עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי את המאוורר המקורי שבא עם מעבד אתלון XP 2000 שנשרף עקב קצר, האם המאוורר הזה יהיה טוב למטרות אוברקלוקינג לפנטיום 3 1000? או שהמאוורר המקורי של פנטיום 3 שבא עם המעבד יותר מוצלח? אני יודע לפחות שהמאוורר הזה למעבד המקורי שלו הוא לא מי יודע מה מוצלח כי האתלון שבא איתו היה עם ליבת הפלומינו שידועה כתנור קטן אפילו יותר מהפרסקוט. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by firemebad,

רציתי לדעת איזו אופציה עדיפה : 9X200=1800 או 8X225=1800 אני יודע שבאס גבוה יותר תורם גם ביצועים לזכרונות אבל אם מורידים את המולטיפלייר למעבד ,האם מאבדים משהו ? בקיצור ,מה עדיף ? ואם אפשר גם הסבר קצר - למה עדיף כך או כך. :

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by Satlan,

אהלן! אני מעוניין להחליף את הקירור אוויר שיש לי במעבד לקירור מים חדש, ואין לי המון תקציב (600 שקל).. ובכן, קראתי בפורום המלצות, סכמות של קירורי מים ויש לי מספר שאלות! קודם כל - לקחתי את המפרט הנ"ל מהסטיקי: רדיאטור: ThermalTake 12cm CL-W0002 3/8" משאבה טבולה: Atman AT-104 2m 2000lph 3/4" בלוק: ThermalTake CPU Water Block CL-W0010 3/8" צנרת: השקייה פשוטה 3/8" מיכל: דלי/אקוואריום עם מספיק מקום למשאבה מתאם: 3/4"-->3/8" (למשאבה) מהדקים: 3/8", 5 מהדקים נוזל קירור: American Eagle 5 Liter משחה טרמית: Arctic Silver 5 והינה השאלות: 1)משאבה.. מה זה אומר טבולה? עקרונית.. לא מצאתי את הדגם, אז לקחתי את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id…

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  4. השאלה היא האם לקנות את הS-FLEX בלי שינוי מהירות הסיבוב או עם שינוי מהירות הסיבוב.

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  5. שלום יש לי במארז מאווררים אז רציתי לדעת איזה מחרחק מהקיר הם צרכים (1ס"מ מספיק) בשביל לתת קירור כמו שהם צריכים לתת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  6. Started by manticore,

אני צריך המלצה למאוורר 120 מ"מ כמה שיותר שקט וטוב יש לי פאנל שליטה אז אני צריך גם שיהיה עם אפשרות חיבור אליו תודה.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  7. Started by dubilev,

שלום, המחשב הנייד (T42, IBM) פשוט "קופא". כל מה שמופיע במסך תקוע, עכבר ומקלדת לא מגיבים ונשמע כאילו ההארד דיסק עדיין עובד. זיכרון - הרצתי memtest ועוד איזה בדיקה ולא מצאו כלום. זה קורה בעיקר כשאני עובד על סוללה, אבל לא רק. טמפרטורת המעבד מגיעה ל 59 מעלות ודיסק קשיח מגיע ל 36 מעלות. הבעיה נשארה גם לאחר פירמוט והתקנת חלונות מחדש, כך שרוב הסיכויים שאכן מדובר בבעיית תוכנה. מעבד - centino 1.7 זיכרון - 1.5 GB המחשב "מבוגר" (5 שנים), אך קניתי עכשיו נייח חדש ואיני מעוניין להשקיע גם בנייד נוסף (לצרכי עבודה). איך ניתן להציל את המחשב ללא השקעה גדולה? (אם לא מדובר בבעיית קירור, נעביר את הדיון לפורום אחר) תודה, דובי

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by (G),

הבנתי שככל שהמכפלה נמוכה יותר ה-OC הוא טוב יותר. אני כרגע נמצא על OC של 380 X9 , ניסיתי להגיע ל-380 X8 אבל ללא הצלחה. ולא משנה כמה מתח נתתי למעבד, זה קצת מוזר כי רק הורדתי מכפלה לכן זה אמור להיות "קל" יותר למחשב לעבוד. אחרי השמירה בביוס המחשב פשוט נכבה ונדלק. אפשר לדעת מה משתלם יותר, או מה היחס העדיף?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by GNU,

יש לי כמה שאלות לגבי התוכנה כדי להבין איך להשתמש בה, על מה אני צריך להסתכל כדי לדעת שהכל בסדר? כמה זמן צריך להריץ את התוכנה? והאם מישהו יכול לתת לי הסבר קטן ומהיר איך לתפעל את התוכנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  10. אז ככה יש לי מארז אחד עם חלון קנוי ומארז אחד סגור והוא מעצבן אותי שהוא סגור לאדע אחרי שיש חלון אני תמיד רוצה לראות כזה מה קורה בפנים ומעצבן אותי שזה סגור כל מקרה אני לא רוצה להתחיל להסתבך ולעשות צורות ועיגולים וענארף מה כי אני ממש ממש לא אוהב לעבוד עם מכונות שמסוגלות לחתוך אותי אני אולי יצליח לארגן מהשכנים כל מיני דברים מכשירים חביבים (לא נראה לי שיש להם דרמל...) ואני רוצה רק ריבוע חביב פשוט נחמד, ופרספקט אני כבר יקנה ממישהו (ענארף ממי..) איך אתם מציעים לי לעשות את הריבוע וטיפים שימושיים בשביל לא להרוס את המארז בדרך.. ?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  11. צופים יקרים שלום אני מעוניין לבצע אוברקלוק במערכת החדשה שלי אך אין לי התמחות רצינית בנושא (מתחים מכפלות) אודה על עזרכם הנה המפרט Intel Core 2 Duo E6420 Conroe 2.13GHz 4M shared L2 Cache LGA 775 Processor ASUS P5K DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard OCZ Platinum Revision 2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Seagate Barracuda ES ST3250620NS 250GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive BFG Tech BFGR7950256GTOCE GeForce 7950GT 256MB 256-bit GDDR3 PCI Express x16 OC HDCP Video Card Thermaltake Toughpower W0128RU ATX12V / EPS12V 650W Power Supply ZALMAN 9700 LED 110mm 2 Ball CPU Cooler VANTEC NXP-205-BK Black F…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by swampfrog,

אני מאוניון לאשות oc ך readon 9600xt 256mb שאני אקנה השבוע איזה יצרן מיצא את הכרטיס הכי טוב ל-oc ואיפה ניתן לקבל מדריך ותוכנות בשביל להעביר את ה-oc ;D

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by THE FOX,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=115384 משתמש XS לקח מערכת 8 הליבות לכמה בדיקות התוצאות כבר שם 8)

14. Started by Cereal Killer,

צריך המלצה לקירור עבור E8400 היעד הוא 4.0 התקציב עד 300 (כולל משחה/מאוורר/סינק) אפשרי?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. http://www.bigbruin.com/reviews05/evercoolf117/index.php?file=1 נראה נחמד אבל אני עדיין מעדיף את הארטיק קולר

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  16. היי יש לי גוף קירור של XIGMANTEK S963 והוא רועש לאללה במאמץ ואני מעוניין להחליף אותו באחד שקט יותר קיימת חיה כזאת שלא עוברת את ה30-35db בHigh rpm ונותנת מעל 47CFM?

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  17. Started by SomeOneDudOrg,

היי, יש לי שאלה רק כדי להיות בטוח. האם המאווררים הקידמיים אמורים להכניס אוויר וכל השאר (שתיים למעלה ואחד מאחורה) אמורים להוצא אותו? כלומר אני מרגיש רוח קרה מהמאווררים העליוניים ומהאחורי, (כל ה 5 אצלי הם 140) או שכל המאווררים אמורים להכניס והאוויר יוצר מהפתחי איוורור ? והאם לשים כדאי לשים גם מלמטה ? (שתיים של 120)

