עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TALKATZ,

תקשיבו יש לי על המעבד ת'מאוורר המחואן של אינטל של 1500 RPM עכשיו המחשב שלי על 30 מעלות זה לא הבעיה אני פשוט רוצה להחליף אותו והגוף קירור של המאוורר הזה בצורת עיגול והגוף קירור בנזונה אני רוצה רק מאורר יותר טוב שמתאים לגוף קירור עגול

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  2. הגיע הזמן לאובר לTNT2 אז חברים שלי אני צריך עזרה באובר תוכנות מומלצות בכמה לעלות וכו... הורדתי את NVIDIA BIOS Editor כדאי לעשות איתה אובר? נ.ב זה יעזור (האוברקלוקינג)

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by TALKATZ,

שלום יש לי את הסט של TTשל 2 של 80 ושתיים של120 עם פאנל שליטה עכשיו היא לי מחסור בברגים וחיברתי כל אחד עם 2 והדלת רועדת זה יכול נבוע מזה שהם לא מחוברים חזק

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  4. Started by aracer,

שלום, עשיתי עכשיו בדיקה מה המצב של המחשב שאני במשחק יחסית כבד וזה מה שקיבלתי בחום: שאלה ראשונה איך אני יכול לדעת מזה TEMP1? שאלה שניה הטמפרטורות של הליבות הם בסדר? רק רציתי לציין זה לאחר רק כמה דקות משחק אני חושב בין 5-10 דקות..

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  5. מישהו יכול לתת לי את צירוף המקשים שצריך ללחוץ כדי להגיע בביוס לדף שבו אפשר לראות ו*לשנות* את המטח של המעבד. אני מדבר על לוחות אם של gigabyte. אני יכול לראות גם את המטח של המעבד ב-pc health אבל לא לשנות. ובvoltage אני יכול לשנות רק לזכרונות-dimm ול כרטיס מסך-AGP

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zam,

האם מישהו נתקל בכזה דבר? הכוונה לאלמנט שיושב על המעבד. מצאתי רק לקירור מים אבל לא גז. ICE MASTER אתה האחרון שראיתי שבנה מערכת גז, אם תוכל לעזור אני אשמח. ובכלל אם מישהו ראה או נתקל קישור יתקבל בברכה.

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by matan007,

Spire Black Square 3pin זה מאוורר של 12 ס"מ עם חיבור ללוח. האם מישהוא מצליח להבין האם ניתן לשנות את המהירות שלו? (PWM) http://www.grandadvance.co.il/default.aspx?g=products&a=view&pid=18015 היצרן: http://www.spire-corp.com/main/product_fan.asp?size=120 הוא שקט/חזק? עולה 23 שקל.

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  8. OK, נתחיל. יש לי לוח אם של PC Partner עם ערכת השבבים: VIA P4X266. עכשיו, הלוח אם הזה מגיע עם קירור מגעיל ולא מועיל לChipset, ובגלל זה לוח האם שלי חם מאוד. : שזאת אומרת: 42-45 מעלות במצב מנוחה. 57-58 מעלות בFull load... עכשיו לדעתי אם אני אשים על הChipset שלו את הקריסטל אורב, זה יורד משמעותית את הטמפרטורה... ועכשיו שאלה - כדאי לי למרוח משחה תרמית על הChipset לפני שאני שם אותו?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  9. אז כמו שהסברתי בכותרת צריך קירור טוב לכרטיס הנ"ל למטרת OC כמה שיותר גבוה וטמפרטורות נמוכות בקיצור משהו טוב אבל רק קירור אוויר לא מים ולא משנה בכמה הוא יותר זול צריך גם לינק לחנות שמביאה כמה שיותר תשלומים וגם חנות אמינה שלא תיפשות רגל בטעות ואז אין אחריות. תודה לכולם על העזרה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. Started by thunder cow,

היום ניסיתי לבדוק את הטמפרטורה של המחשב אחרי יום של משחקים ואחרי שראיתי סרט וגיליתי שהמעבד הגיע ל 77 מעלות. שזה המן המעבד המדובר הוא AMD XP 1800 המחשב לא עושה לי שום בעיות הוא מריץ הכל חלק אבל עלפי הביוס הוא כבר קרוב לקריסה. אני לא יודע מה לעשות וגם לא מבין איך מגיעים למצב כזה יש לי מארז די גדול ANTEC 660B עם 2 מאוורים +1 לספק אחד בצד הדלת על המעבד יש לי גם את המאוור המקורי ובקשתי שישימו לי גריז טרמי שהם מרכיבים את המחשב. והשאלה היא האם אני צריך לפעול להקטנת הטמפרטואה הוא לבזבז כסף על קירור. המוזר הוא שהרבה אנשים אחרים עם מארזז פחות מרובח עם מאוור אחד במארז לא כולל ספק לא עוברים את ה 60 מעלות ואני עובר בכיף את ה 75. האם זה לא כולל בעסקה של הקנייה שהמעבד שלי לא יעבור א…

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by ToR,

איזה מתח צריך LED?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RoNeR,

יש לי לוח של גיגבייט ga-vm900m 1.0 אני ניכנס לביוס לוחץ ctrl+F1 זה פותח לי תפריט כזה אבל אין בו חוץ מהתזמונים של הזיכרונות עוד אפשרויות לאובר קלוק... כנראה שהלוח זה לא לוח לאוברקלוק עכשיו השאלה שלי עם לוח כזה שווה לנסות לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך או שזה לא יהיה משו משמעותי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by BravaSX,

שלום, ברשותי לוח GIGABYTE P31-DS3L, זכרונות OCZ 800 1GBX2. כרטיס מסך X1950PRO. ברצוני לעשות OC למעבד אך איני מסתדר עם זה. לא מצאתי הסבר ברור ומפורט (אולי גם תמונות יעזרו) איך ניתן על הלוח הנ"ל ועם המעבד הזה לעשות OC. ניסיתי בעזרת המדריך שיש באתר לעשות משהו אך לא בידיוק הבנתי והסתדרתי עם ההסבר שהגיע עם תמונות למעבד AMD ולא INTEL. אם ישנו הסבר מפורט הכולל תמונות ברורות איך אני אוכל להריץ את הזכרונות והמעבד, אשמח מאוד! חייב לציין גם שמדובר על ספק THERMALTEK 400W תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  14. Started by AboveBeyond,

נראה לי זה סוקט 1155 תקנו אותי אם אני טועה צריך שיהיה שקט , השימושים העיקריים זה גלישה , סרטים , ללא OC וכל זה.. כרגע יש לי thermaltek silent שהגיע הזמן להחליפו תודה חברים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. המעבד שיש לי הוא PIII 667 MHZ ו- 256SDRAM בדקתי בביוס את הטמפ' של המעבד והיא הייתה -48C !! והמערכת הייתה נראה לי-35. אחרי זהפתחתי את מארז (המזגן פעל, גם מקודם הוא פעל) והמפ' של המעבד צנחו מ-48 ל-39-41 ושל המערכת ל- 33-31 בכל אופן חשבתי להחליף את ההיטסניק ואת המאוור שעליו ! יש הצעות ? האם זה מסובך/ מסוכן לעשות את זה ? (לא החלפתי בחיים עדיין) כרגע יש לי רק מאורר אחד במארז שמכניס אויר.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by full_clip,

מאוד מוזר מה שקורה לי פה הצלחתי להשיג בוט עם מתח של 1.35 אבל כבר כמה לילות רצוף שאני פותח את המחשב לאחר שהשארתי אותו בלילה עם PRIME95 ורואה שהוא הפעיל את עצמו מחדש.והגעתי כבר למתח של 1.475 הזיכרונות ביחס של 1:1 נתתי 0.1 לצ'ייפ ו 0.1 לFSB . PCIE על 100 . המעבד במאמץ מגיע ל 72 מעלות . יש רעיונות ? דרך אגב יכול להיות שהלוח נותן פחות מתח ממה שאני מגדיר לו? כי בCPU-Z זה תמיד נמוך יותר (גם במאמץ)

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  17. למה אני לא מצליח לשים סנדרה ב-WIN XP PRO שלי? אני לוחץ על קובץ התקנה וזה לא עושה לי כלום למה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by Master-Chipsets,

???

19. Started by FiR3SaLe,

אני רוצה לעשות OC למעבד עד 3.0 gHZ בלבד. יש לי סטפינג b3, (Q6600( המערכת: לוח:Gigabyte GA-p35-ds3l זכרון 800Mhz OCZ kit 2Gb (1X2) הייתי רוצה לדעת מהם תהליכי ב-OC בלוח האם שלי. תרשמו לי פה איזה תצלומים להביא לכם ואם אתם רוצים שאני אשתמש ב-prime95 תגידו לי איזה בדיקה לעשות. (מאוורר סוק למעבד). אני אשמח גם אם תסבירו לי איך לבדוק את יציבותהמערכת לאחר ה-OC. עוד שאלה קטנה: כשאני עושה OC לכרטיס מסך האם אני בודק את היציבות עם 3dmark בלבד?

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  20. אם מישהוא יוכל לעזור לי אני ישמח יש לי שליטה כמו שאתם רואים על המאוור של המעבד ועל הצ'יפ אבל דווקא את המאוורר שעושה לי הכי הרבה רעש אני לא יכול לשנות ??? (זה מאוורר של Thermaltake עם חוט צהוב כזה שבאתר החברה אמרו לחבר ללוח אמא כדי לשלוט על המהירות שלו אבל .... כלום) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by MAOR,

פנטיום 3 733 באס 100 העלתי ל - 825 באס 150 וזהו אני לא מצליח עוד ! המעלות לא בשמים 37 FULL LOAD (אחראי שעה ב - Prime95) מה אפשר לעשות ? אני ממש רוצה להעלות עוד קצת

22. Started by Fridge,

אני רוצה לעלות את ה FSB ל139 כדי לעבור את ה 2.5 האם אני אצתרך לעלות תוולטג ואם כן האם זה יחממם יותר?הקירור זה שבא אם המעבד יספיק? האם היציבות תיתקים כש ה BUS עולה בכרטיסי ה AGP\PCI בקצת? תודה מראש. פרטי מחשב במפרט המחשב

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by fire15,

עשיתי oc עצום לכרטיס מסך של אחותי GEFORCE 2 MX 200 כאשר בהתחלה המהירויות היו - ליבה 175 זיכרון 165 וOC ל- ליבה 270 זיכרון 185 היגעתי למהירות העצומה במעבד בקח ששמתי היטסינק של סוקט A (היטסינק הישן שבא עם המעבד) והנה כמה תמונות :תיכנסו לפה פה יש את התמונות... גם פה יש עוד תמונה....

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by SwitcH,

זה במצב מנוחה נראה לי..(גלישה של שעה ברשת - נראה לי שזה מצב מנוחה) עשיתי היום OC אבל חזרתי למצב הרגיל.. זה הרבה לא? צריך להתייחס לכל הCPU? או רק לראשי? כי הראשי פסדר של השאר גבוהים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.