצייר משהו ואז הוא מציג אותו, הוא לא מוגבל להצגת אותיות. יש לו תאורה אחורית ואפשר לכוון את הבהירות... היה לי קצת בעיות כי בהתחלה השתמשתי בכבל סריאלי לא מוצלב אבל הפכתי אותו למוצלב ועכשיו הכל טוב ויפה! הנה תמונה של המסך (מצטער על האיכות :\)

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by elad the master,

יש לי אפשרות בלוח אם להעלות את המהירות של הזיכרונות בלי לשנות את הבאס של המעבד.. הזיכרונות הם של סמסונג 400 מגה הרץ..UCCC התיזמונים אותו דבר..לא שיניתי אותם.. התוצאות בתמונות... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  24. הבנתי שהכי כדאי לעשות אוברקלוק עם יחס 1:1 "אמיתי" ( Linked-Synched ) חשבתי על האופציות הבאות: (כולם במצב linked-synch mode) 1. E6600 @ 3.6 - 400x9/1600qdr DDR2 800 2. E6600 @ 3.37 - 375x9/1500qdr DDR2 750 (עובד עם 1T) 3. E6600 @ 3.2 - 400x8/1600qdr DDR2 800 4. E6600 @ 2.99 - 333x9/1333qdr DDR2 667 (תזמונים נמוכים - נגיד CL3 למרות שעוד לא בדקתי) אני חשבתי יותר לכיוון של האופציה השלישית - להוריד את המכפלה ל-8. אני לא מעוניין למשוך את המעבד יותר מדי, השאלה היא אם אני מוריד את המכפלה ל-8 במה זה מתבטא מלבד קביעת ה-mhz - ז"א האם אני מפספס משהו ? האם אתם יכולים להצביע על האפשרות הטובה ביותר מבחינת ביצועים\מתחים-טמפ' קחו בחשבון שהמחשב מסוגל לעבוד עם האופציה הראשונה ואולי אפילו יו…

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yoav9,

או קי, חברי הטוב sath הביא לי את הhs שהיה לו על המעבד סלוט ז"ל שלו, ופתאום ראיתי את הפותנציאל העצום!!! חותכים פה, חותכים שם, והופכים אותו לhs לאחורה של הזכרונות!!! OWNz, אז ככה, אם מה כדי לחתוך? איפה אני קונה מדבקות טרמיות/דבק טרמי (לא גריז!) זה יתן הבדל אפילו מינימלי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.