עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מחר כנראה מגיעים החלקים, ואני מתכוון לעשות OVER סביר, עד כמה שאפשר, אפשר לדעת למה לצפות? Thermalright XP-120 + Thermaltake SMART CASE FAN II - 2x Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory A64 3200+ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra האם ניתן להגיע לבין 2.8 עד 3.0 בטמפרטורות הגיוניות?(עם טווח חיים ארוך?) נגיד שנפלתי על מעבד טוב(עם הברוך הקיים בימנו...) עד לכמה אפשר למשוך?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by gerdamen,

יש לי כרטיס מסך 8800 320 איך אני שולט על המאוור שלו.. הוא על 60%?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. בוקר בוקר, אחרי שנתיים וחצי של פעולה דיי רצופה (כמעט בלי לכבות את המחשב), המאורר של המעבד התחיל לטרטר (מה שאומר שהוא מתקרב לסוף חייו הטבעיים והגיע הזמן לשמן או להחליף אותו) אבל לדעתי חבל להתחיל להתעסק עם משהו לא יקר אם אפשר להחליף אותו בקלות. הסתכלתי בהמלצות שיש בפוסט העוגן, אבל מכוון שההיטסינק שלי דיי ישן, לא הצלחתי להבין מה כדאי לי לעשות. האופציות שלי הן כאלה: 1. לקנות SF2 חדש ולשים במקום הישן (יש חיישן מתחת למעבד ולא צריך לפרק את הסיפור הזה כדי להוציא אותו). 2. לקנות איזה מאורר חדש. 3. להתרגל לטירטור (לא, לא באמת ). עוד קצת נתונים : מבחינת טמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד היא בסביבות ה40 במנוחה (גם אם יש לי חשד שהתוכנה של הלוח אם קצת מרמה) ובמאמץ אני לא כל כך זוכר כ…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by hck,

היי! לפני כמה ימים שאלתי לגבי קרור יותר טוב למעבד. קיבלתי תשובה דיי ברורה: הSpark 7 של ThermalTake הוא טוב - אבל קצת רועש. הSp-94 של ThermalRight שקט (גם בתוספת מאוורר) ויותר איכותי - אבל יותר יקר! אם אני לא מסתכל לרגע על העלויות ,וכן - אני כבר פוזל לכיוון הSP-94 , האם כבר כדאי ללכת על קירור מים? יש לי 3 פריטים שהייתי מעוניין לקבל תגובות עליהם: 1. Thermaltake AquariusII Liquid Cooling 2. Thermaltake AquariusIII Liquid Cooling ועוד משהו קצת שונה: 3. Active Cool AC4G Pentium 4 TEC Cooler מהפיתוח הישראלי. תזכורת, המחשב שלי: P4 2.8 800Hz HT Abit AI7 Samsung 400Hz 512Mb NVIDIA GeForce FX 5200 וכן, אני רוצה לבצע OC במחשב שלי. נ.ב. הבנתי שיש גם אפשרות לחבר לקרור המים גם את…

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  5. כשקניתי את המחשב שלי, הוא היה AMD Athlon XP 1700+ . לאחר מכת ברק (LOL) נשרף לי המחשב במסגרת האחריות החליפו לי אותו. כשהם החליפו לי אותו, הם שמו לי AMD Athlon XP 1800+ , דבר דיי שכיח שאחריות עושה במקרה של חוסר בחלפים מיושנים. עכשיו הבעיה: בזמן האחרון, שמתי לב שהמעבד שלי מזוהה כ AMD Athlon prossessor , וכי הוא עומד על 1150Mhz , בכל התוכנות שבדקתי (Aida, EVEREST, CPU-Z, WINDOWS) . לפי אותם התוכנות, המעבד הוא בטכנולוגיית Palimino, והוא אכן Athlon XP. לפי הידע שלי , ה 1800+ רץ על 1.5Ghz ולא על 1.1Ghz, ובכלל, איך לא מצויין הדגם המדוייק של המעבד?! האם יכול להיות שאני צריך לעשות עידכון BIOS או משהו? ולשאלה אחרת, אני כנראה משדרג בזמן הקרוב את הלוח והמעבד. חשבתי ללכת על AMD Athlon…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  6. Started by amatzia800,

שלום רב , מאחר ורכשתי כרטיס חדש GIGABYTE 4670 עם כף אחת שבורה במאוורר (בKSP ולא מוכנים להחליף למרות שלא אני שברתי אותה ....) מוזר אבל זה המצב... איזה מאוורר (או גוף קירור) יתאים ויהיה שקט ? (את כל התקציב כבר בזבזתי על הכרטיס הזה אז בעיקרון אני מחפש משהו זול. תודה לעוזרים. אמציה.

