עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AKULA,

אפשר לדעת מה זה בדיק:http://www.thermaltake.com/products/subzero/subzero4g.htm יש מגש כזה,מה זה?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by mordidot,

אני רוצה לעשות OC למעבד לבערך 4 GHZ עם הקירור AC7PRO וGIGABYTE P35 DS3L איך יהיו הביצועים של המעבד אחרי הOC ?אני מתכוון באיזה רמה הם יהיו E4600 או E2180 ... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  3. Started by xXaXdXaXrXx,

אני לא יודע כלום באוברקלוק ואני רוצה לדעת אז אים מישהוא יכול להסביר לי על זה אז אני יודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  4. Started by dor_eli,

יש לי חלון בצד המחשב ואני רוצה להוסיף לשם מאורר מה אתם אומרים על tt cat 9 cm איך המאורר הזה? שווה לי לקנות אותו?

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by Gnome,

מה הדעתכם על המאוורר הזה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1964125499.htm לחבר שלי יש אותו והוא אמר לי שטמפ' המעבד שלו (BARTON 2800) הייתה 51 מעלות אחרי חמש ימים שהמחשב היה דלוק ברצף. השאלה שלי היא האם זה טוב או לא?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by kobi_af,

שלום יש לי כרטיס מסך 9600xt והמאורר שלו נשרף . השאלה שלי אם מוכרים עוד מאווררים שלו ואיזה הצעות זולות אחרות יש לכם להציע לי בשביל לקרר אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by K0sTa,

טוב אז נתחיל בשאלה הראשונה, כשאני קונה קירור לזכרון, http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ARC-U01&other_title=+ARC-U01+Ram%20Sink איך אני מחבר אותו לזכרון עצמו? (דבק תרמי? מאיפה משיגים?) והאם שמים אותו משני צידי הזכרון או רק צד אחד? ??? דבר שני - מה התזמונים של הזכרון בעצם אומרים. מה זה תזמון של זכרון..? תודה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  8. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11427&catid=563 אני רוצה את זה ורשום שהחיבור שלו 4pin,כמו של המאוורר של המעבד. בעיה אין לי עוד 4pin לפחות אני לא מוציא,יש לי 2 של 3PIN,ומולקס זהו.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by BLACK-ICE,

אני יודע שיש תוכנה שמעלה את הקלוק בכרטיס אבל איך מעלית את המתח?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by Vladgi,

יש לי מעבד 2600 בארטון ולוח אם 8rda3+ epox, הלוח בא במצב סטוק כאשר המעבד על 11.5 קניתי את המעבד במרס השנה יכל להיות שהוא שכב שם הרבה זמן הרבה מאוד!, שמעתי איפשהו פה שכאשר הוא בא עם מכפלה של 11.5 הוא פתוח רציתי לדעת אם זה נכון???

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by free fraek,

המחשב התחיל להרעיש וכשאני רוצה לנקות אני מנקה הכל חוץ מהספק.. עכשיו איך אני מנקה אותו?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by RoverBoy,

היי אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל הפעלתי את הSPEED FAN וראיתי ש... המעבד של הכרטיס מסך על 53 מעלות במנוחה! זה הגיוני? זה תקין?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by vinipyx,

אני טכנאי מיזוג ורציתי לבנות מערכת קירור על גז האם מישהוא מהפורום בנה מערכת כזאת כבר אם כן שיגיד באיזה מדחס הוא הישתמש,כמה שורות סוללה אמורה להיות. למה אני שואל כל זה , כי אני יכול לבנות מזגן חלון קטן , אבל לדעתי זה אמור לעבוד כצת אחרת

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by paulyoung,

היי הטמפרטורה של המעבד אצלי ב-41 והלוח ב-36 בזמן מנוחה האם זה תקין? אם לא מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by OFIRLEVY66,

שלום, רציתי לדעת אם איזה תוכנה כדי לעשות OC ל כ.מסך:ntune,riva tuner, ati tool? (כרטיס מסך 8800GTS 640) אני חושב שכדי אם הNTUNE היא הכי פשוטה, עד כמה כדי לכוון את המהיריות בלי לפגוע באיכות הכרטיס או קיצור חייו? האם כך זה טוב: מהירות ליבה 630, מהירות זיכרונות 1950 ומהירות מאורר 100%. האם זה OC טוב ויציב?

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. שימו לב לבעיה שלי . תראו, יש לי 2 מקומות שידוע לי עליהם לאיוורור.. יש SYS FAN ו- CPU FAN. העניין הוא שיש לי לחבר 2 מאווררים (1 של מארז, משום מה מתחבר ללוח אם.. ואחד של ההיטסינק למעבד). עכשיו, הSYS FAN עובד פרפקט אולם ייתכן שגם קצת איטי.. אבל הCPU FAN נכה. דוגרי, לא משנה איזה מאוורר אני מחבר לCPU FAN הוא לא זז.. אני מסובב אותו עם היד ואז הוא מתחיל להסתובב כמו נכה לגמרי.. ובSYS עובד פרפקט.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by toppy,

עד איזה טמפרטורה אפשר/כדאי להגיע על המעבד הנ"ל? (לא רשום בFAQ)

