אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום קשה לי להאמין שאני באמת אמצא אבל שווה לנסות.. (לפני שמישהו יחשוב שאני בא לשנורר אז לא אני מעונין לקנות ) אני מחפש שני טיובים של ביטספאוור קריסטל לינק באורך של 19 מ״מ וארבעה מחברים c47 , אם למישהו נשאר מאיזושהיא סיבה אני מעוניין לקנות , כי אני כנראה לא יבצע הזמנה מחו״ל רק בשביל זה . תודה מראש מה הדלתא הנמוכה ביותר שאנשים עם קירור מים מגיעים אליה , האם קיים מצב של דלתא שלילית ?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קניתי מחשב חדש ואיתו קיבלתי מאוורר של spire חרא מאוורר הגיע לי לטמפרטורות מטורפות של 72 מעלות אהה שכחתי... יש לי AthlonXp 2500+ קיצר אחרי שיטוט ועצות מכאן וממקומות אחרים קניתי מאוור חדש שהוא לא אחר מאשר Thermaltake Volcano11 Highest Performance Cooler שהוא לא רע הוא בכלל לא רע הוא שומר לי על המחשב בטמפרטורות דיי יציבות 45-50 הבעיה המרכזית שלו היא שהוא עושה רעש שיכול לשגע פילים כשאני משחק במחשב אני לא ממש מרגיש כי אני שומע מוזיקה אבל כשאני הולך לישון ורוצה להשאיר את המחשב דולק זה בעיה כי אני לא מצליח להירדם אלה אם אני סוגר את המחשב לסיכום: אני צריך מאוורר חדש שמקרר בצורה טובה (אני לא עושה אוברקלוקינג) וחשוב מאוד שיהיה גם שקט אני אודה לכם מאאאאאאוווווד…
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום כולם, הלוח הוא GA-965P-DS3P, על המעבד יש AC Freezer 7 Pro ולציפסט יש Thermaltake Extreme Spirit II אני עם E6600 (המפרט המלא בצד). עד עכשיו הוא עבד על 2.7 GH, אחרי שקניתי את הTT ES 2 (ולמרות שקצת התאכזבתי ממנו) החלטתי להמשיך הלאה, לפני כמה ימים העלתי את התדר ל334, (מכפלה *9) והרצתי ORTHOS ל16 שעות. בזכרונות לא נגעתי, תוספת מתח קטנה למעבד (+0.1 או משהו דומה), במאמץ הליבות בסביבות ה54 והמעבד על סביבות ה48, הטמפ בלוח לא עוברת את ה52 (לא בטוח אם זה הציפסט או נמדד בנקודה אחרת). סידור המאוררים הוא 2 של 120 MM מוצאים מאחורה, 1 של 80 MM מוציא מלמעלה, 1 של 120 MM מכניס מקדימה (בכלוב של הHD), אלה באו עם המארז, להם הוספתי 1 של 90 MM מקדימה מכניס, ועוד אחד של 80 MM מכניס שזורק או…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
משהו יודע או ראה איפה אפשר לראות השוואה שכוללת את הסניק החדש הזה?, אני רוצה לדעת אם שווה לי לחקות אני פשוט לא מוצא
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אהלן, איזה משחה טרמית הכי כדאית לקירור מעבד? (בלי לקרוע את הכיס יותר מדי...)
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אם אני שם רכיבים במחשב עם כמות צריכת חשמל שהספק-כח לא יכול לספק, האם זה יכול לגרום נזק לספק או לרכיבים או שזה פשוט לא יעבוד / יעשה בעיות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברשותי מארז 550D של קורסאייר עם שלושה מאווררים. שניים מקדימה שמכניסים אוויר ואחד מאחורה שמוציא. אחד המאווררים הקדמיים פועל במהירות נמוכה (430 RPM) ולא מעלה אותה כאשר המחשב מתאמץ, איך אני יכול לדאוג שהוא יתאים את המהירות לטמפ', או לחלופין להעלות את המהירות באופן קבוע? **לוח האם הוא Gigabyte GA-B75-D3V כאשר יש לו רק שני חיבורים כביכול שמאפשרים שליטה על מהירות המאווררים (4 פינים) ואליהם חיברתי את הקירור של המעבד ואחד מהמאווררים הקדמיים. ונראה שספידפפ גם כן לא מאפשר לי לשלוט במהירות שלו...אם כי אני לא בטוח שאני יודע להשתמש בתוכנה כמו שצריך בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבסיס יהיה : 1950X Gigabyte x399 aorus gaming 7 Corsair Vengeance LED RGB 3466mhz 4x8gb MSI gtx 1080ti Gaming X ועוד כמה כונני M.2 בנפחים שונים נתחיל בטיזר קטן , נראה מי ינחש באיזה מארז מדובר
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמני מ PANDAS את הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204 הוא במחיר טוב והוא מורכב כולו מנחושת שזה טוב. בנוסף גם יש לי משחה תרמית כסופה הכרטיס מסך שלי זה 6600GT של XFX כשרק קניתי הוא סגר 81 מעלות בכיף החלפתי לו משחה למשחה כסופה זה הוריד 5 מעלות עכשיו אני רוצה לקנות את הקירור שציינתי בראש הדיון. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ובאתר, והשמח ללמוד כיצד לשפר את המחשב. קראתי היום את המדריך "אלתור מאווררים". בבזבזתי אף רגע, השגתי ספק ישן מחבר שלי, פירקתי, חתכתי, חיברתי ו... אני לא מצליח להבין מהמאמר לאן לחבר את החשמל של המאוורר :-\
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אוברקלוק דיי מוצלח קשה להגיע עם AMD לתדרים היותר גבוהים(4GHZ+) לוח אם:GIGABYTE GA-790XT-USB3 זכרונות:Kingstone 1333mhz CL9 קירור:Mugen II מידע על הOC והמתחים: Clock Ratio: x16 NB Freq: 1464mhz CPU Freq:244 PCIE Clock 100 HT Freq 1464mhz MEM Clock: 1300mhz CL9@cl7 Volt: CPU Vol: 1.425 NB/Pcie/pll col: 1.860 SB/HT Col: 1.260 NB Vol:1.280 DRAM Vol:1.515 Uploaded with ImageShack.us בקרוב OC לE5200 לסביבות ה3.7 GHZ תגובות על הOC הזה יתקבלו בשמחה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו שמע על זה? אם כן תנו קצת פרטים ועל איזה עיקרון זה עובד..
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בדקתי בכמה תוכנות וניראה לי שהמעבד שלי נורא חם. בביוס הוא מראה 31C מעלות. ותיראו מה מראה בתמונה עכשיו עשיתי בדיקה עם OCCT הוא עושה בדיקה ב IDLE ולא עושה במאמץ הוא אומר שהמעבד חם מדיי CPU TOO HOT! יש לי קירור של OCZ Vaniquiser זה הגיוני שהוא ככה חם ?! בבקשה אני רוצה לדעת האם אפשר לעשות משו
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי ואני לא יודע איך אני לא יודע כלום!! יש פה מדריך באתר והוא לכרטיס מסך ואני לא מוצא למעבד במדריכים הם מסבירים ואבל אני לא יודע איך לעלות את הנתונים עד כמה לעלות מתי אני יודע שזה מצב יציב אני לא יודע כלום אני גם לא יודע איזה תוכנות צריך אני יודע איזה סיכון יש ב OC אז השמח אם מישהו יסביר לי איך לעשות OC במדריך יותר מפורט או להסביר לי אישית
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך SAPPHIRE HD 6850 במחשב שנקנה לפני שבוע. http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 אני רוצה לעשות לו OC, העניין הוא שאין לי מושג איך ואני מפחד להרוס אותו!. (קראתי את הסטיקי והמדריכים) כמה פרטים טכניים: ספק: seasonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET http://www.seasonicusa.com/PDF/Catalog/NEW/Bulk/PC/ATX/SS-XXXET-Active-PFC.pdf לוח אם: GIGABYTE GA-880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov מארז: antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM2NA== בנוסף לשתי המאווררים שבמארז (מוצאים אוויר מהמחשב), קניתי עוד שתיים של 1…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא רואה אותה מופיעה ב EVEREST ב RIVATUNER גם אין לי בכלל אפשרויות, כאילו לא התקנתי דרייבר. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר של ATI... מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בקיצור פתחתי צינורות וראיתי שיש כל מיני רעשים במשחקים. זה לא מזיק לכרטיס? אציין שלא עשיתי OC אלא רק פתיחת צינורות.
