אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני יודי שדבק מהיר מתייבש ובטמפ' גבוהה הוא נשבר כמו זכוכית. דבר מגע אני לא יודע, בחימום הוא הופך למים? בכמה מעלות?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
למודרים בחבר'ה... כשאתם באים לעשות מוד (הוספת מאורר / קידוח / חלק חדש ושות') מה הסדר עבודה? כאילו, החלטתם שאתם רוצים מוד... אתם מציירים סקיצה? עושים ישר? כי אני רוצה לעשות כמה מודים, אבל אני לא רוצה ישר ללכת לקנות חלקים... כי אולי בסוף זה לא יצא לי... יש למישהו איזה רעיון לסדר? או המלצות למודים? (אל תגידו לי להסתכל בגלריה... הסתכלתי שם כבר...) כי אני לא רוצה לעשות מוד מסויים (למשל לקדוח בפרונט של המארז) ואז אחרי שבוע פתאום לגלות שאם הייתי עושה עוד משהו זה היה יוצא הרבה יותר טוב... מקווה שהבנתם... ושלא עשיתי יותר מדי בלאגן... נדב
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אז ככה מביחנת ביצועים זה ה- ASUS מבחינת OC איזה לוח אמין וטוב כמובן ל- OC כדאי לקנות? ואיזה מעבד מתאים אתם ממליצים ל- OC 2.4 , 2.6 , 2.8 איזה מהמעבדים האלה הכי טוב ל-OC? אל תתייחסו לכסף... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE לפרטים נוספים אפשר לראות במפרט מחשב טמפ' ה NB שלי מגיעה ל55 מעלות במנוחה זה נורמאלי?? אני רואה אצל חברים שלי משהו כמו 38 ומטה ולי יש מעל ל50 הקירור שיש לי הוא היטסינק ומאוורר קטן אני חושב להחליף את הגריז הטרמי בארטיק סילבר 3 ולבדוק שוב את הטמפ האם המעשה הזה נכון?? או שלהשאיר את הNB כמו שהוא
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך CHAINTECH GEFORCE4 MX440 - 128MB הוא מגיע רק עם היטסטינק בלי מאורר אני מרגיש שהוא מתחמם יותר מידי לטעמי יש שתי אביזרי קירור שהמליצו לי אליהם: קריסטל אורב של חברת טרמלטק ו- Vantec IceBerq 3CCB-A1 http://vantecusa.com/iceberq_copper.html השאלה שלי היא, האם הVANTEC יכול בכלל להתחבר כמו שצריך לכרטיס כמו שלי ומה אתם אישית ממליצים לי (דרך אגב אני גם מעדיף שיהיה משהו יפה ואסטטי יש לי חלון במארז לא רוצה משהו מגעילול כזה שיהרוס ת'יופי) וכמובן שקטטטטטטט זה משהו שמאוד חשוב לי (ואין לי בעיה להוריד את הגריל מהקריסטל העיקר שישתוק..) רועי.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עם הרבה קומבינות סידרת יאת המחשב שלי ו עכשיו אני רושם את זה כדי להיות בטוח שאני לא אהרוס אותו שוב :saint: אוקי מה שאני צריך זה תיאור של איך מה וכמה אני משנה כדי להשיג אוברקלוק מוצלח בלי פשלות. אני יודע איך לשנות את כל הנתונים אבל אין לי מושג מתי אני אמור לשנות את רמת המתח...אני אשמח אם מישהו יתאר בקצרה איך אני עושה את זה. TIA, stefan.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
יש לי פרספקט צהוב כן כן צהוב אייך אני חותך אותו במידות שאני רוצה איזה כלי ? ועם איזה כלי אני עושה חריטות לרשום את השם שלי למשל שהוא יהיה זוהר על לדים ? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לכם רעיונות מה אני יכול לעשות עם מחשב P200 ישן? אני כמובן יבנה לו מארז חדש וקטן שיהיה יותר נעים אבל למה אפשר להפוך אותו (מערכת סטריאו, TIVO)? אבל שיהיו בבקשה בעלות נמוכה, שאני לא יצתרך לקנות הרבה דברים אליו נתונים: Pentium 2 200Mhz 128MB SD-Ram 133Mhz Geforce 2 MX 200 32MB TV Out SB Live Value FlyVideo 98 Tv Card X52 Cd-ROM 10/100Mb Network card X4 USB ports
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הגעתי לFSB של 253 ואני לא מצליח להעלות יותר. דרך אגב יש לי מעבד P4 2.6C GHZ את השאר אתם יכולים לראות במפרט. חוץ מזה הטמפ' במארז היא 25. אני מעלה את ה - VCORE אבל לא מצליח להעלות את ה WINDOWS למישהו יש הצעות ???
