אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הייתי רותה שתגידו לי אם הכול בסדר אם הנתונים ואם לא מה ואיך לתקן את זה יש לי Celeron 1700 Mother Board:GA-8ST800 של GIGABYTE שני מאווררים
-
- 15 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יאיי סוף סוף הגיע הסילינסר P: המאוור הזה פשוט מעולה אין לי מילים מומלץ לכל אחד בסטוק הכרטיס במנוחה היה על 46 מעלות ומאמץ 80 עם הסילינסר 35 במנוחה ו50 במאמץ יאלה לעבודה בקרוב אני יחזור עם תוצאות OC
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני שואל כי יש לי מאוורר שחלון של המארז.. ועד לפני כמה זמן לא חיברתי אותו... עכשיו כשחיברתי אותו יוצא מהמחשב פי 2 רעש... מה כדאי לעשות? זה מגיע למצב שאני לא יכול להשאיר ת'מחשב דלוק בלילה בגלל הרעש הזה
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם האם המכפלות בכל מעבדי CORE 2 (קונרו) פתוחים? האם יש דרך לדעת למי אם התשובה שלילית? תודה
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי צריך משטח קירור למחשב נייד ללינובו G550 השימוש במחשב: 1.מכונות ורטואליות 2.משחקים כבדים תקרת מחיר 350 לעוד פרטים רק תבקשו
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום , רכשתי לפני שבוע מחשב חדש ואני מעוניין לעשות אוברקלוק , קראתי פחות או יותר שזה מהביוס העלאה הורדה וכו'. אשמח לקבל הדרכבה כיצד לבצע אותו. מפרט מחשב : Intel Core Duo E 6600 Asus Striker Extreme Geforce 8800GTS 640mb Twinmos 2GB 800Mhz Gigabyte Aurora 570 WD 250GB תודה לעוזרים :>
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
היי כמו שכבר אמרתי אני בארצות הברית וברצוני לקנות גופי קירור למים (בלוק קירור) מה אתם מציעים לי לקנות למעבד I7 875K ו SLI GIGABAYT 470 GTX תודה
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תפלטו הכול!!!! זה לפנטיום 4 2.4C בשביל OC רצחני
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, יש לי Intel Pentium 4A, 2266 MHz. הטמפרטורות כרגע של הלוח אם והמעבד הן כאלה (המחשב במצב "מנוחה"): לוח אם - 51 סלציוס. מעבד - 59 סלציוס. בזמן מאמץ הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל77 מעלות סלציוס. אני משער שזה לא סביר מפני שקראתי את הנושא בדביק על הטמפרטורות המקסימליות. לכן אני צריך את עזרתכם. כרגע אין מאווררים במארז עצמו ורציתי לרכוש שניים חדשים. (על המעבד יש...) צילמתי את המיקומים של המאווררים בתקווה שתוכלו להגיד לי באיזה גודל המאווררים צריכים להיות : תמונה 1 : http://www.mute.tv/upload/files/fan001.jpg המאורר שבתמונה לא עובד. תמונה 2 : http://www.mute.tv/upload/files/fan002.jpg המארז שלי הוא של SuperPower אם זה עוזר... אז שוב איזה גודל של מאורר אני צריך למיקום 1 ואיזה …
-
- 15 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד lenovo ישן בערך בן 3, מעבד dual core2 1.66 Mhz, עם 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה של אינטל intel950 עם 128 mb זיכרון. מחפש תוכנה (אם קיים בכלל) שאיתה אוכל לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך. כדרך אגב: נכנסתי לביוס אבל משום מה רק ההגדרות הבסיסיות (כגון הסדר בוט של הכוננים והשעון של המחשב) מופיעים שם. רעיונות?? תודה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
או קיי אז ככה המעבד שלי הוא במנוחה 48 במאמץ 59... ושאני משחק אז אני בודק והוא 54-55 והמתח הוא 1.875.... היה על 1.9 אבל אמרו לי שזה לא טוב בכלל האם בטמפרטורות טובות יחסית להכל? אם זה לא טוב מה בדיוק לא בסדר פה... כמה זמן המחשב יוכל ל"חיות" ככה וזהו בעיקרון... וכמובן אם משהו על מה המעלות צריכות להיות במתח שלי ובמצב שלי....
-
- 12 תגובות
- 664 צפיות
-
-
סתכלו.. יש לי מעבד אינטל 3.0GHZ סוקט 775 וקירור טוב עליו של טרמלטייק טאוור 112 עכשיו יש לי זכרונות של פטריוט TCCD 2X512 רציתי לדעת איזה פוטנציאל יש לי? כמה מתח אני אמור לעלות למעבד שלי ומתי? כנ"ל לגבי הזכרונות שלי .. אני מקווה שתינתן לי עזרה טובה! אם אני ייעשה דברים יפים יהיו גם תוצאות יפות שאני אוכל להביא
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש באופן דחוף גוף קירור ל7800GT, שיבוא עם משחה טרמית טובה יש לי 150 שקל, מה הדבר הכי טוב שאפשר ל מצוא? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 1.7 willamette asus p4s333-m וa-data 512mb ddr 400 אני מעוניין לעשות אוברקלוק קטן בינתיים אני שיניתי את fsb מ100 ל115 והמעבד עובד על 1.9ghz אבל המכפלה נשארה 17 יש לי אפשרות לשנות בין שתיים: 17 ו100 או 22 ו133 הבעיה שאם אני עובר את ה120 fsb המחשב לא עולה הבנתי שאני צריך לעלות את המתח בביוס עם משהו בשם vcore הבעיה שיש את זה בhardware monitoring אבל הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ללחוץ אנטר או +/- וזה משנה בין הצגה של המתח לבין "ignore" יש דרך להעלות את המתח?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות fan control כמו שכתוב במדריך באתר אבל אין לי מושג איפה לקנות לדים צבעוניים..... מישהו יכול לעזור לי ??? ???
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני צריך מדריך לשליטה על עוצמת הקול של המחשב ואני יודע שזה היה כבר לפני איזה שבוע שבועיים אבל חיפשתי ולא מצאתי (באמת) בכול מיקרה היה שם אז לינק לאיזה מדריך שניראה משהו אמריקאי בכול מיקרה אם אתם ויכולים לשים אותו שוב או כול מדריך אחר אז ס22ה ושוב סליחה באמת כי אני יודע שזה כבר היה
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
ידוע לי שאת חוזק האור בלדים מודדים ב- candelas & milicandelas השאלה שלי היא כמה milicandelas או candelas יש בלד אולטרה ברייט?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לאחר בירור בשיטת האלימינציה הגעתי למסקנה כי הרכיב הכי רועש במערכת שלי הוא המאוורר של הספק,את כל המערכת הצלחתי להשתיק,החלפתי מאוורר למארז,ואת קירור הסטוק הורדתי ל 1500 RPM בעזרת הביוס. אחרי שפירקתי אותו (הספק)נוכחתי לדעת כי החיבור של המאוורר לא סטנדרטי כמו המאוורר של המארז. אם למישהו יש המלצה למאוורר שקט לספק + לינק , כי משום מה לא מצאתי מאוורר עם חיבור כזה בחנויות.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי לוח D850EMV2 איך אני מוסיף לכרטיס מסך ג'יפורס 2 מתח? והאם אני צריך? עשיתי אוברקלוק למהירות ליבה 210 וזכרונות 180 האם אני צריך להוסיף מתח בשביל אוברקלוק נוסף? בכל מקרה איך מוסיפים מתח...
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
האם לדעתכם שילוב של קטודה UV עם מאווררי לדים הוא שילוב לא יפה? האם כאשר אני שם טקודת UV במארז אני צריך להתאים את כל שאר הדברים ע"מ לקבל את האפקטיביות של הUV?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
איזה קירור יעשה את העבודה בלי להשקיע יותר מידיי ויחזיק קונרו 6600 על 333 באס
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
במהלך שיטותי באינטרנט ניכנסתי לאתר ENERMAX עלמנת ליראות את מיבחר פאנלים לשליטה במאווררים ולהפתעתי ראיתי דגם חדש אחרי הסידרה הישנה (במונחים של מחשבים ) שהייתה מאוד טובה. הפאנל כולל: - 4 תצוגות של טמפרטורה ומהירותRPM - 4 פוטנציומטרים לשליטה במהירות מאווררים - עזאקה לטמפרטורה גבוהה ומהירות מאוורר נמוכה - שלוש רמות לטמפרטורה גבוהה - תצוגה ב°C או °F - שני צבעים למסך עם שליטה של לחצן SHIFT - פאנל שניתן להחלפה וכל זאת עם עיצוב אלומיניום עכשיו כל מה שניתן לחכות הוא לסקירה על המוצר המעניין
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות משו רציני למחשב לא קירור מים וכל החרא הזה. אני רוצה את הרגילים שמקררים או דרך צלעות קירור או דרך צלעות קירור ומאוורר תמליצו לי איזה אני יקנה אני רוצה שזה יהיה טוב לאוברקלוק ולמעבד! תודה לעוזרים יש לי מעבד פנטיום 4 3200GHz LGA 775 חשוב לי מאוד שזה יהיה הכי טוב שיש מביצועים וחברה!! למה אני מקפיד שהכל יהיה עם שם ואיכות חוץ מהמחשב אתם רואים חחח תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אם איזה 88GTS אפשר להגיע לOC הכי טוב ללא החלפת קירור סטוק? ומה דעתכם על הגירסה של ה88GTS 640MB של LEATDEK? וללא קירור פצצתי במחשב עד לאיזה תוצאות אפשר להגיע איתו לליבה וזיכרון?
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-