עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום. לפני שבועיים קניתי מחשב חדש אבל הוא עדיין לא עובד כי אין לי ספק בכל מקרה, תהיתי אם כדאי לי להוסיף לו עוד שני ג'יגה זכרון בנוסף לשני הסטיקים שיש לי כרגע, זאת כדי להבטיח את העבודה השוטפת עם ווינדוז ויסטה. הכוונה היא להוסיף שני סטיקים זהים לשניים הקיימים והם: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ הדאגה היחידה שלי היא שהדבר יגרע בביצועי הOC של הE6600... האם הדבר נכון או לא? תודה.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by ccc,

יש לי את המפרט הזה <--- בקיצר אני עושה למעבד אוברקלוקינג ואני רוצה לשאול עד איזה וולט מותר להגיע בלי לנזק את המעבד לטווח ארוך 1.8 זה בסדר? לפיכך אני ידע מתי להפסיק

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  3. מעבד amd 3500 לוח asus a8n-sli זכרון 2x adata vistra 512 ddr500 =1gb דיסק קשיח 160 wd sata כרטיס מסך gigabite 6600gt תודה

• 15 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by hagai349,

אני רוצה לעשות לו OC ואני רוצה לדעת מה הצפי של המהירות. הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz Nvidia Geforce 9800GT 1GB GDDR3 INNOVISION MSI P43 2GB DDR2 800MHz Kingston 320GB 16MB SATA2 Hitachi LCD SAMSUNG 20" 1600X900 Tech 450W EZCOOL

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by afik zach,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 7600GT של לידטק דווקא הגעתי איתו למהירות סבבה 750 למעבד ו850 לזכרון אבל הבעיה היא שאין לי מושג מה הטמפרטורה שהיא כבר מסוכנת בשבילו כרגע הוא על 45 בארך במנוחה ובארך 75 במאמץ, כמה זה כבר מסוכן?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  6. ;Dאני מחפש מאוורר חזק בשביל amd 2500 barton אבל אני אוהב גם שקט ואני רוצה לעשות גם אובר קלוקינג אני מוגבל בתקציב עד איזור ה200 ש"ח חשבתי על כמה מאווררים מה דעתכם או אולי משהו אחר יותר טוב שאתם מציעים: Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD לגבי זה אני לא בטוח רק תגידו מה דעתכם הוא גם דיי יקר עים הוא שווה את זה: COOLERMASTER Aero 7+ וממש כאדי על כל דבר אחר שאתם ממליצים עליו תודה רבה!!! ;D ;D

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  7. הצלחתי להוציא 3200MHZ עם OC במעבד E4300 ככה זה נראה: הנתונים: 350MHZ FSB במכפלת 9X CPU V. 146250 המעבד במצב IDLE נמצא בטמפרטורה של 42 מעלות.(על פי CORE TEMP 0.95) כשהרצתי S&M במצב הרצה הטמפרטורה היתה 66-62 מעלות ואז המחשב עשה לי RESTART(על פי CORE TEMP 0.95) בביוס מכוון אצלי שחום המעבד יהיה עד 66. מה אתם מייעצים, לעלות את הגנת המעבד ל-70 בביוס או כל פתרון אחר ...?

• 12 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by Aviv_1g,

אהלן חברים ברשותי SAPPHIRE 7850 חדש, ורציתי לעשות לו אוברקלוק קל, הסתכלתי ברשת ואנשים עם הדגמים של MSI וpowercolor הגיעו ל1260/6000 עם הקירור מהסטוק כך שהכרטיס נמצא בטמפ' סבירה, עם מתח קרוב לסטוק וזה בעזרת ASUS GPU TOOL בכל מקרה הכרטיסים האלה עולים 300 שקל יותר מהגרסאות של gigabyte הגרסה שלי ועוד כמה חברות קצת יותר זולות שיש להן קירור קצת פחות חזק, לכן מראש לא תכננתי לעשות OC קיצוני שכזה(OC כזה נותן ביצועים גבוהים מ7950 בסטוק) השתמשתי בcatalyst control center כדי להגיע לאוברקלוק המקסימלי שמוגדר לפי החברת יצרן בלי לפתוח אפשרויות מיותרות כמו בASUS שכביכול פותח את האופציות עד 1720/9600. העלתי את הערכים בקפיצות של 50MHZ וכל פעם ביצעתי בנצ'מרק של heaven v3.0 basic עם המנוע של…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  9. יש לי מינוס 1 טמפרטורה והמחשב הספיק לעבוד כמו שצריך אני מדליק אותו מפעיל תוכנה והמחשב לא זז לא יודע עם זה קשור אבל זה בא ביחדדד

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 3500+ 939 עם קירור TT Big Typhoon הגדול והישן (את המפרט המלא אתם יכולים לראות בצד) אני משדרג את המחשב ומעביר את החלקים שיש לי למחשב של אחותי, ככה שאת ה-BigTyphoon אני שם בE-8200 (אפשר נכון ?) על לוח עם Gigabyte P35-DS3L שאני קונה בקרוב. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. מה הפונטציאל של ה-OC של המחשב החדש ? (E8200,P35-DS3L ,Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM, עם קירור ביג טייפון למעבד ומארז TT Shark וספק HEC 480W ) 2. אני מחפש קירור סטוק או אחר למעבד הישן (3500+ 939) כי אני מעביר את הקירור שיש לו עכשיו למעבד החדש ... מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקירור סטוק או קירור אחר שמתאים לו (בזול..) תודה רבה, עידו.

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  11. אני מעוניין לעשות אוברקלוק במחשב שלי מעבד e6600 לוח אם asus commando כרטיס מסך 8800 gts 640 mb זיכרונות של קורסייר 1GB (2X512( בתדר 800 מגה הרץ דגם xms2 עם cl 4-4-4 מארז raidmax smilodon מארז מטורף מבחינת קירור כרגע הטמפ שלי לא עוברת את ה45 מעלות במאמץ של המעבד ו37 של הלוח אם עם קירור סטוק של אינטל. בפנטיום 4 שהיה לי היה לי קירור של ג'יגה בייט ממש חזק והייתי מרוצה ממנו למרות רעש עצום שיצא ממנו(רעש לא מפריע לי) הגעתי איתו לטמפ של 27 מעלות במנוחה ו35-37 במאמץ ב4000 סיבובים לדקה ורעש של מטוס סילון. אז תזרימו חופשי המלצות...עד 350 שקל גג

• 12 תגובות
    • 713 צפיות
  12. שלום כולם יש לי a64 3200 754 epox 8kda3j 1024 512x2 a-data pc3200 עכשיו אמרו לי שאפשר עם הזכרונות הללו והלוח הזה לעבור ל t1 שיתן יותר ביצועים אז עדכנתי תביוס וחישפתי את האפשרות של ה t2 או t1 ולא מצאתי עברתי על הכול power bios וכול התפריטים שם ולא מצאתי עכשיו אמרו לי שזה יתן הרבה יותר ביצעוים אמת\שקר וגם אמרו שזה יכול להיות לא יציב אז איך אני בודק אם זה יציב ? תודה

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Barak_G,

שלום, יש לי את הכרטיס מסך ATI 9550 READEON. אני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג אבל משום מה זה מבוטל אצלי. הינה : תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  14. Started by shay360,

היום בבוקר פתחתי את המחשב בשביל לשמן את המאוררים (זאת פעם ראשונה שאני עושה את זה) אז כל הגוף קירור הזה (זצעות הקירור והמאורר לא יצאו לי לא הצלחתי לשחרר אותם היה שם משהו כמו 2 קליפסים פתחתי אותם וזה עדיין לא יצא מישהו יודע מה עושים?? ניסיתי לשמן את המאורר ככה ואחרי ששימנתי אותו וחיברתי הוא עשה עוד יותר רעש ועכשיו הוא שוב באותו מצב כאילו לא שימנתי...

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  15. Started by teddy85,

מישהו אמר לי שיש על הלןח אם דבר כזה שניקרא ג'מפר OC שנועד לעשות OC לא דרך הביוס אני לא שמעתי על זה וזה נשמאה קצת לא הגיוני מישהו שמעה על זה???