-
- 52 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היום לקחתי מMaphisto את הרעיון וחיברתי היטסינק ג'נרי של פנטיום 3 לNB של הלוח שלי ( ראו מפרט ) חשבתי שזה יוריד את הSys temp. לאחר כמה דקות של דיבור עם The byter ( כן כן אני נעזר בtop של הtop ) הוא אמר לי שהעניין של הsys temp לא קשור ל מעלות של NB שחשבתי שהם עד עכשיו היו 38 (!!!) מעלות. הקשבתי לעצה שלו והחלטתי לסדר את המארז, לקח לי קרוב לשעה וחצי: גזרתי חוטים לא הכרחיים , עיגלתי את הכבלים , קשרתי חוטים באזיקונים, פתחתי סלוטים חיצוניים ועליהם שמתי מאורר מוציא, ובקיצור סידרתי אותו. עכשיו התוצאה: הטמפרטורה של הsys ירדה מ38 ל 32!!! זה מראה כמה חשוב זרימה נכונה של אוויר במארז. השתמשתי באותו ציוד שהיה לי , אותם מאוררים רק בסדר שונה,, ותראו המעלות ירדו ב6 מעלות.
-
- 52 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אפשר להוציא היטסינק דבוק ?, ברשותי כרטיס voodoo3 3000 הישן והטוב חיפשתי ברגים או פינים ואין כלום, הוא פשוט דבוק ! איך אפשר להוציא אותו מבלי לפגוע ב כרטיס ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע איך לבנות פאן באס פשוט אבל אני רוצה משהו משוכלל עם לדים ואפשרות ל7 וולט לא רק לכיבוי והדלקה ואם יותר קל אז ל5וולט במקום לשבע
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות מוד לדלת המארז בצורת X גדול יפה כזה. עכשיו, אם הכל ילך כמתוכנן, אני אעשה את זה בחנות זגגות. האם לדעתכם הם יודעים לעשות זאת טוב? אני רוצה שהם יעשו עם דרמל... עכשיו, סקיצה ראשונית של המוד מצורפת, מאווררים מקסימום בצדדים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי אחד כזה מישהו?
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני תמיד חשבתי שאפשר רק למעבד ולכרטיס מסך ואם אפשר אז איך זה מתבצע ומה בעצם עושים מ200MHZ לדוגמא בDDR400 ממהירים ל 233MHZ בDDR466? BTW המתחים הם: VCORE- מעבד VDIMM- זיכרונות VDD- לוח אם ?
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כדי לקנות או לא?
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 1400MHZ על 60 מעלות במנוחה, אני לא מעוניין לעשות לו אובר קלוק, אך הוא ממש חם והשאלה שלי אם כדאי לי לקנות לו גוף קירור חדש או להשאיר את המקורי? אם כן איזה גוף קירור אתם ממליצים? אותו דבר עם הכרטיס מסך שלי ASUS V770 PRO DELUXE 64MB הוא על 58 מעלות עם הקירור המקורי, האם כדאי להחליף? אם כן איזה גופי קירור יש בשוק לכרטיסי מסך? אשמח לקישורים עם המוצרים שתמליצו לי.
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שאלה באופן עקרוני בלי קשר למערכת שיש לי (מערכת זבל!!!) כי אני הולך להחליף אותה בקרוב האם כרטיס מסך 4200 יכול להגביל אותי ב OC ואם כן איזה כרטיס בטווח מחירים כזה וביצועים דומים לא יגביל
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
www.pchardware.co.il/docs/pd-73977067.htm www.pchardware.co.il/docs/pd235135224.htm אני לא מתכוון לOC חשוב שהיה שקט אם יש דעות נוספות אני אשמח תודה
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
עשיתי מוד קל לוודו הישן שלי החלפתי את המאורר 20 מ"מ המסכן שלו ב80 מ"מ שמכסה לי גם חלק מהזכרונות. אם איזו תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק לוודו המסכן הגיע זמנו להוציא קיטור אגב, אני משתמש ברד האט 9
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום שוב ברשותי מחשב לוח אם GA-7DXE DURON 800 הבעייה שהמעבד מתחמם ומגיע ל 52-56 מעלות במצב רגיל גם כשהמארז פתוח ומאוורר בחדר ממוזג על המעבד יש מאורר חזק מאוד אם שני חיבורי חשמל ללוח אם 12V מאורר מסוג SUPER ORB TL נתוני ביוס PC HEALTH STATUS VCORE 1.63V 3.3V 3.20 5V 4.92V 12V 12.24 ניסיתי אפילו עידכון ביוס אך ללא הועיל מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אחרי סיבוב בכל חנויות במחשבים אצלי בעיר ללא שום תועלת אני פונה אליכם (: .... אני מחפש את המעבד הנ"ל בגירסת LT3C עדיף 0309 או 0310 מישהו יודע אם יש חנות שמוכרת כאלו?
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-