אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי ממש ממש מרעיש לא יודע אם זה המאוורר או הספק כוח (נדמה לי הספק כוח) בכל אופן, איך להפוך אותו לשקט בדרך הזולה ביותר? (יש לי את התוכנה אוורסט אם צריך לבדוק כמה מתח המחשב שלי צורך או כל דבר אחר)
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי בפורום שמישהו כבר החליף את המשה המקורית של אינטל , ואמרתי לעצמי למה לא ? בוא נוריד כמה מעלות טובות . פתחתי בזהירות , ניקיתי את המשחה הקיימת ושמתי MX-4 סגרתי המעבד ואופס הטמפרטורה לא השתנתה. לאחר בירור קצר התברר לי שצריך משחה מסוג אחר (מתכת נוזלית-LIQUID ULTRA) . הזמנתי את המשחה הזו ואתמול סוף סוף הגיע , ואני בהתלהבות רוצה כבר להחליף, נכנס למחסן , מוציא המעבד , מנקה בזהירות את המשחה הקיימת ושם את החדשה, מרכיב את המעבד בחזרה,מדליק המחשב וכלום לא קורה . המחשב נדלק אך אין שום תגובה. מופיע לי בלוח הדיגיטאלי 00 . יש למישהו מושג מה הבעייה? הלוח הקיים הוא של אסרוק z87m oc formula . חיפשתי בחוברת את משמעות התקלה אך זה לא מופיע.
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם מהפנטיום 2 הישן שלי, והורדתי ממנו את ההיטסינק של הצ'יספט, יש איזה שהיא אפשרות שאני יוכל להדביק אותו על ההיטסינק שיש לי עכשיו בA7V133?אם כן, האם זה יתן לי משהו בכלל?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל באוברקלוק למערכת, מה עלי לשנות בביוס לפני תחילת האוברקלוק? ויש לי גם זכרונות 1042*2 667MHZ.. וביוס גירסה F4 עוד משהו שצריך לדעת?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מפרט: AMD Athlon 64 3800+ socket AM2 ASUS - M2N32-SLI Deluxe מבקש עזרה ב-overcklocing
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קניתי התקנתי הרכבתי,שמתי וונטק 120 ממ שיכניס אוויר והגלוב נשאר להוציא,ומה התאכזבתי מהטמפ יש לי וולקנו 11+ 47 מעלות במנוחה,axp2600 במאמץ עדין לא בדקתי,הרכבתי את תעלת האיוורור סתם כדי לראות אם היא תשנה זה שיפר לי במעלה אחת,למרות שהייתי בטוח שזה רק יגריע מכיוון שזה מפריע לסירקולציה או שלא?יש הצעות לשיפור הטמפ (הצבה שונה של שני המאווררים)?יש לי עוד 2 80 ממ אפשר לדחוף אותם בלי לקדוח חורים?ועוד משהו הטמפ של הכרטיס מסך שלי גבוהה יחסית 44-45 מנוחה?המארז שלי דיי קריר והכל כי זה לא טמפ הכי גבוה למעבד בקיץ (46 עם תעלה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי מעבד AMD athlon xp 2500 ולוח אם של epox 8rda3i , הגוף קירור סטוק, ומארז עם 3 מאווררים 1 מאחורה ליד המעבד מוציא ו2 מקדימה מכניסים. אחרי ששמתי את ה2 מקדימה , הטמפרטורהירדה במעלה אחת כשהמעבד במנוחה, עכשיו הוא על 49-50 במנוחה , למישהו יש רעיון איך אני יכול לשפר את הטמפרטורה ? ? ד"א עשיתי משהו לזיכרונות שניתי את המגהרץ שלהם מ333 ל400 כמו שהם אמורים להיות , אולי זה השפיע ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה בימים הקרובים להתחיל עם OC למערכת שבצד... המעבד האחרון שעשיתי לו OC היה Phenom II 940BE, וזה היה עניין פשוט מאוד (הוא היה ממש גרוע וכל מה שהיה צריך זה להעלות את המכפלה) עם המעבד הזה אני רואה שיש קצת יותר מרחב פעולה (אם כי כולם אומרים שהוא גם גרוע ל OC) קראתי וראיתי כל מני סרטונים על העניין ויש כמה דברים שאני לא מבין (אשמח להסבר מעמיק שכן אני אוהב להבין בדיוק מה אני עושה) - מה זה Ring ? אני נתקל במושג הרבה כשעד היום לא ראיתי אותו בחיים - בעקרון אני יודע מה זה cache, אבל אשמח להבין יותר לעומק מה התפקיד שלו ב OC, ולמה אני צריך לשאוף ליחס של 1:1 בינו לבין המכפלה - OC לזיכרון... למה אני קורא שאני צריך להוריד את מהירות הזיכרון שלי ל 1333 ? אני לא אמור לשאוף…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי AMD 3200 WINCH ואני עשיתי לו מ200FSB ל- 205 FSB במכפלה של X10. המעבד ישר קפץ ל V1.6 מ V1.4 שהוא בד"כ. האם זה מסוכן ? כי ה PCI-E ב-100 קבוע וגם הזכרונות במצב של 200~..
