עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Flame,

i have a 120mm fan on the place where the cd's are supposed to be but i have no more slots for a fan left on my motherboard... is there another way to connect it so it will work? My PC is Intel P.4 2Ghz, mainboard -MSI MS-6545 i850 pro, bios -award modular, Bus type - dual RDRam, 16bit, real clock - 400 mhz (DDR), effective clock - 800 mhz, Bandwidth 8200 MB\s. I dont think any other specifications are needed but if yes tell me and i will answer. i want to make an overclock for about 500 mhz. the temperature of my CPU currently is 45 degress , and the mainboard is 35 degrees. my other questions.... how do i get in the bios on my computer? how do i update my bios? thanx…

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by ^DoggyStyle^,

היום קיבלתי את הפאנל הבא http://www.pch.co.il/docs/pd1588436731.htm של אנרמאקס.. חיברתי הכל, כל הכניסות פועלות, יש שליטה על מאווררים והכל על הכיפאק.. חוץ מהמסך LCD... המסך דולק, אבל לא מראה נתונים.. פשוט אור LED כחול... אשמח אם מישהו יעזור ויגיד איך אני מפעיל ת'נתונים על המסך... תודה רבה לעונים....

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  3. http://hcidesign.com/memtest/ תוכנה נחמדה וחביבה ועובדת יפה ולמעשה גם בדקתי אותה על הגדרות שאני יודע שבהם הזכרונות לא עובדים טוב וזה גילה את האי יציבות. מומלץ בחום. לינק להורדה : http://hcidesign.com/memtest/download.html

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  4. שלחתי אי-מייל לאפוקס ושאלתי אותם בקשר לבעיה של ה200 FSB, ושאי אפשר לאפס את הביוס. הנה התשובה: This problem was a long time ago when you upgrade to the last BIOS version than the problem is solved right away and it will never happen again. Probably your board already has a later BIOS version than the ones which caused this issue. Best Regards,

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by grozy d.j,

בריבאונס הזה תוכלו לשלוט גם על עוצמת המאוררים עד כ- שלושה מאווררים וגם תוכלו לשלוט על הקתודה שלכם. הריבאונס מגיע עם קתודה וגם הפאנל של הריבאונס ממש יפה ומאחוריי כפתוריו יש לדים ירוקים יפים, מחירו בח"ול כ- 39.99 דולר.

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  6. אין לי שום קירור נורמלי (מעבר למאוורר מכניס מקדימה ומאוורר מוציא מאחורה, ואני יכול להוסיף מאוורר שיוציא אוויר לתוך הספק) אני עובד עם הHSF המקורי של המעבד וספק גנרי. כדאי להסתכן אפילו בOC מינימלי כזה?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by SixKiller,

שלום לכם אני חייב עוד היום תשובה אז אשמח מאוד אם תעזרו אני רוצה להדביק כמה יסנקים על הזכרונות ואני צריך לקנות "דבק טרמי" והייתי ב2 חנויות הכי גדולות ברחובות Ace and Home Center ובשניהם אין והם לא יודעים בכלל מה זה אבל יש עשרות סוגים אפילו מאות!!! של דבקים שונים ויש שם דבקים שעד 200c טמפרטורה מחזיקים אז זה מה שאני צריך? והדבקים שם הם אפוקסים זה בעצם מה שאני צריך?!?!?!? דבק אפוקסי עד 200 מעלות c זה מה שאני צריך לקנות??? תודה רבה....

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by grozy d.j,

והנה זלמן הוציאו לשוק את הבלוק לקירור שקט ZM-WB2 וכמובן שבוא בלוק מים אך הוא אינו נמכר בערכה שלמה ומלאה של קירור מים והוא עשוי מנחושת ואלומיניום למניעת קורוזיה והוא מותאם ל פנטיום ארבע אתלון-אקספי וגם ל- אתלון 64 ומחיר הבלוק ינוע בסביבות ה- חמישים דולר ( המיוחד בו שהוא בלוק עגול).

