אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
בבקשה רציתי לשתף אתכם בפרויקט חדש שלי. זנחתי את האנטק העצבני שלי לטובת אנרמקס חדש.. בוא אני אנסה לבנות מערכת שקטה וקרה כמה שרק אפשר, כאשק שקט הוא ערך עליון. אז ככה.. כפי שתוכלו לראות במפרט המערכת שלי עשיתי שימוש במאווררים שקטים לחלוטין. כרגע הדבר היחידי שעומד בדרכי הוא הקריסטל אורב.. שהשקטתי ע"י פרויקט חמוד של פוטנציומטר בחזית המארז. כמו כל המארזים הקודמים שלי גם המארז הנ"ל עבר הסתרת חוטים מסורתית. והפעם התוצאות יצאו מושלמות ומקצועיות. והזרימה מושלמת.. והתחלופת אוויר מהירה ביותר. הטמפ' כרגע במנוחה, למארז-25.. למעבד 33. (את המעבד.. וכל שאר החומרה תראו במפרט המערכת). עכשיו.. התוכניות הן להשיג חומר יעיל לבידוד פנימי של המארז.. אני שונא לשבת לראות סרט מתח בIiyama היפה ש…
-
- 99 תגובות
- 10k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך אוברקלוק ללוח אם P4C800-E DeluXe? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי FX5200 ואני רוצה לעשות לזה OC... יש קירור מקורי של פנטיום 4 על הכרטיס מסך חח ויש משחה טרמית... כמה אני יכול לשפר אותו? אני רוצה לעשות OC ולהשתמש בזה עד שיגיע לארץ 6800 GT.... ולא לקנות כמו מטומטם מנוע ב400 יותר... חח אני דיברתי איתו הוא אומר לי אצלנו יש במלאי ואתה לא צריך לחקות שבועיים וזה שווה לך את ה400 שקל האלה.. אני מעדיף לקבל חדש חדש שהגיע לישראל ולוותר על ה400 האלה \:
-
- 6 תגובות
- 462 צפיות
-
-
תביא לי את כל הטייפים!! כי לאחר שעה של שמחק GTA3 המערז שלי חם כמו סעונה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קיבלתי את המחשב החדש שלי מעבד E7500 לוח אם EP43-UD3L קירור למעבד OCZ VANDETTA 2 2 מאווררים אחורה וקדימה של 120MM מארז COOLER MASTER SILEO RC 500 תמונה מאוורסט: http://img42.imageshack.us/img42/1746/picsm.jpg תמונה מ CPU-Z http://img687.imageshack.us/img687/3259/pic2l.jpg מה דעתכם על הטמפ'? האמת ציפיתי שהמעבד יעמוד על טמפ' יותר נמוכות... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קרור פסיבי בכ.מ, ואני רוצה לשים מאורר מתחתיו(אליו) אז אני יכל לתפוס את המורר עם ברגים שהם יהרסו קצט את הקרור?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היה בתיכנון שלי לחבר לטאוור 112 שלי שני מאוורר טורנדו וככה זה נראה: http://photos.walla.co.il/liozsosko אין לי מושג לגבי המשקל של הטאוור כי משום מה אין נתונים של המשקל שלו... אבל כל טורנדו187... ביחד 374 מה עושים?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע איך עושים OC ולא הבנתי את המדריך שכתוב באתר לוח האם GIGABYTE GA-P35C-DS3R המעבד E6750 הצלעות הקירור freezer 7 pro הספק Corsair 520w והזיכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 ואני חושב לשדרג לעוד זוג כזה... האם תוכלו לבנות לי בבקשה מדריך מקוצר לעשיית OC לפי הרכיבים האלו האם 45-55 מעלות ללוח אם הזה, זה בסדר או שזה מסוכן ל OC ו 60-70 מעלות לכרטיס מסך 8800GTX זה הרבה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רק לפי הצ'יפסט? אם הוא לא כולל כ.מסך מובנה אז זה אומר שלא תהיה בעיה לעשות OC? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית בגוגל, או בדביקים... פשוט, אני רוצה לקנות לוח אם של אינטל, כן אני יודע שאתם ממליצים על לוחות אחרים אבל יש חנות שעבדתי בה ואני סומך על האנשים שם, בנוסף אני יכול לקבל את זה בהנחה, אבל הם רק מתעסקים עם לוחות של אינטל (הם מוכרים למגזר העסקי מחשבים עם ביצועים נמוכים, ליישומי אופיס וכאלה). לכן החלטתי שלמרות החסרונות אני אלך על לוח של אינטל, אז אני מנסה להחליט איזה מהם מתאים ל-OC. תודה! עריכה: אמרו לי בפורום חומרה שהלוח הזה לא יתמוך ב-OC: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_88_2622&products_id=18934 אז האם הלוח הזה, שלא כולל כ.מסך מובנה, כן יתמוך? …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קראתי את המדריך לתוכנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352739.0, קודם זהו מדריך מושקע וטוב, יישר כוח! שאלות: 1.למה יש שלוש שורות של speed אם יש לי מעבד עם ליבה אחת ומאוורר אחד? 2.איך אני שולט על המאוורר שבתוך הספק כוח? (יש לי JSP-EZCOOL 500W - 12cm)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
...
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
המהרתי את ה TNT 2 שלי בעזרת התוכנה Pwoer Strip ואני הגעתי למהירות יציבה. אני רוצה לצרוב את המהירות שהגעתי אליה לביוס דרך התוכנה nVidia bios Editor. מישהו מוכן להגיד לי בקצרה איך אני עושה את זה? שמעתי שזה פשוט מאוד.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מעבד סמפרון 754 3100 לאוברקלוק מישהו יכול להביא לי קישור לחנות באזור גוש דן ללוח אם שמאד מומלץ למעבד הזה בעיקר לאובר קלוק מה שאני מצאתי זה את 3 הלוחות הללו של אסוס אין לי מושג אם הם טובים ל אוברקלוק K8N4-E 513 ש"ח nForce4 K8V-MX 390 ש"ח כולל כרטיס מסך משולב VIA K8M800 K8U-X 350ש"ח ULI M1689
-
- 6 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהנושא הזה נחרש המון אבל לא מצאתי שום מדריך לדבר...... אז ככה: 1)מישהו יכול להביא לי מדריך ל v-mode לכרטיס שלי?? (תראו חתימה) 2)מישהו יכול לתת תגובות של: האם זה עזר?? שיפר ביצועים? היה קשה וכו?? (שתפו חויות) 3)תודה לעוזרים וגם למנסים עריכה: עכשיו ראיתי באינטרנט גם "מוד עיפרון" מה זה?? זה באמת פועל?? איך?? תודה
-
- 53 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ראיתי פעם פה אשכול עם תוכנות לכרטיס מסך אני רוצה את התוכנה שאפשר להוריד דרכה את הטמפ' של המאווררים ועוד תוכנה שבודקת את הטמפ' של הכרטיס במשחק נגיד.. ואם יש עוד תוכנות שיוכלו לעזור אז בכייף תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני משיג בארץ SHIM CPU Protector שמתאים לברטון?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מעבד 2800+ clawhammer עם AC FREEZER PRO 64 וזכרונות F1-3200PHU2-2GBZX שלGSKILL..תזמונים 2-3-3-5 ומתח 2.6-2.7..לפי האריזה הבעיה היא שבביוס היחס מוגדר 2/1.66. כשאני משנה את זה ל1:1 לוקח למחשב די הרבה זמן לעשות פוסט ואז הוא עולה עם ההגדרות הקודמות.. נייסיתי להעלות את המחשב עם היחס הזה ולהרים את הזכרונות לבאס המקורי לפחות, אפילו בלי OC (יוצא שמעבד על 242 במכפלה של 7) והזכרונות על 400..במצב כזה יש פוסט לשתי שניות ואז הוא נתקע ומופיעים פסים לבנים על חלק מהמסך.. כך או כך, הזכרונות האלו אמורים להגיע ל-500 מה"צ בקלות.. לא הצלחתי למצוא בביוס את האפשרות לשנות את ה COMMAND RATE מ 2 ל 1..ואני מניח שזה חלק מהבעיה..כי הלוח לא יכול לעבוד עם שני סטיקים דו צדדיים של ג'יגה כל אחד..לפחוץ זה …
