אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 שגיאות בתוכנה ב CPU ו POWER SUPPLY מה זה אומר ואיך מתקנים את זה
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב שלי, הוא היה AMD Athlon XP 1700+ . לאחר מכת ברק (LOL) נשרף לי המחשב במסגרת האחריות החליפו לי אותו. כשהם החליפו לי אותו, הם שמו לי AMD Athlon XP 1800+ , דבר דיי שכיח שאחריות עושה במקרה של חוסר בחלפים מיושנים. עכשיו הבעיה: בזמן האחרון, שמתי לב שהמעבד שלי מזוהה כ AMD Athlon prossessor , וכי הוא עומד על 1150Mhz , בכל התוכנות שבדקתי (Aida, EVEREST, CPU-Z, WINDOWS) . לפי אותם התוכנות, המעבד הוא בטכנולוגיית Palimino, והוא אכן Athlon XP. לפי הידע שלי , ה 1800+ רץ על 1.5Ghz ולא על 1.1Ghz, ובכלל, איך לא מצויין הדגם המדוייק של המעבד?! האם יכול להיות שאני צריך לעשות עידכון BIOS או משהו? ולשאלה אחרת, אני כנראה משדרג בזמן הקרוב את הלוח והמעבד. חשבתי ללכת על AMD Athlon…
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
הכרטיס מתחמם לי אחרי 10-15 דקות משחק ומגיע לטמפרטורות של 90 מעלות ויותר .. איך אני מעלה את המהירות של המאווררים בכרטיס מסך אולי זה יעזור ?? וגם איזה דרייבר הכי מעודכן כרגע להוריד לכרטיס הזה ??? תודה אשמח אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDQ2 איזה באסה...חייב לרוץ לקנות שעוד ישאר לנו..!!... :pissed:
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אתמול הוצאתי את המחשב בשביל לנקות אותו. שאבתי הברקתי את הכול ללא טיפת אבק. ניקיתי את המאוורר של הסיילנסר של הכרטיס מסך שלי (7800GT)שאבתי את האבק שהיה תקוע בצלעות הקירור וכד'.... אבל......... משומה הכרטיס שלי לא אוהב ניקיון. הטמפ' עלתה ל90 מעלות ללא מאמץ!!!!!!!! לפני שהוצאתי לנקות ,הטמפ' היתה כ70 מעלות. כשאני משחק משחקים המחשב מקרטע ונתקע לי. מישהו יכול להסביר לי את התופעה הדפוקה הזו? הכרטיס חדש,לא עשיתי לו שום אוברקלוק-של חברת GAINWARD. לא פתחתי את הסיילנסר ולא ריעננתי משחה. טמפ' המעבד 49 מעלות במאמץ עם ביגטייפון,והטמפ' במחשב חוץ מזה בסדר. דיסקים קשיחים 30 מעלות וכד'...
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לדעת אם המערכת קירור של thermaltake BIG WATER תיתן ביצועים טובים יותר מאשר TUNIQ TOWER בהנחה שמתוכנן OC והאם היא שקט יותר ונוחה לעבודה? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי מעבד Athlon 64 4600+ X2 DualCore עם מארז Gigabyte 3D Aurora 570... לוח K9N SLI Platinum של MSI, וכרטיס מסך GT7300 גם של MSI (שאותו אני יחליף מאוחר יותר למשהו הרבה יותר עצבני אבל זה לדיון אחר...) כרגע אני חושב ללכת על ספק Liberty 400W (בהמלצת חבר + Xtract) והייתי רוצה לשמוע את דעתכם... ולגבי המאוורר למעבד, יש את Zalman 9500 AM2 LED שזה הכיוון שלי אבל הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינו לבין Zalman CNPS9700 NT, והאם ההבדלים שווים עוד 130 שקל ? ואיזה OC אפשר לעשות למחשב כמו שלי... ועד כמה אפשר לקבל ממנו במקסימום.. ? תודה לכולכם
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאווררים למארז של arctic 8cm לאחר שהבנתי שהם נורא שקטים אבל החנות היחידה שראיתי שמוכרים אותם זה נועה מחשבים והם נמצאים בחיפה אז אם מישהו מכיר איזה חנות בת"א שמוכרת את המאווררים שיגיד בבקשה אשמח גם לקבל המלצות למאווררים אחרים שקטים (8cm למארז כמובן) תודה,רותם.
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מעוניין להשיג קירור למעבד p3 סוקט 370 איפה אני יכול להשיג?
