עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by themaxxq,

אהלן חברים מצטער אם זה לא המקום, אני קצת אובד עצות. אני מחפש REFERENCE COOLER לHD5850 של חברת POWERCOLOR (כלומר, או עם המדבקה של החברה או קולר סטנדרטי לחלוטין שכתוב עליו רק ATI). יש למישהו מושג מאיפה קונים או האם יש מישהו שמוכר? חיפשתי ב-EBAY ובגוגל כמו מטורף. אשמח לקצת עזרה. תודה! אי-מייל שלי: maxxymus בGMAIL.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by XMB,

כשאתם אומרים יחס 1:1 או 3:4 , קראתי את המדריכים באתר אבל לא הבנתי מז"א יחס , בין מה למה ומה טוב מה רע , זה קטע מסובך... וכשאתם אומרים מכפלות למה אתם מתכוונים? תודה על העזרה וסליחה על הטיפשות...

3. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כך, ראיתי בחנות ב"הום סנטר" מיתקנים כאלה שאמורים לחבר אותם לחשמל, לקדוח חור בקיר איפה שהשירותים ולהתקין אותם שם כדי שהם ישאבו את האוויר(המסריח) החוצה. הפעלתי כזה דבר בחנות וכוח היניקה של הדבר הזה הוא פשוט עצום. אז חשבתי לעצמי: למה לא לקדוח חור במארז ופשוט להתקין את המתקן יניקה הזה במקום טוב במארז בצורה חכמה. זה יכול להיות פתרון מעולה.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. כפי שנאמר בכותרת,אני מחפש תוכנה לבדיקת יציבות לאחר oc כבד. לפני כן הייתי בודק במשחק כבד אבל זה כבר לא מספיק אמין.

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  5. שלום רב, כבר הרבה זמן אני חושב איך לשאול את השאלה זהו. יש לי את המפרט הנ"ל <----- והאוברקלוק והכל עובד אך יש רק בעיה קטנה אבל ממש מציקה ברגע שאני מבצע RESTART לא ממשנה ממה ( ידני או אחרי התקנה של משהו) המחשב לרוב (1\100 שכן) לא עולה פשוט נשאר במסך שחור מדבר קצת אם עצמו ולא יודע מה הוא בדיוק עושה אבל אחרי זה יש כזו פרוצדורה של כיבוי לחקות 10 דקות ורק אז הוא שוב עולה רגיל בלי אוברקלוק האוברקלוק מתאפס ""||||| כל פעם אני צריך לעשות את זה אם אני עושה RESTART אם אני פשוט מכבה רגיל ואז מדליק כמובן אחרי 2-3 דקות זה עובד חלק. מה אפשר לעשות? למה זה קשור? האם יש לזה פתרון? !"תודה רבה! מראש לעוזרים !"

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Component,

<הרעיון הכי טיפשי שהיה לי בחיים. צונזר!>

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KoDkOd,

אני רוצה לקנו תמארז חדש..יותר גדול ממש שיש לי עכשיו (רוחב-21 גובה-45 עומק-43 ) הבעיה היא שאין לי עוד הרבה מקום איפה שהמחשב נמצא אז ככה שאני לא יכול לקנות פול טוואר... רציתי לדעת אם אתם מכירים מארז טוב מרווח (אני מתעסק הרבה עם הביפנים)ולא יקר במיוחד(250 ש"ח +-) תודה מראש

• 126 תגובות
    • 9k צפיות
  8. Started by Guarding angel,

חג שמח לכולם אין לי שום שמץ של מושג בC@ למעבדים חפשתי ולא מצאתי איך אני בעצם עושה C@ למעבד מאיפה מתחילים לאיפה הולכים מה רושמים ממש כלום... נכנסתי לאופציה הזאת ולא הצלחתי לשנות דבר כאילו זה נעול או משו כזה CPU PnP Setup ובכלל מישהו יכול להכין מדריך למשתמש מתחיל בC@? בתודה מראש G.A.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DeeKay,

האם במארז הזה: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8 יש מספיק מקום לחלקים הללו: http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0052TideWater/cl-w0052.htm http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=165&code=005

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by H3zi,

יש לי Sparkle 6200 256MB עכשיו בריוה טיונר אני לא מצליח לגעת בהגדרות של Low-Level Sys... הכל מסומן לי באפור.. זאת אומרת שאני לא יכול לפתוח?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DXT,

אני עוד כמה ימים קונה Athlon XP 1800 ואני די מפחד מבעיות ההתחממות של המעבדים האלה. אז חשבתי גם להזמין ישר HSF טוב. אני רוצה HSF טוב וחזק שיוריד טוב את הטמפרטורה אבל הכי חשוב שיהיה שקט. יש הצעות?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by PussyCat,

מה דעתכם על הסידור:

• 45 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by Luffy,

ה-OC הנוכחי שלי מעודכן במפרט. אני מנסה להעלות את הFSB, וכל בדיקת יציבות קורסת. אפילו מגהרץ בודד. יש לי לוג של ORTHOS על אחת הבדיקות שקרסו, וכך הוא אומר: Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 1791 Time: 15 CPU: 2940MHz FSB: 333MHz [367MHz x 8.0 est.] CPU: 2940MHz FSB: 333MHz [367MHz x 8.0 est.] 10/11/2007 00:49 Launching 2 threads... 1:Using CPU #0 2:Using CPU #1 1:Beginning a continuous self-test to check your computer. 2:Beginning a continuous self-test to check your computer. 1:Press Stop to end this test. 2:Press Stop to end this test. 1:Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length. 2:Test 1, 4000 Lucas-Lehmer i…

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by KoDkOd,

מישהו מכיר חנות באזור מרכז שאני יכול להשיג חוטים כבלים מאוורים וכו' [ אני מדבר על דברים לא רגילים ] למשל המאוור השקוף עם הלדים אפשר למצוא בארץ ? הדבר הזה שעוטף את החוטים כמו בכבלים של ה סידירום וכו' מישהו יודע או שמע על מקום שיש בו את הדברים הנ"ל :smoke:

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  15. אני לא מצליח להתייצב על יותר מ3.00GHZ עכשיו אני מנסה להעלות ל350FSB במכפלה 9 ואפילו במתח של 1.475V זה לא יציב אולי שמישהו ירים את הכפפה וייתן איזה טיפ

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by giloman,

איך עושים OC רציני לP3(סוקט 370) ? האם יש לוחות P3 עם העלאת FSBוVCORE בביוס ? או האם אפשר בעזרת עידכוני ביוס ? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=40 האם אחד משני הלוחות האלה בעלי אופצויות כמו ששאלתי ?

17. Started by Ran B,

שלום לכולם. כבר התייצעתי בעבר בנוגע לאוברקלוק וכעת יש ברשותי מידע חדש אותו ארצה לחלוק עימכם ואשמח לקבל יעוץ ועזרה. אז היום התקנתי את הביג טייפון שקניתי (וגם את הזלמן לכרטיס מסך). אני חייב לציין קודם כל שהזלמן VF700-CU הדהים אותי! עד עכשיו היה ברשותי קירור סטוק על כרטיס מסך של XFX גיפורס 6600GT על אפיק AGP 8X. הטמפ בIDLE הייתה על 49~51 מעלות קבוע, מאמץ לא עבר את ה56~60. כעת,ה אחרי ההתקנה הגעתי בIDLE ל41 מעלות! כאשר בLOAD זה לא עובר את ה46~50. פשוט מדהים מה גוף קירור מעולה כזה ומשחה טרמית חדשה (AS5) יכולים לעשות! הבאסה היחידה היא שלא היה ניתן להרכיב את הגופי קירור הקטנים (היטסינקים קטנים כאלה) לזכרונות. (יש 4 צ'יפים של זכרונות על הכרטיס שלי 128MB סה"כ. DDR3) הם הפ…

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  18. שלום , דרך תוכנה RivaTuner בדקתי את המעלות של הכרטיס , 67. פעולה קטנה הוא על 70 ומשחק מחשב הוא מטייל ל90. יש לציין שהוא פועל בסדר 3 שנים... זה רע? הכרטיס מסך עלול להישרף במשחק מורכב? (הוא גם ככה גרוע) מדובר במצב לא תקין , מי אחראי לכך? המקום שממנו קניתי את הכרטיס? *geforce 6600 128mb pci-e תודה, אבי

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  19. עשיתי אוברקלוק קטן של +100 לזכרון +65 לליבה יש לי hd4850 sapphire הגרסת סטוק..במאמץ מטורף הוא מגיע ל88-89 מעלות..(בזכרונות הליבה קצת פחות) זה מוגזם ?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by andrewv,

ביקור אצל SystemCooling

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  21. Started by FastJack,

שלום. מישהו עשה OC לכרטיס הנ"ל? אם כן הייתי שמח לדעת לאיזה תדרים וטמפ' הגעתם. תודה.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  22. Started by sagiv.talker,

שלום לכולם יש לי מעבד amd 965be ואני רוצה לעשות לו oc יאני רוצה לקנות גוף קירור וחשבתי על scythe yaysa הבנתי שהוא טוב וגם שההתקנה שלו נוחה על התושבת של amd מה אתם אומרים או שאתם ממליצים על משהו אחר. גם בנוסף אנירוצה לקנות שני מאוררים למארז יש לי מארז antec three hundred חשבתי לקחת את ‎ GentleTyphoonהאם הם מומלצים ובאיזה מהירות ככה שגם יהיה טובים וגם שקטים.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by prelly,

מגיע לי מחשב ביום חמישי/ שישי ורציתי לדעת איך עושים לכרטיס מסך שלי oc זה albatron 6800gt עלה לי 2600 שקל אז בבקשה לא לשרוף לי אותו. האם אני צריך לקנות מאווררים בשביל לעשות oc אם כן איזה מאווררים תסבירו לי הכל בבקשה אני חדש בתחום ה oc

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by gafirmo,

chiller כחול לבן כמינוס 50 בסליל בלוק בבדיקות לא מבודד עדיין

• 75 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. עשיתי אנדרקלוק למעבד 6000x2 מ 3.0 ל 2.6 רק אני רוצה להיות בטוח ולא לחשוש שאולי טעיתי במשהו {שאולי לא הבנתי נכון} נכנסתי ל power user overclock settings שם כתוב cpu ratio ושיניתי אותו מ default ל x13 2600 יש אפשרות לשנות גם כן בחצאים ל x12.5 2500 אם תוכלו לענות לי על שני השאלות הבאות 1 }האם עשיתי נכון ולא טעיתי באיזה משהו? או ששכחתי להגדיר בנוסף עוד משהו? 2} האם המעבד שלי עכשיו בטוח נמצא על 65w אחרי הירידה ל 2.6 ? {כי המעבד הקודם 5600 89w גם כן נשרף לי ורק המעבד שהיה לי לפני שנה 4600 65 w החזיק לי כמו שצריך ולכן אני רוצה את המעבד שלי גם 65w } 3 } האם יש תוכנה שאני יכל לבדוק כמה וואלט המעבד שלי לוקח עכשיו ? תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.