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by ye_3333,

אזצ ככה אני בדיוק נימצא אצל חבר ומשום מה אני מצליח לעשות לו oc ככה יש לו את ה- rocklake 865 pe 2.8 512 k ככה משום מה בביוס שלו אין אפשרות לoc אז הלכתי ללוח ויש שם אפשרות של bios כל שהיא.. ואלה האפשרויות normal config ששמתי על האפשרות השנייה אז היווסף לי עוד אפשרות בביוס אבל עדיין אל הצלחתי לעשות oc בקיצור חברה מה הבעיה?? המעבד הלוח?? או שאולי המכפלות נעולות עם כן איך אני משחרר את זה בבלוח הזה.. תודההההה :lol: :lol:

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  19. אוקי...אז בלוק יש רדיאטור יש (רק צריך לפרק) עכשיו...קניתי משאבה ומסתבר שהיא לא טובה אז אני מחזיר אותה... ואני צריך צינורות (כי האלה שקניתי ממש גרועים) ואני צריך מאין מחברים של 90 מעלות...כלומר שיתנו לי לעשות זוית של 90 מעלות בלי כיפוף צינורות... איפה אני קונה את הדברים האלה? (כי התייאשתי מהליכה לחנויות חיות ולאייסים למיניהם שמסתכלים עליי במבט של "למה לעזאזל לך שטויות כאלה?") תקציב למשאבה? (כי השאר אמור לעלות עשרות שקלים לכל היותר) אנא ערף...תנו כמה עם מחירים הגיוניים...

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. יש לי Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR 128BIT אני מרגיש כאילו הוא כבר לא "סוחב" במשחקים חדשים.... עכשיו השאלה היא אם כדאי לעשות אוברקלוק כי אוברקלוק משפר רק את מהירות הכרטיס ולא את היכולות הגרפיות שלו... בכל מקרה... אתם יכולים להמליץ לי על חומרים לאוברקלוק וכמה לדעתכם אני יכול להגיע (במהירות) ? תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by HitmanX,

יש לי Radeon 9600XT עם 256MB של Sapphire המהירויות סטוק שלו זה 500 לליבה ו-297 לזכרונות, אני המהרתי אותו ל-550.80 לליבה ו-356.40 לזכרונות : הנה תוצאה ב-3DMark05 הקירור הוא Home Made : השאלות שלי הן : 1. 1837Marks זה טוב לכרטיס כמו שלי ? 2. איפה יש וולט מודים לכרטיס הזה (לכרטיס שלי יש זכרונות מלבנים 3.3ns של סמסונג ובכל מקום שראיתי וולט מוד זה היה לכרטיס עם זכרונות מרובעים) ? 3. יש עוד דרך לשפר ??

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by kikkler,

יש למישהו מושג איפה אני מוצא - 118w peltier cooler cold-plate simple thermometer

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  23. היי , קניתי היום מארז של Chenbro , מארז MIDI אבל מאוד רחב , יש מספיק מקום להתקין את ה BigWater SE של TT (לא רציתי את הרדיאטור בחוץ) , המארז מאוד מאוד שקט , הוא מכיל כרגע 2 צורבים , 4 כוננים קשיחים וכונן אחד המכיל את הנוזל קירור. ישנו מאוורר 80cm בקידמת המארז (התקנה שלי) והרדיאטור בחלקו האחורי. מה שיפה , שיחסית למחיר הזול שלו , הוא דיי "משוכלל" הכוונה שהכל מתבצע ללא ברגים (כרטיסי PCI , הכוננים , דלת המארז וכו'...) השאלה היא , כיצד אני בודק כמה מע' הקירור יעילה ? אני לא זוכר מה היתה הטמפ' לפני המערכת הקודמת (אבל גם לא רלוונטי כל כך כי זה היה מארז אחר עם 3 מאוורים 80cm שמכניסים אויר ואחד שמוציא). האם למישהו יש נתונים על טמפ' בעבודה רגילה / מאומצת ? הוספתי תמונה של הטמפ…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  24. Started by KYSG,

1.זה מסוכן? 2.אך עושים את זה?,דרך תוכנה או דרך הBIOS? 3.אם זה דרך הBIOS איפה זה אצלכם? 4.כמה שהתזמונים נמוכים ככה הOC יותר טוב זה נכון?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by ofsher,

אולי מישהו יכול להפנות אותי למדריכים טובים (לא איכפת לי אנגלית גם) לאוברקלוקינג של מעבד ושל כ. מסך אני צריך משהו בסיסי שיסביר בדיוק מה זה מחלק, מכפיל, HT, HTT, FSB וכל מה שקשור בנוסף משהו שיסביר על המתחים ואיך הם משפיעים... אם יש משהו מעמיק בנושא אני גם אשמח עברתי כרב על כמה מדריכים שיש... אני לא מרגיש שתמונה שלמה אגב, אני אשמח להסברים בנושא מעבדים... ארכיטקטורה ומה מחדש הקונרו וכאלה.. בקשר לזכרונות, קראתי על תזמונים, אבל אני לא מבין איך ה תזמונים 1- 2-3-4 וכו' קשורים ל - CL. תודה

• 5 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים