עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, הSLI שלי יושבים צמוד מידי על הלוח וזה גורם להבדל של 10 מעלות ביניהם חשבתי ללכת על קירור מים לכרטיסי מסך ואז לא תהיה את הבעיה הזאת של המאוורר שפולט את כל החום על גב הכרטיס השני מדובר ב9600GT של חברת Twintech בכל אופן, האם זה הפיתרון האידאלי? אם כן - איזה קירור מים הייתם ממליצים והאם עדיף לקנות בארה"ב(יש לי איך להביא, במידה וזה לא גדול מידי) אז אם אפשר המלצה טובה לקירור מים לכרטיסי מסך ואם כבר הלכתי על קירור מים אז עדיף גם שיהיה לצ'יפסט ולמעבד, לא? אז המלצה לערכה שכוללת את כל זה תעזור לי מאוד. ואם אפשר אתר שאפשר לקנות בו את הדברים ולשלוח אותם לניו יורק. וסתם שאלה לידע כללי, אם הטמפ' של הכרטיס מסך לדוגמא 55 מעלות במאמץ בקרייסיס(v.high) אז כמה המעלות יהיו עם הקירור מים?…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by lipa,

למישהו יש נסיון עם המאוורר הזה ? לפי הנתונים הוא מרשים , האם הוא אכן כזה במציאות ? אני מתכוון ל-Silent Cat בגודל 92 מ"מ

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  3. Started by CrackPot,

הדרישות: -שליטה של לפחות ארבעה ערוצי מאווררים. -תמיכה בכל מאוורר- 12W ומעלה. -שיהיה יפה. תודה מראש.

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, ברשותי מחשב נייד Sony VGN-CR21SR_L כבר הרבה זמן שהוא מתחמם ולפעמים הוא עושה ריסטרט ואף נותן זרמי חשמל נתוני המחשב הם: Operating System Microsoft Windows 7 Home Premium איך אפשר לקרר את המחשב ? האם מומלץ לקנות משטח קירור אם כן איזה כדאי? תודה רבה

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. היי שלום לכולם... אני חדש בפורם ויש לי שאלה... כרגע אני בשלבי מודינג של המארז שלי.... אני רוצה שהיו לי צגים שיציגו לי את הטמפרטורה של המעבד והמארז.... רצוי שיהיה עוד חיישן אז מה עדיף לקנות?( אני גם לא רוצה לבזבז על זה הרבה כסף) יש כוננים לHD עם קרור והצגה של טמפרטורות ויש פאנלים שיש להם צג.... אז מה עדיף?? אם אפשר תמונה ולינק... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  6. היי! אני מחפש המלצה לאיזה מבין האפשרויות הבאות יהיה הכי יעיל ואיכותי (ורצוי גם שקט יחסית) עבור קירור המעבד שאני קונה בקרוב (על לוח Asus ROG x99 Strix Gaming): 1.Cooler Master 120V Plus 2.Arctic Cooling Liquid Freezer 120 3.ID-Cooling Icekimo 120mm 4.Corsair Hydro Series H60 5.Silverstone Tundra Series TD03-LITE 6.Antec Kuhler H2O 650 7.ID-Cooling Frostflow 120L CPU AIO 8.Deepcool Maelstrom 120T AIO 9.Deepcool Gamerstorm Captain 120 Water AIO תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by chook_rl,

האם זה נורמלי? הלוח הוא של ABIT, ויש לי אפשרות לשחק עם המאוורר וכו'.. במנוחה הוא נמצא באיזור ה 50 מעלות, האם זה נורמלי?

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  8. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=9045 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1697&products_id=10464 או משהו אחר המיקגלה שלי היא בערך שקל800 אבל עדיף פחות

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  9. מישהו יכול להסביר כבר מזה האוברקלוק הזה?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. Started by Gohan,