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  9. Started by FatCat,

הלכתי לחנות אלקטרוניקה והתכוננתי לקנות את החלקים שצירך כדי לבנות מערכת לשליטה במאווררים. אחד החלקים הוא: חמישה מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. המוכר בחנות אמר לי שהמפסק הזה לא טוב ושבעזרתו אפשר רק לבחור בין לכבות/להדליק את המאוורר (דבר קצת לא הגיוני כי קוראים לזה מפסק תלת מצבי!) אז קניתי לפי מה שהוא אמר לי פוטנציומטר ושאלתי היא: ברור שהפוטנציומטר יוכל לשלוט בעוצמת הזרם המגיעה למאוורר אבל האם הוא גם יוכל לגרום ל led בעל שני הצבעים להחליף צבעים? ועוד משהו: רשום במדריך שצריך מחברי מולקס זכר ומחבר מולקס נקבה הוא לא ממש ידע על מה אני מדבר ונתן לי את זה: http://planet.nana.co.il/g0tpr0b/1/bah.jpg מישהו יודע איך זה מתחבר לספק?... ועוד דבר אחד,מישהו בנה כבר את המער…

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by lilo,

אני רוצה לשים היטסינק חדש למעבד שלי אבל אני לא יודע איך להוריד את הישן.. מישהו יכול להסביר לי??

• 9 תגובות
    • 550 צפיות
  11. היי, אוקי, אתם יודעים שאני לא גולש הרבה בקטע הזה של הפורומים אז אני לא מבין הרבה באובר, אבל כרגע אני מוכרח להבין.... בהנחה שבלי מאוורר או בלי שום קירור הצלחתי לעשות אובר של 50%-60%~ לכרטיס מסך, אם אני אשים עליו מאוור, אני אצליח לשפר את התוצאה בהרבה? שאלה שניה, הסלוט AGP שלי הוא *4 מקסימום, זאת אומרת 264 מגה הרץ הסלוט, האים זה מפריע לי לקבל ביצועים טובים אם נגיד אני מגיע למהירויות של 450-500 מגה הרץ על מעבד ו450 על זיכרונות? שאלה שלישית, בהנחה וזה מפריע, יש דרך לעשות אובר לסלוט (של אינטל) בביטחה, אם יש אז האים יש גם מדריך או שמישהוא יוכל להסביר לי? תודה רבה!!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  12. Started by captaincaveman,

לכבוד הקירור מים שיגיע בקרוב החלטתי לצ'פר את המחשב בבית חדש. יש לי בחדר ארונית קטנה עם שלוש מגירות. לאחר בדיקה מהירה גיליתי שלוח האם נכנס למגירה בלי בעיות ואז עלה לי הרעיון: מגירה עליונה: דיסקים קשיחים, כוננים אופטיים, ספק כוח. מגירה אמצעית: לוח אם וכל מה שעליו. מגירה תחתונה: משאבה, רדיאטור, מיכל מים. בנוסף: בשתי המגירות העליונות מאוורר 120MM מכניס מקדימה ו-120MM מוציא מאחורה (לכל מאוורר מפסק 12/7 וולט). בשתי המגירות העליונות תעלה מרכז המגירה לכל אורכה כך שאפשר יהיה לפתוח את המגירה בלי לתלוש חוטים וצינורות. בעיות כרגע: מפסקים יפים ל-POWER ו-RESET. STEALTH לכוננים, המגירות מעץ מלא, נראה לי שפלטת עץ תהיה קצת כבדה לכוננים. רעיונות יתקבלו בברכה.....

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי.. Thermaltake Xaser II 6000A Plus במארז הזה יש צג LCD שמציג את הטמ'פ,חיברתי את המארז והצג לא עובד... פתחתי אותו וראיתי שיש שם סוללה מישהו יכול להסביר לי איך אני מוציא את המבודד שנמצא שם? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  14. Started by Nitro Viper,

באפוקס 8RDA

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by silvermoon,

דבר ראשון אני רוצה להודות למנהלי הפורם על שהחזירו אותי(אבל עדיין לא אמרתם לי מדוע הודחתי) ועכשיו ישר ולעניין אני רוצה לבנות פנל למחשב אם חיבורים לUSB2,USB,PS2,LPT,אוזניותו מיקרופון כדי שאני אוכל לחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי וגם כי משעמם לי בחופש ואני צריך מידע לגביי בנית החיבורים( איך הם מורכבים ,איזה פין מתחבר לאיזה חוט ) חיפשתי באנטרנט ולא מצאתי כלום יש לי את כל הראשים מלוח אם ישן כך שאני צריך לחבר אותם בשילוב אם לוח האם הנוכחי אם מישהוא יכול לעזור לי אני הודה לאו מאוד אני צריך מידע על איך בנויים החיבורים או איך להרכיב אותם תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by Nitro Viper,

