עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by motogt,

אז כנראה יהיה לי אחד משני המעבדים הנ"ל, אני רוצה להריץ אותם ל3 ג'יגה. קירור סטוק יחזיק מעמד? מכמכה ועד כמה הטמפ' יעלו?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by captaincaveman,

אז יש לי משהו כמו 33-34 מאווררים. כולם עובדים, אבל מג׳וייפים ברמות. חצי 140 וחצי 120. כולם עם חיבור שלושה פינים. לבנים. אני מעדיף לתת (בערך, מיד אסביר) אותם למישהו שמעוניין בהם במקום לזרוק אותם. מה זה לתת בערך? אני לא רוצה כסף עבורם, אבל כן רוצה שמי שלוקח אותם יתרום 200 ש״ח לעמותה לבחירתי. וכדי להרגיע (או לא, תלוי בכם)ֿ, מדובר בעמותה למען בעלי חיים. אלה התנאים שלי, מקווה שלא עברתי על אף חוק של הפורום

3. Started by sabosal,

מה לא עשיתי בשביל להכניס קצת שקט לחיי. עברתי למארז sonataIII וקניתי Scythe ZIPANG, מעוד מאוורר מארז שקט מאוד של Scythe. ועד לפני חודש הכל היה בסדר. אבל אז הכרטיס מסך הסורר התחיל להרעיש. לא חריקות של מאוורר מלוכלך, אלא קולות יניקה חזקות מהרגיל. (הטמפ' אגב, גם במעבד וגם בכרטיס מסך, על 52 במנוחה.). ניסיתי לנקות ולשמן את המאווררים של הכרטיס מסך, אבל זו לא הבעיה. נמאס לי מהרעש הנוראי הזה, ואני מתלבט מה לעשות. האפשרויות שהבנתי שמוצבות מולי הן, מעבר לקירור פסיבי של הכרטיס מסך (Nvidia 9800gt שנקנה עם oc קטן) והאפשרות השניה היא להשקיע קצת (הרבה) יותר ולהינות משקט מוחלט(?). נשבר לי מהקירור אוויר, אבל איני מתכוון לבצע O.C למחשב. איזה רכיבים מומלצים לצרכים האלה? (כאמור, שקט מקסימלי, …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Goat17,

שלום לכולם! החלטתי לכבוד יום הולדתי הקרב לשדרג את המחשב באופן רציני המפרט שלי נמצא בפרופיל אבל בכל זאת: Intel Core2 E6650 OCZ Platinum 1GB *4 abit IP35 Pro 8800GT 512MB Apollo NZXT Thermaltake 470W WD 250GB + Seagate 500GB +Seagate 1500GB LG DVD RW Edimax wireless אז ככה- אני תכננתי בהתחלה לשדרג למעבד Intel Core 2 Quad Q9550 ול8GB זיכרון (4 מודים של 2) עכשיו חבר טוב שלי טוען ששיפור הביצועים שאני יקבל משדרו המעבד לא יהיה משמעותי במיוחד.. מה שהוא כן ממליץ לי לעשות זה לקנות קירור טוב - יתכן אפעלו מים ולעשות אוברקלוק רציני לE6550 מה אתם חושבים? מה יתן לי יותר ביצועים? אין לי בעיה להשקיע סכום כסף נכבד.. אוקי.. ביקשתם ממני להגדיר את המטרה- ביציעים בוירטואליזציה בעיקר- הרצה של …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2517 מערכת טובה? כדאי לקנות אותה או שעדיף לי לקחת את זה? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=859 המטרות הן שקט ואוברקלוק (לא משהו רציני) ד"א מישהו יכול להביג לי ביקורות על הbigwater? לא מצאתי בגוגל ועוד משהו.. K8 זה סוקט 754?

6. היי. יש לי זוג כרטיסי ASUS GTX 560 ב SLI. יש לי אותם מאז סוף 2011, ובערך באותו זמן עשיתי להם OC והגעתי לתדרים מסוימים שהיו יציבים לגמרי (920mhz core, 2150mhz mem, 1.05V). עם התדרים האלו נשארתי מאז, ושיחזקתי גם במשחקים כבדים יחסית על הכרטיסים כמו The witcher 2, BF3, Tomb raider' Skyrim ועוד. אני אף פעם לא נתקלתי בבעיות וקריסות, גם כשהשימוש בליבות הגרפיות היה כמעט על 100%. (לא מגיע אף פעם ל 100% אלא ל 97% כנראה בגלל שאני משתמש ב pcie x8). ולאחרונה, אין לי מושג מה קרה אבל התדרים האלו לא יציבים כלל. למשל אני משחק ב AC4 ולאחר 5 דקות משחק יש קריסה, לרוב בהתחלה יש ארטיפקטים על המסך ואז המשחק פשוט קורס. ניסיתי גם להוריד מאוד את התדרים וזה עדיין לא עזר. רק בתדרים שמאוד קרובים לתדר…

• 5 תגובות
    • 8k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

האלה !!!

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by THE FOX,

מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by itaysk,

אם אני מעלה את המהירות של ה BUS שלב אחד אחרי שהיא יציבה בו, מה קורה? אפשר להחזיר אותו למהירות נמוכה יותר? עוד משהו, כשמעלים את המהירות איך הזכרונות או הכרטיסים עובדים במהירות הזאת?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by Master-Chipsets,

איך מערכת הקירור הזאת: http://shop.store.yahoo.com/directron/a1604.html??

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  11. ואם שמעתם עליו אולי תוכלו לספר לי אם שווה לקנות ? וגם אם אתם לא מכירים אולי תגידו לי אם אתם מכירים קירור אוויר שיותר טוב מקירור מים ? דרך אגב המעבד שיתקרר לו הוא ה920 החדש אבל לדעתי כל קירור רציני לאינטל יכול להגיע עם מתאם

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by MatanSar,

קורא משהו?... ההגיון אומר שלא, אבל שואל בכל מקרה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yot,

יש לי מעבד Athlon64 3000+, בביוס של הלוח אם (EPoX EP-8KDA3J) יש לי אפשרות לשנות את המכפלה מ-8 עד ל-10 אבל לא מעל ל-10. לא יכול להיות שהמכפלה נעולה, משום שאפשר להוריד אותה, אבל למה אני לא יכול להעלות? אני בטוח שהביוס מאפשר את זה, פשוט צריך להגדיר משהו משום שראיתי תמונות של אותו ביוס עם אותו מעבד אבל כשהביוס מאפשר העלאת מכפלה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  14. המערכת: Q9550 Asus P5Q Pro G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black איזה קירור למעבד כדאי עד 250 ש"ח עבור OC רציני (קרוב ל -4Ghz) ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  15. אז ככה מפרט מלא בחתימה. פשוט לא מצליח כרגע התיזמונים של הזיכרונות על 3-4-4-11 שזה לא משו בכלל מה פה עוצר אותי?!תודה ענקית לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  16. Started by matvey99,

שלום לכם , הרבה זמן כבר לא יצא לי להגיב פה בפורמים אוקי אז ככה , יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנה + בערך ל OC נטו המפרט הוא C2D E4300+TUNIQ TOWER GA-965P-DS3 2GB TWINMOS TWISTER 800MHZ BFG 8800GTS 320MB ENERMAX LIBERTY 400W ANTEC P182 כפי שאתם רואים המחשב שלי מצויין ל OC גם מבחינת חומרה וגם מבחינת קירור. הבעיה שלי היא כזאת , כשאני מבצע OC הביצועים שלי במשחקים יורדים מאוד ( משהו כמו 5 - 10 FPS ב COD4 ) בעוד שלפני ה OC המשחק פעל חלק על ההגדרות הכי גבוהות. יש לציין שלפעמים כשאני מנסה לעשות OC המשחק פועל מצויין אבל זה מקרה חריג ומוזר כי כשאני מנסה אחרי זה לעלות עוד את ה OC המשחקים מתחילים שוב להיתקע בעוד שלפי CPU-Z ה OC עבר והוא עומד על ה GHZ הרצוי לפי קביעת ה OC…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  17. לא אישית לא נראה אבל מה אני מבין.. יש אוסי קטן למעבד.. התוכנה בודקת את הכרטיס מסך או ציון כולל גם על המעבד? Q8200 asus p5q gskill 4 giga asus 4670 512 תודה! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by OR007,