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מערכת מחשב שקטה. לגבי המעבד והספק - לקחתי כבר מאווררים שקטים לפי המלצות של המדריך בערוץ ומהצעות של אנשים נוספים בפורום. עכשיו נשאר לי להחליף את המאווררים שמגיעים עם המארז - כדי שהם לא יציקו לי. מדובר במחשב ללא OC ושלא אמור לעבוד בעומס גדול. המחשב מיועד בין היתר לנגן סרטים - ולכן אני מעוניין במחשב שקט. אני חושב לקנות מארז RAIDMAX APEX שמגיע במקום עם שני מאררים של 120mm. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חלופה שקטה עבור מארז זה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
שלום לכולם המפרט מחשב שלי הוא ככה לוח אם של גיג'ה בייט 945GCMS-S2 מעבד E5300 2.6 MHZ 2M זכרונות שני סלוטים כל אחד של קינגסטון 1 גיגה 667 עובד בדואל צנל עכשיו רציתי לעשות אוברקלוק קטן. למעבד יש לי קירור סטוק במארז יש יותר מאוורים מהרגיל. עכשיו ככה הסתכלתי במדריך שלכם ואני צריך הסבר קטן בבשביל לא לעשות נזק. בCPU HOST אמרו לי לעלות כל פעם 10 MHZ בזכרונות לנעול את התדר על 2.2 בכרטיס מסך על 100MHZ האם חייב לעשות את זה גם באובר קלוק קטן? ולגבי המתחים זה החלק שהכי פחות אני מבין אם נגיד במקום מהירות 2.6 המקור אני רוצה להגיע ל3 האם צריך לנגוע במתחים של המעבד או בשאר הדברים ואם כן איך יודעים כמה לתת מבלי לעשות נזק? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה נשמע כולם? אני גל מירושלייים.... :-[ אז מה קורה? אני מקווה שתוכלו לעזור לי... המחשב שלי עם ככה (10000000000000) בעיות!!! תודה וגם פורום נחמד :)
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי קירור alpine 64 ושני מאווררים 12 ס"מ במארז + קירור PCS של הכרטיס מסך (hd4850 של powercolor) ראיתי באינטרנט שאנשים מביאים את המעבד הזה שמהקופסא הוא 2.9Ghz למהירויות של 3.6-3.7Ghz בלי להתאמץ בכלל עם קירור Stock. ניסיתי גם לעשות את זה אבל לצערי כאשר אני מעלה את ה-Reference Clock שברגיל הוא 200Mhz ליותר מ-240 המחשב לא נדלק בכלל וצריך לאפס את הביוס דרך הג'אמפר. ניסיתי גם לעלות את הV של המעבד מ-1.425 (רגיל) ל-1.575 ואפילו זה לא עזר. אותו דבר בדיוק. יש לי ספק 500W של ThermalTake. יש לכם רעיונות?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן עשיתי oc למעבד שלי dual croe e 5200 מ 2.5 hgz ל 3.5 ghz. אני רוצה להכניס זיכרון חדש מאותו סוג של הישנים ( ddr2) האם תווצר בעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יצא לי בערך 4900 במעבד 4000 בזכרון ו 230 בהארד דיסק יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2000 CORSAIR DDR 3200 256 MB MAXTOR 80 GB 7200 מה תוצאות נורמליות בתוכנה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חבר שלי רצה לקנות http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_492_496&products_id=4371 אבל לא היה במלאי והציעו לו במקום http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_266&products_id=4870 האם כדאי לו לקחת? או שהאם יש אופציות אחרות באותו התקציב בערך? רק בTMS בבקשה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-