עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by manganga7,

שלום. יש לי כמה שאלות והן 1-עד כמה רחוק אני יוכל להגיע עם המעבד AMD athlon64 AM2 3800Mhz Winsdor עם קירור סטוק, (לוח האם שלי הוא MSI K9N NEO nFORCE550)?. 2-איזה גוף קירור מומלץ לי לקנות למעבד שלי כדי להגיע ל-OC יותר גדול (משהוא לא יותר מידי מפואר ויקר אבל משהוא טוב ויעיל שאיתו אני אוכל לעשות אוברקלוק חביב. משהוא באיזה 200 שקל ואם זה שווה אז אני מוכן להוסיף עוד 50 שקל)? תודה מראש על העזרה. מישהוא??? עבר כבר הרבה זמן ולא עונים לי

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  2. Started by see4,

יש לי את המערכת בחתימה , בקיצור זיכרון 1GB VALUE 667MHZ שנותן באובר 745MHZ ו 7900GT , אני מעונין לשדרג זיכרון ל SuperTalent - 2x1GB DDR2 kit T800UX2G4 זה זיכרון עם תיזמונים הדוקים ...שיכול לעשות 1100 ב 8-4-4-4.0 השאלה שלי היא מה עדיף לקנות זיכרון זה ב 1700 או עוד כרטיס ל SLI ב 1400 ... נ.ב: לא ידעתי איפוא לשים תרד זה אז סליחה אם זה במקום הלא נכון....

• 9 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by FenderA,

היי ! לפני חצי שנה קניתי מחשב דיי חזק עם מעבד AMD כבר מהיום שהרכבתי את המחשב הטמפרטורה של המעבד היתה מעל 65 ( מה שאמרו לי שנורמלי לAMD ) אז קניתי מאוורר חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_611&products_id=2580 הטמפרטורה לא השתנת אך גם לא עברה את ה 70 75 ( לאחר שבביקורות קראתי שהיא תרד ל 30 או 40 ) לפני שבוע המחשב התחיל לעשות כל מני בעיות מוזרות .... פתאום להכבות וכו'... אז נכנסתי לתוכנה של הטמפרטורה וראיתי שהמעבד על 85 - 90 מעלות .. מה שלא נשמע לי הגיוני :\ ... אז קניתי לפני כמה ימים גם גוף קירור חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 ולמרבה הפתעתי זה אפילו לא הוריד מעלה אחת ... המחשב עולה והוא כבר…

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by Skid,

http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=655 http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=748 same guy

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by pppuser,

שלום. הצלחתי לעשות OC למעבד E6750 עם לוח gigabyte ga-p35--ds3l ולהיא אותו למצב של 3320 הרץ הוא יציב וגם בבדיקות עם OCCT הוא לא נופל על מאמצים במבחן של כמעט יום שלם (אני בעבודה והתוכנה מופעלת ללא הפסקה) הבעיה היא שכשאני מפעיל את המחשב מחדש או שיש כשאני מכבה ומוציא מהחשמל הוא "שוכח" את כל השינויים שעשיתי... השאלה שלי היא איך לשמור את השינויים שיהיו קבוע ושאני לא אצטרך לשנות כל פעם מחדש תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by beekiller,

לא ראיתי ביקורת כאן באתר על קירור המעבד החדש של OCZ האם הוא באמת יותר טוב ממרבית קירורי האוויר? טוב יותר מטרמלרייט? אחד היתרונות שלו שהוא לא מצריך פירוק לוח לי אישית יש BIG TYPHOON VX , שווה לשדרג לVENDETTA 2? תודה

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  7. http://www.tr2tt.com/products/coolers/m14se/m14se.htm http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=107 מבחינת קירור - מה ההבדלים במעלות? מבחינת רעש אני רואה שההבדל גדול - 19 דציבל מול 32 של SPIRE.... מבחינת RPM אני רואה הבדל גדול מאוד לטובת הSPIRE אבל משהו מוזר, למרות כל זה, הAIR FLOW של הSPIRE נמוך משמעותית מזה של הTR2 אני יכול להחליט עד מחר אם להחליף את הSPIRE שלי בTR2 בKSP... הרעש יהיה זניח עם cool 'n' quiet enabled ?

