עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by captaincaveman,

טוב, יש לי גישה (בערך) לחנקן נוזלי ואפילו יותר טוב להליום נוזלי (הרבה יותר קר מחנקן). יש מתנדב שמוכן לנסות ולראות מה המחשב שלו יכול לעשות?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by nadavP3,

אני מחפס משאבה שעושה 2000 h\l שיש לה קותר של 8\3 במחיר סביר *לא בתוח שזה קשור לפו עם לא אז תזיזו על תינעלו (ל מנהלים)

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  3. גיליתי שאני עומד לשלם 390 ש"ח על מאווררים וSK7 אז יש אולי פתרון קירור מים זול וטוב? איך לדוגמא Evercool EC-WC-101? בכמה מסתכמות העלויות של מערכת קירור מים HOME MADE?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by SuB,

אם אני נותן מתח למאוורר דרך הלוח אם זה מתח נמוך יותר מאשר חיבור מולקס לכבל של הספק? כמה מתח מקבל המאוורר בכל אחת מהצורות? ואם נותנים מתח גבוה למאוורר הוא יסתובב מהר יותר?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  5. שיהיה טוב ושיכניס הרבה אוויר

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  6. יש לי MX440 של inno3d החלטתי שהוא זקוק לאוברקלוקינג קטן שישפר ממש את הציצועים אז חתכתי לעצמי מסינק של פנטיום 3 קצת חתיכות מתכת תואמות לזכרונות אני בא לכרטיס מסך ואומר לעצמי- איך מדביקים ?! צריך להוציא 100 שקל בשביל לקנות דבר טרמי מסכןן?!?!?! איזה עוד גרכים זולות יש? מי מוציא 100 שקל על דבק אבא שלי יהרוג אותי

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם רציתי שלאול אותכם המבינים במאוררים איך המאורר הזה למעבד and 1800 והאם יש הבדל בינו לבין הוולקנו 9 או 10 חוץ מהמחיר וכמה לדעתכם המאורר הזה יוריד לי את הטמפרטורה של המעבד שלי כי עכשיו היא על 70 מעלות

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  8. P4 1.5 512 SDRAM GeForce 2 mx 64 mb

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  9. אני צריך את זה כדי לחבר מס' לדים למיתוג... יהיו תמונות של התוצאות...

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. תוכלו לתת לי פרטים על זה בבקשה או מדריכים שמפרטים על זה טוב במה זה כרוך וכול'? תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  11. נתונים על המחשב: לוח אם- gigabyte 8pe667 ultra 2 מעבד-p4 2400 אני חושב שהוא B ולא a איך אני יכול לבדוק? קירור מעבד-המאוורר והיטסינק של INTEL, שאני חושב שמגיעים עם המעבד. קירור למארז-מאוורר 80mm בגג המארז שמוציא אוויר. זכרונות- samsung pc2700 333MHZ 256mb X2 כרטיס מסך-MSI GeForce 4 ti 4400 ספק של- CODEGEN 300W יש לי עוד מקום בחלק האחורי של המארז למאוורר 80mm שאני יוסיף בקרוב.. כמו שהבנתי זכרונות מסוג זה יכולים להגיע למהירות באס של 166MHZ אבל מישהו בפורום אמר לי שזכרונות מסוג טוב יכולים להגיע אפילו עד ל175MHZ. וכמו שאני יודע סמסונג נחשבים איכותיים. אתם חושבים שאני באמת יוכל להגיע ל-3150MHZ? באיזה קצב להעלות את הבאס כל פעם? ואיזה מאווררים להוסיף או להחליף?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by TeaTime,

במארז שלי יש שלושה מקומות למאוררים: 1. בדלת 2. מאחורה 3. למעלה הדבר היחיד שבטוח הוא שאת הלמעלה אני שם על הוצאה מה אני עושה עם האחרים?

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by vner@,

כאמור, Abit KD7, מעבד AXP 1700+ 0.13, TB, זכרון 256+128 2100. ה-OC לא היה מתוכנן ולא רציני במיוחד... קירור; צלעות קירור מקוריות ג'נריות שבאו עם המעבד + קצת עזרה מהמזגן בחדר..... מכפלה - 18, באס - 133, מתח מעבד - 2.325 לא היה יציב, ולא קר דיו בכדי להחזיק מעמד לאורך זמן. התוצאות: AXP 1700 זה בערך 1460 מגה-הרץ, ואני כאמור הגעתי ל - 2412 מגה-הרץ.

• 48 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Sifo Jen,

זוכרים לפני חודש או חודשים שאלתי אותכם על אפקט קירור פסיבי ואמרתם שזה קיים בתאוריה אבל לא במעשה? אז חיפשתי,בדקתי ומצאתי חברה שמשווקת שבבי קירור מעולים לאוברקלוק, מגיעים ל15- מעלות ע"י זרם ממש מצחיק שאני לא בטוח כמה אבל לפי מה שראיתי מספיקה בטריה של שעון כדי להפעיל את זה. זה שקט יעיל ומחזיק להרבה זמן החיסרון היחידי שזה עולה 25$ אני כבר הזמנתי אחד לאוברקלוק שקט ורציני. לא ניראה לי שאני יכול לפרסם את שם החברה כי זה פורום ציבורי ואני לא בטוח שמותר לי אז אולי אחד המנהלים יבהירו לי את הנושא. יאיר.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by mrraz,

במארז יש מקום פנוי למאוורר נוסף בפאנל הקדמי לפני הכוננים הקשיחים איזה מאוורר (גודל ומודל) כדאי להוסיף ?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש {מפרט בצד, הראשון מבין השתיים} ואני מתלבט אם להוסיף גריז טרמי, הגריז שחשבתי עליו הוא ה-Nanotherm BLUE II, רשום בזיגזג שזה הגריז הטרמי הטוב בעולם והוא לא עשוי מחומרים מוליכים ככה שאין סכנה למעבד. זה יכול להוריד את הטמפרטורה של המעבד? אם כן משמעותי? הקירור למי שלא שם לב מהכותרת הוא ThermalRight SK7 + ThermalTake SF2 והמארז אם זה חשוב Chieftec AX-01SLD עם ארבעה מאוררים {מארז אלומיניום}. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  17. 1. יש לי כרגע במארז מאוורר אחד שמוציא אוויר למעלה. אני מעוניין להוסיף מאחורי המארז (המקום מוכן) מאוורר 80mm ורציתי לשמוע המלצה על מאוורר לא רועש כל כך עם RPM טוב עד 78 ש"ח. ראיתי את ה-smart case fan של טרמלטק והוא נראה טוב. אני צריך מאוורר שיכניס הרבה אוויר כי בקרוב אני רוצה להתחיל ב-OC הראשון שלי.. 2. התסכלתי לאן כל מאוורר שנמצא בתוך המארז מתחבר וראיתי שהמאוורר של המעבד מתחבר ללוח אם בחיבור מלבני קטן, כך גם המאוורר של הכרטיס מסך, ולעומת זאת המאוורר של המארז מתחבר לתוך חיבור מולקס - מצד אחד להארד דיסק ומצד שני למולקס של הספק. מהי צורת חיבור זאת? אם אני מוסיף מאוורר נוסף לאן אני אמור לחבר אותו? תודה רבה. אשמח אם תענו על שתי השאלות

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by Danman,

יש לי Pentium 2.4b ולוח אם Albatron PX845PEV Pro עם 256 MB מושקין שחור. הצלחתי להגיע לתוצאות OC רציניות רק עם מתח גבוה למדי.. רציתי לשאול מהי הגדרת המתח המקסימלית שכדאי לשים בכדי לא לסכן את המערכת. תודה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  19. האם מהירות סיבובים של 2678RPM למאורר מקורי של המעבד פנטיום 4 2.4B שלי היא מהירות תקינה? אם לא מה יכול ליהיות מקור הבעיה?

20. אני רוצה לבנות(דגש על "רוצה") בלוק מים לכן אני צריך לדעת,איזה מתכת מוליכה חום הכי טוב(אלומיניום/נחושת/???) ועוד שאלה,נגיד שהמים במערכת קירור מים מתחת לטמפרטורת החדר,איך אוטמים את הבלוק ככה שלא תהיה התעבות מים מסביב לבלוק?

• 20 תגובות
    • 11.9k צפיות
  21. אפשר רק להוריד?! ניסיתי בביוס להעלות ל-112 הוא לא קיבל, התפשרתי על 103 רק בשביל הנסיון והוא עבד, אבל, עם סיום האתחול קיבלתי תמסך הכחול של ה-XP הלוח שלי זה VIA APOLLO 133 והזכרון עובד ב-133 אסינכרוני. המכפלה בברירת מחדל 8.5 וגם ככה היא מעבר למקסימום שאפשר עם גימפור ידני שזה 8... אגב לגבי שדרוג ביוס... היצרן לא אמור להוציא עדכונים בחינם? כמו ברכיבי חומרה רגילים, חיפשתי בגוגל וכל מה שהגעתי אליו זה חברה מסחרית שמאפשרת הורדת תוכנה לזיהוי הביוס ושליחת המידע אליה באינטרנט. מה הקטע? הביוס שלי: BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PG BIOS ID: 12/29/2000-694X-686B-6A6LJH2CC

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  22. חיברתי את הSMART FAN2 ללוח ביציאה החשמל שלו ולא לספק כח, אני הורס משהו? הלוח הוא אסוס A7N8X

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  23. יש לי מארז פשוט עם מעבד שפועל ללא אוברקלוק יש שני מאווררים עיקריים אחד בגג שמוציא אויר ואחד בחלק האחורי שמכניס אויר הוספתי עוד מאוורר אחד בקדמת המארז שמכניס אויר והפכתי את המאוורר בחלק האחורי שיוציא אויר ושמתי לב שלא רק שהטמפרטורה לא ירדה... היא עלתה(!) עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי ששני המאוורים מקדימה ומאחורה יכניסו אויר ושיצא מהגג או להשאיר ככה?

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  24. תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.