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
הטמפרטורות של הCORE2 6400 שלי הם משהו כמו 50 באידל עם קירור סטוק. כדאי להחליף קירור למעבד ? כדאי לשים מאוור בצד ?(יש לי אחד מאחורה ) ? איזה מאורר לקנות ? הטמפ' של הכרטיס מסך 7900GT XFX היא 50 באידל.. כדאי להחליף לו גם קירור.. ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום. גרמתי למאוורר האחורי שמחובר ללוח אם לפעול על מהירות מקסימאלית (בגלל שהוא מאד איטי המקסימום הוא 900RPM) בעזרת התוכנה. הבעיה שאם אני לא מדליק את התוכנה המהירות שלו חוזרת להיות בשליטת המחשב. איך אני גורם לכך שתוכנה תמיד תפעיל אותו במהירות מקסימאלית? או שאולי זה בביוס בכלל ואני לא צריך את התוכנה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת אם אני באוברקלוק ואני יושב על המחשב כמה שעות בלי לשחק ,רצוי לבטל אותו ולהחזיר לסטוק?? :s05: ואם כן אז למה? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מתכוון להחליף את המאורר של הספק, כי הוא ממש חלש. אני לא מצאתי אף מאורר שני פינים ברשת, ואני נואש. אם מישהו מכיר מאורר כזה שהוא חזק הוא יתקבל בברכה, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קיצר כמוש שאלתי בכותרת, מאוורר 26 אינטש וסוניק טואוור זה ילך טוב או לא? כי לי אין נסיון עם הסוניק טואוור אז אני לא יודע. תודה מראש מבריה.
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד דיורון 1.2 amd לוח אם ga-7va של גיגהבייט יש לי שתי אפשרויות לעשות oc אחת על הלוח sw1 שנייה דרך easytune4 בשתי האפשרויות ניסיתי להעלות ל 133 וכשניסיתי להדליק את המחשב המסך לא נדלק נורת המעבד דלקה למשך דקותיים הפסיקה וכלום לא קרה.. מה צריך לעשות
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 1.7Ghz כאשר אני לא נוגע במחשב הטפ' של המעבר היא 45-47 ושאני משחק הוא מוריד דברים באימיול הטפ' של המעבד היא 65-78.... מה אני צריך לעשות בשביל לקרר או המשעבד??????
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום חברים עשיתי oc לgeforce 4mx 440 agp 8x 64 mb בהתחלה זה היה: ליבה: 275 זיכרון:265 הגעתי ליחס של: ליבה: 392 זיכרון:442 בקיצור זה המקסימום שהגעתי וב3dmark 2001 בoc הזה עברתי 1400 נקודות הגעתי לשיא שאני יכול שזה 4495 ושזה היה 3000 ומשהו איך הoc הזה??????? תנו לי הצעות גם לשיפור
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום .. יש לי מעבד PD 930 3.0 והוא מגיע ל 75-85C במנוחה!!!!!! זה טבעי או שיש בעיה ??? הכל נקי המאורר של המעבד הכל תודההה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב כבר הרבה מאוד זמן בערך מאז שקניתי אותו הוא פשוט מגיע לטמפ' מטורפות בלי מאמץ המעבד שלי הוא I7 920 TRAY ויש עליו גוף קירור של איזה חברה לא ידועה משהו BUFFELO אם אני משחק במשחק המעבד מגיע ל100+ מעלות ובמנוחה הוא מגיע ל70+ אתמול ניקיתי את המחשב מהכל האבק שהיה בתוכו ואני מדבר מהכל אבל הטמפ' לא ירדו חשבתי על לקנות קירור למעבד חדש ועוד מאוורר למארז Thermaltake M5 שלי אז איזה קירור ומאוורר הכי כדאי למחשב שלי עד תקציב 350 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי את הקירור CNP 9500. הבעיה שאין לי את הקליפס לתושבת AM2. :'( אני מדבר על זה: אולי יש מישהו מאיזור הקריות שמשתמש בקירור זה למעבד INTEL ולא צריך את הקליפס הזה, אני יהיה ממש ממש שמח! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי אני חדש פה קראתי המון דברים באתר הזה וזה הדליק אותי.. בקיצור איפה אני צריך להתחיל? יש לי כבר מארז ישן מוכן שאני אעשה איתו משהו אבל אני לא יודע איפה להתחיל.. מישהו יכול לעזור לי מה המודינג הכי קל למתחילים?
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-