8. Started by -R-E-L-,

אתמול בלילה ניסיתי לעשות OC עד שפתאום המחשב הפסיק לפעול(מסך שחור עם צפצוף ארוך - בדקתי וראיתי שזה בעיה בזיכרון), הוצאתי את הבטריה והצלחתי להחזיר את המחשב לחיים אבל הופתעתי לגלות שהמחשב ניתקע בעת בזמן טעינת WINDOWS (לאחר כניסה למשתמש). לאחר מכן גיליתי שאני צריך לבטל את הבקר הSATA על מנת המחשב לא יתקע (מוזר). והדבר הכי מעצבן הוא שאני לא יכול לעשות OC לגמרי, אם אני מעלה קצת את הבאס המחשב חוזר למצב של הציפצוף הארוך עם המסך השחור. :'( יכול להיות שנדפק הזיכרון או הלוח כתוצאה של OC?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  9. Started by aviran_n,

אני עכשיו עם האחרונה שיצאה באתר שלהם.. רציתי לדעת אם יש גרסא יותר מומלצת (או אפילו ביוס צד שלישי לא מתוצרתם שידוע שהוא טוב יותר). תודה לעוזרים

10. שלום מי מכיר תוכנה של OC ASUS על ויסטה ? פשוט שלי רק עובדת על XP .

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  11. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1840&products_id=11412 VANTEC All In One Water Cooling Kit Stingray STG-100 Water Block: Universal CPU Water Block: (Socket 462, 478, 754, 939, 940, LGA 775) CPU-Dimension: 67x50x16mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base Northbridge Water Block: Northbridge-Dimension: 37.5x37.5x23.5mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base Southbridge Water Block: Southbridge-Dimension: 37.5x31.5x23.5mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base VGA Water Block: VGA -Dimension: 37.5x37.5x22.5mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base Water Pump: Dimension: 20.5x10x15.3mm 230~240V 50Hz: Max…

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  12. יש תוכנה שאומרת? יש לי SHAPPIR RADEON 9600XT איך בודקים? תודה נ.ב אני מקווה שזה קשור לפורום הזה כי זה קירור :Q מצטער אם לא ...

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  13. שלום אשמח לקבל הסבר קצר על מולטימטר ולינק לרכישה. תודה, Zzzz

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  14. יש לי קירור mugen 2 ומסיבה לא ברורה קורה לי הרבה פעמים שהמאורר שמותקן עליו מפסיק להסתובב בשלב כלשהו. אני פותח את המארז (בזמן שהמחשב עובד) ורואה את המאורר "מנסה" להסתובב, כלומר הוא עושה רבע סיבוב ונעצר, עוד רבע סיבוב ונעצר וכו".. מישהו יודע מה הסיבה או שנתקל בתופעה ? אגב, אין שם כבל או משהו כזה שמפריע לו להסתובב..

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by giloman,

ש לי מחשב ישן +AMD ATHLON 1800 אני רוצה לעשות לו אובקלוקינג ואני בערך מבין איך אבל את הספר שיש בישביל האובקלוקינג הוא באנגלית קשה ואני לא מבין...... אני יודע שצריך להעלות את הFSB דרך הביוס............ אני לא מבין א-מה לעשות עם המטח של המעבד בביוס? ב- אמרו לי שכשמעלים את הבאס משהו קורה לזיכרונות.. מזה ואיך אני עוקף את זה ??? ג- איזה גוף קירור בעזרת אויר כדאי לי לקנות בישביל ה OC EXTREAM VOLCANO 12 יהיה בסדר ....... תודה על העזרה אתם אחלה אתר ואני חדש פה .........

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by AloN(-)KiLLeR,

הקירור על הצ'יפסט הצפוני מה שנקרא North Bridge נשרף לי. החלפתי קירור מרחתי את המשחה טרמית שבאה. והטמפ' בערך 55C. והMotherBoard 44C איך אצלכם? כל זה במנוחה.

• 7 תגובות
    • 517 צפיות
  17. בביוס שמתי את ההגדרות שלו על TOP PERFORMANCE (לא יודע מה זה שינה חוץ מההרצים של המעבד והחריצי הרחבה) אז הדברים האים השתנו(ללא התערבותי כמובן): FSB=134@136 AGP=67@68 PCI=33@34 MEMORY=335@340 אני יודע שהFSB במקור אמור להיות על 133 והAGP על 66 והזיכרונות על 333 ......לא יודע למה הלוח מעלה אותם כשזה על AUTO .......ובכלל העלאה די מסיבית ב TOP performance השאלה שלי האם לכרטיס קול ולכרטיס מסך שיש ברשותי עלול להיגרם נזק רציני ? (כרטיס מסך 9600 ראה מפרט* והכרטיס קול הוא SBLIVE 5.1) ואם פשוט כדי לחזיר להרצים הרגילים ידנית(בגלל סכנה גדולה לחלקים ) טמפ' 33במנוחה (לא בדקתי עבודה ..אני מניח 36~)

