עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש ברשותי מעבד 1.5 GHZ סוקט 423 ורצית לנקות את צלעות הקירור שלו (הן מלאות אבק ומטונפות) אבל קשה מאד להוציא אותם יש לי לוח אם GARIBALDI ויש שלושה קליפסים בכל צד, לא רצית למשוך אותם בכוח מחשש שיגרם נזק כלשהו למעבד, אז אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך להוציא אותו?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by bumpd,

נעילת התדר בלוח זה היא הצבת התדר על 100mhz או 101? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by waizman,

בעזרתו של The Byter הצלחתי לשבור את השיא שלו (אירוני?)... כאמור, הצלחתי להגיע לשיא של 201 מה"צ ב FSB. כמובן שהמכפלה נפתחה, אבל לצערי אני לא יכול לבחור בכפולה של 7.5 ו- 8, הכפולות היחידות שאני צריך בעצם... אז נאלצתי להסתפק ב 6.5 ולהקריב בכך 233 מה"צ מהמעבד - חפיף... הלוח הוא MSI KT3 Ultra ARU מבוסס KT333. הזיכרונות הם PC3000 של מושקין (256MB x2). מעבד AMD Athlon XP 1800+ יש תמונות: שוב תודה ל The Byter על העזרה!!!

• 37 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by dj shay 30010,

אני מחפש FAN 80 mm 9000 rpm עם מישהו מכיר אתר או יש לו שם של חברה ודגם שיגיד לי מצאתי רק את זה 7000 RPM [url=]http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.buyextras.net/images/products/fans/60mm/delta/60-38-final.jpg&imgrefurl=http://www.buyextras.com/bdelulfas60d.html&h=122&w=250&sz=11&tbnid=eOT29OYVdvUJ:&tbnh=51&tbnw=104&start=4&prev=/images%3Fq%3Dfan%2B8000%2Brpm%26hl%3Diw%26lr%3D

5. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4323 האם זה הוא ספק טוב ואמיתי איכותי ולא ג'נרי כמו שיש בraidmax המסכן והעלוב?? עוד שאלה תראו אני רוצה לקנות קירור למעבד: CNPS7000 גירסה B עכשיו פה http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_754-939-940MBlist_eng.htm יש רשימה של לוחות אם שתומכים.. והMSI neo platinum 2 רשום למטה שהוא תומך כשCompatible when not using ZM80(A/C/D)-HP together! מה זה אומר?? והאם זה משנה לי? מה זה בכלל הZ80 הזה.. זה איזה עוד מוצר שלהם שאני לא חייב לקנות? תודה

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  6. שלום דבר ראשון אני חדש פה !!! דבר שני אני רוצה לעשות למעבד לזכרונות ולכרטיס מסך OC ... המעבד שלי זה E6600 2.4 GHZ לוח אם GIGABITE 965PDS3P שתומך עד FSB:1333MHZ כרטיס מסך RADEON X1950PRO 512MB DDR3 זכרונות 2 גיגה KINGSTON DUAL CHANNEL של 667MHZ הטמפ במנוחה של המעבד 31 ושל הלוח אם 40 . שאני יעשה OC אני יקנה את הARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO . מישהו יכול לתת מדריך איך לעשות OC למעבד כדי שיהיה לי 3GHZ ולזכרונות 800MHZ ובכרטיס מסך לא משהו רציני . תודה לעונים ...

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by winner100,

שלום לכולם, אחרי אין ספור דיונים, חיפושים ושאלות בסוף החלטתי שאני קונה את ה-Mugen 2 בדרך כלל אין לי סתם זמן לפנות ולהגיע לחנויות, אבל היום היה לי זמן ונסעתי לX חנות לקנות את גוף הקירור המדובר. להפתעתי המוכר שלף לי "בטעות" את הMugen 3, חשבתי שהוא צוחק עלי ולא הבנתי מאיפה הוא יצא. הוא ספר לי שזה כבר כמה חודשים בשוק. השאלה היא כזו: ראיתי "בדביק" כאן בפורום ביקורת עליו אבל היא בשפה לא מובנת (גרמנית אני חושב) האם הגוף הזה טוב יותר מה2 ? שאני אומר 'טוב' גם שלושה מעלות זה בסדר מבחינתי. מה מבחינת רעש? הוא רועש יותר מאח הקטן? מה שכן ראיתי שהוא קל יותר וצר יותר מהאח הקטן. אני כרגע עם גוף קירור מקורי שמעצבן אותי מאוד ומגביל אותי אני ישמח לכמה שיותר פרטים עליו. תודה!