הוא יתאים לי למערכת? AXP 2500 EPOX 8RDA RADEON 9600 PRO

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול מהי הטמפ" האופטילית ל amd למעבדי 1800 xp

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by locke,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ את צגי ה- LCD שלהם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by alienchickenpie,

אני קראתי במדריך שלכם שמומלץ לשייף את המארז לפני שמתחילים לרסס. גם את הפלסטיק אמורים לשייף? וכמה צריך לשייף? את שהגושים של הצבע נעלמים אם עד שהוא יורד לגמרי? שמעתי שיש עוד שיטה לצבוע את המארז, שנותנת גימור יותר יפה אבל צריך לחכות איזה יום בין שכבה לשכבה. אתם יכולים להביא לי קישור למדריך על זה?

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by kikkler,

האם הזכרונות האלו יצליחו (כמובן שכל מקרה לגופו, אבל באופן כללי) להגיע ל240Mhz, במתח של עד 2.8v (המקסימום של ה IC7) ובתיזמונים סבירים (בוא נאמר שווה או קטן מ 2.5/6/3/3) ?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  21. הוא יעשה משהו? מדובר בHDD WD 80GB 8Cache 7200RPM

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by flesh2,

אני עובד על FSB של 253, מתח דיפולט, עד 1.6 וPRIME95 מראה בעיה. הקטע זה שאני עובד כבר שעה על המחשב ולא קורה כלום, יכול להיות שבהמהירות הזאתי PRIME לא עובד כמו שצריך? ואם כן יש בעיה מסויימת אני צריך להוסיף עוד מתח למעבד? (אני לא מוסיף כי הוא יציב עד עכשיו, אבל אין עומס בעצם) מפרט בפרטים

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  23. טוב נתחיל בכך שיש לי p4 2200 P4s333-M לוח אם עכשיו קיבלתי את המאוורר הזה: http://www.coolermaster.com/retail/product_detail.asp?lang=eng&at=boutique&category_id=1&product_id=61 והיתקנתי אותו.. הכל ניראה בסדר.. עכשיו השאלה שלי היא.. מה חום המעבד שאמור ליהיות ביכלל.. איך אני יכול לדעת עם המאוורר הזה קירר משהו.. ואיך אני יכול לבדוק כל איזה דקה את חום המעבד? תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by MoRtZkInG,

עקב העובדה שבימים אלו אני ואחי יותר ויותר בבית (אני ממתין לגיוס ואחי על הרבה ג'ימלים). חזרתי לי למחשב הישן שלי שמשמש בדר"כ כשרת לרשת הביתית ולשיתוף הקישור לאינטרנט. התקנתי כמה משחקים ישנים וגילית להפתעתי שהם רצים מאוד לאט. זה היה מוזר מכוון שהמחשב ממש לא עמוס ועבר פירמוט כללי לפני שבועיים. אז פתחתי אותו להסתכל והוא היה ממש חם. אז החלטתי למרות שזה מחשב ישן (P2-350, VOODOO3-2000, 160MB-SDRAM) לנסות ולקרר אותו. החלק שהיה הכי חם היה משום מה ההרד דיסק, למרות שבסנדרה הוא מראה ביצועים די טובים. חיברתי מאוורר 80 ממ שיושב באמצע המארז, מקביל לדופן האחורית, וזורק אוויר על ההרד דיסק וזה באמת קירר אותו וגם העלה את הביצועים בקצת. הבעיה השניה שראיתי הייתה שכמעט ואין מאווררים על …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Crash5,

הבנתי שיש קטודה רגילה וקטודה UV. האם רק קטודה בצבע סגול נחשבת UV? האם כבלים שמאירים ב UV יאירו רק בקטודה סגולה? נשמע לי קצת מוזר שכבלים כאלה יאירו רק בסוג אחד של קטודה. תודה לכל עוזר.

• 6 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים