עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם: יש לי מחשב דיי חדש כ9 חודשים. מעבד core to due e6300 ורציתי לדעת האם הטמ"P של בסדר אז הפעלתspeedfan וזה מה שיצא(אגס רציתי לדעת יש שמה משהו מסומן באדום מוזר) [http://www.siz.co.il/up/man5myjztydz.jpg/img]

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  2. הספק מתחמם אחריי כרבע שעה משהו כזה ויש ריח של משהו שרוף! מה לעשות אולי אין אוורור(נ.ב. זה רק מלפני כמה ימים התחיל פתאום! סתם!) דחוף!!!!!!!!!!!!!! תעזרו לי.......... :s05:

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  3. שלום אני רוצה להוסיף קירור למעבד, למחשב שלי... המפרט: ENERMAX LIBERTY 400W INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ ocz 2X1024MB 800MHZ 2GB CL4 WD 250AAKS 250GB SATA GIGABYTE GA-965P-DS3 rev 3.3 LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E המחשב כרגע חדש ולא נראה לי שאני יעשה OC בזמן הקרוב כי אין ממש סיבה... אז האם קירור ישפר בכול זאת את הביצועים? בבקשה בנוסף גם המלצות לקירורים למעבד למפרט זה, התקציב 300-400 ש"ח. תודה לכול המגיבים!

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  4. Started by pms1,

יש לי מעבד p4 מחפש מעבד טוב ושקט עד 250 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 438 צפיות
  5. כמה הוא עולה ומאיפה? ולאיזה מהירות אוכל להגיע עם ה AMD 1.1GHZ שלי?

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by fog,

המפרט שלי מופיע מימין. כשהתקנתי את הקירור של sunbeam בהתחלה זה הוריד לי את הטמפ' של המעבד מ-40~ ל-30~ בזמן מנוחה. בזמן האחרון ראיתי שהטמפ' הולכת ומטפסת בחזרה לאזור ה-40 מעלות במנוחה כאשר הבעייה היא שבטמפ' הזאת המעבד כבר מתחיל להאט לי את המחשב משמעותית, חלונות נפתחים אחרי זמן רב, תוכנות נטענות לאט ומשחקים מקרטעים. הנחתי שהבעייה היא במשחה התרמית ולכן לפי המלצה מהפורום רכשתי משחה תרמית חדשה - Arctic Silver 5 והיום בבוקר הסרתי את הקירור, ניקיתי אותו מאבק לחלוטין בשטיפה, הסרתי משחה ישנה ושמתי משחה חדשה לפי המדריך באתר (אם כי הייתה לי פאשלה קטנה כי בהנחה הראשונה של הגוף קירור לא דייקתי אז הייתי צריך לגרור אותו על פני המעבד, אך דבר כזה הוא כמעט בלתי נמנע עם הקירור הזה). החזרתי ה…

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  7. מישהו בבקשה יכול לומר/לספר/ללחוש לי מה הן התוצאות לוואי שעלולות להיגרם משינוי המולטיפלייר ל10.5? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by guy_b,

יש לי זכרונות PQI 800 TURBO והתזמונים שלהם הם 5.5.5.15 .רציתי לדעת איזה תזמונים לתת להם בBIOS באופן ידני שהם יעזרו לי לסחוט מהם עוד מהירות כרגע הכי הרבה שהצלחתי הוא להגיע ל 910 MH .

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  9. Started by Vortex,

סתם, made ya look didn't i?? ועכשיו ברצינות, רציתי לשאול משהו. אני חדש בקטע של אוברקלוקינג, ועשיתי מספר ניסויים, לא משהו רציני: הנה המפרט שלי: p-iii 450 MHz 128 SDRAM one SDRAM @ 100 one SDRAM @ 133 riva tnt 32 mb model 64 WD 20 GB CDROM X 44 Teac 32x12x10 קראתי באחד המדריכים לאוברקלוקינג (לא כאן, באנגלית) שפנטיום 3 450 הוא האוברקלוקר המושלם וניתן להגיע איתו ל600 בקלות. אוקיי, מאחר והמכפלה נעולה החלטתי ללכת על שינוי מהירות הבאס. שיניתי ל115 מ100, והגעתי למהירות מעבד של 522 מגהרץ...יציב ביותר, אני כותב את זה תוך כדי השימוש בו. הגברתי את המהירות ל120, ואז המסך לא פועל אחרי Reset, נשאר בסטנדביי. עכשיו אני רוצה לדעת למה זה קורה, ובמידה וזה קורה איך מתקנים א…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם! אני מתכנן OC לכרטיס מסך אבל לפני זה אני רוצה לראות שאני יודע איך לשנות עוצמת קירור של הכרטיס מסך צרפתי תמונה לשלב שבו הגעתי שאני רוצה לשנות את העוצמת המאורר איפה אני משנה ל80 אחוז או יותר??? אשמח לעזרה ולהסבר בשלבים תודה לכם [attachment deleted by admin]

11. Started by DAN,

כמה עובדות על הלוח הרקוב הזה : 1. הביוס הטוב ביותר להמהרה בו הוא דווקא הישן 10.10 שמאפשר BUS גבוה יותר..... 2. בהמהרה גבוהה מידי הלוח לא רק שלא עולה הוא משמיע קולות של סירנה..... 3. לאחרונה היגיעה לארץ לוח גיגה בייט GA60XT עים ציפסט אינטל ששם את האסוס בכיס הקטן פרט לעודה שיש לא רק 5 PCI דן

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by esaly,

היי! יש לי מחשב עם פריסקוט(2.8GHZ) שמתחמם...מגיע ל65 מעלות בקלות... עשיתי לו כבר את רוב הטוויקים החומרתיים מבחינת קירור פיזי שכוללים ניקיון , החלפת גוף קירור ומאוורר ,כמו כן גם ריענון משחה טרמית... עדיין המחשב מאתחל את עצמו מידי פעם.. חשהתי אולי להאיץ את מהירות סיבוב המאורר של המעבד ע"י SPEEDFAN... מישהו יכול להדריך אותי? המון תודה מראש...

13. Started by e-r-a-n,

הזמנתי את המאוורר הזה ביום שלישי, לכ. מסך MSI GF4 Ti4600 אבל איך אני יכול להיות בטוח שאפשר לתפוס אותו עם ברגים?? שלא בזבזתי סתם כסף לשפורפרת של ארקטיק סילבר 3 שלא תעזור לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Esparco,

יש לי את האופציה הזאת בביוס תחת קטגורית PC HEALTH חיברתי ג'מפר על הלוח שיפעיל את האופציה הזאת מה זה עושה מישהו יודע?!? Reset case open status on next boot מה זה אומר??

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by esaly,

היי אנשים! תוכלו לעזור לי לכוון את ההגדרות בחלון שצירפתי בתמונה מ ATITOOLS כדי שהקירור יהיה מקסימלי כפונקציה לרעש של המאוורר...? תודה מראש... צירפתי את החלון עם ATITOOLS וודף הטמפ' מEVEREST... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by moshtager,

שלום יש לי את הלוח אם של אסוס a8n-e ,השאלה שלי אים יש איזה עידכון ביוס פרוץ שיוכל לאפשר לי לעלות מתחים מעל ל1.55v ? אים יש מישהו יכול להביא לי לינק בבקשה ? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. עם אני אוריד מתח יש מצב שהטמפרטורה של המעבד תרד? עם כן... לאיזה מתח? זה דיי דחוף...

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  18. העיניין הוא כזה הייתי רוצה לשלוט במאווררי המארז מאחר והם נורא איטיים 460 - 1020 סיבובים אני מנתר זאת עם UGURU ושם ניראה שהם כל הזמן משתנים ואינם קבועים דבר שהוא לא טוב לי, הייתי רוצה המלצה על תוכנה שתוכל לשלוט בהם. הערה ב- ARURORA 570 המאווררים אינם מופרדים אלא כולם מחוברים לאותו המחבר (3 פינים) ולכן אני רואה את שינויי המהירות בצורה כזו.

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  19. Started by ido-nava,

מפרט: AMD Athlon 3500+ עם מאורר TT BIG TYPHOON לוח אם Gigabyte GA-K8N PRO SLI כרטי ס מסך EVGA geforce 6800 GS CORSAIR 1024MB CL2.5 (512 X2) הטמפרטורות שלי כרגע: (אימיול, איסיקיו, אברסט,דימון טולס, וינאמפ, וכמה חלונות אינטרנט) לוח אם: 21 מעלות מעבד: 21 מעלות (האברסט/speedfun מזייף אומר 70מעלות, השתמשתי באיזה תוכנה של gigabyte magnemate tools ..) GPU: 37 מעלות GPU AMBIENT : 26 מעלות כונן קשיח: 32 מעלות Cooling Fans: CPU 1361 RPM System 398 RPM Power Supply 1298 RPM Voltage Values: CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.34 V +12 V 12.10 V DIMM 2.54 V ועכשיו רציתי לדעת עם כדי לי לעשות אוברקלוק .. ועם אני עושה איך החברה יודעת שעשיתי והיא מורידה לי את הא…

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום... יש לי את המערכת הנל: Amd athlon ii x3 445 Asus m5a78l-m lx Kingston 4 gb ddr3 1333 Sapphire hd 6850 Seasonic ss500-et אני מחפש מארז וקירור למעבד. מתכנן overclock בינוני+ חשבתי על antec 100 וקירור cooler master hyper 212 plus אבל אני לא בטוח שהוא יוכל להכנס במארז הזה.. מה אתם אומרים? ד״א לא חייב לנצל את כל התקתיב אם אפשר בפחות תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by aloneg,

יש לי לפטופ HP ZE2140EA שלוקח זכרונות של PC2700 333MHZ משום מה הוא עובד ב 133MHZ, מכיוון שאין שום אופציית משחק דרך הביוס, איזה אופציה אחרת יש לי על מנת לשנות אותו למהירות גבוה יותר, לפחות ל 166MHZ או אפילו יותר. אני מצרץ צילום מ CPU-Z של שתי החלונות הרלוונטים, אם למישהו יש רעיון... תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  22. הוא לא הכי פצץ אבל צבעתי את המאורר ואת המחשב בשחור והכנתי לו מערכת שליטה על מאווררים!!

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום אבא שלי נוסע לארה"ב אז כמובן שחבל לשלוח אותו בלי מטלה אחת לפחות......... יש למישהו הצעות מה שווה שהוא יביא משם? חשבתי בכיוון של מערכת קירור מים..... השאלה היא האם יש סיכוי שהוא ייכנס לאיזה רשת ויידעו מה הוא רוצה או שעדיף כבר באינטרנט לקנות? יש למישהו רעיות אחרים? תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  24. Started by Jook,

לפי מה ששמעתי והבנתי COOLER MASTER עומדים להיכנס לשוק גם בארצנו ורצתי לדעת מתי זה יקרה? ואם מישהו יודע אם יהיה מבחר גדול של מוצרים ובעיקר מארזים? ולפי מה שהם עולים בחול כמה הם יעלו בארץ (המארזים המדהימים שלהם)? והאם למישהו יש תר עם גלריה של מארזים שלהם

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by helical,

היי, אז יש לי מערכת חדשה, כרגע המעבד על ה STOCK FAN שלו, לא הייתי בטוח אם אני רוצה לנסות OC בכלל, אבל החלטתי שאני רוצה לאחר שראיתי המון תוצאות יפות של אנשים עם המעבד הזה. איזה קירור כדאי לי? התקציב 200 - עד 300 גג... לא מפריע לי רעש מאוד, חשוב שיקרר כמובן ויעשה את העבודה, הא וגם שיהיה קל להתקנה (בלי להסיר את הלוח האם וכל הסיפור...) אגב, זה בעייה להוציא ת STOCK FAN ולהשים תחדש? יענו אני לא יסתבך עם זה?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.