עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם... אני בעוד חודשיים עובר להונג קונג.....ואחד החלקים בחוזה שאבא שלי קיבל זה שהם ממנים לנו 2 מחשבים...ללא הגבלת מחיר בקיצור....כמובן שאני מיתכוון לנצל את זה עד הסוף....וכבר הרכבתי מחשב הכולל AMD FX 64 ועוד כמה שטויות עכשיו....בתור קירור....אנלא יודע מה עדיףאני קונה גם פלטייר) מארז עם קירור גז של VAPORCHILL: http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cas-119.html או מערכת קירור מים.... עכשיו....אין לי מושג מה מערכת קירור המים הכי טובה....העם תוכלו לעזור לי? ד"א אמרו לי מערכת הפרומוטיה מסוכנת למעבד....

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום. קירור המים הזול ביותר עבור המעבד יהיה עדיף על קירור האוויר היקר ביותר (דוגמת ה Noctoa NH-D14)?

• 42 תגובות
    • 6.8k צפיות
  3. שלום לכולם.. רציתי לדעת איך המשאבה של מערכת קירור המים במחשב עובדת.. האם זה על כוח צנטרופוגאלי? (כוח סיבובי) ואם כן, בעזרת מה הוא מסובב את המים? תומר.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by nogi85,

שלום רציתי לשאול אם אני מפרק את המאוורר של המעבד ממקומו ומחזיר אותו חזרה לתושבת מעל המעבד אני אמור למרוח משחה טרמית? כי אני פרקתי אותו וכבר היה מרוח שם תודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by pcmaster,

רציתי לשאול אתכם שני שאלות: 1. מהו המאוור הטוב ביותר שהכי מקרר את המעבד (בלי קשר למחירו) ואני מתכוון למאוורר ולא קירור במים. 2. עד כמה משפיע האוורור של המארז ומה יהיו התוצאות אילו אני מביא מאוורר חזק 150mm?

• 4 תגובות
    • 431 צפיות
  6. Started by THE-MASTER,

המעבד שלי מגיע לטמפרטורות של 60 מעלות במאמץ ו ב48 אחרי ניקוי ומריחת משחה תרמית... עכשיו הבנתי שאין לי יותר מדי אוורר בתוך המחשב עכשיו השאלה שלי על המלצה למאוור שיוציא אוויר חם מתוך המחשב?? על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני צריך משהו זול וטוב.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  7. Started by liors22,

שלום התייעצתי בפורום המפרטים לגבי קירור כללי למחשב ונוכחתי לדעת שגוף הקירור שמגיע עם המעבד הוא חלש ואינו איכותי במיוחד לאור העובדה שאני מתכנן אוברקלוקינג בעצת המוכר הזמנתי את הקורסאיר A50 ,שאלתי היא האם הוא יקרר טוב את המעבד באובר קלוק של 4.3 4.5 . האם למישהוא יש חוות דעת עליו אני ישמח לשמוע מהם גבולות הטמפרטורה שלמעבד 2500k מותר להגיע? דבר נוסף האם מידותיו יכולות ליצור בעיה אם כרטיסי הזכרון? תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מתכוונת להרכיב מחשב חדש (מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1.8GHZ, כרטיס מסך ATI RADEON X1600PRO ככל הנראה). השאלה היא האם צריך לקרר את הרכיבים גם כאשר אני לא עושה OC? ולגבי אוורור המחשב - כמה מאווררים אני צריכה ואיפה אני שמה אותם? (עדיף שיהיה כמה שיותר שקט). תודה רבה לעוזרים ;D

• 1 תגובה
    • 368 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב מ- TMS ע"פ מפרט שנבנה בהמלצת חברי הפורום. להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪893 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כמות: 1 - מחיר: ₪385 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪271 כונן אופטי: Lite-On Phillips D…

• 89 תגובות
    • 17.3k צפיות
  10. Started by AvigdOr.GT,

את זרימת האויר שלי במארז סידרתי כך: מאוור אחד מתחת לספק מוציא אויר חם, ומולו מזרים אליו אויר קר מאיזור הסידורים, כאשר בבטן המחשב יש לי מאוור 120מ"מ עם הגבהה(שיוכל לקחת אויר) שדוחף אויר למעלה אל המאוור העליו שבעצם הוא כמעין ארובה :ם עכשיו השאלה שלי היא כזאת, יש לי p4. 2.4ghz ללא אובר קלוק ללא שום דבר, יש עליו צלעור קירור ומאוור מקורים שבאו עם המעבד, עכשיו השאלה אם כדאי לי לקנות מאוור חדש למעבד, כאילו מבינת ביצועים, זה יכול להואיל ? או שללא אוברקלוק זה לא שווה קניה?

11. Started by matvey99,

יש לי בעיה , לפני יומיים קניתי מחשב חדש ויש לי TUNIQ TOWER ... עכשיו הקירור מכוון על HIGH וב BIOS ה RPM המקסימלי שלו מגיע ל 1100 - 960 מקסימום ועל האריזה כתוב שהוא 1000 - 2000 RPM =| מה אני יכול לעשות בשביל שהטוניק שלי יעבוד על מקסימום ( שזה כמובן גם יקרר יותר טוב ) ? ו 30 - 35 מעלות במנוחה ל E4300 זה טוב ? ( סטוק ללא אוברקלוק ) תודה =]

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  12. Started by Jook,

חשבתי על ה- SLK600 או ה- AX7. מה עדיף? יש לי AMD. יש משהו אחר? ואיפה לקנות הכי זול? הטמפרטורה כרגע היא 56 מעלות ואני חצי באינטרנט וקצת CS. האם כדי לקנות אחד מהמוצרים? מה עדיף? ועד כמה יעזור כל היטסניק בקירור? וגם הטמפ' של הלוח אם שלי היא 40 מעלות-קריטי? צריך לעשות משהו בנושא? תודה

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by holy_cows2k,

היי אני חדש ואני בא מגיימר שממש ירד ברמה :-\ , קיצר: יש לי בעייה במעבד יש לי Intel pentuim 4 1.5 גיגה הרץ והוא מתחמם לי דיי מהר לטמפרטורה של 65 עם או בלי מאמץ יש למישהו המלצות? איך לקרר אותו? חשבתי על לקנות מאוורר vantec(משהו כזה) והוא עולה כמעט 150-200 שקל אז... יש המלצות?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nimrods,

לילה טוב לכולם..! היום בבוקר פתחתי את תוכנת HWMonitor שלי ליראות מה טמפ' של המעבד וזה היה 52c והשאלה שלי אם זה טוב כי אני קצת מודאג..? ויש לי עוד שאלה מאיזה טמפ' (מספר) זה טוב..? ואיזה מספר טמפ' אני לא צריך לדאוג..? תודה לעוזרים..! nimrods

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by taavor,

שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי לי GTS250 1G של ג'יגהבייט אחלה דבר עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מתחמם או לא,אבל מה שאני יודע הוא שהמארז שלי לא מספיק מקרר בשביל זה [ג'נרי של ZIP] רציתי לשאול את דעתכם איזה קירור יהיה טוב בשביל הכרטיס הזה כמובן לא בתקציב אסטרונומי. ועל הדרך רציתי לקנות קירור למעבד E7500 אני רוצה להביא אותו לפחות ל3.5 הFREEZER 7 יספיק? ועוד שאלה אני צריך קירור לזכרונות כדי להעלות מתחים? הם של TRANSCEND 2 GB 800Mhz שאלה אחרונה ודי ספק ג'נרי יחזיק לי את כל המערכת נכון? 500 ואט

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  16. Started by arnon,

האם יש צורך לקרר מערכת ב OC לאחר כיבוי , למשל עם זה : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ECS-GT〈=heb&cart=116872687171966

17. Started by Dr.Drek,

אוקי אהליין. יש לי מעבד ATHLON XP 1600 עם מאוורר SPIRE. המעבד עובד עם טמפרטורה של 50 C ואפילו לפעמים מגיעה ל 54-55... היום קיבלתי במקרה מאורר נוסף של מעבד ישן של AZAR...שאלתי היא האם אפשר לשלב את המאוורר החדש על מנת לקרר את סביבת המעבד בנוסף למאורר ה SPIRE??? איך איפה ולמה? תודה מראש, אמיר.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. זה המפרט שאני מעוניין לקנות, ואמרו לי בחנות שהמפרט יתחמם וירד בביצועים שלו: מעבד Intel Core 2 Duo E6320 Box לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop EX 110 האם המפרט יתחמם בצורה גדולה ואני אצטרך להוסיף קירור רציני? תודה

• 9 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by Doron404,

מה דעתכם עליו? כמה רעש הוא מפיק? למישהו יש נתונים מדוייקים?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. השאלה בכותרת. תודה חברים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by MishaK,

אז ככה, יש לי לוח אם מהפנטיום 2 הישן שלי, והורדתי ממנו את ההיטסינק של הצ'יספט, יש איזה שהיא אפשרות שאני יוכל להדביק אותו על ההיטסינק שיש לי עכשיו בA7V133?אם כן, האם זה יתן לי משהו בכלל?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by amichay,

אני רוצה להתקין על לוח האם שלי gigabyte 7vaxp ultra מאוורר אחר במקום מהמקורי שמקרר את הצי'פ הראשי ,המקורי הוא מאוורר 50 אני חושב, מורכב על היטסינק מאלומיניום ,חשבתי להתקין את את מאוורר הנחושת של אנטק ,מה דעתכם האם זה עשוי להוריד את הטמפרטורה של הלוח שכעת היא על 34 מעלות ,

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by nir78,

שלום לכולם, קיבלתי היום את ה XP 2500 ואני לא מסתדר עם הקירור... הלוח מראה לי טמפרטורה של 70 מעלות! משהו לא מסתדר לי כאן ... יש לי לוח של ג'יגבייט וגוף קירור של SPIRE FalconRock II AMD מה לא עשיתי נכון ??? או שמא טמפרטורה כזו היא בכלל סטנדרטית ? תודה, ניר

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by dan9,

הי! יש לי 8800 GTS 512 האחרון והיתי מעונין לבצע OC חשבתי על כמה אמצעי קירור והיתי מעונין לשמוע כמה דעות! מי שהוא מכיר את החברה DUORB? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0102/cl-g0102.asp#feature אשמח לשמוע עצות גם ממי שלא מכיר!! ובנוסף לפי דעתכם בשיפור של עד כמה אחוזים אני יגיע? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Access Denied,

האם יש דרך לשים מאורר כלשהו לגשר הצפוני בלוח אם על מנת לצליח להגיע ל-FSB גבוה יותר?? אפילו אולי להוסיף מאורר שיכול לבוא מעל קירור היטפייפס קיים.. האם יש דרך ל-FSB גבוה יותר ב-OC גם בלי לקרר את הגשר הצפוני??

• 6 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים