עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לו כזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1297 ומעבד ק7400 וקירור OCZ VENDETA 2 אני יוכל להגיע ל 4 ?

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by mike666,

שלום לכולם, המידע בפורום עזר לי היום והחלטתי גם לנסות לעשות OC, הבעיה הכי גדולה שלי היא החום המעבד מגיע בעבודה מאומצת עם OCCT ל 70 מעלות . בגדול אני די מתחיל בנושא וקראתי את המדריכים בפורום, הסופתי רק מהירות ל CPU מבלי לגעת בנושא ההספקים (חשמל) מה אפשר לשנות/להוסיף כדי להנות מOC של 3400 באופן קבוע? ??? יחס FSB:DRAM = 1:1 האם כדאי לשנות הזכרונות במקור 1066 ומצויידים בצלעות קירור- REAPER OCZ מעבד : Q6600 זכרון : 2X2G 1066 REAPER OCZ לוח : EP43-D53L ספק : GYRO 500W כוננים : DVD + 2X250G מארז : רגיל זול (ללא חברה) מאווררים - 2 שהגיעו עם המארז (רוחב כ9 ס"מ 12V) מקדמת המארז מכניס אוויר - ובצד המארז מוציא אוויר מאוורר CPU - מקורי שמגיע עם המעבד עד לאן אני יכול להגיע עם הנתונים…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by DDgeva,

אני צריך מאוורר למעבד, סוקט 478, 3.0 Ghz. על איזה מאוורר אתם ממליצים? ואני צריך שיפזר אוויר גם לצדדים ולא רק ישר.. המליצו לי על מאוורר של Gigabyte.. יש לכם המלצות אחרות? אני אגיד לכם מה ראיתי של Gigabyte ותגידו לי איך זה.. Gigabyte 3D Cooler Pro GH-PCU21-VG Fan Speed - 2000 ~ 4000 rpm Noise - 19.2 ~ 37.2 dBA Application - Intel Pentium 4 478 up to 3.4GHz and higher; AMD Athlon XP up to 3200+ and higher; AMD Athlon 64 up to 3400+ and higher אגב, אני קונה X800 GTO ואני צריך אותו לשנה-שנתיים מקס'.. כדאי לי לעשות לו Overclocking? אם כן, כמה? אני רוצה ברמה שלא תהיה מסוכנת.. רק תתן תמריץ לכרטיס אבל לא משהו מסוכן... אם אני עושה על Optimal Frequencies זה לא מסוכן? או לעשות Optim…

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  4. טוב תשמעו, קניתי את המחשב לפני שנתיים בערך, חוץ מהכרטיס מסך, בחודשים האחרונים אני מרגיש שהוא כבר לא כמו חדש, עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק, אבל אני לא רוצה להסתכן, משהו קטן ויעיל, שיחזיר אותו לכמו שהיה חדש ולא יותר מזה. על המעבד יושב לי גוף קירור TT Big Typhon ועל הכרטיסי זיכרון יש גופי קירור פשוטים שקיבלתי בקנייה, על הכרטיס מסך זה הקירור שקיבלתי איתו אבל הבעיה שאני חייב להפעיל עם ה Rive Tuner, בקשר לכרטיס מסך, מה אני אמור לעשות עם זה??? אשכרה המאוורר לא אוטמטי זה מטמטם אותי, תודה לעוזרים! בקשר ל OC אני צריך קצת הסברים או אם אפילו יש תוכנה שתעשה את זה בשבילי, תודה הטמפרטורה, כרגע זה קצת קיצוני (לכיוון הטוב) בגלל שאני בלי חימום והיום קריר וגם המארז פתוח, נניח ש…

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  5. איזה עדיף ? יש עליו SF2, ומתוכנן OC. מעבד : AXP 1700+ dlt3c

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  6. קניתי שני מאווררים כאלה מנועה מחשבים, 40 שקל אחד...בעיקר כדי ליפות את המארז המשעמם שיש לי(הוספתי לזה גם קטודות UV...) המאווררים האלה פשוט אכזה, חוץ מזה שהם זוהרים ממש יפה, הם בקושי מוציאים אוויר, יש לי אחד שיושב על הצ'יפסט - אם אני מכבה אותו או משאיר אותו דלוק הטפמרטורה פשוט לא זזה אפילו במעלה (למטה הכוונה..)... כאילו זה שהוא שם או לא לא משנה כלום... בקיצור מאוד מאוד התאכזבתי מהמאוורים האלה - חוץ מיופי כשהם זוהרים הם לא עושים כלום, העפתי את המאוורר מהצ'יפסט שלי - והחזרתי את השחור הישן שיצא מאיזה מארז (הוריד 5 מעלות אחרי 20 שניות..), אתם מבינים כמה הוא גרוע?! רצוי לציין, המאווררים שקטים , אבל לא שקטים שלא שמים לב - באותה מידה כמו המאוורים הישנים שלי.... (והם לא ממש ,א…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shay454,

יש לי בעיה במחשב. מידי פעם לאחר עבודה ממושכת של המחשב, המחשב נתקע חלקית העכבר עדיין זז. והמעבד על 100% כמה שניות, הדבר גורר התנתקות מהאינטרנט, האם הדבר נגרם כתוצאה מחימום יתר במחשב? הHD שלי בסביבות 45 כל הזמן המעבד גם באותו כיוון, המארז כמה מעלות פחות. זה התחיל רק לאחרונה. האם עיגול הכבלים של ה IDE יכול לגרום לדבר כזה? למרות שהחלפתי כבלים וזה עדיין לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by Tal-T,

ראיתי את ה EasyTune6 והיא נראית תוכנה מעולה אבל היא תומכת רק בלוחות P43/P45 של GB יש לי לוח Asus P5KPL-CM שאר הנתונים: Intel Pentium 4 @ 3.03Ghz עם קירור סטוק 3GB RAM (סטיק 2 ג'יגה של PQI, עוד סטיק ג'יגה של קינגסטון, שניהם 667MHZ) כרטיס מסך Club3D 9500GT 512MB ספק ג'נרי 500W TZAG ELITE שמחזיק לי את המערכת בלי בעיה אז אני רוצה תוכנה שאפשר לעשות OC דרך הווינדוס אבל משהו קטן כי אני עם קירור סטוק ומעבד 90NM מסוג פרסקוט שמתחממים בקלות (הטמפ' המנוחה היא 43-46) אז אני רוצה OC קטנצ'יק ל-3.3 בערך.. יש תוכנה שמתאימה ללוח שלי?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  9. http://vr-zone.com/?i=3713 אמן שהיה כזה בארץ ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המעבד הוא פנטיום 4 3GHZ לפני הOC הFPS בקונטר סטריק היה 60 אחרי הOC הוא 49. (3600MHZ) וכשניסיתי להוריד את מהירות המעבד ל2600 הFPS עלה ל 69!! מווווווזר נ.ב (לא נגעתי במתחים ולא בשום דבר אחר..רק במהירות) (הOC בוצע בתוכנה ולא מBIOS) !

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by HFDO5,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג DIGIDOC 5 בארץ במחיר נורמאלי או חנות בחו"ל ששולחת לארץ תאמת לא הכי משנה לי אם זה 5 או גרסא אחרת רק נראה לי שזה דבר טוב ואני מחפש ואין בארץ מי שיכול ויודע שם של חנות בארץ או אתר בחו"ל ששולח שישאיר לי הודעה בפרטי

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by vner@,

שבוע טוב. ברשותי WD 40GB,7200, 8MB, המחולק ל-2 מחיצות, C ו-D. הרצתי את סנדרה החדשה על בנצ'מארק לכונן הקשיח, וכמובן שבחירתי הראשונה הייתה C. לאחר דקה, הופיעו תוצאות הבנצ'מארק, והן 17 מגה לשניה. לא התייאשתי, ומיד הפעלתי את הבנצ'מארק על כונן D. התוצאה הייתה 26 מגה לשניה. חשוב לציין כי מחיצה C גדולה פי שניים מ-D, וכי C היא מחיצת NTFS לעומת D שהיא FAT32, וכמובן מערכת ההפעלה יושבת על C. אילו מהסיבות הנ"ל יש להצדיק ? אילו סיבות אחרות יש להצדיק ? כיצד ניתן לראות את ה 8 מגה של הכונן הזה באופן מעשי ? תודה רבה מראש, אבנר

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  13. יש לי FG4MX440 עם DDR כל פעם שאני עושה אוברקלוק עם התוכנה שמתווספת לדרייברים של NVIDIA ואחר מכן עושה ריסט האוברקלוק מתאפס ניסיתי גם עם GFORCE TWEAKER או משהו כזה ולא הצלחתי (אותה בעיה). איך אני מסדר את זה??

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך חדש של INNO 3D 6200 AGP איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה שלו ??? יש תוכנה (בהנחה שיש חיישן טמפרטורה שם ) שיכולה לומר לי ??

