אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מה נשמע? אני חדש פה אז דבר ראשון נעים לי מאוד להיות פה, חיטטתי קצת בפורום ונראה כאילו יש פה אנשים רציניים ואני מבסוט עכשיו, עשיתי חיפוש, אני לא מאתמול בפורומים... אבל לא מצאתי מה שחיפשתי.. יש לי בוקס שסובל מה 3RLOD לפני שנה בערך שלחתי את הבוקס שלי לתיקון בגיים סטיישן ברמת השרון ( ) והחזירו לי אותו מתוקן, אבל אחרי יומיים הבעיה חזרה.. התעצבנתי, שלחתי את המכשיר בבעיטה למחסן, לא עניין אותי ששילמתי 500 שקל סתם, והדחקתי. ביום שישי, ביקרתי בבית של אמא שלי, ומצאתי את המכשיר. אמרתי לעצמי שדי, ואני מתקן אותו, כי לא יכול להיות שיש לי משהו כל כך יקר (כולל משחקים וכו') ששוכב ככה סתם. לקחתי אותו אלי הביתה, והתחלתי לנבור. רציתי לעשות את השיטה של הX CLAMP, בה מוציאים את המתכות ב…
-
- 13 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני אגש ישר לעניין אני נמצא באובר ל 3000 mhz אבל אני בטוח שאפשר לסחוט עוד קצת, אני יצרף פרטים. מעבד + אוורסט (אני בטוח שטמפ' היא לא הבעיה שלי כי בדיוק קיבלתי את הביג טייפון ואז זה היה הרבה הרבה יותר גרוע... http://img384.imageshack.us/my.php?image=15tq.jpg זכרונות (דווקא אני חושב שזאת הבעיה שלי כי יש לי 2 סלוטים של 333 MHZ ו2 של 400 - הגבלה מסוימת) http://img386.imageshack.us/my.php?image=20kk.jpg כמו שאתם רואים במקום לעבוד ישירות על תדר של 200MHZ הייתי חייב לטפס למעלה מ 166MHZ עד לאן שהגעתי וזה ל 209... עכשיו אני יודע שהקינגסטון הישנים שלי של 333 MHZ עלולים לעצור אותי אבל האם זו באמת הבעיה? בנוסף קראתי באקסטרים סיסטמס איזשהו נושא לגבי ליבת הנורט'ווד ורשמ…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מארז CM590 או 400 ש"ח שהולך על קירור לכל הדברים החמיפ(מעבד כ.מ דיסק קשיח) (קרור לכל דבר. בעתיד אני מתכוון לעשות OC! אני רוצה שזה יפתור לי את הבעיה של הטמפרטוטת הגבוהות!!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה כרטיס הוא אוברקלוקר יותר טוב?? ה X1650pro או ה 7600GS??
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד pentium 4 3.0 ghz 800 fsb presscot ומאוורר למעבד zalman CNPS9500 LED. לאיזה מהירות אני יכול להגיע עם מאוור שכזה?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אתם חושבים שקירור סטוק מספיק כדי לקרר את המעבד כאשר המחשב ללא OC אבל נמצא לסרוגין ברוב היום ב100% ניצול מעבד (בעת עבודה בתלת מימד) ובלילה בזמן רינדורים רצופים של 6-10 שעות. אני מדבר על הDUAL CURE של פנטיום ועל ה AMD'S Athlon 64 X2 תודה
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המערכת לקירור מים לכרטיסי מסך thermaltake http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13712&catid=572 השאלה שלי שאם במקום לכרטיס מסך שני אני יחבר אותו למעבד הוא יקרר לי כמו שצריך
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה FAN SPEED והיא אומרת לי דבר כזה TEMP1 38 TEMP2 42 TEMP3 -38 (זהו מינוס באמת) HDO 38 FAN1 0 RPM FAN2 5200 RPM FAN3 0 RPM עכשיו אני רוצה לדעת איזה מאוורר עושה לי רעש 5200 RPM זה די הרבה סיבובים. אני חושב שזה של הכרטיס מסך אבל אני לא יכול לבדוק. אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול להגיד מה זה FAN2 בבקשה להגיד לי. (סביר להניח שזה לא הספק כי כשאני מוריד את הסיבובים בתוכנה אז הרוח של הספק נשארת אותו דבר ) יש איזה לוחות שהמדי טמפ' שלהם דפוקים, לי יש ASUS P4P800
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מגיבור מחשבים Q6600 + קירור של ביג טייפון השאלה שלי אם הם אמורים לשים משחה טרמית וכל מה שצריך כדי שהקירור יעבוד כמו שצריך או שאני צריך להגיד להם? אפשר לסמוך עליהם או שבכלל עדיף שאני יעשה את זה לבד (מה שאני לא מעדיף כי אין לי כח להתעסק בזה יותר מידי, בשביל זה שילמתי על הרכבת מחשב..) והבנתי שזה קצת סיבוך להתקין את הביג טייפון... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שמעו אנשים אני התחלתי עם OVERCLOCK וכאלה ואני לא מבין מה זה vCore ומתחים אנשים מדברים על זה ואני לא מבין ? חוץ מזה עשיתי OC למעבד E6600 מ- 2.4 @ 2.8 והמעבד עכשיו עובד על 32 מעלות וכשבדקתי אותו על מצב של 100% הוא הגיע ל-58 מעלות האם אני יכול להמשיך בOC או לא? אז בבקשה ממכם תענו לי על 2 השאלות תודה!
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי אני דיי חדש באתר ורני גם חדש לכל נושא האובקלוק אבל אני כן רוצה להכנס לזה. הנה המפרט הטכני של המחשב שלי כרגע תגידו מה אתם חושבים והאם אני יכול להגיע איתו לאנשהו. Motherboard: Gigabye GA-8IPE1000pro2 with i865PE CPU: P-4 2.4ghz 800fsb RAM: Kingstone dual DDR400 512mb GFX card: Gigabye Radeon 9600pro 128mb המאבד רץ ב 28-31 מעלות גם בעומס מלא עם קירור סטנדרטי. אם אני יכנס לזה חשבתי לקנות מערכת קירור אלקטרו-טרמית של activecool http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_991&products_id=5277 ולכ.מסך את הבלוק קירור של thermaltake http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5906 וכמו כן אני גם מתכוון להכניס כמה שינויים במארז שלי להוסיף…
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, הגיע המחשב החדש (מפרט בצד) והטמפ' לפי אוורסט של המעבד היא 1 מעלות. זה הגיוני? מה כאן לא בסדר? ושל הלוח 11. ולפי הדרייבר של ATI הכרטיס ב 44 מעלות במנוחה. זה בסדר? ועוד משהו ב ATI TOOL. כשעשיתי למצוא את המקסימום ליבה וזיכרון (או אחד מהם אני כבר לא זוכר) פתאום המסך ניהיה שחור וזה לא עבר לכמה זמן. בסוף עשיתי ריסט וכשהפעלתי שוב הוא אומר לי שאין איזה משהו שמאפשר להתקשר באופן מלא לכרטיס ולכן חלק מהאפרויות יהיהו חסומות ובאמת הכל חסום חוץ ממציאת ארטיפקטים. למה? מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מעבד פנטיום4 506, סוקט 775. אני רוצה לקנות לוח רציני יותר על מנת לעשות OC ובעתיד שאוכל לשדרג (בתקווה לCORE 2 QUAD . על אילו לוחות תוכלו להמליץ לי שיהיו אוברקלוקרים טובים וגם שיתמכו בעתיד במעבד יותר חדיש. כסף אינה בעיה אני מוכן להשקיע בלוח כמה שאצטרך. כמו כן לאילו מהירות אוכל לצפות מהמעבד הנוכחי על לוח חדש וטוב? תודה מראש - יוסי.
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב : intel 2.8 perrsocet 1mb bonanaza 875 512 400mhz ddr 80gb 8mb sata ati redeon 9800 pro מארז של raidmax+2 FANS בדקתי בביוס את הטמפרטורה של המעבד ..היא עומדת על 55-65 ללא מאמץ ואני צריך המלצה על קירור כל שהו למארז או למעבד שיכול להוריד את הטמפרטורה תודה מראש..!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיצר אמרתם לי איזה מאווררים הכי כדאי לקנות נכסתי לאתר של ZALMAN http://www.zalman.co.kr/ הסתכלתי בכל הדגמים והם אותו דבר רק שונה השם בשניהם מהירות מינימום עד נורמאלי זה 1350-2400 ורעש 20-25 ומה ששונה זה ההרכב והמשקל מה שהכי מוזר זה שהפעלתי את התוכנה SPEED FAN שמראה שמהירות 2 מאווררים היא 0 ומאוורר אחד 4600RPM ולפעמים מגיע ל 5100 בערך אני עומד להתאבד אני בור בקירור וכל מה שאני מבקש זה מאוורר מסריח שיהיה שקט ולא ירעיש סעמק ואני מוכן לשלם 500 שקל לא 200 לא 300 אלא 500 למה לאזעזל התוכנות המעפנות האלה בנויות בצורה כזאת הם לא יכולים פשוט להגיד לי במילים פשוטות מה קורה אצלי? צריכים לסמן הכל במשו מיוחד אני מבואס רצח אתם יכולים אולי להסביר לי על המצב שלי קצת? והוא …
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא רוצה שהמעבד ''יגביל'' אותו. אז חשבתי אולי על OC קטן. יש לי לוח של ABIT IS7 מעבד 2.8C אבל שמעתי ש OC במעבדים זה לא כמו בכרטיסי מסך צריך להסתבך עם תזמונים\מתחים\יחסים ואני ממש לא מבין בזה ולא רוצה להרוס לי את המחשב ;D מישהו יכול להסביר לי איך עושים OC למעבד?? ושמעתי גם שאפשר לעשות OC למעבד שלא יחייב עלית מתחים וכל השטויות. אם עושים OC קטן של נגיד מ-2.8 ל-3.0 אז אני לא יצטרך לעלות מתח..זה נכון? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה נראה לי שהמעבד שלי פועל בטמפ' גבוה מידי לפי התוכנה ליבה 1 58 והשניה 48 האם זה תקין למעבד AMD 6400 3.2 GHZ יש לי מאוורר סטוק DOIDE משהו כזה יש המלצה למאוורר יותר איכותי בתקציב של עד 200 תודה מראש עידן [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לעזור לי עם OC של 7800GT או להפנות אותי לאיזה לינק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רציתי לעשות אוברקלוק נחמד לכרטיס, כרגע אני ב 615 לליבה ו 800 לזכרונות. יש שיפור נחמד במשחקים שנראים לעין. יש קירורים נחמדים ולא יקרים שאפשר להרכיב על הכרטיס? והאם צריך בהרכבה של הקירור למרוח משחות תרמיות? תודה וגמר חתימה טובה.
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני כשבועיים מעבד 2500K i5 + קירור scythe mugen 2 ולוח אם p67 של גיג'ה בייט. כשלקחתי את המחשב מהחנות אמרו לי שכבר עשו למחשב אוברקלוק מכיוון שראו שכל הרכיבים מתאימים. בכל אופן המעבד באופן רגיל עובד על 3.3 והוא עשה לו אוברקלוק דרך הביוס ל4.3 ואמר לי שהוא יציב ואין לי מה לדאוג. הורדתי את התוכנות CPU-D וEVEREST כדי לבדוק את הנתונים. אז מה שקרה זה שהEVEREST לא מזהה את מהירות הליבה והוא מראה לי 3.3 בעוד שהCPU-D מראה לי 4.3. טמפרטורת המעבד הרשומה בEVEREST למעבד היא 32 -34 מעלות למעבד ו25 ללוח אם. האם טמפרטורה זו סבירה? האם יש סיבה שאני אבטל את האוברקלוק על מנת לשמור על אורך החיים של המעבד מכיוון שאין לי צורך בו כרגע? באילו יישומים אני ארגיש הבדל כאשר יש אוברקלוק? ושאלה …
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מהי הטמפ' האידיאלית עבור המעבד E6750 במהירות FSB של 1333
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה יש לי sli ובזמן האחרון האוברקלוק שלהם עושה לי בעיות כל שניה המהירות של אחד מהכרטיסים חוזרת אחורה ומתחילים ארטיפיקים ובלאגנים אם מישהו יוכל להסביר לי או לעשות לי אתזה אני אודה לו מאוד זה כולה שניה אני רוצה לשנות את אחד הביוסים של הכרטיסי מסך למהירויות אחרות ושיישאר קבוע http://www.fileflyer.com/view/jpoNDBf זה הביוס שלי הכרטיס הוא gtx 460 gigabyte אני רוצה שההגדרות שלו יהיו מתח1.87 מהירות ליבה 815 ומהירות זכרונות 2000 זה הכל מי שיעשה לי את זה אני אודה לו מאודד... תודהה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראדון 9200 לרישונה כאשר הרצתי אותו עם וייס סיטי הוא היה חם כמו לא יודע מה עכשיו הוא בקושי מקורר ע"י פאן קארד האם שווה לי לקנות קירור?
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה!! יש לי ביעה בביוס שלי אין לי אפשרות לשנות את הFSB מה לעשות ?? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-