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  16. אם מישהו מכיר אני אשמח לקבל קישור

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by naknir,

אהלן חברים, אני קורא כאן בפורומים השונים כל הזמן על אוברקלוקינג וכבר התחלתי להשתגע כי אני בעצם לא ממש יודע מה זה..... הבנתי שזה כאילו להביא את החומרה כמה שיותר קרוב לגבולות היכולת שלה מבלי לפגוע בה ובכך לקבל תוצאה מהירה יותר... אבל אני אשמח ליותר פרטים. האם קיים אתר שמסביר בו הכל על אוברקלוקינג - מה זה? איך עושים את זה? מי יכול לעשות את זה? איזה חומרה מומלצת לאוברקלוקינג? וכו'... נורא אשמח אם תעזרו מבלי לכעוס, ניר.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. עד כה ראיתי שמצאים את TT TR2 למעבדים אלו במקום ה Box, logicPc הפסיקו היום למכור את המאווררים האלו. אנא תנו הצעה למאוורר אחר (שניתן למצוא בlogicPc) באותו טווח מחיר או שה Box בכל זאת עדיף? אין כוונה לעשות OC, רק שיעשה את העבודה בצורה השקטה ביותר.

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  19. שאני מסתכל על pc wizard למשל, אני רואה 2 משתנים לטמפ' האחד הינו הדיודה והשני רגיל, ללא דיודה, שניהם אחראים על ה cpu נניח, אני מבקש לדעת מהו ההבדל בין הטמפ' שמייצגת הdiode לבין הטמפ' ללא diode אודה לכם אם תענו על שאלתי

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  20. שלום, יש לי מעבד Q9300 כרטיס מסך 9600GT קירור למעבד - COOLER MASTER HYPER TX2 מארז CM 690 עם 3 מאווררים (1 קדימה מכניס אוויר, 1 בצד מכניס אוויר ומאחור 1 שמוציא אוויר) אוקי אז החלטתי לרכוש עוד 3 מאווררים (2 יהיו בחלק העליון של המארז יוציאו אוויר, ועוד אחד יהיה בצד ליד המאורר שקבר קיים (מול המעבד) - יגיע עד סוף השבוע ואני אתקין). החוטים במארז מסודרים יפה ולא מפריעים לתנועת אוויר תקינה. אני יודעת שהיום אמרו שחם קצת מהרגיל, בחדר שלי יש מאוורר תקרה שפתוח 24/7 על עוצמה חזקה - יש לי גם מזגן אבל אני פותחת אותו שיש רק מזג אוויר בלתי נסבל ולחות גבוהה מעלה פה תמונה על הטמפ' - תגידו לי בבקשה זה לא קצת גבוהה למערכת שהיא לא במאמץ מה אתם אומרים יהיה שיפור משמעותי אחרי שאתקין …

• 84 תגובות
    • 7.2k צפיות
  21. זה המחשב שלי: CPU: Intel Pentium 4 2.66Ghz 533Mhz Bus Motherboard: EliteGroup PVPXAD (משהו כזה) Memory: Kingston 256MB DDR PC-2100 Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI H.D.D: Seagate 80GB 7200RPM תגידו לי אם כדאי לי לעשות אוברקלוק ולאיזה חלק\ים

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by asaf556,

שלום התחלתי לעשות OC למעבד שלי AMD 945 כרגע על 3.8 יציב מתח 1.392 טמפ מנוחה 39 מאמץ 52 כל זאת על גבי לוח אם גיגה בייט GA-MA 770T-UD3 הקירור שלי זה פייזר 7 פרו איך הנתונים והאם אני יכול להעלות עוד את המתח או שלא כדאי?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by amirsource,

שלום לכולם,אני נימצא כרגע עם המחשב של אח שלי על 3.78GHZ המעבד הוא E8400 והזיכרון דיי מגביל אותי... הוא נימצא כרגע על תדר של 842MHZ אם אני לא טועה,והתדר המקורי שלו הוא 800, עכשיו האם OC לזיכרון יציל אותי מהמצב הזה?[= , ואם מישהו מכם יכול בבקשה להביא לי גם מדריך לעשות OC לזיכרון אני ממש יודה לו. תודה לעוזרים!.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by 00Amir,

ב OC ל4.6Ghz אני מצליח לייצב את המערכת, אבל כאשר אני עולה ל4.7Ghz יש לי מסך כחול שאומר Memory mangmant ולא ברור לי למה... אני עובד על הנתונים לפי התמונה הבאה... BLK - 180mhz multi -X26 SPD -8 VTT - 1.33 זיכרונות על 1440Mhz במקום 1600mhz במקור... ומתח לזיכרון 1.65V כמו שהיצרן אומר... למה הוא כותב לי בעיה " בניהול זיכרון" במסך כחול?? תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. סתכלו במפרט.. אני רוצה לעשות OC למעבד.. ולהגיע לבאס 400... הספק יחזיק? או שהוא חלש מדי?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.