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by ohad_intel,

הוא רק מראה את הריבועים וזהו ! הוא לא מראה שום דבר אחר!! (הפעלתי תוכנות והכל ו.......לא עובד..) בבקשה עזרה! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by em28,

מחשב ישן שפורמט מחדש דורש OC. מעבד :PIIIE 667Mhz (5X133. לוח :Asus Pegasu מבוסס VIA VT82C694X Apollo Pro133A זיכרון :256Mb SDRAM(3.0-3-3-6 @133Mhz כרטיס מסך :NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 האם יש טעם לנסות OC על המחשב הזה ? האם חבל על הזמן ? איך נחשבו הרכיבים האלה בזמנו ? מאיפה להתחיל ? ולאן יש סיכוי להגיע ?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. תראו עכשיו עשיתי OC למעבד שלי athlon 3000+ e3 והגעתי איתו ל 255 ומתח של 1.52. עכשיו אני בודק עם התוכנה S&M, קודם כל- היא תוכנה טובה לאימוץ המעבד היא טובה בכלל לדברים האלה? דבר שני. לפי מה שאני רואה עכשיו (בזמן הרצת התוכנה) הטמפ'מגיעה לסביבות ה40. זה טוב למעבד שלי? ולאן ממולץ לי לא להתקרב ? עדכון: the processor is being used by another application or the thermal protection has worked. continue ?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by avner_s,

טוב המחשב שלי הוא amd 64 3000 754 לוח אם k8ns אבל הזיכרון שלי הוא מיקרון pc 3200 cas 3 אני יודע שגם הלוחות של גיגהביט לא טובים במיוחד לאוברקלוק האם כדי לעשות ???

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by ariel-ro,

שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי AMD ATHLON 64 3200+ VENICE יש לי כמה שאלות ובקשות... 1. לכמה כדי לעלות את המהירות שלו? כדי שיעבוד טוב? 2. האם צריך לשים קירור מיוחד או להשאר עם הרגיל? (arctic cooling silencer 64) 3. מישהו יכול לתת לי מספר מדריכים איך לעשות OC כי זה פעם ראשונה שלי. ואם צריך לדעת אז המפרט הוא ספק: Antec smart power 450w לוח אם:DFI LANPARTY UT nF4 ULTRA-D מארז: cooler muster centurion 5 זכרונות: OCZ 1024MB 400MHZ כרטיס מסך:leadrek 680gs pci-e 256MB תודה מראש אריאל [br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 15:14:17 מישהו יכול לעזור בבקשה? זה חשוב לי!! תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by D135,

כמו שרשום בכותרת, האם TT Big Typhoon VX יספיק למעבד Q9300 עם OC של 3-3.2GHz? רב תודות.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  13. אם איזה תוכנה אני יכול לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי וגם את הטמפ' של המעבד? תודה

• 9 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברשותי פנטיום D שכרגע עומד על 3.5 ג'יגה אחרי אובר קלוק. ברצוני להגיע ל3.6-3.8 ג'יגה(תלוי במגבלות הספק שהוא 480W, ולכן כנראה פחות מ3.8). הקירור סטוק כבר נמצא במצב גבולי ב3.5 ג'יגה(60-62 מעלות במאמץ). ולכן אני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו. בהנחה שהאוברקלוק המקסימלי יהיה 3.8, איזו מערכת קירור עליי לקנות? כמובן שהמטרה היא לצאת הכי זול שאפשר, אבל עדיין לקנות משהו שבטוח יוכל להחזיק את המעבד גם ב3.8 על בערך 55 מעלות גג במאמץ. מה דעתכם? נראה לי שהכי זולים וטובים הם הפריזר 7 או הביג טייפון(שכבר קצת יקר בשבילי אבל אם הוא חובה אז אני אשקיע בו). אשמח לשמוע עוד הצעות! תודה, גיא.

