אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כותרת ? קיצור מה יותר טוב על תתיחסו למחיר פשוט מה יות רטוב מבין שני אלה : זה http://tms.co.il/product/3235 או זה http://tms.co.il/product/4368
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 9600xt והמאורר שלו נשרף . השאלה שלי אם מוכרים עוד מאווררים שלו ואיזה הצעות זולות אחרות יש לכם להציע לי בשביל לקרר אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בדגש על : הרבה מקום למאווררים (בעיקר 120mm) מקדימה ומאחורה כניסת אוויר טובה מקדימה ה-120mm smart fans של thermaltake למארז - האם הם מומלצים או שאפשר להסתפק באלו המסופקים עם המארז?
-
- 7 תגובות
- 515 צפיות
-
-
צריך המלצה למאוורר חדש למעבד, כרגע אני על קירור סטוק, חשבתי שאני אוכל לעבור איתו את הקיץ אבל המחשב קרס הרגע בגלל התחממות יתר... בקיצור אני צריך מאוורר חדש ואני צריך שהוא יהיה שקט (וכמובן יותר יעיל מהסטוק). אהה דרך אגב המעבד הוא PD915 סוקט 775 הטוניק טוואר לא בשבילי (גם גדול וגם יקר) אז אני אשמח לקבל המלצה על משהו יותר זול (וקטן). תקציב 120 ש"ח (זה מה יש....)
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על יח' קירור לכרטיס מסך הנ"ל? אני לא יודע אם זה חשוב אבל הוא AGP ולא PCI-E... ראיתי את ה Tide Water של Thermaltake http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp מישהו מכיר/התנסה ביח' הזאת? היא תתאים לכרטיס שלי? ואם כן , האם הקירור הוא משמעותית יותר טוב בקירור מים מקירור רגיל של מאוורר? תודה מראש לעונים (בתקווה שיהיו כאלה)
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנה שמעלה את הקלוק בכרטיס אבל איך מעלית את המתח?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך שציינתי בכותרת (HD 2900Pro 512Mb), המאוורר הוא Arctic Cooling Freezer 7 Pro שעל המעבד, מארז של NZXT Apollo וספק 500W של ליברטי... האם אני מסוגל לעשות לו OC, בלי שהוא יעשה לי רעש מטורף, והאם אני אהיה מסוגל להגיע לביצועיים של XT?
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל הפעלתי את הSPEED FAN וראיתי ש... המעבד של הכרטיס מסך על 53 מעלות במנוחה! זה הגיוני? זה תקין?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש דרך לשלוט במאורר של הכרטיס הזה? המאוורר רועש יותר מהמאוורים של ה CPU והמארז ביחד. בATI Tray Tools כתוב שאין תמיכת חומרה - זה הגיוני שבמעבד חדש יחסית לא תהיה אפשרות כזו? הכרטיס חדש, ואין שם בעיה פיזית -הוא פשוט קטן ורועש... לנתק אותו לא נשמע לי בריא במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שמעו כל העניין של הOC התחיל לעניין אותי מאוד..וזה בדיוק מה שהמחשב שלי צריך..אז קודם כל קראתי מדריכים וכל זה ולא יודע עם הבנתי נכון אבל זה מה שעשיתי..אהה קודם כל המפרט שלי בקצרה: מעבד-Intel Pentium IIIE, 800 MHz לוח אם-Asus CUV4X 256מגה של SDRAM nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך... אז עשיתי ככה.. הפעלתי תמחשב מחדש נכנסתי לביוס משמה לADVANCED ואז איפה שהיה רשום CPU SPEED ולידו 800MHz הפכתי את זה ל Manual ואז ניפתחה לי אפשרות חדשה בשם:sestem/pci frequnecy MHz והיה שמה 133.0/33.05 והעלתי את זה ל-34.50 / 138.0 וכשבדקתי במאפינים במחשב שלי ראיתי שזה העלה לי 28 מגהרץ : ;D ;D אז השאלה שלי האם עשיתי נכון?והאם אני יכול להתקדם ולעלות או שעושים את זה אחרת..כמו…
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי הטמפרטורה של המעבד אצלי ב-41 והלוח ב-36 בזמן מנוחה האם זה תקין? אם לא מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 9600GT 512MB ואני לא רוצה לשרוף אותו או משהו אז אתם יכולים לתת לי בבקשה תוכנה לעשיית אוברקלוק ואת כל הנתונים איך לעשות ומה לכתוב איפה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם איזה תוכנה כדי לעשות OC ל כ.מסך:ntune,riva tuner, ati tool? (כרטיס מסך 8800GTS 640) אני חושב שכדי אם הNTUNE היא הכי פשוטה, עד כמה כדי לכוון את המהיריות בלי לפגוע באיכות הכרטיס או קיצור חייו? האם כך זה טוב: מהירות ליבה 630, מהירות זיכרונות 1950 ומהירות מאורר 100%. האם זה OC טוב ויציב?
