אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני רואה שכבר יש בחנויות שכחתי מזה כנראה אני קונה לי אחד ושם אותו בתור פליטה של אוויר מהמארז אחורה אהבתי את הסרטון בעיקר את הסוף http://youtu.be/Ig976PGMDpI כנראה רוב הזמן נעבוד איתו בחצי סלד ורק שנרצה להוציא אוויר נקפיץ למהירות מירבית לכמה רגעים קצת מצחיק אבל להוציא 130 שקל על מאוורר :\
-
- 20 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
הכוונה לכל הביוסים שעברו מוד כמו שיש ל-NF7 למישהו יש ביוסים כאלה?? יש בכלל כזה דבר??
-
המחשב של חבר שלי מתחמם ללא סיבה. טמפ' המעבד בביוס עומדת על 72-75 מעלות, וכשהמחשב עובד היא עולה עד למצבים שהוא עובד ממש לאט ואף נכבה. על המעבד יושב גוף קירור של זלמן שאמור לספק את הסחורה. פירקתי אותו והחלפתי את המשחה הטרמית ללא הועיל. המארץ פתוח ולא חם בחוץ בתקופה הזאת של השנה ככה שאני חושב שנושא האוורור הוא לא הגורם. האם למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך ניתן להתגבר עליה.
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום , יש לי תכרטיס מסך ATI Shappire X1950 Pro 512MB PCI-Express אני מגיע לטמפרטורות של 81 במאמץ ובמנוחה אני עומד על 53-50 ככה לפעמים גם 55 זה בסדר?? או שמשהו לא טוב אצלי???? גם המאבד שלי E6600 עומד על 54 בערך... ראיתי בדיונים אחרים שנותנים מידע מורחב מאיזה תוכנה על הכרטיס מסך , אבל אין לי מושג איך עושים את זה , אז אם צריך להביא את המידע הזה תיתנו לי לינק לתוכנה ואני יפרסם...
-
- 10 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך.. המעבד מקורר ע"י TT Big Tayphoon VX... והכרטיס עם קרור סטוק.. כדאי לעשות? אם כן עד איזה גבול ?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום . יש לי מעבד פנטיום 4 3.0GHZ פרסקוט. וראיתי בטמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים שכתוב שהמעבד במאמץ צריך להיות על 55 מעלות. ואצלי במנוחה הוא 48-50 ובמאמץ הוא בערך 60-63 מעלות האם זה נורמלי? אממ ראיתי גם שהרבה ממליצים על הביג טייפון..כמה הוא עולה? וכמה מעלות הוא יוריד לי בערך? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, האם יש הבדל בין נוזלי הקירור של החברות השונות ( Zalman,Swiftech וכדומה) לבין נוזל קירור מים לרכב? האם אפשר להשתמש בו כתחליף?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לאוברלוקינג וקירור... מקסימום תעבירו... קיבלתי ליום הולדת HARDCANO 12 ואני רוצה לחבר חיישן חום אחד לכרטיס מסך ! עכשיו השאלה איפה לדחוף אותו ?!?! את החיישן שחיהרתי למעבד סמתי מתחתיו, ( עלייד החיישן המקורי של הלוח... ) אבל איפה אני יכול לשים את של הכרטיס מסך שייתן קריאה מדוייקת או לפחות קרובה מאוד לחיישן המקורי שכבר יש בכרטיס מסך ?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים פתחתי פה נושא לגבי איזה קירור שאני מעוניין בו... אז ככה אני רוצה לקנות את Freezer Xtreme ואני לא יודע אם הוא ישב על הלוח שלי ( asus p5k3) בגלל שללוח יש גוף קירור מובנה, שאני מפחד שהוא יפריע לו... הבאתי תמונות בשביל שתבינו במה מדובר: זה הלוח וכמו שאתם רואים יש לו גוף קירור (שהוא דיי גבוהה מסביב למעבד) וזה הקירור שמובנה על לוח שגם לו יש גוף קירור רק ששלי יותר גבוה (אני מקווה שאתם יודעים איך הקירור נראה ...) תודה על העזרה...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אחד עם האפשרות של ה 12V 7V 5V וOFF האם זה אפשרי ? אז חשבתי על זה : הוא יכול לאפשר לי את כל המצבים שציינתי או לא ?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום כולם! אז ככה יש לי דותן 730 שרץ בסטוק ואפשר לראות הכל בתמונה.... הלוח הוא hunter שקיבלתי עם הlw60 express שלי של lg. אז ככה הלפטופ שלי קצת חמים, אבל הדותן ב45 במאמץ והוא מדורג לעבודה עד 100 ככה שיש עוד הרבה מקום לתמרון. המחשב הוא לפטופ ככה שהוא לא מאוורר מדי, אז אני יצטרך להזהר עם המתחים. אבל איך לע***ל אני מתעסק עם הביוס המקולל של הלוח הזה? אני יכול להעלות screenshot של הביוס אם צריך... בעיקרון אם לא הבהרתי את עצמי, אין בביוס, או לפחות אני לא מצאתי, אפשרות לשחק עם fsb או מתחים. ווואי ואם אפשר מכפלות זה יהיה אדיר, אבל הוא נעול לא? קיצר, תודה לכולם, ואני ממש מקווה לסחוט קצת את הדותן שלי! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 764 צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת מה יקרה לAthlonXP שלי אם אני אוריד ממנו את הגוף קרור... לא נעים : http://pommi4.mine.nu/sekalaisia/THG_CPU_Cooling.avi
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין הצד עם החלק הכסוף לבין זה עם השחור??? ועם כן אז בבקשה לפרט :asthanos: יש לי גם בעיה בחיבור של הfan bus אם מישהו בנה אותו בבקשה עזרה אני לא מבין איזה נגד בידיוק צריכים בחלק שבו מורידים את הואלט מ12 ל 9 אז בבקשה חברה עזרה! אני לא יודע מאיפה הוא מקבל ומאיפה מוציא בבקשה תסבירו מהו כל צד.....
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC ללמוח חבר שלי עשה וזה הצליח לו ממש טוב.. איך עושים את זה? חבר שלי ואני היינו בחרמון והוא החליט לעשות OC.. הוא הגיע לקצב ליבה של 215 פעימות בדקה ו1TB זכרון משוג DDR13. עכשיו הוא מריץ גולני וסיירת, ויחידות קומנדו בקלל... אחרי שהוא עשה את זה הרצתי עליו את הבנץ המכור.. כפה 2005 של חברת פוסי פי סי המוכרת. והציון שקבלנו הוא 23,759. מחר אני אדקור אותו אני אגיד לכם תוך כמה זמן הוא נדלק ונכבה... ד"א הIQ שלו 356 (הערות העורך: שיפור של 200 אחוזים) הערות העורך: פשש ביצועים מעולים... אולי תספר לנו קצת יותר? ועכשיו לשאלה.. איך לעזאזל הוא עשה את זה.. ניסיתי כל מיני דרכים אבל זה לא עובד? אולי צריך לקלף את הקליפה כדי לבדוק איזה מוח יש לי? אני אנסה לעשות וולט "…
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך leadtek 8600GT והוא מאוד מאוד מרעיש.. האמת הוא הרכיב היחיד במחשב שלי שעושה רעש היום פירקתי אותו לגורמים וממש ניקיתי אותו כמו חדש,וזה לא עזר השאלה שלי היא,אם אני יכול לנתק את המאוורר ולהשאיר את הכרטיס רק עם הגוף קירור... (אי אפשר להנמיך את המהירות של המאוורר בכרטיס הזה) תודה מראש לעוזרים עם פתרון יצירתי לבעיה.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בקיצר סתכלו אני רוצה לעשות OC אני לא יודע איך 1. אני רוצה שתעזרו לי עם אתם יכולים מי שבאמת יכול שיבוא אליי לאיי סי קיו וידריך אותי רק מי שמבין סתכלו יש לי Intel Pentium 4 1.8a 512 DDR Geforce 4 Leadtek WinFast A170 DDR T MX 440 64MB DDR Memory 512 DDR: CORSAIR 256MB DDR2100 CM64SD256-2100 Samsung. Mother Board: Gigabyte 8iex תגידו לי עד איזה מהירות אני יכול להגיע מה אני יכול לעשות מה לא כל השטויות תדמיינו שזה היה המחשב שלכם מה הייתם עושים איתו עם OC.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב שלי מרעיש מאוד איך אני יכול להשתיק אותו אני שומע את סיבובי הדיסק הקשיח והמאוורר מספק רעש רציף ומעצבן מה אני יכול לעשות???? אנא עיזרו לי
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ב15ל2 אני קונה מחשב מעבד Q6600 קירור V1 זכרונות 2 גיגה cl 4 800 מגה הרץ יחד אם קירור וכרטיס מסך שכבר עבר אובר קלוק ולוח אם P35C DC3 משהו כזה מישהו יכול לתת לי מדריך לoc ?
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
הי המחשב שלי כבר בן יותר משנה והצטברו טונות של אבק רציתי לדעת איך ניתן לנקות את המחשב מהאבק בצורה הקלה והבטוחה ביותר תודה
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קראתי את המדריך וניסיתי לעשות כמו שאומרים, אבל בBIOS שלי אין בכלל אפשרויות. אין PCIE FREQUENCE/CLOCK SYNC, אין SPREAD SPECTRUM ואין אפילו מתחים עד כמה שראיתי הדבר היחיד שאני יכול לשנות זה את הBUS (שמתי על MANUAL). מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להכניס את כל המערכת לתוך מארז שאני אבנה. המארז יהיה אטום כמעט לחלוטין, רק מאוורר לכניסת אוויר והספק כוח יוציא את האוויר. כל יתר הרכיבים אני רוצה לקרר באמצעות קירור נוזלי: מעבד, GPU, לוח אם, זכרונות (אולי). השאלה היא איזה הספק של משאבה אני צריך, איזה מיכל ובאיזה רדיאטור כדאי לי להשתמש? יש לשים דגש על הרעש, מערכת הקירור צריכה להיות שקטה ככל האפשר. ניסיתי לחפש לבד באתרים, אבל ראיתי שיש ממש שוני בין הרכיבים, ואני לא רוצה לקנות משהו חזק מדי (ויקר מדי) ולא משהו חלש מדי שלא יסחוב. תודה!
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מעבד 3 GHZ פרסקוט וחשבתי שאולי אני אוכל להגיע איתו ל 3.6\3.8\4.0 אפילו, הבעיה היא שאין לי מושג(זה לא שלא ניסיתי ללמוד, ניסיתי אבל פשוט לא הלך), אז חשבתי שאולי איזה חנות טובה תעשה את זה בשבילי, תמורת תשלום. השאלה אם יש כאלה חנויות ומי הן. אז יש למישהו מה להציע לי? אני אשמח. תודה מראש. .swg
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
זה המפרט. intel pentium 2.4 northwood gigabyte 8ipe1000-g geil 256X2 w.d 80 giga sata ג'יפה 4 מארז ג'נרי עם מאוורר 80 מ"מ בצד של ההארדיסק טלמרטייק 360 ואלה התוצאות על מנוחה האם אני צריך לחשוש? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
טוב אז הכרטיס הוא ראדון 9700 פרו. יש לי צלעות קירור כאלה קטנות שאני ידביק על הזכרונות, אבל המאוורר שנמצא על הליבה התקלקל משום מה. הכרטיס טוב כי עשיתי שם איזה משהו שהחזיק בדיוק 5 דקות. (הכרטיס פועל מצויין). אז השאלה שלי היא כזאת : מה דעכתם על TT Crystal orb? ואם הוא לא מספיק חזק אז לשים שם גוף קירור רטן או משהו ?? ??? ??? ??? ??? יש לציין שיש מול הראדון מאורר SF2 שנחשב למאוורר אחד הטובים ודוחף בסביבות ה70 CFM.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-