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by stone cold,

יש לי כרטיס של גיגזבל ויש לי בעיה מעצבנת בדריברים הישנים התוכנת OC של גיגזבל פועלת אבל בחדשים לא מה שאני צריך זה דבר פשוט הכרטיס מגיעה אם מהירות ליבה של 300 בימקום 500 אם התוכנה של גיגזבל אפשר לשנות תליבה ל500 בקלות ואין שום בעיות אבל התוכנה לא מוכנה ליפעול שיש דריברים חדשים ובלי OC הכרטיס פועל ב300 אז אני צריך או תוכנה פשוטה שכן נותנת לשנות תמהירות ליבה בקלות או מה שעדיף דריבר יחסית חדש אבל שנותן יכולות OC מובנות אני צריך משהו מאוד פשוט כי אני לא מבין גדול בזה בתודה STONE

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  16. קניתי היום את ה-ARCTIC COOLING FAN 8 וגם את ה-12. את ה-8 חיברתי ללוח אם כרגיל, והוא עובד מצויין. אבל לא נשאר לי מקום, אז את ל-12 פירקתי את הראש וחיברתי ידנית לחיבור מולקס. המאוורר כמובן עובד אבל אני חושש משום מה שזו לא המהירות המקסימאלית שלו, האם ייתכן כי באמת הייתה ירידה בביצעיו של המאוורר? והאם ידוע למישהו אם יש לי אפשרות לשלוט על זה? (או שזה רק אם הוא מחובר ל-3 פינם בלוח אם?) תודה דרך אגב, ה-12 חובר ידנית בהפרש פוטנציאלים של 12V (אדום לצהוב ושחור לשחור).

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  17. יש לי מערכת חדשה: 780I XFX MUSHKIM 4GB 1GHZ DDR2 260GTX Q9450 - ללא OC האם זה הגיוני שאני מקבל 20 שניות ב-1MB? קצת נראה לי מוזר... תודה.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  18. תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. Started by Sex$Booster2007,

היי רציתי לדעת למי שיש את הלוח הנ"ל והמעבד הנ"ל מהו התדר המקסימלי של המעבד שהצלחתם להגיע ועד כמה הוא יציב? אצלי הוא 100% יציב על 2.4GHZ אבל ראיתי אנשים שהגיעו ליותר מזה.

20. Started by thebenjamin,

אפשר להגיע עם Q9400 ל3GHZ עם קירור סטוק בלי בעיות?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. Started by ZivX,

אני לא מצליח להוציא את המאוורר של המעבד. אין שם ברגים או משהו. זה מאוורר מקורי של אינטל. פנטיום 4. פשוט מתחת למאוורר יש שכבה נדיבה של אבק אני רוצה לנקות. איזה עוד מידע אתם צריכים? יכולים לעזור? תודה. ודרך אגב, מה זה הבלוק ברזל הזה מתחת למאוורר?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by tratz,

אז ככה, עם האופטי שהיה לי קודם הכל היה טוב והכרתי יפה מאוד את המגבלות שלו. עם C2D אני קצת אובד עיצות ואשמח לשמוע את דעתכם. קודם כל, קירור מים TT BW 735 עם רדיאטור מחוץ למארז, מאוורר בודד של 120 של AC משחת AS5, מעבד במהירות סטוק עומד על 32 במנוחה ו43 במאמץ. הטמפ' האלו נראות לי גבוהות מאוד יחסית לקירור הנ"ל, יש למישהו רעיון למה? חשבתי על המדבקה של איסטרוניקס שנמצאת על המעבד. לשם השוואה האופטי שלי היה על 22 מעלות (טמפ' חדר) ו32 במאמץ. אולי למישהו מתחום קירור המים יש רעיון למשהו שניתן לשפר במערכת הזו. אין לי כסף למערכת חדשה לגמריי, אבל אשמח לשיפורים לקיימת. שנית, מתח מקסימלי שניתן לתת למעבד? טמפ' מקסימלית שרצוי לא לעבור? מתח מקסימלי לזכרונות אני יודע, הם באחריות עד 2.2 (cells…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. שלום . ברצוני לקנות קירור חדש למעבד, עד 200 שקל ברצוני להשקיע, המעבד הוא Q6600 ואינני רוצה לעשות OC. על איזה קירור טוב תוכלו להמליץ לי? לא אכפת לי מאיזה חנות, העיקר שיהיה הכי טוב למחיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  24. האם הארטיפקט טסטינג של ATI TOOL והשימוש איתו על כרטיסי נוידיה הוא תמיד תוצאה בטוחה,אם הוא מוצא ארטיפקטים בATI TOOL אז זה אומר שיש לי בטוח ארטיפקטים? כי הוא מוצא לי פעמים קרובות וגם לפעמים שאני רק ישר מפעיל את התוכנה בשניה הראשונה הוא מוצא המון נקודות ארטיפקטים אבל אם אני סוגר את הבדיקה ומפעיל אותה שוב,אין ארטיפקטים..אז השאלה שלי אם התוכנה בכללי מזייפת בעיקר אם כרטיסי נוידיה? (במשחקים עד היום לא ראיתי שום ארטיפקט אולי LAG פה ושם אני לא בטוח שזה ארטיפקט)

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  25. השאלה בנושא אהה, ובתקציב של עד 250 שקל.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים