אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
ממש רגע לפני הפרסום של הפרויקט שלי , גמור הפעם החלטתי לתת בדיקה סופית למערכת מים... הנה כמה תמונות של המערכת ממש לפני הרכבתה במארז...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ליפני איזה שבוע עשיתי או סי קטן העליתי את ה ממורי קלוק ואת הקלוק באיזה 15 בערך דרל התוכנה ריבה טיונר ועכשיו גיליתי שאפשר לעשות right click ->properties - >setting - >advendce ושם יש לי אפשרות להעלות את ה ממורי קלוק ו קור קלוק אבל יש שם שתי אפשרויות 3d ו 2d ב אפשרות 2d זה מראה את זה את המספרים שהעליתי בתוכנה ליפני שבוע אבל ב 3d זה מראה את אותם מספרים שבאו בהתחלה אז מה זה אומר ה 3d הזה .. הנה תמונה שתראה על מה אני מדבר.. http://members.lycos.co.uk/lamborghini12/vga.JPG
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ברשותי מארז Thermaltake Xaser3 V200A לאחרונה החלפתי את כל המאווררים 7 במספר ל-7 smart case fan2 כמו כן הייתה לי בעיה עם ה-hardcano 9 אז החליפו לי אותו כאשר סיימתי לחבר את כל המאאווררים שמתי לב שהארד קנו לא נותן מתח שווה לכל המאווררים כל השבע מחוברים בצורה כזאת שתיים מקדימה - פאן 1 אחד מלמעלה - פאן 2 שתיים מאחורה - פאן 3 שתיים צד - פאן 4 כאשר אני שם את כולם על העוצמה הכי נמוכה שתי פאנים מפסיקים לעבוד והשאר עובדים על נמוך כאשר אני שם לפחות על חצי את אלה שלא עבדו הם באמת עובדים על חצי וגם כאשר אני שם את כולם על חצי כנ"ל על מלוא המהירות ניסיתי לשחק עם הווראיציות של החיברים ולשנות את הפאנים וכ"ד אך כלום לא עזר ואני עובד עצות... אם הבעיה שהפנאל לא מספיק חזק לתמוך ב7 סמאט קיי…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרדאון של מתחמם מאוד,וריציתי לקרר אותו,אז אמרו לי לקחת מאוורר ולפוצץ אותו באוויר-וכך עשיתי ;D לקחתי volcano 6 רק המאוורר,שהוא חזק מאוד יחסית למאוררים אחרים,ושמתי אותו ליד הפאנלים האלה מברזל אפשר לשבור(כמו של הכרטיס מסך והכרטיס קול) כדי שיוכל לקחת אוויר מבחוץ. ועכשיו הוא בזווית שהוא מפציץ את הכרטיס מסך באוויר,השאלה היא האם לא כדאי לי לעשות מודינג קטן עם חור בדלת ולעשות שהמאוורר יפציץ או יוצא אוויר מהכרטיס מסך??? אני יודע שמודינג יעזור השאלה היא האם להעיף עליו אוויר או לשאוף ממנו את האוויר החם??? למי שרוצה לדעת מדובר ב- GIGABYTE R9700 PRO
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני יכול להגיע בערך עד ל 900MHZ אבל אז הוא כבר עושה בעיות, הדלקתי את הלינוקס ב 850MHZ והכל עבד מושלם את הווינדוס אני מעלה רק ב700MHZ, יותר הוא לא נותן לי. יש את הפס הזה שכאילו הוא עושה שם LOAD, אז שם אחרי כ 10 פעמים שהקו זז הוא עושה RESTART. מה אני יכול לעשות ?? נ.ב המעבד עכשיו ב 700MHZ IDLE 34 FULL LOAD 44~ אני יכול גם להעלות את המתח עד ל 1.85 אבל בנתיים הוא יציב ב 1.65
-
- 9 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רןצה לקנות ספק חדש שך thermltake ובתמונות יש לו 2 מאוררים אחד למעלה ןאחד סטנדרטי מאחור המאורר למעלה לא מסתדר לי מה אני אמור לעשות חור במארז או לתקוע אותו בצמוד למארז ככה לא היה לו אוויר לא לדחוס ולא לדחוף מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
אז החלטתי לעשות oc בפעם הראשונה ואני רוצה עצות לפני שאני מתחיל כמו איך לעשות בלי לגרום לחלקים להישרף או להישחק הרבה יותר מהר, וגם כל המפרט שלי נמצא פה תראו ותגידו לי מה אתם חושבים על התוצאות (אני ינסה בכל מקרה), ושימו לב שהזכרונות שלי עם 2.5 cas איך אני מוריד ל2 בלי שיהיה ריסטים? (ראיתי מישהו מהאתר שעשה את זה) עשיתי אבל הווינדוס בכלל לא עלה היה ישר ריסט עם מסך כחול, וגם אני רוצה לדעת עם יש שיפור גדול\מורגש אחרי שאני יוריד את ה-cas ל2? ובכללי כל עצה שיש לכם למי שעושה oc פעם ראשונה (הדגשתי את השאלות פחות או יותר)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
what happends when a CPU get heats up due to high load and locks up, does it keep heating up or will it go down back to idel tempertures?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
for the past 6 months my GeForce 3 Ti 200 (175/400) was overclock to 250/520 and I've noticed as the hardware age it becomes less overclockable just today I had to turn on the computer 3 times, because the VGA locked up when windows started up. before it was on 250/520 it was on 265/545, but started to lock up after 3 months. have anyone ever noticed that phenomenon?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי כמה CDים מיותרים, ורציתי להפוך אחד מהם לסידי חיצוני ולחבר אותו למגבר בדרך כלשהי, קיים מדריך כלשהו שיכול לעזור לי ?
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הוצאתי מספק ישן מאוורר וחיברת לו מאחורה 5 לדים וכאשר המחשב דולק אז רואים את הלדים דולקים ואת המאורר מסתובב אולי איכשהוא אפשר למזג את זה יעני שכאילו יחשיבו שהלדים זזים עם המאורר אולי לצבוע באיזשהוא צבע את המאורר או כל עצה או רעיון שתתנו תודה רבה חג שמח ושנה טובה
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.6 החום במנוחה 50-59 ובפעולה שהוא מריץ בנצמארקים הוא עולה ל 60-65 רוב הזמן 65 זה מוריד מהביצועים שלו? ותמליצו לי על קירור טוב
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מה לדעתכם הקירור הטוב ביותר למעבד INTEL 2.4C?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכם. למשך השנה האחרונה (בערך), שהיא בעצם כל התקופה שבה ידעתי על מודינג, הרעיון (של מודינג) משך אותי מאוד... העובדה שיש לי מארז מגעיל ג'נרי מצופה בבועת פלסטיק תמיד הרתיעה אותי, ולכן עד שלשום, כל מה שעשיתי היה הכנת כבל IDE עגול אחד (שלא השתמשתי בו), והתחלת ההכנות לכבל שני (שמעולם לא סיימתי אותו...) לפני יומיים-שלושה, התחלתי שוב להתעניין בנושא המודינג, ולקרוא המון מדריכים בכל מיני אתרים... ביניהם, מדריך נוסף להכנת כבלי IDE עגולים, בשיטה אחרת, שנראתי לי יותר פשוטה ונחמדה. אז אתמול החלפתי את אחד מכבלי הIDE בעלי 40 הפינים שלי בכבל מעוגל בתוצרת ביתית, והיום גם את השני. אבל אני לא אסתפק רק במארז עם זרימת אוויר בריאה... לא ולא... אני רוצה גם שתהיה לזרימת האוויר הזו מטרה,…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.arihav.com/Products/Display/ זה שלמעלה עם ה4 שורות?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קיבלתי שני כרטיסי מסך ישנים: VOODOO3-2000 וRIVA-TNT1 אז ככה, א. מישהו יודע מה המהירויות דיפולט שלהם? ליבה וזיכרון(אני יודע שהליבה של הVOODOO היא 143 MHZ) ב. לVOODOO השתמשתי בתוכנה שנקראת VOODOO3-OVERCLOCKER. ומה שאני רואה שם (תמונה: http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=615194), זה שיש אפשרות לשנות רק את המהירות ליבה... ג. אז איך משנים את מהירות הזיכרון (אם אפשר) בVOODOO, וגם על איזה תוכנה אתם ממליצים לRIVA?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9500pro הזכרונות כתוב infenion והמספר הוא 3.3 איפהשהו על השבב, אז הורדתי ביוס פרוץ מתאים בשביל זה. יש לי גם את התוכנה לפלאשינג בשביל זה. הורדתי Radeonator 2.0 עכשיו, הביצועים הנוכחים של המערכת שלי למשחקים לא ממש מספקים (אתם יכולים לראות תוצאות בחתימה) ואני לא אוברקלוקר מקצועי, וחשבתי אולי אני אצליח לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך כי זה לא אמור להיות מסובך. 1. האם אני אוכל להגיע לאובר שהעלאת הביצועים מורגשת עם הקירור המקורי של הכרטיס? 2. יש מצב להחזיר את הביוס של הכרטיס למקורי אם אני לא רוצה את האובר יותר? 3. אילו שיטות יש בשביל לדעת אם הכרטיס מתחמם יותר מידי? תודה מראש, אור..
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 9100 של ספיר יש על הליבה היטסינק ומאורר (שרשום עליו POWER BY ATI) הוצאתי תמאורר ושמתי מאורר חדש (שאי בטוח שיותר טוב) ששיך אם אני לא טובע לפנטיום 2 . אני לא בOC . יש סיכוי ואני יודע (ללא חיישן חיצוני) אם הטמפ' ירדה או אם הקירור החדש עזר בגרוש ?
-
- 11 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בעבר ראינו תמונות של מעבדים שהוסר להם ה Heatspreder אבל למעבד החדש לא עשו את זה עד עכשיו, הנה תמונות ראשונות שלו : http://www.tbreak.com/forums/showthread.php?threadid=19640 אני לא יודע אם הדבר נקרא Modding אך לפי מבצעים אחרים להורדת ה Heatspreder ממעבדים ראינו עליה ביכולת הקירור ו OC גבוה יותר. ;D
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:-X > 8) קניתי שתיים כאלו בשביל המחשב בכל אחד היה דיסק של 80 גי'גה+ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=2880 קניתי אותם לפני פחות משנה ומאד כל כמה זמן המאווררים מפסיקים לפעול אני מחפש איזה תחליף לזה שישב על כונן גודל 5 וחצי אינטש ויהיהו לו 2 מאווררים קטנים או אחד גדול למישהו יש איזה רעיון מה להח…
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
1. למטה מכניס אוויר (בקושי רב) ישירות על ההרדיסק 2. מערבל את האוויר וזורק רוח על המעבד מכיוון מפרצי ה5.25" (הפאנלים סגורים) 3. מוציא אוויר חם מאחורה 1-2 מאוררי 80 מ"מ ג'נרי 3. סמארט פאן 2 אני חושב על זה ככה נכון תפקיד חשוב לסמארט פאן להוציא אוויר חם ואני מרגיש מאחורה המון המון המון אוויר יוצא! אבל מאיפה לאזעזל נכנס כל כך הרבה אוויר? שאני שם יד ליד המאורר שמכניס אוויר למטה (מאורר מספר 1) אני מרגיש משב רוח חלש מאוד המאורר השני רק מערבל את האוויר ולא ממש מכניס אוויר אז לא יותר חשוב לשים את סמארט פאן בתור מאורר מספר 1 שיכניס כמה שיותר אוויר ? ומאיפה לאזעזל נכנס כל כך הרבה אוויר שהסמארט פאן מוציא מאחורה ?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ברשותי מארז ציפטק פול טאוור,יש בו חמישה קליפסים כאלה סגולים לחיבור מאוררים בלי הברגה,המאורר קתודה לא מתחבר ולא יושב טוב על הקליפסים,אני יכול לתקוע אותו חלקי שבערך הוא ישב(אבל אחרי 2-3 נגיעות בו הוא פשוט יוצא=\) כמו שצריך אבל אני מפחד שאחרי כמה זמן הוא פשוט יפול וחלילה יהרס\יהרוס משהו. מישהו יכול לתת עצה\פתרון?בלי לקדוח במארז. תודה רבה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני לא יכול לגרום לזכרון לעבוד על יותר מ133מה"ץ (266) ללא OC. יש לי מעבד שהבאס שלו הוא 400מה"ץ והלוח לא נותן לי להחליף את המחלקים של הזכרון. האפשרות היחידה היא: 3:4, אלא אם כן אני משנה את הN/B Strap למשהו יותר גבוה מ400 אבל אז הזכרונות נעשים עוד יותר איטיים אם אני לא עושה OC גדול במיוחד. ההגדרות הכי טובות שמצאתי למהירות 2.4GHz היא: FSB: 120 N/B Strap: 400 CPU:DRAM: 3:4 (אין לי אפשרות אחרת!!) Speed: 2.4GHz Voltage: 1.575 DRAM: 160 (320) Temps: 45 - rest 55.5 - full load ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות בביוס, כל מה שאפשר ולא הצחתי להגיע למהירויות גבוהות יותר של הזכרון ללא OC נוסף. עשיתי בדיקה ב3dmark01 אחרי OC ל2.4: התוצאה בלוח הECS הקודם שלי לאחר OC ל2.2, זכרונות שעובדים על 27…
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
למה כל חג יש לי צרות עם המחשב????????? אתמול נשרף לי המאורר של המעבד ..אז בנתיים שמתי את המחשב לייד מאורר רצפתי גדול שיש לי. נמאס לי לקנות מאורר ב 30 שקל ולהחליף אותו אחריי שנה אני רוצה לקנות משהו טוב! יש למישו המלצה מה לקנות?
-
- 2 תגובות
- 408 צפיות
-
-