אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הי, אני רוצה מאוורר 80 מ"מ- 8 ס"מ עם הכי פחות רעש ביינתים ראיתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6729 לא חייבים מהחנות הזאת...
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מדובר על לוח P5Q DELUXE עם 4 גיגה OCZ REAPER 1150 כרגע המערכת עובדת יציב על 8.5*475-נבדק בפריים לכמה שעות טמפ בCORE TEMP מגיע לאיזור ה 60 ועם החיישן בלוח לאיזור ה 53 מקס הבעיה היא שאני רוצה להגיע ל 500*8 והמערכת לא עולה לא משנה איזה מכפלה אני שם *500 שום דבר לא עולה בכל מתח שאני שם, יכול להיות שמיציתי את המערכת?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
A week ago I asked for opinions about which cooler i should get in order to cool my P4 2.4B better. I think I narrowed it down to four possible choices, when the leading guidelines are that the cooler wont be too noisy but will lower my full load temps in overclock by atleast 5-7 degrees. I got my 2.4B running 167 FSB, meaning 3 ghz and in order to maintain this I needed to overvolt it to 1.650 V which caused serious heating and the cpu gets to around 50-54 degrees when running full load. My four candidates are: ZALMAN CNPS5700D-Cu ZALMAN CNPS6500B-Cu VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 AX478 + Enermax fan doing 30 cfm (manual speed controller) Which of these do you think has…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שמעתי שלעשות אובר קלוק בלי לעלות מתח גם אם אני מעלה תתדר לא היה מורגש
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת איזה קירור מבין השניים יותר טוב למעבד הנ"ל. כרגע אני לא עושה OC אבל מדובר על OC קל-בינוני בעתיד. arctic cooling freezer 7 pro rev.2 או coolermaster hyper tx3 ההבדל במחיר הוא 17 שקל או משהו אז זה לא משנה.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום אנשים,קניתי את הגוף קירור הזה,הוא מגיע עם משחה מרוחה במקום ומוכנה,קניתי גם ARCTIC SILVEQ 5? אז רציתי לדעת אם כדאי לנקות המשחה ולשים את הסילבר 5. ובנוסף איך לעשות את זה בלי לפגוע בגוף קירור. תודה אנשים!
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח, בהמלך טיסה בסימולטור המחשב נתקע, כאשר ביצעתי איתול בדקתי את רמת הטמפרטורה במאוורירים, באמצעות תוכנת Speedfan והתוצאה היא זו (אשמח אם תומרו לי מה בדיוק מתחמם וכיצד לפתור זאת. תודה המחשב הוא: Intel® Core™ i7 920 msi X58 PRO-E GLAN Nvidia 250 GT 1GB GB 3 DDR3 מארז APEX RAIDMAX
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן. המפרט: Intel Pentium G3250 Gigabyte GA-H81M-S2PV G.Skill 4GB DDR3 Arctic Alpine11 GT SeaSonic 350ET Crucial MX100 256GB מארז ישן עם מאורר 80 קדמי מכניס ומאורר 80 אחורי מוציא. טמפרטורת מנוחה נעה בין 31-36 אך מספיק שנכנסים לכרום ופותחים כמה אתרים הטמפרטורה אפילו קופצת לפעמים מעל ל50 ועד ל 60 אפילו אם לשניה. המחשב לא שלי ולמען האמת מרגיש טיפה יותר איטי מהמחשב שלי שהוא ישן יותר(G630, C400 128GB). בדקתי את אותה הסיטואציה אצלי והטמפרטורה בפתיחת כרום עם כמה אתרים והטמפרטורה במקסימום הייתה 44-45. יש לי מארז טיפה טוב יותר Antec 300 עם מאורר למעלה ומאחורה מוציאיים ומקדימה מכניס. האם יכול להיות שהקירור הורכב לא טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
;D http://asaf.dr-host.info/dekel/untitled.WMV נו, אז מי הולך להגיד לי מה זה...? (תודות לאסף על האחסון)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משחה טרמית חדשה, מצאתי משחה GELID GC-2 שנראית ממש טובה וקראתי עליה ביקורות טובות. האם היא משחה טובה או שכדאי לקנות משהו אחר? בארץ לא מצאתי אותה אבל מצאתי ב EBAY. היא עולה 6$ + 5$ משלוח לישראל שזה בערך 42 ש"ח. שווה?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
קניתי את הרכיבים למסך (מסך שתי שורות ), אבל יש לי כמה דברים שלא הבנתי במדריך: 1. כשאני משתמש בכבל פרלל, איך אני אמור לדעת מה המספר של כל חוט, כמו בשירטוט? 2. לקחתי כבל פרלל שעד לא מזמן היה בשימוש, ושגזרתי אותו לא מצאתי 25 חוטים אלה רק 18 רגילים, ועוד אחד חשוף, מה זה, מה קרה כן? 3. בנגד המשתנה יש שלוש חיבורים, לאיזה מהם אני מחבר כל אחד מהשני חיבורים שאמורים להיות 4. יש בשירטוט סימון של אדמה, זה החוט השחור במולקס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חשבתי על משהו כמו TT Big Typhoon אבל ראיתי ש-V1 עוקף אותו אני מחפש משהו להגיע עם המעבד עד ככה 3.7
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המאוור התחיל להשתגע ולקרטע החלטתי לנתק אותו ולראות איך זה יעבוד עכשיו. ההיטסינק שלו נראה דיי אימתני הוא כסוף משוכלל כזה (0_o) ובגלל שאין אפילו מה"ז אחד של OC חשבתי לנסות לתת לו לרוץ בלי המאוור.. כרגע הוא נראה בסדר גמור. רציתי לדעת אם אתם חושבים שזה סביר לעבוד ככה, מה הטמפרטורה המקסימלית ל פ3 והאם התמונה הזאת שלי של MBM הגיונית (פעם ראשונה שאני משתמש בתוכנה).
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אף פעם לא התעסקתי עם זה אז סליחה על הנוביות כשאני שם קירור במים , איך זה עובד ולאיזה חלקים זה מתלבש
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המאווררים הללו? מה זה "Coolmod"? http://www.pchardware.co.il/docs/pd93482966.htm http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1343380418.htm אני פשוט קניתי מארז עם חלון ואני רוצה אור כחול וכו' אז מה נותן המאוורר הראשון שהשני לא?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
ראיתי את המדריך שיש באתר ואני מחפש עוד כאלה מדריכים רק באנגלית... ואם אפשר גם יותר מפורטים עם יותר תמונות תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כמו בכותרת . כמובן שיבוצע OC, האם הוא יספיק ? או שכדאי להוסיף איזה 100 שקל, ולקנות קירור טוב יותר כמו Thermaltake V1 או ה Typhoon VX ?
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לכוש קירור מים או אוויר על מענת להקטין את צוואר הבובוק בין מערך כרטיסים GTX680 שאני מתכוון לקנות כמה שאלות: 1. מה עדיף קירור מים או אוויר? 2. מה העלות של שתי הקירוים? 3.כמה עולה קירור מים למעבד ולכרטיס מסך ברמה גבוה? קיוצר קירור מים שיחזק תשתי כרטיסים ויעלה תבצועים בצורה דרסטית 1500 שקל לשני הקירוים תקציב אן דעה בקשר להרבה כי לא אני מרכיב אלה טכנאי שהוא תותח בדברים האלו אז אין צורך לומר שעם אני לא מבין אז לא לעשות כי גם יש אחריות מאיפה שהוא קונה עם ורה משהוא ככה הוא אמר לי תודה מראש בברכה מתן
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אם אני מתקין מסך LCD צבעוני על המארז,האם אני יכול להחליט שיוצגו בוא תמונות סרטים ועוד דברים שלא מוצגים על המסך הראשי. והאם צריך בשביל זה כרטיס מסך נוסף?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום ! אבקש את המלצתכם לקירור טוב למעבד Q9550 OC לא יהיה מאסיבי מסגרת השקעתי כ-600 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר טוב עומד לטוס בחודש הקרוב, ורציתי להביא קירור מים באמצעותו. אין לי ניסיון וידע בנושא, אך מרפרוף ברשת הבנתי שהמערכות המומלצות הן RASA 240 ו-Cooler Master Nepton 280L שנמצאים בטווח התקציב. אשמח לדעת קצת יותר בנושא ולקבל המלצות נוספות אם יש. תודה ושבוע טוב.
-
- 16 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד E7400 שהיה על לוח MSI NEO P45 ואני רוצה להגיע איתו לאיזור ה 4...
-
- 11 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי את המארז המעולה corsair obsidian 550d ועכשיו כשמתחיל הקיץ ואני גר במדבר אני רוצה לקרר אותו קצת יותר כרגע אני משתמש ב2 מאווררים מקדימה ואחד מאחורה ( איך שהוא הגיע) אני רוצה לדעת מה הדרך האופטימלית לקירור. יש לומארז פתח למעלה ובצד להוספת מאווררים אז איך הכי נכון לסדר אותם?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-