טוב אז קראתי את המדריך, אבל לצערי אני לא מבין אלקט' גדול אז גם אם השאלות נראות לחלקכם מובנות מאליו נא להתייחס ברצינות. 1. את הפין הראשון אני מלחים לצד אחד של המולקס והצד השני מתחבר לספק ? אם לא אז לאיפה ? ואיפה נכנס העניין של הנגד המשתנה ? מה אני אמור להלחים לנגד המשתנה ? ולאיפה אני מלחים את הצד השני של הנגד ?. כי בשרטוט במדריך הפין הראשון מתחבר ל-100HM ולא הבנתי כ"כ לאיפה הוא ממשיך ואחרי זה ראיתי שפין 3 מתחבר להמשך שלו, מזה ההמשך הזה ?. בעצם הבעייה שלי היא שלא הבנתי איפה נכנס הנגד הזה ? מה מולחם אליו ומה מולחם ממנו ? ומה מולחם למולקס ? אם מישהו יוכל להראות לי תמונה של כל המעגל בשלמותו שמחובר להכל זה יעשה לי סדר בדברים...כי אחרי הכל תמונה אחת שווה 1000 מילים עריכה: מישהו…

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. לפי האתר ROJAKPOT אי אפשר לעשות צריבת ביוס ל MSI R9800P על מנת להפוך אותו לXT (מדבור על כרטיס עם 128 מ"ב) מה שנשמע לי די תמוהה כי קראתי כאן בפורום על אנשים שעשו את זה אז אם יש מישהו מבין או בעל ניסיון שמוכן להסביר לי את העניין אני אשמח. תודה רבה נ.ב אין באתר לינקים משומה (הכתובת המלאה לא מופיעה בשורת הכתובת) אז אם מישהו רוצה לראות על מה מדובר אז כנסו למאגר כתבות באתר ואז לכתבה השלישית או הרביעית.. אתם כבר תזהו לפי השם שלה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by orengore2,

שלום לכולם אני רוצה את דעתכם המקצועית. האם כדאי לעשות o.c ל9500gt של palit ג'יגה זיכרון? האם הוא יעבוד טוב יותר במשחקים? מערכת (הדברים החשובים): E8500 מסך 19' Samsung t190p רזולוציה 1600X1050 אם לא טעיתי משחקים: CoD5 Crysis וכדומה חשוב לדעת: הכרטיס כמובן לא מחובר לספק ואין לו מאוורר אלא רק צלעות קירור. עשיתי test עם התוכנה של nvidia על אובר קלוק ממש חלש וזה נתן אישור. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  21. קניתי מחשב עם מעבד 2.4/533 ו הוא מראה לי טמפ' של 48-54C (לוח אם ASUS ת עם ASUS PROB) זה נורמאלי? ***תיקון** הוא מגיע במאמץ ל 59C כאשר שהMotherboard מראה על 28C מערכת

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by Levcog,

עד לפני חודשיים בערך עליתי עם המעבד שלי (Q6600) ל3.0-3.2 בקלות... אבל אחרי ששלחתי את המחשב להחלפת המארז, המעבדה החזירו לי את המחשב על הגדרות הDefault שהן 2.4, וכאשר אני מנסה לעלות אפילו ל2.6 אחרי הריסט פשוט עולה מסך שחור. בשביל שהמחשב ייפעל אני צריך להוציא את הבטריה. לא הוחלף שום רכיב במחשב - רק המארז. מה יכולה להיות הבעיה? כי בעבר זה לא קרה... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by def,

יש לי את כרטיס המסך הנ"ל של אסוס ומסך LCD SAMSUNG 151S מה אתם ממליצים האם לעשות OC ואם כן אז איך ועד כמה?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  24. הייתי רוצה לדעת איך מודדים טמפ ,אם יש איזה שהי תוכנה שמאמצת את המעבד על מנת למדוד את הטמפ כמו כן מדדתי את הטמפ של המעבד בעזרת ה SPEED FUN השאלה אם אפשר לסמוך על זה , מה אתם אומרים על הטמפ בכללי נורמלי או חורג ? התמונות נלקחו בזמן מנוחה יחסי. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  25. Started by mtn9,

אז עוד מעט אני רוצה לקנות מחשב חדש עם Zotac 8800GT (בKSP) ושמעתי שהקירור סטוק שלו לא משהו אז אני רוצה להחליף לS1.. (מוכרים אותו בKSP ב109 ש"ח זה בדיוק איפה שאני קונה את המחשב) אבל אני רוצה לשים את הקירור הזה בלי אזיקונים ומאוורר 120MM אין לי כוח להסתבך עם זה אתם אומרים עדיין יהיה לי טמפרטורה סבירה? (שלא יעבור את ה50 מקס' 55 מעלות..) אני רוצה גם שיהיה שקט מאוד לכן אני לוקח את הקירור הפאסיבי ולא רוצה לשים מאוורר לא עושה כמובן OC נ.ב. הודעה ראשונה שלי פה =] תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.