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by 2Fluffy4U,

שלום, יש לי לוח אם P55 של גיגהבייט, וראיתי שאפשר להוריד מהאתר שלהם תכונה הנקראית - SMART6 שמכילה כל מיני פיצ'רס... אחד מהם הוא quickboost שלטענתם מבצע המהרה של המחשב (מעבד). רציתי לשאול האם מישהו התנסה עם התוכנה ויודע מה היא שווה.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. למעבד: Intel Pentium D 3.0 (830) 800Mhz 1x2MB Cache 775PIN את הקירור: Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech קישור: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3225 לכרטיס מסך: GeForce 6600-DP 128MB (128Bit) - PCX את הקירור: Arctic-Cooling NV Silencer 6 - rev.2 קישור: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3091 לזיכרונות: Samsung DDRII 2x512 667 Mhz את הקירור: Thermaltake RAM Heatsink - Copper שתיי יחידות קישור: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2024 לצ'יפסט: GIGABYTE GA-8I955X Royal (955X) - DDR2 את הקירור: PRIMECOOLER (PC-NB1) NORTHBRIDGE HEATSINK קישור: http://www.zigzag2000.co.i…

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום לכולם היה לי פעם לוח של אביט דגם NF7 והייתי מוריד לו ביוסים פרוצים וזה היה עוזר לא המון באוברקלוק, אבל עכשיו אני לא זוכר מאיפה הייתי מוריד אותם מישהו יכול לעזור לי למצוא ביוס פרוץ שנחשב לטוב ?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  21. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי עודף משחה טרמית מהוי ג'י איי סילנסר שקניתי עכשיו למעבד שלי אין משחה טרמית מרוחה... הבנתם לאן זה הולך כדאי לי לשים את זה על המעבד?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by amisha,

אני מעוניין לקנות מד טמפ' חיצוני למחשב ופאנל בקרה עדיף ששני המכשירים יהיה באחד ויש כמה תנאים למועמדים : שלא יעבדו על סוללות !! ( שיתחברו לספק ) שתהיה אפשרות לכבות את המאוורר המסויים ....... ( 0 וולט ) תקציב : כמה שיותר זול יותר טוב ועד 250 שקל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז ככה חבר'ה כבר כמה חודשים שאני מנסה לעלות על הבעיה למה הOC לא הולך לי. עליתי על הבעיה אחריי שקניתי קרור חדש זכרונות חדשים, ספק חדש ועוד כמה דברים עליתי על הבעיה הזאת שזה כנראה הHard Disk שלי, וזה דיי חדש לי. כי בכל פעם שאני מעלה את המחשב בOC גבוה, הוא לא מוצא את הHardDisk שלי, הוא אומר לי שאין לו Boot Device והוא בכלל לא מוצא אותו, ומה שהכי מצחיק זה שהשתמשתי בHard Disk ישן יותר (שהוא ביכלל לא חיבור Sata) הוא עלה יפה עם הOC והכל, יש למישהו רעיון אולי שאני יכול לסדר את זה לפניי שאני יקנה גם Hard Disk חדש?, כבר לא נשאר לי כסף.

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  24. יש לי GTX 260 216SP חשבתי על זה ואת הכרטיס מסך אני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב הכרטיס הזה מספיק לי אין לי זמן לשחק יותר מדי רק שיוצא איזה משחק ממש שווה... עכשיו הכרטיס בלי OC כי אני לא יכול לעשות OC נורמלי כי אני רגיש לרעש כול החלקים במחשב שקטים - ספק 20 DBA מאווררים 21 DBA קירור למעבד 26 DBA הדבר הכי רועש במחשב שלי זה הכרטיס מסך עכשיו באתר רשום שבמהירות המקסימלית של המאוררים בקירור זה 0.5 SONE כמה DBA זה יוצא ? ולשאלה הכי חשובה עד כמה זה יתן שיפור ועד כמה OC אני יוכל להגיע בלי להעלות מתחים לכרטיס מסך? כי הדבר היחיד שדיי מונע ממני לקנות את הקירור זה הכאבי ראש זאת אומרת ההרכבה שלו וזה שאני אצתרך לפרק את הכלוב של הכוננים קשיחים ולהרחיק אותו כדי שהיה מקום לקי…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  25. תקשיבו אני צריך עזרה ראיתי באשכול כאן שמישהו יש לו מעבד טיפה יותר טוב משלי E2160 והוא עשה OC והגיע למהירות כמעט פי 3 ממה שיש לי עכשיו .. אז בקיצור איך אני עושה את זה תעזרו לי בבקשה מי שיצליח וזה יראה שינוי משמעותי יקבל מספר איסי 7 XYZ זה המהירות של המעבד שלי כרגע : יאללה אחים שלי עשו מצווה ..

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.