עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shainov,

שלום לכולם, המפרט מופיע בצד ורציתי להמשיך את הOC שכרגע נמצא על מצב יציב וטמפ' סבירה. נתוני הOC הם: מתח מעבד :1.300,מתח זיכרונות 2.00V וSPD זיכרונות נמצא על 5-5-5-15-45 וCR על 2T. באס על 432 וזיכרונות על 1040.שאלתי היא האם אפשרי להמשיך OC עם המערכת שלי או שכדאי להחליף זיכרונות לשם עלייה ברמת הOC לבאס של 440. (יש לציין כי לאחר בדיקה של OCCT וPRIME מעל ל5 שעות כל פעם אין שום קריסות מערכת וכול עלייה בבאס גורמת לקריסה מיידית בכל בדיקה (לאחר 4 דקות בערך)

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by ag43,

יש לי כרטיס gigabyte 6600gt 128mb agp והמקסימום שאני יכול להגיע איתו הוא 580MHZ. שמתי עליו קירור EVERCOOL TURBO 2 ואני רוצה להגיע ליותר מזה (מה לעשות הכרטיס מתיישן) אני אשמח לקבל הסבר איל להשתמש בתוכנת mobitor וכמה וולט מותר להוסיף לו. כרגע במאמץ הכרטיס על 63 מעלות. (בקירור סטוק הוא הגיע ל90(!) )

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. אם אני עושה אוברקלוק, ואין לי חיישן טמפ' על הכרטיס (או שיש והוא נעול איכשהו), זה יכול להיות מסוכן? ואיך בודקים יציבות לכרטיס בכללי? לא הבנתי מה זה "3 לופים של 3DMARK05" כמו שרשום במדריכים.. אין משהו כמו super pi רק לכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by Rahat lokum,

.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by surui,

מה זה C.I.A. מה זה ומה זה עושה???

6. Started by skullfacer,

רציתי לדעת איך הקירור Xigmatek Thor's Hammer http://www.xigmatek.com/product.php?productid=9 הוא הולך לשבת על לוח asrock extreme 4 יש התאמה לתושבת 775 אל תדאגו בקטע הזה. מעבד 2600K מתוכנן OC בינוני+ רציתי לדעת מה דעתכם מכוון שיש לי אותו במחיר מאוד משתלם ביחס ל NOCTUA SE2 מה אתם אומרים.? אם אפשר תשובה עד מחר מכוון שאני צריך להחזיר תשובה לחנות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by MATOK,

עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי התיחסות להתאמה ללוח שלי : rock lake d856perl. לי יש : p4 2.8 northwood/478 באתר היצרן thermaltake יש התאמה ל- p4/478/prescott. תגובות..

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  8. אהלן. אני מחפש תוכנה שיכולה לשלוט במהירות של המאווררים בתלות בטמפ' של המארז/מעבד ושהתוכנה עצמה לא גוזלת זיכרון. הלוח אם שלי Asus P8Z77-V-Deluxe. התוכנה AI SUITE של אסוס שמגיעה עם הלוח אם, תופסת הרבה זיכרון במערכת. לא שחסר לי זיכרון אבל אני מעדיף תוכנה יותר "קלה" במובן הזה. האם יש למישהו המלצות? תודה.

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  9. הגעתי מקסימום 20% יותר . המפרט מצורף ואני לא מצריך להגיע ליציבות במערכת יש לי קרור מעולה במארז הטמפ לא עולה על 35 אז מה בעיה העלתי את המתח של המעבד ל1.6 ול1.7 ואין יציבות וגם העלתי את המתח של הזכרונות ל2.8 ואין יציבות למערכת דרך אגב ה: FSB:DRAM הוא על 2:3 למה? אני מודה לכל מי שיעזור לי להגיע לOC של לפחות 3.3 אני בטוח שזה אפשרי

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by yakir10,

שלום יש לי מחשב כבן שבועיים והשאלה שלי אם המחשב יכול להגיע למשו יותר טוב ממה שהוא היום ... המחשב : intel duo core 6300 gigbyte 945 p-s3 ledtaek geforce 7800 gtx 256 הזיכרון משו אינפניון משו כזה ג'גה זיכרון 667 mhz

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by The UnKnown,

אוקיי הגיע הSP94 סופסוף, ועכשיו אני צריך להרכיב אותו מה שדורש פירוק של כל המחשב והוצאת לוח האם, יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מפרק? משהו על חשמל סטטי אולי? באיסה סביבה לא מומלץ לעבוד? משהו בנוגע להרכבה? למריחה של המשחה הטרמית? אני שואל הרבה כי זה פעם ראשונה שאני מרכיב (בעזרת חבר שלי) קירור לבד ועוד שדורש פירוק של המחשב שאף פעם לא הרכבתי לבד. תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  12. יהיה לי ב-14 קצת מזומנים משהו כמו 850 ש"ח אני רוצה 1 ג'יגה של הזיכרון הכי טוב שאני יכול להוציא במחיר הזה תודה! נ.ב חשבתי על a-data vitsta אבל עים יש משהו יותר טוב אז למה לא .

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הקירור native fs xk05 vga card cooler קיבלתי משחה טרמית איתה בצבע זהב בשקית קטנה. איך אני מורח בדיוק בדיוק את המשחה ומחבר את הקירור ביחד?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by sofix4,

המאוורר ששמתי מקדימה של AC 120mm לא ממש שקט.. אז אני מחפש מאוורר אחר ומצאתי שלושה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=5728 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2592&products_id=18687 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3038 מה אתם אומרים? הזה שבפנדה נראה שקט מאוד אבל 90 ש"ח? ??? שווה את זה?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  15. מ800 ל1066 ומ1066 ל1333 .... אז השאלה היא כזאת .. האים יש איזה שני פינים או יותר שצריך לקצר בכדי שלמעבד נגיד יקפוץ התדר עבודה ? או נגיד תוסיף לו איזה מספר או שנים למכפלה ......? מישהו שמע על משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  16. מפרט בחתימה... אני רוצה לנסות לדחוף עוד תמעבד ולהוריד מכפלה ולהעלות FSB... איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by Fenomeno,

:

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by mrsph666,

שלום, אז ככה - המעבד שלי כזה: Intel Pentium-4 2.6GHz Hyper-Threading - Northwood והחלטתי לעשות OC קטן... בביוס החלוקה כזאת - 13x200 מה שיוצר 2600MHz. העליתי ל-210, עבד בתדר של 2730MHz והיה יציב מאד. עכשיו ניסיתי (אני יודע שכאלו קפיצות לא עושים אבל בכל זאת...) העליתי ל-231, עלה ל-3003MHz - בעצם 3GHz... אחרי זה, התחילו לי בעיות עם ה-ICQ, הוא התחיל לצאת עם הודעת שגיאה + המחשב עשה RESET, המערכת איבדה יציבות (הטמפ' היו בגדר הנורמה, לא מעל 45 מעלות) - האם זה קשור למתחים? אם כן, כמה עלי להעלות? אשמח מאד אם תפרטו לי על כך, תודה רבה! נ.ב. - אני לא מנסה להיות אוברקלוקר תותח, אם הייתי מנסה, הייתי משקיע בקירור יותר חזק, הכל אצלי גנרי + מאוור 40 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר + בצד המ…

19. עשיתי אוברקלוקינג ל HTT 280, ובגלל הזיכרון שלי, שלא סובל יותר מדי המהרה הורדתי את המחלק שלו ל 133MHZ. עכשיו, 133 + 80 = 213. זאת המהירות שהזיכרון אמור לעבוד בה. נכון? CPU-Z מראה לי שהזיכרון עובד ב 180Mhz. ה HT X2. אולי זה בגללו? תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by AMD-GUY,

יש לי 6800LE שהוחלף פעמיים. הראשון נהרס בגלל הספק הג'נרי שהיה לי (עכשיו יש לי של HEC), השני היה דפוק כי הוא היה גורם למחשב לקרוס במשחקים, והנה השלישי עובד מעולה, חוץ מהעובדה שב- IDLE הוא 70 מעלות! על הראשון הרכבתי Giant3 והיה לי 45 ב- IDLE ומקסימום 63 במשחקים כבדים, בשני לא בדקתי ועכשיו הרכבתי אותו על השלישי. נחשו מה... 75 מעלות ב- IDLE! למה?! יש מצב שהחיישן דפוק? אני עם קירור מעולה ומשחה טרמית מעולה (arctic silver 5). תודה מראש עריכה: עשיתי OC של 100 מעלות לליבה והטמפרטורה צנחה ל- 56 מעלות למה זה?? WTF

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by yonizaf,

שלום אני מחפש קירור אויר שקט שיתאים לתושבת AM2 (לוח M2N-E) ולמעבד Athlon II X4 645 לא מתוכנן OC. תקציב עד 200 ש"ח. ושאלה: אם הלוח הוא AM2 והמעבד AM3, למה הקירור צריך להתאים? תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. שלום ברשותי קירור Thermalright Ultra-120 eXtreme , ואני מעוניין להוסיף מאוורר נוסף מהצד השני שלו, ואני לא מצליח למצוא קליפס ברזל שמוכרים בארץ בEBAY הכי זול שמצאתי כולל משלוח סביבות 50-60₪ האם יש מקום בארץ שניתן לרכוש במחיר נורמלי? (או בחו''ל, אבל יותר זול) תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by JoniBm,

אני מחפש מדריך או הסבר על אוברקלוק לזכרונות. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מגיע לכאן למרות שיישום הקירור הוא למטרה אחרת מאשר מחשבים, המטרה היא קירור אקווריום ותקוותי שאלמד משהו. בכוונתי ליישם חיבור של שלושה מאווררי ARCTIC F 92mm ואתר היצרן אינו מציע מידע בנוגע להספק או זרם העבודה, שלושת המאווררים יחוברו לבקר טמפ' '>www.weissinstruments.com/dixell/pdf/XR02CX.pdf+xr02cx&hl=iw&gl=il&pid=bl&srcid=ADGEESgmSAs479ebz9OfdGfrxh2yNgu7MlIgKfpvJ02zMMeqwHgbmHNFGs_p9Ba6NjDaOnAjdsAAw-rCYxHMMpSc0v6aEWRMAuP_4F8ap-KQMygL50QiEWl16UCbvxVLTg3fiqLw-Pzv&sig=AHIEtbTG4AA8oCProEaCRRYZFK5RDb1Wrw]XR02CX והיה ורלבנטי. שאילתא מספר 1 אני תוהה איזה שנאי בדיוק עלי לרכוש לטובת הפעלתם. שאילתא מספר 2 יש שתי תיאוריות לכיוונון ההשמ…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  25. ברשותי לוח של ELITE GROUP דגם N2U400-A מעבד AMD ATHLON XP 2500 BARTON וכמו כן גוף קירור......LIMBA 2000

• 1 תגובה
    • 419 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.