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מעבד:E6400 לוח אם:MSI P965 NEO זכרון:512*2 מהירות 667
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]מה מתחמם כאשר עושים oc למעבד האם זה גם ה BUS שעל הלוח[/glow]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מים,גז,פלטייר,קרח יבש,חנקן נוזלי ועוד. מים מבנה הקירור: רדיאטור\ים, משאבה\משאבות, בלוק\י קירור, מיכל נוזל קירור. יתרונות: בדר"כ שקט וטוב יותר מקירור אויר, פחות תלוי באוורור המארז, אינו סופח אבק. חסרונות: סיכון מסויים בעת כשל המערכת ו\או חוסר תקינות אשר יכול לסכן רכיבים רבים (מים), עלות רכישה גבוה יותר - עלות של מערכת בסיסית מגיעה ל-1000-1500 שקלים. גז מבנה הקירור: מדחס, רדיאטור, צינורות נחושת, מאייד/בלוק קירור. יתרונות: מאפשרת להגיע לטמפ' של מתחת ל-0, מערכות בעלות מספר שלבי קירור יכולות להגיע לטמפ' של מינוס 100-150 מעלות. חסרונות: גדולה מבחינה פיזית, מקררת לרוב רק רכיב אחד, עלות גבוה מהרגיל גם בבניה עצמית, צריכת חשמל גבוה. פלטייר מבנה הקירור: הפלטייר עצמו (פלטה…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחד: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=691 שניים: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=700 יש שם על הAntec Neopower המסקרן למדי, כמו גם מבחן של שישה ספקים. (וזה קשור מאוד לפורום אוברקלוקינג, כפי שתוצאות בדיקת החלפת הספק שלי הראו)
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
37-40 במנוחה 56-59 במאמץ איך ההגדרות האלה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום... עברנו דירה עכשיו.. למקום יותר קטן... והמאורר הזה פשוט מפריע לכולם.. \: ולהוריד למאורר שכזה וולט זה פשוט עצוב ולא שווה... אז מה שנשאר זה פשוט להחליף אותו עם גוף קירור אחר... יש למישהו עצות?... מחיר נגיד עד 200 שקל... משהו באזור הזה... ואם אני יכול להשיג עד 200 שקל בערך משהו שיעבור את מה שיש לי עכשיו?.. ובכלל.. הטמפרטורות עכשיו לא משהו... Cpu.. its 39-41 idle... with the volcano 9 and the tornado 80mm זה בבקשה... עזרה... תודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 687 צפיות
-
-
PENTIUM 4B 2400 256MB SAMSUNG 2700 DDR 333 256MB GEIL 2700 DDR 333 BOARD INTEL D845PESV כל הקירור הוא סטוק!!! יש מצב לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות עם הלוח הזה מבלי להוסיף קירור ומבלי לפגוע ברכיבים כמובן? אם כן איך (אין לי מושג מאיפה להתחיל). תודה רבה אנשים דרך אגב נכנסתי אצלי לביוס ואין לי גישה למתחים של הרכיבים אני יכול לראות אותם אבל לא לשנות!!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצאתי מקום בו אוכל לרכוש את הגוף קירור XP120 של טרמלרייט. אך ברצוני להיות בטוח שהוא יתאים ללוח האם שלי, לכן אשאל האם למישהו מכם יש מושג האם גוף הקירור הזה יתאים ללוח האם שיש לי : ASUS P4P800 SE תודה, רן.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני שוקל עכשיו לפרק את גוף הקירור ולנקות את המשחה.. רק אני צריך לדעת בדיוק איך אני עושה זאת.. הכוונה- איך אני מנקה את המשחה..? מישהו יכול להסביר לי מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
השגתי מאורר כמו שאתם רואים בתמונה עוד אחד, המאורר שיש בתמונה מוציא אוויר החוצה , לאיזה כיוון כדי לשים את השני שאני רוצה לשים בסלוט לידו ? האדום זה הכרטיס מסך .. האם כדאי פנימה שיאורר גם את הכרטיס מסך ויוריד קצת את הטמפ' שלו ?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור חדש לכרטיס המסך שלי בגלל שהטמפרטורת מאמץ שלו גבוהות מאוד והמחשב נתקע (100+) איזה קירור יתאים לי והיכן אפשר לקנות אותו? והכי חשוב שזה יהיה עם הרכבה כי אני לא יודע להתעסק עם זה יותר מדיי.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
התקציב הוא 520-+ שקל ברצוני שהשילוש יהיה כמה שיותר שקט ואקטיבי אני ישן ליד המחשב כך ששקט חשוב לי וגם המחשב יכול להיות פתוח כמה ימים כך שכדאי שהוא ישרא צונן תודה
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חשבתי לחפש כל מיני דרכים לשפר את ה-BT ומצאתי כמה דברים http://www.overclock.net/amd-air-cooling/150195-how-extensively-modify-your-thermaltake-big.html http://www.overclock.net/faqs/70395-how-get-better-temps-my-big.html חשבתי על עוד משהו שיכול לעזור בהורדת החום (תגידו לי אם זה הזוי) לעשות חור בפלטה של הלוח איפה שיושב המעבד ולחבר שם מאוורר 40mm או 60mm http://img209.imageshack.us/img209/8868/rear2mf7.jpg
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הוספתי לבינתיים 3 מאוררים אחד למעלה מתחת לספק אחד בין כונני ה סי די והצורב ואחד למטה מתחת להרד דיסק עכשיו לפני שהיה לי את כל הדברים האלה טמפ' המחשב היתה מארז: 30-40 במנוחה ובמאמץ 40-50 (תלוי במזג אויר) מעבד אותו דבר לאחר חיבור המאוררים ( 80 MM 80 MM ו 40 MM ) הטפמרטורה במנוחה 48 מעלות !!!!!!!!! ובעבודה 50 + הספק כל כך חם אז חשבתי שהספק דפוק ואין לו מספיק כוח לסחוב את כל המאוררים איני יודע כמה WATT הוא (הספק) ובכל זאת מה עלי לעסות? נ.ב חוטים מסודרים פיקס!
-
אהלן, איפה אפשר להשיג מדריכים טובים (עם דגש על טובים) לOC למעבדי P3 וP4? זהר
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-