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (ראו במפרט). מבדיקת טמפרטורה עם מס' תוכנות, לא כולן נותנות אותם נתונים, אבל 3 מתוכן נותנות נתונים זהים, ככה שיש לשער שזו הטמפ' הנכונה. (ראו קובץ תמונה מצורף) ולא רק שהטמפ' גבוהות מדיי לטעמי למעבד 45NM , המחשב גם מרעיש בטירוף! כשמדליקים את המחשב המחשב ממש רועש, עד שהחלונות עולים ואז יש ירידה פתאומית ברעש, (כנראה אז תדר המעבד יורד) , אבל לאחר מס' דקות של שימוש לא אינטנסיבי עוצמת הרעש עולה לאט לאט בהדרגתיות שוב. מה יכולה להיות הבעייה?! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, זה פעם ראשונה בחיים שהחלתתי לעשות המהרה, כך שיש לי המון שאלות, מראש תודה על סבלנות. אני מתכוון לעשות המהרה רק למעבד. ישנם המון שדות בביוס שנראים לי רלוונטיים אבל אני לא יודע מה לעשות איתם. אני אעבור אחד אחד: שדה של BCLK אני מניח שצריך להיות 100. כל מה שקשור ל-turbo mode, האם כדאי לבטל את זה? (משום שאני ממילא ממהיר את המערכת) שדות הבאים: Load Line Calibration, VRM Frequency, Phase Control,Duty Control, CPU Current Capability איזה מתחים (אם בכלל לגעת) לשים פה: CPU Voltage(Manual/offset), VCCSA/VCCIO/CPU PLL/PCH Voltage כמו כן בתפריט אחר יש שדות הבאים: EIST(לבטל את זה?), CPU C1E/C3/C6 (מה זה?)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא שם סיליקון רגיל על על כל החלקים במחשב (אני לא צריך לפרט) במקום משחה\דבק טרמי אני צחקתי עליו, והוא אמר לי שאני יכול לבוא ולבדוק טמפרטורות ובאמת הטמפרטורה של המעבד הייתה 55 מעלות במנוחה, הכרטיס מסך לא היה חם כלכך (AMD 1600) קרור רגיל ב 70 שח האם הסיליקון באמת יכול להחליף לי את הדבק טרמי? האם זה מסוכן? כי קשה לי להסיג דבק טרמי (ואני לא רוצה ליקנות) משחה טרמית יש לי הרבה השאלה אם הוא יכול להחליף את הדבק טרמי
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לחנויות רשת כמו k.s.p או כל מיני תודה..........
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא הולך לבצע OC בזמן הקרוב. אבל אני הולך לקנות מעבד 1.4 שמעתי שהמאוורר שמקבלים איתו מאזטק הוא דרעק. כדאי לקנות מאוורר יותר חזק?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
החלפתי לוח asus p5n-e-sli ושאר המערכת בצד אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות OC נכנסתי להגדרות כבר ניסתי לעשות OC אבל המחשב לא עלה כנראה עשיתי משו לא טוב. בכל זאת לא מכיר את הלוח אני בדרך כלל עובד עם MSI ג'יג'ביט. תודההה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שעשיתי TWEAK לזיכרון וזה לא ממש שיפר לי את התוצאה ב-3DMARK, החלטתי סופית ללכת על OC לכרטיס מסך. רכיבים: ASUS A7A266 Hercules GeForce2 MX/400 זיכרון 256MB SD-RAM אין על ה-GPU מאוורר אבל אפפשר לסדר קומבינה שיהיה שם מאוורר 80MM אנא הפנו אותי למאמרים, דיונים וכל דבר אחר בנושא שעשוי לעזור, או אפילו הסבירו לי כאן. תודה.