יש לי אינפרא אדום (irda ) בlaptop יש תוכנות שיכולות לזהות שלט ושאני יוכל להשתמש בו? ומה המהירות המירבית שirda יכול להעביר בו? תודה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  11. **(ערכתי את ההודעה משלוש האפשריות לאפשרות אחת - האם הבחירה שלי טובה?)** אז ככה, דודה של אבא שלי מגיעה לביקור מארה"ב. היא מביאה מצלמה שאחי הזמין שם. אז אני חשבתי להזמין גם קירור חדש משם, כי זה יוצא הרבה יותר זול. (הדולר נכון לעכשיו הוא 4.536) חשבתי להזמין מהאתר הבא: http://www.newegg.com מה שחשבתי זה ככה: THERMALRIGHT XP-90 Heatsink - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16835109119 THERMALTAKE SilentCat 9cm 90mm 1 Ball 1 Sleeve Cooling Fan - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811999136 סה"כ יוצא לי 44.48$ שזה יוצא 201 ש"ח. אני מתכוון לעשות OC עם הקירור. ראיתי באתר שה XP-90 מתאים להמעבדי פנטיום 4 478 מ3.2 ג"ה ומעלה. אז זה בכל …

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  12. אני מחפש מערכת קירור טובה מאוד שתוריד את פליטת החום בצורה משמעותית, עד 1000 ש"ח לא משנה לי עם זה על מים או אוויר העיקר שתקרר בצורה מקסימלית ותהיה שקטה, מכירים מערכת כזאת?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by המהנדס,

איך מצמידים מאוורר לצלעות קירור שעל הצ'יפסט של הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  14. Started by Inertia,

מעולם לא עשיתי OC אבל קראתי קצת ואני מבין את המשמעות ואת כל התיאוריה אבל יש לי כמה שאלות: 1) איך בפועל עושים את זה? איפה אני משנה את הבאס? האם חייב דרך הביוס או שיש דרך פשוטה יותר עם תוכנה בווינדוס? 2) איזו תוכנה הכי מומלצת לבדיקת טמפ' וכדומה? 3) האם אפשר לעשות OC ללא העלאת מתחים? איפה זה מגביל אותי? והאם ניתן לעשות נזק בדרך זו? 4) האם OC לבאס משפיע גם על כרטיס המסך או שזה משהו שצריך להתעסק איתו בנפרד? אודה מאוד לכל מי שיתרום מהידע הרב שרץ פה בפורומים.

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  15. שלום לכולם, הזמנתי מארז CM 690 ולפי האתר כתוב שהוא מגיע עם 3 מאווררים של 120 MM מישהו יודע אם יש צורך בעוד 3 למשל, ואם כן איזה סוג אם אפשר לקבל המלצה ? ובנוסף המארז יכיל Q9450,EX38-DS4,HD 4870, וכרטיס קול - Audiophile 192 והרד דיסק אחד. מישהו יכול להמליץ על קירור למעבד בנוסף שיהיה שקט בעל קירור טוב. יש לציין שיש לי הנחה טובה על מוצרי CM אבל אני לא נעול על מוצר זה עבור קירור ? אשמח לתגובות, תודה.

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  16. 1. יש לי 8800GTS ובצד שצאל של המארז יש לי פתחי אורר שאפשר לשים שם מאווררים אז מה כדי לי מאוור אחד גדול 120 או שתי מאווררים קטנים, כמו של מעבד כי בנתיים שמתי מאורר אחד קטן וזה הוריד לי את הכרטיס באיזה 5-7 מעלות לא בזמן עבודה ואני רוצה לקנות עוד מאוורים אז מה כדי לי?? 2. יש לי גם שתי גופי קירור ששתיים מחשסים בדיוק את כל הכרטיס מסך (אם שמים אותם מלמעלה) וריציתי לדעת אם יש איזשהיא מדבקה או דבק או משו כדי להדביק אותם ועד כמה זה יכול לעזור?? (זה גופי קירור כמו של מעבד)

• 14 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

קניתי BUTTERFLY וקיבלתי אותו איך אני מתקין אותו? לא קיבלתי ברגים מתאימים יש לי Xeser 3 תודה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by BommBoomOn,

אהלן! אני לפני קנייה של המעבד ורציתי לדעת לאיזה טמפרטורות אני אמור לצפות.. על המעבד הולך להיות קירור של AC פריזר 64 פרו. אני מתכנן לעשות לו OC ללא הרמת מתחים עד לגבול האפשרי .. לכמה מעלות אני אמור להגיע בזמן מנוחה ולכמה בערך בזמן מאמץ (משחקים כגון COD5 ודומיו)?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by Koby,

היי אני קונה לוח GIGABYTE DQ6 עם מעבד INTEL CORE 2 DUO E6600 רציתי לקנות לו את ה BIG TYPHOON של THERMALTAKE אבל אז עשיתי בירור וראיתי שהוא לא מתאים ללוח הזה על איזה גוף קירור אתם ממליצים? ד"א אגב אני קונה מזיגזג אז הגוף צריך להיות משם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  20. אז ככה תעזרו לי תגידו מה אתם חושבים איזה תיכנון יותר עדיף למאוורים? אם יש לכם עוד רעיונות ...את תגידו לא שמתי מאוור מקדימה כי יש לי מארז בעיתי .

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  21. עשיתי אוברקלוק ל כרטיס מסך שלי (ראו חתימה ) הצלחתי להגיע ל561/1070 קיבלתי 3803 ב3dmark05 ואם אני מנסה לעלות יותר זה לא נותן לי או אם אני מצליח עם powerstrip אני מקבל ציון נמוך בהרבה ? מה הסרט ? עזרה !

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת פעם שהחלפתי משחה טרמית ל AS5 היגעתי ל 2507MHZ לא כל כך יציב אבל היה מצליח לסיים 3DMARK ו AQUAMARK ועל 2400MHZ המחשב היה יציב מאוד מאוד בלי שום בעיה ואתמול היתחיל לי בעיה שהוא עושה לי RESTARTים פתאומיים ניסיתי להעלות מתח הבעיה לא נפתרה זה עשה לי את זה כבר כמה פעמים את התופעה הזאת והייתי מוציא את הגוף קירור מנקה ומורח שוב פעם משחה וזה היה מסתדר אבל עכשיו זה לא מסתדר לי... יש לי ספק כוח של SUNSHINE חחח 480 וואט יכול להיות שזאת הבעיה של היציבות ? כי אני לא רוצה להשקיע סתם ככה על ספק... חשבתי שזה אוליי ספק כי לפעמים שאני מדליק את המחשב אז המחשב נדלק וישר נכבה ונדלק שוב... מה יכולה להיות הבעיה ??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by DJPOWER,

עשיתי אוברקלוק : ליבה: 456 זיכרון: 807 הכרטיס בא אם קירור זיכרון ויש לי עליו זלמן... אני לא יכול יותר הוא כותב לי שהדרייבר נכשל לשים על מהירות כזאת או משהו כזה אני מקבל ב 3D MARK 7526... איך אני יכול יותר אובר קלוק?? תודה יונתן

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני הולך לקדוח חורים במארז, אבל לפני שאני הולך לעשות את זה אני צריך שתסבירו לי איפה אני צריך לקדוח חורים במארז? ואיה גודל יהיה כול חור? 80/92/120? בבקשה אל תעבירו לפורום "אלקטרוניקה ומודינג" כי זה לא קשור לשם. אני לא שאלתי איך עושים את החורים אלא איפה לעשות את החורים כך שיהיה איוורור נכון במארז. מאוורר 80 MM על הגג ומאוורר 80MM מאחור בגובה המעבד אני שם בטוח, כי כבר יש מקומות מוכנים. עכשיו, אני יכול גם להכין חתיכה מפרספקס ולשים אותה במקומות של שני כוננים (איפה שהצורב והסידירום) ןעליה לשים מאוורר 80MM. אני יכול גם בדלת לעשות חור למאוורר 80 MM שיהיה בערך (לא בדיוק) מול המעבד. זה נראה לכם איוורור נכון? ובבקשה, אל תציעו לי שיטת איוורור שבה תגידו לי לשים מאוורר אחד מקדימה, למט…

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  25. מסתבר שכמה שיורדים על חלק מהמוצרים של החברה האלה, וכמה שאומרים שהם מעתיקנים (מה שלגמרי נכון לגביהם.. ועדיין לא מונע מהם להצליח לעיתים יותר מהמקור עצמו) הם עדיין מוציאים כמה דברים חדשים ומאוד מאוד מפתיעים.. קבלו: TT's Silent Wheel מאוורר 130 ממ שמותאם ל-120 ממ.. עם נתוני פתיחה (על הנייר) מטורפים יחסית למאוורר חרישי.. כמעט 55CFM ו-16 דציבלים מוכרזים (יש מצב שהם משקרים אבל עדיין.. כמה רחוק זה כבר יכול להגיע.. סימן שהמאורר אכן יחסית מאוד מאוד שקט) עוד בונוס שלו שהוא מוסלב (דבר שאני לא חושב שרגילים לראות במאווררים למארזים רגילים..) יש דעות??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.