אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש זיכרונות מיועדים ל-OC בסכום של עד 2500 שקל צריך עזרתכם. אני לא יודע אם התרד מתאים לכאן אם לא אז SORRY..
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ועכשיו היא עובדת.. עכשיו יש למעלה את הקטגורייה cpu time 1 % אני רק רוצה לדעת אם המספרים שמשתנים שם כל הזמן זה הטמפ' של המעבד שלי ??? אני תוהה בגלל שמידי פעם הטמפ' כביכול היתה שם 20 ואפילו 12.2 !! בגלל זה אני מבולבל.. בתודה מראש בנצי D: הנה תמונה של מה שאני מתכוון אם לא הבנתם (סליחה מראש אם אתמונה גדולה מדי...) :
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ג'יפורס 6800 ואחד המאווררים נשבר אז אני רוצה להחליף את הקירור.. וגם שאני מחבר את הכרטיס מסך יש כאלה קווים כאלה ואמרו לי שזה קשור לקירור.. אז אם אני קונה עכשיו קירור חדש לכרטיס מסך הוא יעבוד???
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לעשות OC למחשב איך עושים את זה (אנה הפרטים של המחשב) מעבד 2800 Mhz זיכרון 1 256 geil ו 1 512 kings... (400mhz)s ועם צריך עוד מידע או משהו תגידו
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המחשב החדש שלי A64 3000 939 גיגבייט K8NF NF4 512MB וב3DMARK 2003 ליפני פתיחת צינורות קיבלתי 4200 ואחרי פתיחה צינורות קיבלתי 5200 זה בסדר ???? והכרטיס מגיעה בOC מהמיפעל 400/500 בימקום 300/500 ובOC של 500/550 קיבלתי רק 5600 אני לא אמור לקבל יותר??? ד.א הכרטיס מסך מומלץ בחום ועולה רק 560 שקל בKSP!!!! הוא ניפתח בקלות והוא במהירות של 400/500!!!!!! ביקורת מלאה על המחשב בקרוב!!!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום.. חזרתי אני מחפש פאן באס איכותי שישלוט על כמה שיותר מאוררים(מינימום 4) אבל אם יש של 6 זה יהיה מעולההההה המפרט שלי אם זה חשוב לכם AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- DFI LANPARTY UT F4 Ultra-Dלוח אם- ספק כוח-HEC 480W ACE480 דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK מארז-Sunbeam Transformer BLUE מאוורר מאיר לידים-Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO מקוווה שתעזרו לי לא משנה מאיזה חנות העיקר שיהיה אמין וחזק תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-
-
http://mersenne.org/gimps/p95v2411.zip סביר להניח שחלקכם כבר מכירים את הגירסה הזו. נראה שהגירסה החדשה מאפשרת למשתמש "לנשום", תוך כדי שמתבצעת לה בדיקת ה Blend ברקע... הייתי ממליץ עליה לכל מי שמעוניין להריץ Prime במשך יממה ויותר מבלי להתקע עם מחשב מסורס משו. אני בהחלט מצליח לנווט במערכת ההפעלה, דבר שלא ממש היה ניתן לעשות עם גירסאות 238 ו 246.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות איזה קירור למעבד P4 3GHZ סוקט 478 עכשיו תקציב 200 עם חריגה אפשרית עד 250 עדיף שיהיה לקירור פוטנציומטר(לא חובה) ולא כבד במיוחד ~ של יעבור את ה500 גרם.. שיגיע כמובן עם משחה טרמית.. תודה
-
- 14 תגובות
- 534 צפיות
-
-
או שצריך קירור יותר רציני ?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
נגיד ואני עושה OC והטמפ' של הפלומינו שלי תיהיה 60 מעלות בערך,זה יהיה בסדר ? כי אמרו לי שפלומינו שורד גם בטמפ' גבוההות ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק חום בזמן שאני מריץ את ה3dmark 05 תודה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מישהו יודע מה המדדים הגבוהים ביותר שאפשר להגיע עם קירור סטוק? אני כרגע ב: core: 624 shader: 1445 memory: 936 הטמפרטורה לא זזה ממש (עדיין 72-75 מעלות במאמץ) ועליתי בסביבות ה1000 נק' ב3DMARK אפשר לקחת את זה עוד למעלה בלי שינוי מתחים ובלי שינוי גוף קירור ושישאר יציב?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athalon 1700+ socket a ולוח אם asus a7v266 האם המעבד ולוח אלו בעלי יכולות אוברקלוק טובים? למה אם כן אני רוצה לקנות קירור מים ועוד גיגה זיכרון טוב לאוברקלוק ולשפץ את המחשב, יעד +-2100 mhz, יגיע? ואם אפשר להכניס בזה גם קירור טוב לכרטיס הגרפי (radeon 9250) לא חייב מים.
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
ניסית לעשות אוברקלוק ל-radeon 9550 (עם תוכנת ATI TOOL) וקיבלתי הודעה שהכרטיס סגור לאובר קלוק. מישהו בבקשה מכיר תוכנה שפותחת את זה ,ואיזהשהיא תוכנה לצריבת ביוס. תודה מראש נ.ב: אם מישהו עשה כבר O.C לכרטיס הזה אז אני אשמח לשמוע תגובות הערות ועצות הכרטיס הוא: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128D.htm#
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אוקי אז ככה הוצאתי ממחשב ישן את הספק ומהספק את המאורר (120MM) וחיברתי אותו מאחורה למארז כיונתי אותו אל המעבד והוא מכניס ולא מוציא אז השאלה שלי עם עדיף להפוך אותו שיוציא?? (יש לי עוד 120 מקדימה).
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה/חג שמח, לקראת קניית מחשב חדש אני מתכנן להפוך את המחשב הישן שלי לשרת קבצים. כחלק מהליך השדרוג הזה, אני רוצה לקנות לו קירור חדש (כרגע הוא עם קירור סטוק) - עם עדיפות לשקט ולא לביצועים (ממילא אני אעשה לו Underclocking). אם אפשרי לכלול קירור פאסיבי זה יהיה נהדר (המארז - אנטק 300, עם אקסטרה מאוורר מקדימה כדי לקרר את ההרדיסקים). מישהו מכיר קירור פאסיבי טוב (או אקטיבי שקט מאד) לסוקט העתיקה הזו?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
השאלה לפניכם, תודה. אגב לא מבוסס מים.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי Pentium 2.4b ולוח אם Albatron PX845PEV Pro עם 256 MB מושקין שחור. הצלחתי להגיע לתוצאות OC רציניות רק עם מתח גבוה למדי.. רציתי לשאול מהי הגדרת המתח המקסימלית שכדאי לשים בכדי לא לסכן את המערכת. תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום ,ברצוני לבנות מערכת קירור מים. יש לי רדיאטור בגודל 20.5 על 20.5 וסירקולציה של מעבד-משאבה-רדיאטור. את הבלוק למעבד אני יקנה.. (אשמח להצעות- תקציב עד 200 ש"ח, עם קצת חריגה) ומשאבה- חשבתי לקנות משאבה טבולה, מחנות דגים, אבל כמה ליטר לשעה דחיסה צריך להיות לה וכל זה בשביל זרימה טובה?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני כרגע מרכיב לעצמי מפרט לקירור מים. עכשיו ראיתי שיש ל-SWIFTECH שתי משאבות : MCP355 MCP655 כאשר ה- 655 בעלת LPH הרבה יותר גבוה (1200 לעומת 450). שתיהן עולות פלוס מינוס אותו הדבר. השאלה שלי היא כזאת למה מישהו יבחר את ה355 לעומת ה655? האם אני מפספס משהו בעקרונות של קירור מים(זרם חלש יותר טוב מזרם חזק)?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכל החברה! יש לי ממש טמפרטורות נמוכות ואפילו אני נדהם מזה. הקירור של המעבד והכרטיס מסך הם סטוק. כל המאווררים פועלים על 100 אחוז כולל מאוררי מארז כרטיס מסך ומעבד. המארז שלי הוא AEROCOOL EXTREMENGINE 3T ולא עבר שינויים או תוספות של מאוררים. טמפרטורת חדר היא: 21 מעלות ואני גר במרכז. השוואתי את הטמפרטורות מהאוורסט ל-CORETEMP והם אותו דבר בידיוק וגם לתוכנות נוספות כמו SPEED FAN ,ביוס ועוד.... אז ככה הנה התמונות: Idle Temp CPU & GPU Load Temp CPU Only Load Temp GPU Only תגובות ושאלות אם יש. שמחתי לשתף.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי למשהו דומה למה שיש לי תודה
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של טרמלטק שיש לו רק חיבור חשמל רגיל כמו בהארד דיסק IDE ואני רוצה לדעת כמה RPM הוא עושה, איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הייתי אמור להזמין כבר מחשב אבל זה נדחה קצת .. בכל מקרה - התכנון היה על ה8800GT (512MB) של לידטק, השאלה היא - אם במילא אני מתכנן OC (לא רציני, משהו קטנטן כזה) - זה במילא מוריד את האחריות, לא ? אז עדיף לי לקחת כרטיס זול יותר עם אחריות קצרה יותר ולחסוך בכך כסף (PALIT למשל?) ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-