אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אז ככה עשיתי OC לזיכרון ולמעבד אז אלו הם הדגמים: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 3300 MHz (9 x 367) - מעבד Module Name OCZ XTC Platinum OCZ2P8001G - זיכרון 2GB אז הגעתי עם המעבד בSTOCK COOLING ל-3.3 יציב 100% מאמץ 75 מעלות ובמנוחה 35 מעלות 2.4 @ 3.3 וזיכרון הגעתי ל- 5-4-4-12, 1T 1:1 מתחים: CPU VOLTAGE: 0.0500V MEMORY VOLTAGE: 1.85 NB VOLTAGE: 1.35 SB VOLTAGE: 1.50 FSB VTT VOLTAGE: 12% אז מה אתם חושבים ?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד לבערך 4 GHZ עם הקירור AC7PRO וGIGABYTE P35 DS3L איך יהיו הביצועים של המעבד אחרי הOC ?אני מתכוון באיזה רמה הם יהיו E4600 או E2180 ... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מהטמפ' עבור המעבדים 4800+, E6420 וP4PRESSCOT 2.8GHZ. (כן אני יודע שהרמה של P4היא שואפת ל-0 לעומת שני האחרים, אך אני שואל זאת מכיוון שיש לי עכשיו את המעבד הזה, והמאורר עושה רעש כמו לא יודע מה, ןאני רוצה להנמיך את המאורר, 6000RPM זה קצת הרבה לא?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לפי המדריך הזה http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 אפשר לבנות עינית IR מקבלת בלבד, לשלטים וכדומה, אני רוצה לבנות פורט IR מלא, כלומר מקבל ושולח, בשביל לתאם עם טלפון סלולארי... יש למישהו מושג איך? זה פרט קטן ששונה מהמדריך שציינתי?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11427&catid=563 אני רוצה את זה ורשום שהחיבור שלו 4pin,כמו של המאוורר של המעבד. בעיה אין לי עוד 4pin לפחות אני לא מוציא,יש לי 2 של 3PIN,ומולקס זהו.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ב-ATI TOOLS אני רואה את כרטיסיית ה OVERCLOCKING. אבל לא מבין בדיוק מה לעשות ואיך לגעת ואיפה לו וכו' וכו' אשמח אם מישהו ינחה אותי. נ.ב. כדי גם לגעת ולשנות דברים שמחוץ לכרטיסיית ה- OC שמה? כי ראיתי כל מיני אפשרויות OPTIMIZATION ואחרות :
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לפי המדריך שלכם אני צריך לבטל מספר דברים בביוס כמו spread spectrum, cpu thermal trottling והCOOL'N'QUIET
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אם מה מותר לנקות את המעבד מהמישחה הטרמית הישנה? אציטון זה אפשרי.?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
עד איזה טמפרטורה אפשר/כדאי להגיע על המעבד הנ"ל? (לא רשום בFAQ)
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
צריך את הביוס GeForce4 MX 440 Leadtek a170 וגם תוכנת צריבה תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אזצ ככה אני בדיוק נימצא אצל חבר ומשום מה אני מצליח לעשות לו oc ככה יש לו את ה- rocklake 865 pe 2.8 512 k ככה משום מה בביוס שלו אין אפשרות לoc אז הלכתי ללוח ויש שם אפשרות של bios כל שהיא.. ואלה האפשרויות normal config ששמתי על האפשרות השנייה אז היווסף לי עוד אפשרות בביוס אבל עדיין אל הצלחתי לעשות oc בקיצור חברה מה הבעיה?? המעבד הלוח?? או שאולי המכפלות נעולות עם כן איך אני משחרר את זה בבלוח הזה.. תודההההה :lol: :lol:
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האם המאוורר הזה יתאים עבורו? http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=FM121 ובכללי מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אוקי...אז בלוק יש רדיאטור יש (רק צריך לפרק) עכשיו...קניתי משאבה ומסתבר שהיא לא טובה אז אני מחזיר אותה... ואני צריך צינורות (כי האלה שקניתי ממש גרועים) ואני צריך מאין מחברים של 90 מעלות...כלומר שיתנו לי לעשות זוית של 90 מעלות בלי כיפוף צינורות... איפה אני קונה את הדברים האלה? (כי התייאשתי מהליכה לחנויות חיות ולאייסים למיניהם שמסתכלים עליי במבט של "למה לעזאזל לך שטויות כאלה?") תקציב למשאבה? (כי השאר אמור לעלות עשרות שקלים לכל היותר) אנא ערף...תנו כמה עם מחירים הגיוניים...
