אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אהלן שאלתי היא כזו . לגבי OC האם מעבד P4 2.0GHZ יאפשר את אותו OC או פחות טוב או יותר טוב ממעבד 1.8GHZ. ואיזה מהם כדי לקנות אם זהה בשבילי לגביי שניהם. עוד שאלה אם קונים אחד מהמעבדים הנ"ל ועושים OC סביר יציב הביצועים של המערכת יהיו יותר טובים או פחות טובים ממערכת המבוססת אל מעבד AXP2000 בהנחה ששאר החלקים במחשב זהים לחלוטין. יש לי כרגע מערכת דיי טובה אבל מעצבן אותי שאני לא יכול לעשות OC טוב בלי לפתוח מכפלה וגם שהמעבד חם נורא אם אני עושה OC והמאווררים עושים רעש נוראי. ויש לי הזדמנות להחליף למערכת אינטל 2גיגה או 1.8 בגלל זה אני שואל אם כדאי האם יהיה שיפור בביצועים במשחקים תוכנות וכו'? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי יש לי מפרט מעבד - אינטל 6320 מהירות 1.8 לוח אם - GA-965P-S3 rev. 3.3 קירור מעבד - ARCTIC COOLING V7 חדש לגמרי זיכרון - 2 GB OCZ אם חשובים המהירויות אני יכול להוסיף אם כרטיס המסך חשוב אני יכול להוסיף אותו זו פעם ראשונה שלי שאני עושה אוברקלוקינג כרגע טמפ מעבד 20 מעלות ללא אוברקלוקינג עד כמה אני יכול להגיע עם קירור הזה מה ההגדרות בביוס או שעדיף להתקין את התוכנה של לוח האם ומשם לעשות אוברקלוקינג
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מים או אוויר?? פתוח להצעות עד 2000-2500 שקל מערכות קירור מים למעבד amd 64 939 כרטיס מסך geforce6200fx לוח אם gigabyte k8 וזהו... הצעות תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלוח שלי אי אפשר להעלות VOLTAGE בביוס יש דרך נוספת להעלות אותו? כאילו לחבר פינים במעבד או משהו?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 3800*2 2GHZ שווה להמהיר אותו ? ועד כמה אפשר ?
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הלוח הוא epox 8rda+ מעבד axp1700 זכרונות GEIL3200 256 לקחתי את ההרדיסק מהמחשב הישן עם XP מותקן עליו ובדקתי שהוא עובד כמה פעמים במחשב הקודם.. ושמתי אותו במחשב החדש, וכשהמחשב מעלה את הווינדווס הוא כותב שחסר לו קובץ...(בתיקיית system) וכשאני מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד בסדר גמור! ניסיתי גם להתקין את הווינדווס מחדש וגם שם הוא נתקע? מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כרגע המאוורר היחידי שיש מחובר ישירות לספק, האם עדיף לחבר אותו ישירות ללוח אם ל sys fan?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום ושוב, אולי אני סתם יוצא דביל - ואולי זה אוטומטי - אבל אם לא אז : איך אני נועל את ה PCI וה AGP על הלוח - והאם העובדה שכרגע אני משתמש בכרטיס מסך GEFORCE4 MX שהוא ONBOARD יכולה לעשות בעיות ב OC ?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
צריך המלצה על חנות מקצועית שמרכיבה גופי קרור לכרטיס מסך באזור המרכז. אני צריך להרכיב Zalman VF700-cu על 6600GT AGP תודה
-
- 12 תגובות
- 657 צפיות
-
-
סתכלו על הטמפרטורות: Temperatures: CPU 57 °C (135 °F) GPU 62 °C (144 °F) GPU Diode 74 °C (165 °F) GPU Ambient 54 °C (129 °F) WDC WD1600JB-00REA0 36 °C (97 °F) אני ממש ממש ממש לא מבין מה הולך פה. פתחתי את המארז וסידרתי את החוטים (אל תדאגו, כמו שצריך, חנות מחשבים עשתה לי את זה) מרחתי משחה תרמית, ניקיתי את כול האבק עם ספריי לחץ אוויר.. שום דבר לא עוזר. מה עושים עכשיו? אני רוצה להוריד את הטמפרטורות של הכרטיס מסך כי זה מטורף.. אני לא רוצה לחשוב מה קורה כשאני רואה סרט או משהו. בקיצור מה אפשר עוד לעשות? לפי מה שאמרו לי, לא כדאי לשים מאוורר לכרטיס מסך כי י…
-
- 15 תגובות
- 905 צפיות
-
-
טוב יש לי מעבד 2.4 פנטיום 4 מהירות באס 533 רוב האוברקלוקרים כאן יש להם פחות מ500 אז למה לי יש באס כל כך גבוהה??