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. מצאתי את המוצר בחו"ל: http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1803 מישהו יודע אם יש את זה בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Esparco,

טוב אז ככה השעה 5 בבוקר סוף סוף הצלחתי לעשות את המוד שפותח את כל אופציות ה OC בביוס של ה BAD AXE שלי אז ככה העלתי את ה FSB ל 1066 פשוט וקל זכרונות העלתי מ 533 ל 667 בלי שינויים במתח .. הכל נשאר על מתח סטוק גם זכרונות גם מעבד. קיצר הרצתי סנדרה וPC MARK05 ... ניראה לי שהתוצאה בסנדרה לא משהו אבל בפיסי מארק הוצאתי כמעט 6000 יישמח לשמוע תגובות בנוגע לתוצאות .. בנוגע לטמפ' המעבד על קירור סטוק לא עובר את ה 60 מעלות במאמץ מלא.. (בקרוב פריזר 7 פרו) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by hosham,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני באובר ל-3.32 עם 805 -מפרט בצד.</p><p>ושאני משנה את ה PCI-E לתדר אחר מ-AUTO המחשב לא עובר POST.</p><p>הביוס מעודכן ל-F11 ואין לי עוד רעיונות.</p><p>עצות ומענות יתקבלו בשמחה..</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  18. שלום יש מצב שאני הולך לבנות מערכת קירור למחשב החדש שלי - ואני רוצה עזרה לגבי מה אני צריך להזמין בשביל שהכל יעבוד - אז דבר ראשון המחשב החדש הולך להכיל: X58 RAMPAGE III EXTREME I7-930 RADEON 5970 HX1000W HAF-932 RIPJAWS 2000MHZ [3 X 2GB] RAM SAMSUNG HD LG DVDRW עכשיו אני רוצה קירור מים אבל אני צריך עזרה בחלקים - מה שחשבתי - https://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=978 https://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=585 https://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=491 https://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=865 https://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=858 …

• 53 תגובות
    • 7.1k צפיות
  19. קניתי ספק חדש של SEASONIC שמגיע עם מאוורר פנימי 120 מ"מ שמוציא אוויר מחוץ למארז, האם במקרה כזה נדרש גם מאוורר נפרד למארז? (כרגע אין לי) או שהמאוורר של הספק יספיק?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  20. Started by J S Bach,

היי, אשמח להמלצה לקירור עבור כ.מסך HD4870 עד 180 ש"ח. בעיקרון חשבתי על Accelero TWIN TURBO Pro של ARCTIC COOLING. השאלה היא האן הקירור הזה באמת יהיה טוב יותר משמעותית מהקירור סטוק [הקירור של הכ.מסך הנ"ל הינו הקירור הרגיל]? בתודה מראש! נ.ב. הטפ' של הכ.מסך כרגע עומדות על 79 במנוחה ו-93/2 במאמץ. עריכה: שמתי לב שהקירור הזה די ענקי - הוא יכנס במארז שלי? [THERMALTAKE SOPRANO DX]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mazoneli,

יש לי את המפרט הבא Intel E4300 ASRock 4CoreDual-VSTA (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN) 2048 M - G Skill F2-5400PHU1-1GBNT*2 NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (128 MB) אני מצליח להעלות את ה FSB עד ל 300 מעבר לזה המחשב נתקע באתחול ויש בצד ימין למטה את הקוד 6B38 אני עובד עם ה TUNIQ, בנוסף האם זה נכון שהכי מומלץ לעבוד ב 1:1 ? לפי הספר של הלוח הוא יודע לעבוד ב FSB של 90 - 340 אני מנסה להגיע ל 333 וזה לא כ"כ הולך. יש מצב להפעיל אחריות על דבר כזה במידה והלוח הוא המגביל ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yotmail,

ברשותי קירור למעבד Freezer XTREME. http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=69 שאלתי היא: האם הוספת מאוורר מהצד (שיכניס אוויר נוסף לגוף הקירור) תשפר את היעילות של הקרור? ואם כן למישהו יש רעיון איך ניתן לחבר מאוורר נוסף לגוף הקירור? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by Bone-Breaker,

אני צריך מאוורר למעבד שלי איזה מאוורר כדאי? אני לא צריך לOC אבל שיהיה טוב ושקט עד 200 שקל תודה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Frozen-Ice,

1. יש לי מארז 3D AORURA 570 בו 3 מאווררים (1מכניס ו2 מוציאים) והאמת הם מאוד חלשים ואני מעוניין להחליף אותם למאווררים יותר חזקים אך שקטים מאוד ואני מחפש המלצה אבל רק מ נועה מחשבים 2. אלה הם הטמפרטורות של הכרטים מסך שלי (LEADTEK 8800 GTS) במנוחה האם כדאי להחליף אותו לקירור יותר טוב ? 3. במארז יש לי את שלושת המאוררים המקוריים של המארז ואת קירור המעבד TUNIQ TOWER ואת מאורר הספק( ENERMX LIBRETY 400W) ואת קירור הכרטיס מסך (LEADTEK 8800 GTS) ויש רעש הנובע מהמחשב אך אני לא יודע מאיזה קירור איך אני יכול לדעת??

• 10 תגובות
    • 565 צפיות
  25. אין לו פלטה אחורית פשוט 4 פינים שאמורים להחזיק אותו ואני מפחד שהוא ישבור לי את הלוח... אני סתם פרנואיד?

• 13 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.