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אז רק בשביל לבדוק שהמערכת הורכבה בסדר (לא ממש מערכת ל OC, קרור שקט ולא מתאים וכו'...) נחמד מאוד (לדעתי חיישן הטמפרטורה מזייף). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
עד איזה טמפרטורה אפשר/כדאי להגיע על המעבד הנ"ל? (לא רשום בFAQ)
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
י1. ש לי AMD 3700+, שעובד בקיץ ב 40 מעלות במנוחה ומגיע ל 52 במאמץ, אני מעוניין במאוור שיהיה שקט שיוריד את הטמפ ב5 מעלות לפחות 2. יש לי לוח אם ga-k8n-sli עם nvidia4 במגיע ל 62 מעלות ב CORE במאמץ. האם יש דרך לפרק את צלעות הקירור של הלוח אם, למרוח משחה תרמית ואז להחזיר אותם?ואם כן איך עושים זאת? האם יש דרכים אחרות לקרר את ה chipset ביעילות?. 3.קניתי כרטיס מסך של לאחרונה 86000GT EXTREME של LEADTEK מגיעה דווקא עם קירור די טוב, הבעיה ש הסירקולציה אצלי במחשב לא משהו את זה אני יודע, בקיץ ללא מזגן הוא עומד על 55 מעלות ובמאמץ הוא מגיע אפילו ל 75 . השאלה אם יש תועלת לכרטיס חדש יחסית(כלומר קניתי אותו רק לפני כ חודשיים) לפרק את הצלעות ונמאוור הנתונים ולמרוח משחה תרמית או שעלי לעשות מא…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
רציתי לדעת אך הקרור הזה אם משהוא יודע ??? וגם איזה קרור הכי חזק ל-6600GT AGP GIGABYTE
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
קניתי את זה בלמיר לפני יום ואני ממש מרוצה זה בא עם הכל :משחה טרמית,פטנציומטר,מחזיק לפוטנציומטר לpci או לכונן 3.5" הנה התוצאות שלפני ואחרי לפניקירור סטוק) מנוחה:40 מאמץ:70 אחרי: מוחה:36-38 מאמץ:42 - 43 (בfar cry) אבל עדיין יש לי בעיה קטנה אני לא מצליח לעלות את הבאס מעל 150mhz כי אז זה ניתקע יש לי זיכרונות 266mhz של orgin ולוח ecs p4vaxd רציתי לדעת מה עוצר אותי הלוח או/ו הזכרונות ואיםה אני נועל את התדר של agp/pci( אם בכלל אפשר)? 10x ;D
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
צריך את הביוס GeForce4 MX 440 Leadtek a170 וגם תוכנת צריבה תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
-
שאני מנסה להריץ 8M מה יכולה להיות הסיבה, המחשב ב [מפרט]
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9600XT עם 256MB של Sapphire המהירויות סטוק שלו זה 500 לליבה ו-297 לזכרונות, אני המהרתי אותו ל-550.80 לליבה ו-356.40 לזכרונות : הנה תוצאה ב-3DMark05 הקירור הוא Home Made : השאלות שלי הן : 1. 1837Marks זה טוב לכרטיס כמו שלי ? 2. איפה יש וולט מודים לכרטיס הזה (לכרטיס שלי יש זכרונות מלבנים 3.3ns של סמסונג ובכל מקום שראיתי וולט מוד זה היה לכרטיס עם זכרונות מרובעים) ? 3. יש עוד דרך לשפר ??
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אני מוצא - 118w peltier cooler cold-plate simple thermometer
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש E2140 וקיבלתי איתו את המאוורר הרגיל של אינטל(שקצת השתנה מימי הP4 אבל לא משנה). לפי מה שראיתי על הגוף קירור בחלק בו הוא נוגע במעבד יש משחה תרמית שאינטל שמה מלכתחילה. שאלתי היא האם המשחה הזאת מספיקה או אם אני צריך להוסיף משחה תרמית ולמרוח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני רוצה לעושת OC ל1900XT שלי עכשיו אני רוצה לעשות לו OC בלי העלת מתח.. עד איפה אני יכל להגיעה[בלי העלת התח]? ואם אני דיעה לזה כמה שיפור+- אני יריגש? ועד 80-90 במאמץ זה בסדר נכון?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-