עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי 2 מחשבים, אני מחבר להם קירור חדש הראשון עשיתי את זה היום, מעבד שיושב על סוקט 380, לא ממש בעיה כי ההורדה של הגריז טרמי לקחה 2 שניות בשפשוף על איזה מגבת שכבר לא צריך, מריחה של משחה טרמית לא היתה בעיה גם כן כי בעצם צריך רק למרוח את הצ'יפ שיושב על לוח מאחוריו אבל במחשב השני, בעל סוקט 478 זאת קצת בעיה, אני לא יודע איך להוריד ולמרוח מחדש משחה טרמית בלי שזה יצא מהצ'יפ עצמו כי בעצם זה רק צ'יפ ואין מתחתיו איזה לוח, אני מפחד שהמשחה תגע בפינים שלו או בסוקט עצמו על הלוח.. מה עושים?????

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  2. אני עומד לקנות קירור לכרטיס מסך ואני מתלבט בין Zalman VF700-Cu Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 אני מחפש את זה שיש לו ביצועים טובים יותר (לא אכפת לי מהרעש אבל שניהם שקטים מאוד) קראתי ביקורות סותרות אבל ברובם הבנתי שהזלמן יותר טוב אכשיו אני שואל מה דעתכם והאם הזלמן לא כבד מידיי(270 גרם) ולא מסכן את הכרטיס למרות ששמתי לב שהסיילנסר קל ממנו רק ב27 גרם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yonni,

המערכת שלי: INTEL 2.4C לוח GIGABYTE 8IK1100 875P זכרונות WINBOND BH-5 3200 2X512 קירור סטוק אני מבין ממש קצת בOC, ורוב החורף רצתי עם המהרה ל2.9, עם יחס מכפלה- זכרונות של 4:5 (?) בכל מקרה, כאן הידע שלי נגמר, ובכל הנוגע למתחים ותזמונים של זכרונות אני בור. האם יש לי סיכוי לעשות OC ולשמור על יחס 1:1? מה הייתם מציעים לי, אפילו OC צנוע, אך יציב, מבלי ללכת לקנות קירור חדש בשלב זה? האם בכלל יש פוטנציאל לזכרונות?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. Started by mazoneli,

החלפתי מאוורר למעבד ל AC כזה http://arcticcooling.com/cpu2.php?disc=1&idx=15 ובימי השרב האחרונים הטמפרטורה טיפסה לי כמעט ל 60 מעלות,האם עלי להיות מודאג, יכול להיות שהמאוור מעדיף להיות שקט מיעיל ? מהו תחום טמפרטורת העבודה שלו ?, אני צריך הרגעה בבקשה קראתי בAMDBOARD שטמפרטורת המקס שלו היא 85 מעלות. יש לי במארז שתי מאווררי 80 שדוחפים מקדימה ואחורה, מאוורר 120 בדופן שמוציא ומאוורר 80 בגג שמוציא.

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  5. Started by KKK,

שלום ;D אני עדיין לא רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי (7600GT) אבל בכל זאת אני רוצה להבין כמה דברים. הנה תמונה http://pics.sendit.co.il/0806/5e4e867b72.jpg כמו שאתם רואים יש אפשרות לעשות OC ל2D ול3D אז השאלה שלי היא איפה אני צריך להעלות? בשניהם? דרך הדרייבר אני לא יכול לעשות כי משום מה לא מופיע לי האפשרות(אולי בגלל הדרייבר הכי חדש שיש לי,שמעתי יש איתו בעיות) ואם מישהו יכול לתת הסבר קצר מה זה ה3D וה2D אני אודה לו מאוד! ;D אה ויש לי עוד שאלה למה בX300SE שהיה לי פעם לא היה את ה3D וה2D?