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by hagay21,

יש לי לוח lanparty nf4 ultra-d עם מעבד אופטרון 170 אני נמצא ב 2.8 ושמתי לב שהpwmic נמצא על 55 מעלות? כמה מעלות נחשב לסביר? כמה נחשב לגבוה?

• 13 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by mor_anter,

קודם כל ערב טוב לכולם עכשיו יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 128mb 64bit יש מצב אפשר לפתוח בו צינורות (אם יש ל בכלל) תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  10. יש לי radeon 1950x pro והמאוור שלו ממש ממש רועש. האם יש דרך להחליף אותו ?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by pro,

לא הבנתי עדיין מה המשחה הזאת עושה?

12. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה של התחממות במערכת. צירפתי תמונה של HWmonitor לאחר שעתיים משחק בBFBC2. האם זה הגיוני טמפ. של 127 מעלות? מה עשיתי לא נכון? המארז AC 690 2 Advanced עם 3 מאוררים כרגע קירור מעבד SCYTHE MUGEN 2, היום פירקתי אותו ושמתי משחה טרמית של ZALMAN מחדש. שום דבר לא עבר OC תגידו אם אתם צריכים נתונים נוספים. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bluz,

שלום, האם אפשרי להוסיף לכל מערכת קירור מים בלוקים לאחר הקנייה? לדוגמא, קניתי את המערכת הכי זולה במדריך לקירור מים.. עכשיו אני רוצה אחרי שנה להוסיף קירור לכרטיס מסך - אפשרי ובעייתי, או אפשרי ופשוט, או בכלל בלתי אפשרי? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by The Prophet,

שלום! בירשותי מעבד P4 2.4GHZ, התדר של המעבד היה על 133, עכשיו העלתי אותו (לאט לאט) ל2.8GHZ בתדר של 156. כשאני מעלה ל160, המחשב עושה RESRT ללוח אם ומאפס את הביוס. השאלה שלי, איך אני יכול לעלות עוד? ע"י העלת מתחים? איך אני מעלה? לכמה אני מעלה? והאם זה יגרום לי לנזק כל שהוא? תודה מראש, לעוזרים.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by SEFi,

איך אני עושה O/C בבקשה PLIZZZZZZZZZZZ

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by McMerc,

יש לי (לצערי) מעבד פנטיום 4 (סוקט 478), ליבת פרסקוט, והמאוורר המקורי עושה רעש וגם לא מקרר. אני רוצה קירור חדש למעבד, שגם יתאים לסוקטים החדשים בסביבות 175 ש"ח. תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המארז: compucase ci-6a19.

18. Started by dor31,

מישהוא יכול לעור לי איך אני מוריד את המאוורר שעל ה הגי פורס של אסוס כי ניסיתי להוציא את הפין אבל הוא כל הזמן בורח לי

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  19. שלום לכולם כאמור עקב השבתה של הקירור סטוק של הכרטיס (שממילא לא היה משהו) זקוק בדחיפות לעזרה במציאת קירור מתאים מהחברות השונות ..... בעקבות ניסיון חיפוש כושל ברחבי הרשת לקירור לכרטיס הנ"ל אשמח גם לקבל עיצות למודינג / שינוי / התאמה של מערכת קירור לכרטיס על מנת שאוכל להמשיך להינות ממנו. אם מישהו נתקל ברשת בפתרון אשמח לקבל קישור או רעיון כלשהו .... תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by CEL,

אין לי אמנם ספק טוב כל כך והוא בסך הכל ג'נריק 300W. :-\ :-\ ורציתי לדעת האם רייל של 12+ שעומד על 11.55 זה מסוכן מדיי ? כי אני מפחד על המחשב..................

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by shibby15,

ראיתי מתישהו אתר עם DB ענק של תוצעות OC אבל שחכתי איך קוראים לו.... מישהו מכיר?

22. Started by Aljir,

איך הקירור מים עובד? איך אני בודק טמפ" של כרטיס מסך ומעבד?

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  23. Started by HydroIT,

האם אחד מהמוצרים הבאים מתאים עבורו? Thermalright HR-03 GT Thermalright HR-03 Plus Thermalright HR-03 Rev A תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  24. Started by Runny,

לא יודע אם זה במסגרת החוקים או לא. אבל ,האם מישהו מכיר ספקים המוכרים את המוצרים עליהם אנו מרבים לדבר פה ? אני מחפש חנות המוכרת את ה AX-7 (לפנדה אין במלאי)

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by KoM,

לגלרייה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.