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לכוש קירור מים או אוויר על מענת להקטין את צוואר הבובוק בין מערך כרטיסים GTX680 שאני מתכוון לקנות כמה שאלות: 1. מה עדיף קירור מים או אוויר? 2. מה העלות של שתי הקירוים? 3.כמה עולה קירור מים למעבד ולכרטיס מסך ברמה גבוה? קיוצר קירור מים שיחזק תשתי כרטיסים ויעלה תבצועים בצורה דרסטית 1500 שקל לשני הקירוים תקציב אן דעה בקשר להרבה כי לא אני מרכיב אלה טכנאי שהוא תותח בדברים האלו אז אין צורך לומר שעם אני לא מבין אז לא לעשות כי גם יש אחריות מאיפה שהוא קונה עם ורה משהוא ככה הוא אמר לי תודה מראש בברכה מתן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את Prime95 פרקתי את הקובץ Zip לתקיה, הפעלתי את התוכנה ועלה לי חלון לבן שלמעלה רשום לפי הסדר {משמאל לימין}: TEST, ADVANCED, OPTIONS, HELP כדי להפעיל את התוכנה צריך ללחוץ על TEST ואז ללחוץ על PrimeNet? או שצריך ללחוץ על משהו אחר? כמה זמן צריך להפעיל את התוכנה כדי לבדוק יציבות מוחלטת של המערכת? ואיך אני יודע שהמערכתי יציבה ואני יכול להפסיק את הבדיקה? ומישהו מכיר תוכנה טובה שנותנת את הטמפרטורה האמיתית של המעבד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, מדובר בלוח אם GA-7VA של גיגה-בייט ומעבד AMD 2000 אטלון. על פי האינדיקציות ב EasyTune4 אני מגיע לטמפרטורות של 58-60 מעלות צלסיוס. הטמפ' הללו נורמאליות? מהם הטמפ' המומלצות? תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
איזה קירור עדיף מהחברה TT , SpinQ או ה- V1? אם יש קירור אחר בתקציב עבור סדרת המעבדים CORE I7 אולי ישקול לקנות אחר.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי מחשב נייד של טושיבה satellite l505-141. בעיקר בזמן שאני משחק אני מרגיש שהמחשב מתחמם נורא ואז הוא פשוט נכבה. אלו הטמפרטורות שלו כשהוא עכשיו סתם פועל ומונח על שולחן (כמה דקות לפני הוא הונח על מיטה אם זה משנה לערכי המקסימום...) http://img407.imageshack.us/img407/8968/tempze.jpg יש משהו שניתן לעשות?
-
- 15 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לעשות OC גם למעבד וגם לכרטיס הגרפי ,השאלה אם החלקים שיש לי עכשיו יאפשרו לי את זה מבלי לרכוש פריטים נוספים? המפרט שלי הוא: INTERL CORE 2 DUO Processor E8400 3.0GHz GIGABYTE GA-P45-DS3 DDR2 G.SKILL DDR2 4096MB 800MHz CL4 HK ATI HD4870 1024MB DDR5 SAMSUNG DVD x22 SHS223 SUMSUNG HD501LJ 500G SATA 2 CoolerMaster Hyper 212 CPU Cooler CoolerMaster REAL PRO 550W PSU Sumsung 22'' T220P FULL HD 50000:1 CoolerMaster CENTURION RC-590 BLACK בנוסף לזה יש לי 4 מאווררים במארז. נתוני טמפ' נוכחית -מצורפת תמונה אם אני כן יכול לעשות OC לכמה אני צריך להגיע בלי בעיות אם הקירור שיש לי והכרטיס הגרפי ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך לחבר מאוור של 5 וואלט.... השאלה היא איך...?? אני רוצה להרכיב אותו על המודם החיצוני שלי מכיוון שהמודם רותח.... החיבור לא אמור להיות דרך המחשב ככה שאני צריך הצעות או אפשרויות לחבר אותו למקור מתח כלשהו.... אולי בדרך כלשהי לבטריה או משהו.....?? תודה בר....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני חודשיים, מאז אני מנסה לעשות אוברקלוקינג, אבל אני לא מצליח לעבור את ה1950MHZ יציב. ניסיתי כבר הכל, מישהו יכול להגיד לי מה מונע ממני להגיע ליותר? המפרט שלי נמצא במפרט מתחת לשם.
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איזה קירור עדיף לי ביג טייפון או artic cooling freezer 7 ומה ההבדל טמפ'....יש לי 300 שקל ואני צריך גם לקנות משחה תודה...
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
במפרט שלי מופיעה המערכת הנוכחית שלי, שרצה יציב על 3.3G כבר זמן רב: מעבד : E6600 לוח אם : P5B DLX זיכרונות: CORSAIR 4X1GB DDR2 ULTRA 800MHz CL4 קירור למעבד : NINJA אבל יש לי גם אינפיניטי/טוניק * אני משתמש בו לסימולציות MODELSIM שתלויות בעיקר בתדר המעבד ועובדות על ת'רד בודד. * נפח הזיכרון הוא 4G ואני לא יכול להסתפק בפחות בשל צרכי הסימולציה. * השדרוג דחוף למדי ואני לא יכול לחכות לדגמים עתידיים. כדי לשפר את ביצועי הסימולציה, אני מעוניין לשדרג את המפרט בתקציב של 2-2.5K כדי להגיע לתדר השעון המקסימלי על אוויר. מעבד : ככל הנראה E8400 בסביבות 1000 ש"ח הוא הבחירה הטובה והמשתלמת ביותר. ה-E8200 הפגין יכולות OC נחותות וה-E8500 יקר משמעותית ויגרום לפשרה בשאר הרכיבים.…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד - AMD ATHLON 64 3200+ S939 אז ככה הבאתי כמה תמונות של גופי קרור שאני מתלבט בינהם. Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 Thermalright XP-90C for P4&K8 Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM Fan CoolerMaster Hyper 6 K8/P4 אז מה אתם אומרים מה כדאי? אם יש לכם רעיונות יותר טובים אז זה הזמן . ודרך אגב המחיר לא מזיז לי.
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה טמפרטורות הם נחשבות נורמליות לרכיבים שאכתוב להלן, ואיזה טמפ' הם נחשבות ללא טובות(כלומר:חימום יתר): 1.לוח אם 2.כרטיס זיכרון 3.כרטיס מסך 4.CPU תודה.
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי, עשיתי היום אוברקלוק קטן וראשון. עברתי על ההודעות פה בפורום ועל המדריך. עכשיו, חלק מהדברים שהיו במדריך לא הופיעו אצלי וחלק דברים לא הצלחתי לשנות(מפרט בצד), לדוגמא ה-cpu thermal trottling וה-cool n' quiet, כמו כן לא הייתה לי אפשרות להגדיר את מחלק הזכרון ל-1:1 (היו אפשרויות אחרות אבל לא 1:1). בכל זאת העלתי את מהירות הבאס מ-200mhz ל-210mhz, המחשב בינתיים יציב והטמפרטורה ללא שינוי בדקתי ב-super pi ויש שיפור של 17 שניות. רציתי לשאול עד כמה משמעותיים הדברים האלה שלא הצלחתי לשנות? ויש לי עוד שאלה לגבי המתח, האם המתח עולה באופן אוטומטי? ואם לא מתי צריך להעלות אותו? כמה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי ביוס של phoenix ואין לי שום אפשרות לאובקלוק שם ומכיוון שזה פנטיום 2 300 מה"צ אין לי שום מושג אין להמהיר אותו עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-