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  6. יש ברשותי שני סטיקים של 2GB כל אחד ב-Dual Channel, מהירות השעון של כל סטיק 1066MHz. בביוס אני רואה מהירות הסטיקים מוגדרת כ-Auto, והמהירות שנבחרת היא 800MHz ורק כשאני בוחר מכפלה של 5.33 המהירות עולה ל-1066. מדוע כך הדבר? למה מהירות ה-Default לא נקבעת על 1066? שזו המהירות של הזכרונות. אשמח לדעת.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by Eddi S,

taotao , הלינק ששלחת לי , לא עוזר לי. קונה לבית החדש שלי מערכת HTPC המחשב לצרכים מאוד בסיסים + סרטים BLUE-RAY + HD מאפינים : אין הגבלת תקציב!!! שיהיה הכי שקט!!! אין פשרוט באיכוט!!! עד עכשיו קניתי כבר כמה חלקים: 1) Zalman HTPC Case HD160XT Black 2) Seasonic X-460FL 460W PASSIVE 0db 3) Logitech DiNovo Mini Cordless Bluetooth כל שער הדברים עוד לא קניתי, אני מעדיף AMD אך לא חייב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eylonG,

אני זוכר שמישהו שאל על זה, אבל בחיפוש לא מצאתי שום איזכור באף פורום... אז ככה: שוכב לי במגירה גיים בוי ישן, מהדגם הראשון- השחור ירוק שכל מה שיש לו זאת בטריה שנזלה בתוכו וכנראה ניתקה את החשמל והוא לא עובד.. רציתי לתקן אבל יש לו ברגים מעצבנים, כמו פיליפס, אבל עם שלושה חריצים בראש הבורג ואני לא מצליח לפתוח.. כל מה שאני יכול לעשות בלי מברג הוא לקדוח את הברגים ולהתעלל בו.. אולי יש משהו לעשות עם הLCD שלו? האם אפשר להשתמש בו למודינג במחשב או שאי אפשר ואז אני אתאמץ יותר לתקן אותו.. בכל זאת.. סופר מריו , טטריס וכאלה.. תודה!

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by D-M-X,

אין לי שום מושג במאווררים אבל נדפק לי שלי ואני צריך מאוורר פשוט עד 150 ש"ח... תודה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by teddy85,

אני מחפש מדריכים מלאים לOC למעבד ולכרטיס מסך אבל כל המדריכים משנים 01 אד 04 שזה ממש מדריכים ישנים אני צריך קישור למדריכים יותר חדשים שנים 05 06 תודה מראש

11. אוקיי קיבלתי היום את ה TT חיברתי אותו כמו שצריך רק שאין לי מושג לאן לחבר את המאווררים החיבורי מאווררים שיוצאים ממנו הם פיצול של 3\4 פינים. בכ.מסך המאוורר המקורי נכנס ל -2 פינים. בלוח עצמו יש לי מקום ל - Sys Fen 1 ו Sys Fen 2 שהם 3 פינים אבל זה לא מתאים... המרווח בין הפינים גדול מדי מכדי שהמחבר יכנס. מה עושים ? עריכה: יש את המתאים שמתחבר ל -12V לספק ויוצא ממנו שני חיבורים, אחד 0.7v והשני 12v ורק החלק של ה-3 פינים יכול להתחבר אליו. לאן מחברים ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה לקנות כרטיס מסך רדאון 9550 ורציתי לדעת איזה חברה הכי כדאי לי לקנות בשביל ה-OC? כי שמעתי למשל ש-GIGABYTE ממש גרועה ב-OC. וגם אני צריך לקנות גוף קירור או משהו לכרטיס בשביל ה-OC או שאוכל להסתפק בקירור המקורי?

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  13. אני עורך וידאו וDVD ואני רוצה קירור חזק יש לי מעבד AhtlonXP2500+

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DoR TnT,

אני עם התוכנה של EVGA ולא ATI TOOL, העדפתי את של EVGA בגלל השליטה במאוורר של הכ.מסך. שאני מזיז את המכוון ועושה APLLY שם +4 MHZ לממורי קלוק ובצד שמאל לא רשום שזה עולה וגם באוורסט לא רשום שזה עולה. למה זה קורה? תודה.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by TNTx2,

יש שמוע שאומרת שלכרטיס הזה יש צונורות עיבוד ''רדומים'' כמו של ה6200 רציתי לדעת עם זה נכון ועם כן אז איך אפשר לפתוח אותם??