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  18. אני לא מצליח להעלות את התדר ל220*15, כרגע אני על 215 יציב(עבר בדיקות מאמץ רבות בין היתר S&M וPRIME95) כאשר הסטוק היה 200. העלתי את המתח עד ל1.3V(המתח סטוק היה 1.2) וזה יציב והטמפרטורה של המעבד לפי SPEEDFAN לא עוברת את ה-50 במאמץ. ב218 המחשב מדי פעם עובד כאשר בריסט המחשב לא מצליח לבצע POSTלפעמים וב-220 המחשב פשוט לא עושה POST אף פעם. יש לי לוח אם של MSI 945P פלאטינום, ספק כוח 500W של EZCOOL וזיכרונות של OCZ 667MHZ 2*1GB. לא נגעתי בשאר המתחים רק במתח של המעבד. עברתי על מאגר ההמהרה וראיתי שאצל הבחור הזה http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=908 התדר של הPCI-E היה הבעיה, אבל אצלי אין אפשרות לAUTO, רק להגדיר בין 100 ל-120. יש רעיונות?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by gilibong,

אהלן חברים יש לי שאלה אני משתמש בתוכנה לבדיקת מעלות בשם hmonitor ויש לי משהו שם שכתוב cpu2 מה זה?

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  20. Started by BigO,

שלום כרגע גיליתי, (בעזרת תוכנת HWinfo), שה- Auxiliray במחשב שלי ב- 60 מעלות. מה זה Auxiliray, ואיכן ניתן למצא אותו על מנת לקרר אותו.. עודד

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. אני מחפש לוח אם שיתן OC ל-E8500 במהירות של 4.2 לפחות, ועדיף אף יותר, במחיר כמה שיותר נמוך. תודה

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by romkush,

אני צריך המלצה למאוורר אחורי 12 ס"מ שיוציא אוויר חם שמגיע מהמאוורר של המעבד. רעש לא כל-כך משנה לי אבל שלא יעשה רעש של שואב אבק. גם לא נראה לי שהלוח שלי תומך ב PWM כי יש לי חיבור 3 פינים. לוח P43-DS3L. בעדיפות לקניה מ KSP כי שם אני אקנה קירור למעבד (כנראה פריזר 7 פרו). ראיתי שיש שם המון מהירויות וסוגים - Slip Stream , Exhaust‎ ועוד ואין לי מושג מה לבחור. כרגע סירקולציה במארז של מאוורר 12 קדמי ומאוורר 25 צדדי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by THE_COMMANDER,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1002825372&start=0]חומרה[/link] על ידי KoM

24. Started by almogas,

ok שתי שאלות דבר ראשון יש לי 2 מאוררים של 80 מ"מ שתיהם מאחורה אחד של הספק והוא מוציא אוויר ואחד מתחת איזה 10-15 סנטימטר למטה שגם מוציא אוויר כל החלק הזה הוא ממש קר כאילו נעים ואני לא יודע אם לשים עוד מאורר אני אל ממתעסק באוברקלוק ודברים כאלה אז בבקש תנו לי את הטמפרטורות שלוח אם אמור ליהיות בערך ואיזה חלק של הלוח אם ני מוודד? והספק כמה? ובערך דיסקים קשיחים מה הטמפרטורה.. ואם אני יששים מקדימה מאורר שיכניס אוויר זה יהיה טוב.? תודה מראש.. אה ואני חדש פה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. זה המחשב שלי: C2D E6300 1.86Ghz,2MB Cache s775 1066Mhz Asus P5B DDR-2 667 512MB X 2 (כלומר 1G) GEforce 7600GT 256mb PSU 500W לא זוכר חברה אם צריך עוד מידע תגידו לי אההה ואמור להגיד לי ARCTIC COOLING FREEZER PRO 7 עוד כמה ימים ואני אשים אותו על המעבד (כרגע המחשב לא עובד) יש לי כמה שאלות: אני יכול עם מפרט כזה לבצע OC? אם לא מה מגביל אותי? כמה רחוק אני אוכל להגיע עם OC ובכמה זה יעזור לי ? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.