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
עש/יתי אובר של 200 מגה הרץ מ 3.1 ל 3.2 ויש לי כמה שאלות. שעשיתי את האובר המחשב היה במנוחה 45-55 ובמאמץ 60 ככה. עכשיו אני יודע שהטמפרטוות קצת גבוהות. חוץ מזה יש לי ספק ג'נרי. יש ללי מאוורר סטוק. ויש לי גם זיכרותות ג'נרים של ceno. כל השאר ירקות יש לי כרטיס מסך ולוח אם של MSI די טובים. מה אתם אומרים להוריד את האובר קלוק? או מה לשפר?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אוקיי, זוהי ההרכבה הראשונה שלי, קיבלתי את ה- Sonic Tower היום, ההתקנה שלו פשוטה מאוד, מה שמונע ממני מלהתקין אותו כרגע זו העובדה שאין לי מושג איך להוריד את את הקירור סטוק של האלטון 64 (Winchester 3200+ + MSI K8N Neo2). מדריך עם תמונות יהיה מעולה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה כבר שנה וארבע חודשים... לעולם לא עשיתי אוברקלוק למעבד ונראה לי שזה זמן מתאים להתחיל, (====ראה מפרט====) אני לא רוצה להשקיע גרוש בקירור, וגם שימו לב שהזכרונות האלו הם VALUE... יש פוטנציאל למשהו סביר ? אני רוצה לנסות רק בשביל הנסיון כי למחשב הבא שלי (עוד שנה וחצי אני משער) אני מתכנן משהו רציני יותר, אבל עדיין, אני לא רוצה לעשות סתם אם אין בכלל פוטנציאל.... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ככה עשיתי OC עבד מעולה העלה לי ב500 נקודות ב3DMARK נפלא את הOC עשיתי עם הCCC של הכרטיס ושליטה במאוורר בעזרת ATITOOLS העלתי את הכאטיס ל 662/927 רציתי לנסות להשתמש בATI TRAY TOOL במקום ATITOOLS ומאז צרות לא מצא חן בעיני אז מחקתי אותו ואז בCCC לא רואים MEMORY ו CORE של הכרטיס טוב התקנתי DRIVER מחדש ומאז אני לא מצליח לעשות OC אני יכול לדפוק OC הרבה יותר מטורף ממקודם ו זה לא ידגדג את הרטיס מישהו נתקל בזה פעם אני חייב עזרה כי נהנתי יותר מידי כשהOC פעל תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז ככה.. CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB BUS 500MHZ קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ הגדרות בביוס על סטנדרט ומתח על מצב אוטומטי.. אך PCI-E ידני על ל100 MHZ כי אחרת OC לא עולה. סטפינג מקסימלי 7 של הזכרונות זה 2.00 כרגע (עם הOC מצב רגיל זה 2.44) עכשיו אם אני מכוון את הבאס ל444 עם מצב זכרונות רגיל (2.44) הזכרונות על 1066 ומעבד 3100.. עובד טוב. אני מנסה להעלות על באס 533 ומצב זכרונות 2.00 - 1066 ומעבד 3700 - והמחשב לא מקבל את זה ולא עולה, מה אני יכול לעשות? לשנות משהו? אני ממש חיכיתי לחורף בשביל להתעלל במחשב (מעבד עם OC במנוחה על 23 )
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם מהר .. אז אמרו לי שכדי להוסיף מאווררים ולהחליף משחה .. יש לי קירור ZALMAN על המעבד.. איזה משחה אני צריך בשבילו? ואני צריך מאוורר 12CM ו8CM .. יש המלצות על מאווררים? ואם אפשר גם נימוקים. תודה! עריכה: ורציתי לשאול אם מישהו יודע אולי מה הטמפרטורה המקסימלית והמומלצת של Leadtek 6800GS
-
- 11 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה זה בדיוק צריבת ביוס אני רואה את המושג הזה די הרבה ולא הצלחתי להין מה זה בעצם? איך עושים את זה (באופן כללי)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אוקיי, אז עשיתי טיפה OC לכרטיס מסך שלי בPOWER STRIP בשביל לבדוק את השיפור ב3DMARK וכשהחזרתי את ההגדרות לברירת מחדל (דיפולט ><) ראיתי שלCPU FSB שלי, מה שזה לא יהיה, יש OC של 41%.... איך אני מחזיר את זה? )=?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב amd64 3000 msi neo 2 platinum 256*2 ddr 400 a-data radeon 9600se לפי המפרט זה טוב מאוד לאוברקלוקינג הבעיה היא שלא עשיתי את זה אף פעם מישהו יכול להדריך או להפנות אותי למאמר בעיברית?
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
תראו כרגע סיימתי לנקות את המחשב יסודי אבל שאני אומר יסודי אז את הכל. עכשיו יש לי מעבד intel p4 3.2ghz with HT והמאורר הוא מקורי של אינטל סיבבתי לו 4 צ'ופצ'יקים כאלה בעזרת מברג שטוח ולא הצלחתי להוציא. ויתרתי על כל הקטע ושאבתי לבסוף עם שואב אבק. יצא פשוט מושלם אבל אחרי זה הצלחתי לסובב את הצ'ופצ'יקים בעזרת האצבע בלבד.... פגעתי במשהו יכול להיות אני ממש פוחד שנדפק לי שם הקירור שזה לא יושב טוב על המעבד ופשוט יתחמם ויוכל לשרוף אותו! אז עכשיו הורדתי את Everest ובדקתי את הטמפרטורה:
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
או קיי הגעתי לגבול של הכרטיס בתוכנה כמעט... עוד טיפה ואין לי מה לעלות , זה עוד לפני הקירור אתם בטח אומרים לעצמכם הוא משתמש בריבה טיונר, אז לא אני משתמש בPOWER STRIP ואני ממש בגבול 750@460 עוד לא שמתי קירור לזכרון ועוד לא מאוורר 120 ליד אז איזה תוכנה אפשר להשתמש בלי הגבלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-