עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shemiraz,

החלפתי לוח אם ללוח הזה ועליו יש את הקובית קירור מנחושת לאחר שהפעלתי אותו (הכל עובד תקין גם האובר קלוק סבבה ) שמתי לב שהקוביה הזו ממש חמה האם זה תקין? היא לא סתם חמימה אלה ממש לוהטת.... לפי speedfan כל הטמפרטורות נמוכות -באיזור ה 30 מעלות יכול להיות ששם אין חיישן טמפרטורה? (כי אין מצב שזה 30 זה הרבה יותר) צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  2. איזה קירור עדיף מבין שלושת אלה, מבחינת יכולת קירור ושקט? תודה מראש לעוזרים!

• 34 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. Started by zobi12,

שלום לכולם . רציתי לשאול אם כדי לי לעשות Oc לradeon 9600 xt שלי. שאר המפרט שלי הוא: פנטיום 4 1.8@2.4 512 ddr333 asusp4-533-e הסיבה שאני רוצה לעשות היא שיש משחקים שהמחשב לא הכי סוחב אותם לדוגמא סאן אנדראס אני משחק עם פילטרים שמוגדים על 4 aa ו8af . אם איזה תוכנה עושים oc? ,ובקשה אחרונה שלי היא קישור לתוכנה fps . תודה ענקים לעוזרים

• 14 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by dan9,

הי יש לי Q6600 איזה קירור עדיף לי?? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3700 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5237

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by seladlev,

אם מישהו יכול לומר לי את מידת הרעש של הקירור בכותרת אני אשמח באתר הרשמי זה לא מצויין ואין לי מושג מאיפה אני משיג את הנתון הזה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  6. קניתי FX5200 הבעיה שהמאורר שלו טוחן את המוח, מצד שני יש לי גוף קירור של פנטיום 3 ללא מאווררים ( נלקחו לפרוייקט אחר) , האם הכרטיס יחזיק מעמד ?

• 9 תגובות
    • 503 צפיות
  7. Started by GHOST,

מאיפו ניתן להשיג SK-7? וגם תמליצו על גופי קירור נוספים באותו מחיר (עד 200) חשוב שיהיה שקטים מיועד לבארטון 2500...

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by abyss20,

המחשב שלי עמד תמיד על 50 מעלות ללא מאמץ לפי תוכנת MOTHERBOARD MONITOR אתמול החלטתי להחליף לו משחה תרמית וזה הוריד ת הטמפרטורה ל35 מעלות ממוצע בלי מאמץ האם זה אפשרי שמשחה תרמת הורידה 15 מעלות? יש לי AMD 3000+ וקירור של AMD והשתמשתי במשחה מבוססת סיליקון של STAR

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  9. AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL - וניס 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 - שתי יחידות Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset קירור - Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System עד כמה אחוזי שיפור אפשר להשיג? עד 3.0Ghz? +? בטמפרטורה סבירה? תודה מראש(וכן, עשיתי חיפוש בפורום)

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי סינק מקורי של AMD 1800 PLOMINO , הוא 70MM.X.70MM יש עליו גם מאורר מתאים , עכשיו , חשבתי על שני דרכים לשים אותו על הכרטיס מסך ואני רוצה דעה ממכם מה יהיה יותר קל ויותר יעיל , לשים לו משחה טרמית ולקבע אותו במקום אי אפשר , אז תכננתי ככה : 1.למרוח משחה טרמית על הליבה ולתפוס עם אזיקונים את הסינק , אבל איך אני עושה את ? , זה לא יפריע למאורר ? ואיך לתפוח את האזיקונים ? איפה? 2. למרוח דבק טרמי ולחכות שיתייבש... , האם זה יהיה יעיל כמו ההצעה שלמעלה? האם הדבק יחזיק טוב? הסינק לא ממש כבד... תודה לכל העוזרים למיניהם.

• 12 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by GNU,

יש לי את הלוח Abit IS7. קראתי בחוברת של הלוח איפה נמצא הג'מפר שמאפס את הביוס. רק רציתי לדעת האם לפני שמעבירים את הג'מפר לפינים 2 ו-3, צריך לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל? (ז"א להוציא מהחשמל ולכבות את הספק?) וכמה זמן המחשב צריך לפעול בזמן האיפוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  12. Started by laredo,

ניסיתי לבנות מסך LCD לפי המאמר באתר. קניתי אחד של 4 שורות והתקנתי תוכנת קריסטל קונטרול. בניתי את הכבל הפרללי מכבל מדפסת + מתאם מולקס ישן שמצאתי שמוציא 12V (שימש למאוורר במחשב ישן) ועכשיו לבעיות... המסך לא עובד!!! זרם במולקס באיזור ה- 2V הוא הדליק אור ירוק בהדלקה אבל עכשיו נאדה.... מה עושים??? איך בודקים שלא שרפתי אותו?