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by idani1983,

האם משחת קירור של GIGABYTE תיהיה טוב לכרטיס מסך 7800GT תודה רבה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by aviv00,

E4300@2.7GHz OC stock air Fan mobo 965G ds3 CPU Host Frequency (MHz)_________ [300] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [112] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.66] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [800] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [manual] all Normal Vcore 1.285 בבקשה עזרה אני מפחד להרוס את הלוח-אם אגב המעלות של ה CORE בסדר גמור הם כמו של ה TAT כמעט [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  18. שמגיעה במארז Thermaltake Armor LCS Super Tower .. נחשב איכותי ?!?!? האם טוב מה BIG WATER 745 ? אני רואה שמבחינת משאבה כן כי כאן היא 500L

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by FIRE-KID,

http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=2810

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by Ran B,

אוקי, קודם כל ראיתי שפיצול הפורום התחיל(ברכותי ;D), ואתם מעבירים את הנושאים, אז מכיוון שזה קשור לקירור, כתצואה מהמוד של המאוורר בגג, אז החלטתי לרשום את הנושא בפורום של הקירור (וה-OC). אז ככה : אחרי ששמתי ממאוורר בגג והכל טוב ויפה, ציפתי לירדה של המעלות באפון קטן, אומנם שהמחשב היה במצב מנוחה למשך לילה שלם הוא עמד על 26 מעלות, וכשהיה במנוחה לא של לילה שלם, אלה מנוחה כלשהיא של חצי שעה +, הוא עמד על 28 מעלות.., כשאני גולש והכל הוא על 28~31 מעלות, אומנם אחרי שעשיתי את המוד בגג, ראיתי שהמחשב לא מגיע יותר ל26 מעלות, אפילו אחרי מנוחה של לילה שלם, ואפילו שאני גולש הוא מגיע ל32 מעלות, או מידי פעם ל35 מעלות, הוא לרוב על 32 מעלות, כאשר לפני הוא היה על 28~31 מעלות, אז חשבתי ש…

• 11 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by paradoxx,

היי, לפני חצי שעה סיימתי להרכיב את המחשב החדש של שכולל מערכת קירור של מים... למרות שעשתי הכל לפי הספר נשארתי עם קצת אוויר במערכת, זה תקין? ומה שיותר מטריד אותי שבועה יחסית גדולה תקועה בדיוק בבלוק של המעבד ולא זזה משם!! מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  22. המפרט בצד והנה מידע בנוגע לOC לזכרונות שלי, http://www.overclock3d.net/reviews.php?/memory/corsair_xms2_dhx_pc2-6400_4gb_kit/3 With the timings loosened a little to 5-5-5-12 and the voltage kept at 2.3v, the XMS2 DHX managed an impressive overclock of 174 Mhz (DDR2 349), bringing the kit to a fantastic DDR2 speed of 1149. All the results taken were tested for absolute stability with OCCT stress testing. הגיעו ל1150. עדיין לא 1200 אבל מאוד קרוב. הלוח אם שלי מסוגל להגיע גם ל1300 האם OC מ800 ל1150 יתן שיפור משמעותי בביצועים?

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  23. יש לי GF4 TI 4200 128 DDR GOLDEN SAMPLE 650XP VIVO GAINWARD האם יש דרך לבדוק באיזה טמפרטורה הכרטיס מסך שלי ? כי אני רוצה לעשות אוברקלוק..

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  24. היי לכולם אני צריך חוות דעת על קירור למעבד אוו תמליצו על קירור בתודה הנה אתר http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0114&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 בתודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  25. Started by TheSlider,

שלום! אני רוצה לשים משחה טרמית במחשב (בין צלעות הקרור למעבד) כמה עלי משחה לשים? והאם ישנה דרך אידאלית לשים אותה? תודה רבה ושבוע טוב!!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.