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by Nikor,

שלום אנשים, חלקכם אולי זוכרים שהתלוננתי על ה 8600 GTS החדש שקניתי לאחר שהתברר שהוא כרטיס עגלה (בלי להעליב את אלו שיש להם אותו אבל הוא כן...) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269570.0 לכן לאחר תיסכולים רבים של משחקים שעושים טובה שזזים בצורה חלקה החלטתי שאין ברירה ואני קונה כרטיס חדש. זה הכרטיס -http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N817-AR&family=23 גרסת ה 320 MB ובינתיים אני רוצה לציין שאני מבסוט. הקש ששבר את גב הגמל בנושא ה 8600 היה המשחק DIRT שפשוט לא זז ברזולוציה הטבעית של המסך שלי 1680/1050 ובכלל משחקים אחרים לא זז כמו שציפיתי ממחשב חדש ויחסית מושקע (בייחוד STALKER) היה אתגר לא קטן לגרום לכרטיס הזה להיכנס למארז שחשבתי שהוא די גדול ל…

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. חיפשתי ולא מצאתי היה פה פעם מדריך איך לפרק מהמעבד 478 את הראש ברזל שלו ושבלי זה הוא מתקרר יותר טוב מישהו זוכר את זה יש לו לינק

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  15. אהלן אנשים , לא מזמן החלפתי את המאוורר של המעבד שעשה לי בעיות במאוורר חדש (כשהחלפתי המשחה התרמית קצת נמרחה לי ביד - אם הז משנה משהו ...) למרות המאוורר החדש , הטמפרטורות עדיין יחסית גבוהות באיזור ה50 מעלות . אני מעדיף לקנות מאוורר איכותי יותר או סוג של קירור למאוורר אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל . זה המעבד שלי : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB מה אתם ממליצים לי לעשות לפני שהקיץ הנורא הזה יהרוס לי את המחשב ? שמות של דגמים יהיו לעזר ... תודה !

• 76 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by roma,

שלום! ברשותי V12 עם המשחה הטרמית שהגיעה ביחד איתו. ברצוני לדעת האם שווה לקנות ARCTIC SILER 3,5 במקום מה שיש לי? מה יותר טוב 3 או 5? האם זה מסוכן למרוח משחה עם כסף? איפה אני מוצא את ה5? תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  17. שלום, הייתי מעוניין לשמוע המלצות לקירור לI7 920, שאם אני אקנה אני אעשה לו OC לסביביות 4GHz.. עד 500 ש"ח כולל מאוורר, 400 לא כולל. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by amitaihasnes7,

שלום. שאלתי היא אילו מבין גופי הקירור הבאים נחשב להכי משתלם מבחינת הביצועים שהוא נותן עבור המחיר שלו. ואם מישהוא יוכל לשלוח לי לינק לחנות שמוכרת את החלק הזה במחיר כמה שיותר נמוך אני אודה לא מאוד. Zalman CNP S9500 92MM FAN ASAKA EVO120 AK-920 Cpu Cooler Zalman CNPS9500 AM2 92mm Zalman CNPS8000 שאלה נוספת שיש לי היא זאת- קראתי שצריך למרוח את גוף הקירור של המעבד. לשם מה. עוד דבר מוזר הוא שאני פתחתי את המחשב, והוצאתי את גוף הקירור של המעבד ולא היה עליו שום מישחה תרמית. זה בסדר או שאני צריך למרוח אותו??. (אם למישהוא יש גוף קירור שמשתלם יותר מכל שאר הרכיבים שצויינו פה אשמח מאד לשמוע עליו. (התקציב שלי עומד על 300 שקל +- (באיזור החמישים פלוס). דבר נוסף-איך יכולות האוברקלוק של המע…

19. Started by Psychopath,

Okay, I took my computer apart to clean the dust from it today, and also tried freezing my GeForce again in order to get rid of it's ehatsink (which simpley WON'T COME OFF) So I finished cleaning, and reached a decision, I will put another fan on the current heasink mounted on the GeForce instead of putting a lot of work into removing it. Here are some pictures of today's experience, I will also update the thread once I put the fan on the GeForce. http://p1mp.3dv.co.il/pics/GeForce-Project/ Have Fun

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  20. אני התלבטתי איפה לשים את ההודעה כאן או בפורום 'מעבדים לוחות אם וזיכרונות' אם זה לא שייך לכאן אני מצטער להעביר עכשיו לשאלה: לא הבנתי איך זיכרונות מגבילים את המעבד באוברקלוק ולמשל מה ההבדל בין מעבד שהוא כבר במהירות של 2.8 ג"ה לבין מעבד שהוא 2.0 ג"ה והוא באוברקלוק ל 2.8 ג"ה למה אז הזיכרונות מגבילים? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by TermiNal,

אני מעוניין ברכישת מערכת קירור מים,בעתיד כשר אקנה מחשב חדש האם אוכל להעביר את כל החלקים כולל הבלוקים ? ומה הכי טוב בתקציב של עד 1000 ש'ח ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  22. הכרטיס שלי מגיע אופן קבוע ( במשך חודשים...) תוך כמה דקות ל-69 מעלות C ונשאר כך כל זמן פעילות המחשב, בשעה שכל יתר רכיבי המחשב לא עוברים את ה-40 המעלות מקסימום. האם מידת חום כזו עבור כרטיס NVIDIA GeForce 8400GS תקינה או לא ? עלי לציין, כי מעל פני השטי לא מורגשת שום בעיה בתיפקודו.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by xdcee3,

יש לי קולר H100I http://www.corsair.com/us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler.html המאווררים מרעישים מאוד ופגומים כנראה צריך להחליפם איזה מאווררים מעולים מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by SubX,

קירור אויר : SK7 + SF2 on 4900Rpm ___________________________ באס : 200MHZ מכפלה : 13X מהירות שעון : 2600MHZ מתח: 2.15V מעלות : 37 במצב הזה הכל יציב. ___________________________ באס : 200 מכפלה : 15.5X מהירות שעון : 3100MHZ מתח : 2.3V מעלות : 43 לא יציב, לא הצליח להגיע לטעינה של הווינדוס - זה היה רק פוסט..

• 49 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. השאלה בכותרת, תודה. זה הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5334 וזה השני: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5493 וזה השלישי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6508 מדובר בקירור חדש יחסית, ‏VF1000 LED Silent blue LED VGA Cooler‎ של ZALMAN.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.