אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הנה התוצאה שלי כרגע - מעבר לזה אני לא יכול להגיע ללא תוספת מתח http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=760570 המפרט בצד עם ה770T-UD3P כרגע הכל על default חוץ ממתח למעבד 1.55 ומתח לCPU NB שעומד על +0.5 העלאת מתח של הCPU NB הורסת את היציבות וגם הורדת מתח דופקת את היציבות המעבד לא מוכן להגיע ל3.8 גם עם 1.6V. יש קירור די טוב והטמ''פ היא לא הבעיה. הצעות להתקדמות ?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הקירור הכי יעיל לכרטיס שלי (x1900xt) הכרטיס נמצא במארז עם די הרבה איוורור ועדיין מתחמם לי במשחקים (מגיע ל 80+) הייתי מוכן להוציא עוד כסף על קירור מים אם תוכלו למצוא לי אחד שלא עושה יותר מידי סיבוכים בהתקנה תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי! כבר פרסמתי עזרה דומה לפני כמה חודשים, אך בסוף לא ביצעתי את הקנייה. עכשיו ההורים שלי מוכנים לעשות איתי חצי חצי לראש השנה, אך חשבתי לקנות את הדבר הבא: COMPUCASE CI-6920 ATX (Black & Blue) - NO PSU 353.13 ש"ח .Thermaltake - Silent Purepower 480W (W0026) - Active PFC 464.88 ש"ח Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 183.27 ש"ח סך הכל לתשלום: 1,001.28 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 971.24 ש"ח (זה מזיג-זג דרך אגב...). בכל מקרה, רציתי לשאול כמה דברים: 1. האם זוהי קנייה טובה? 2. קניתי את הHSF הזה כי גם הוא שקט, הוא מאפשר OC מעול הלמעבד וגם כי הוא מתאים להמון סוקטים (אני מתכנן לקנות בינואר שילוש חדש מבוסס, נכון לעכשיו, על…
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קונה מחר-מחרתיים את הרכיבים הבאים, בכוונה להגיע לסביבות ה-3.8-4.0G יציב בטמפרטורות סבירות ורמת שקט טובה: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX - זמין במלאי ₪1522 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58A-UD3R ₪1146 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600MHz CL9 ₪991 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪225 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪3884 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il שאלה אחת נותרה לי כרגע - יש משמעות ממשית לבחירת לוח האם שאיני מודע לה? מביני עניין טענו שלפחות מניסיונם הם היו בוחרים ב- ASUS P6T SE במקום במחיר די דומה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5248 וכל עוד אנחנו בעניין - כיוון שיש חשיבות גדולה לרמת השקט…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בעצם 2 שאלות. קודם כל, המפרט של המחשב שלי: מעבד - Intel E6400 כרטיס מסך - Saphire Radeon X1900GT זיכרון - Twinmos 2x512MB 667Mhz לוח אם - Asrock ConRoeXFire - eSATA2 מארז - Thermaltake Soprano VB1000 1) אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד שלי.. כרגע יש לי את הקירור stock שלו, ולפי התוכנה Everest (Ultimate Edition) כתוב לי שהוא עובד על 51 (בממוצע, בדר"כ ליבה אחת על 51, והשנייה על 53). עכשיו אני לא ממש מבין בתחום הקירור ואני זקוק לעזרה בבחירה של קירור טוב. התקציב שלי מגיע עד ל-200 שקל. שמעתי המלצות טובות על הקירור ARCTIC COOLING Freezer 7. אבל בכל זאת אני רוצה לשמוע חוות דעת, אם יש את הקירור הזה למישהו זה יהיה מצויין. 2) בנוסף לקירור למעבד אני רוצה לקנות גם קירור …
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרגע נתקלתי בקירור חדש לכרטיסי במסך מבית זלמן. ה-VF900-CU סוף סוף קירור מבוסס HEATPIPE!! מחיר הכרטיס בפנדה-235 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13133&PHPSESSID=93e1dafb7742ec74b303c3428b918d65 נראה מצויין!!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי ידוע לכם היכן ניתן להשיג בארץ פדים כאלו, פירקתי את הקירורים ואין לי אפשרות להדביק אתם.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מצאתי מדריך כזה ואני רוצה לשים יש לי היט סינק ויש לי משחה השאלה היא רק איך שמים ..?? עם מה כדאי למרוח ? מכחול ? קלף ? שמעתי כל מיני רעיונות ... ומה הסכנות אם זה נוזל טיפה לצדדים ...? כמה זמן לוקח לזה להתייבש או שאפשר לעבוד עם זה מייד ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדוע לאחר ביצוע הoverclock, חלק מהתוכנות (כגון: cpuid cpu-z) אינן מראות את מהירות המעבד שהגדרתי, ותוכנות אחרות (כגון: aida64) כן מראות? 2)האם הטמפרטורות בתמונה שלהל"ן הגיוניות בבדיקת מאמץ לאחר overclock? ]]http://www.fastup.co.il/thumbs/31146187.gif
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סוף סוף, לאחר בעיות רבות (קטודה מקולקלת, פרפקס שבור ועוד) סיימתי (בסיוע של אבא שלי) להכין את המודינג שרציתי, ולפי דעתי יצא מעל המצופה. חלק מהתמונות יצאו מרוחות קצת, ואין לי אפשרות כרגע לצלם מחדש כי המצלמה היתה של חבר והחזרתי לו אותה, אם מישהו יודע איזה טריק לסדר את זה אשמח אם הוא יכתוב כאן. קצת פירוט על התמונות: -פאן באס בעל שלושה מצבים - 12V/5V/off כאשר הלד הכתום מציין מהירות גבוהה והירוק נמוכה. -את החלון אבא שלי ואני חתכנו עם ג'יקסו, אני תיכננתי את הצורה -תוכלו לראות את ה-Vantec UV led החביב, ואת הקטודה של sunbeam שיוצרים חלון יפה יחד. הצבעים שלהם הותאמו לצבעים של הלדים מקדימה. כמו כן גם קדחתי מקדימה (מתחת ל-floppy) חור למפסק של הקטודה. -באחת התמונות תוכלו לראו…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לדעת האם הנתונים הבאים תקינים. תודה! Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name Gigabyte G31 / G33 / P31 / P35 / X38 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #1 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #2 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #3 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #4 46 °C (115 °F) GPU Diode 35 °C (95 °F) WDC…
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי השבוע כיד שניה (אין אחריות פה הדגש..) Q6600 את המפרט כולו אפשר למצוא בצד ימין.. כרגע בלי אובר קלוק מעוניין לעשות במידה והטמפרטורות כרגע מתאימות, מורכב על המעבד V1 ככה שאני מעריך שאני יכול להשיג תוצאה יפה הבעיה שאני לא רוצה להסתכן ולא יודע כל כך מה לעשות מצאתי כל מיני סרטונים ביוטיוב שמראים איך עושים פשוט לשנות בדיוק את מה שמשנים שם וזה יהיה בסדר גם אצלי? סרטון לדוגמא http://www.youtube.com/watch?v=fYg4bIWMa9g לינק לבדיקת מאמץ שעשיתי http://up49.siz.co.il/up2/gwmrjyin2krl.jpg תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. כחלק מבדיקות אחרונות, אני עומד הלילה להריץ את ה 2600K (שרץ כרגע על OC של 4.6 - ללא שינויים נוספים כלשהם) על פריים95. אני הדיוט, וחדש בתחום - לתשומת לב העונים (: השאלה היחידה שלי בבואי להריץ את המבחן היא - מי אמור לפקח על המערכת בזמן שאני יושן ??? שאלה נוספת - איך אי-יציבות באה לידי ביטוי? האם התוכנה עצמה תציג איזושהי הודעה??? או שמא אתעורר בעודי עולה באש? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי : מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, לוח אםGigabyte GA-73VM-S2 Nforce630i CHIPSET, קירור Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER בכמה ניתן להאיץ את המערכת?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל כולם אני חדש פה ככה שאם זה לא המקום הנכון או עשיתי משהו לא טוב תודיעו לי ! עכשיו לשאלה - לפני חודש קניתי מחשב חדש -המעבד AMD PHENOM 2 965 וקניתי לו קירור את הNoctua NH D-14 בכדי לעשות OC . המעלות שלי במנוחה הם 35-37 ואצל כמה אנשים אחרים בעלי אותו קירור ראיתי שהמעלות הם 25-27 בסביבות האלו. עכשיו השאלה שלי איך זה שיש הבדל של 10 מעלות עם אותו קירור ? מה יכול לגרום לזה ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן מה קורה? אני רוצה לקנות משחה טרמית.. מה שיש לי עכשיו במחשב מרוח זה Arctic Cooling MX-2 ונגמר לי!.. אני רוצה לקנות משחה הכי טובה כיום בשוק, אם אין את המשחה בארץ אז גם תמליצו לי! אני יזמין מ- ebay.. יצא כבר MX-4 אולי היא הכי טובה כיום בשוק? http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=580 תודה לעוזרים והמשך יום טוב אנשים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז, לקחתי שנאי שבורר מ3V עד 24V חיברתי אליו מאוורר גנרי 80 מ"מ חלש יחסית, התחלתי לתת לו 7.5V וראיתי שהכל בסדר העלתי ל12V והוא ניהיה יותר מהיר מאשר ה12V שבמחשב טוב אז החלק היותר מסוכן: העלתי ל15V והוא היסתובב במהירות מהירה מאוד ודחף אויר כמו הדלתא האימתנית שלי (זיכרו זה היה מאוורר גנרי חלש) והוא עובד ללא תקלות ב15V. הבאתי את המאוורר היותר חשוב שלי: הדלתא, חיברתי אותו לשנאי ישר ל12V והוא ניהיה יותר מהיר וחזק מאשר שבמחשב, העלתי ל15V ופשוט, אתם יודעים.. הוא "צרח" מרב מהירות דחף אויר כמו משוגע (מתערב על יותר מ68cfm) ובטח יותר מ9000RPM. לקחתי את הניסוי הזה ברצינות וחיברתי את כל המאווררים של המחשב לשנאי. עשיתי חריר קטן מאחורי המחשב כדיי שהחוט של השנאי יכנס בתוכו ויש לי מין F…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או'קי , אני מזמין עוד מעט amd xp 2000+ epox 8rda עכשיו , רציתי לדעת עם כמה fsb אני יקבל את זה וכמה המכפלה תיהיה.. כאילו ה defult שלה. זאת שאלה ראשונה. שאלה שניה : יש לי עכשיו פנטיום 3 עם 1000 מגה הרץ , הוא פועל על מכפלה קבועה של 7.5 וה fsb על 133 שיניתי את ה fsb שלי ל150 , ולפני שהווינדוס עלה , הוא נתן לי שגיאה עם ה dvd rom שהוא מלפני שנתיים בערך , כפול 6.. וקריאה 36 של טושיבה. רציתי לדעת אם גם בלוח החדש , ברגע שאני יעלה ל 150 , אז שוב הסידי רום יעשה לי בעיות , או שהלוח החדש ימנע את זה. ואם זה יעשה בעיות.. אם ישנם דרכים לעקוף את זה. שאלה שלישית , ראיתי כאן , שסטיקים של זכרונות 2700 עם 333 מגה הרץ , לא מסוגלים לעבור את ה 160fsb , זה נכון? באמת אני לא …
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך ניתן לשפר את ה Arctic Cooling Freezer 64 Pro? החלפת מאורר תשנה הרבה? להכין לו תעלת אוויר לצידי הסינק? מישהו ניסה משהו שעזר? או שראה אחרים שניסו משהו שעזר?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח מסריח GIGABYTE K8NPRO והצי'פסט 44 מעלות! שאני משחק בדרך כלל, המעבד 34 ככה. לצי'פסט יש מאוור כזה קטן. מה אפשר לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש לפורום וזאת ההודעה הראשונה שלי, וזו עומדת להיות גם מערכת קירור המים הראשונה שלי הלוח שאשתמש בו הוא asus p6t deluxe v2 עם מעבד core i7 920 יש לי מספר שאלות: 1. צריך המלצות על waterblock טוב ל-cpu 2. האם שווה להשקיע בקירור מים גם ל-northbridge chipset? האם זה ייתן לי שיפורים משמעותיים ב-overclocking של המעבד ו/או ביצועים טובים יותר על הכרטיס מסך שלי (4850x2 2gb אגב...)? אם כן, אשמח לקבל המלצות גם ל-waterblock מתאים בשביל ה-northbridge, אחד שמתאים אל הלוח 3. האם יש אפשרות לקנות את הרכיבים הנ"ל בארץ או שאין סיכוי ועדיף/חובה להזמין מחו"ל? אציין גם שהנסיון שלי ב-overclocking גם הוא מועט, ותמיד היה על קירור אוויר, אבל אני להוט ללמוד תודה , עידן
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לא ידעתי אם להעלות את זה או לא אבל אמרתי למה לא נפרגן:P בעקבות הערוץ שלי שמתפתח לו לאט לאט EK נתנו לי קוד עבור 10 % הנחה חד פעמי על CART....אם יש מישהו שרוצה להצטרף ולבנות לולאה מגניבה אפשר לקנות יחד
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מאז העדכון שעשיתי, המערכת מסרבת לעלות ומתקבלת הודעה CPU FAN ERROR אני כן יכול להיכנס לממשק של ה BIOS וראיתי שמבחינת הביוס מהירות סיבוב של 525RPM זו בעיה. מדובר בקירור יחסית טוב, שכחתי כרגע את השם, הטמפ' בסדר לדעתי כך שהחלטתי להגדיר בביוס IGNORE CPU FAN SPEED, ועכשיו המערכת עולה והכל בסדר גמור. לשאלתי: איך אני מגדיר לו שיציג הודעת אזהרה רק מתחת ל 500RPM? כמובן רעיונות אחרים גם יתקבלו בברכה, ה IGNORE מבחינתי זה זמני, לא? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, קיבלתי מחשב ישן מחברים ואני מתכנן לעשות את המוד 771 ל775. לוח האם הקיים הוא gigabyte ga-g41-combo ספק antec ne550m קייס גנרי כלשהו אבל נמוך. ממדידה שעשיתי, כנראה לא יכנס גוף קירור ארוך מ14 ס''מ. אני מחפש קירור בתקציב מינימלי (עד 220 ש''ח) שיוכל לעמוד בכמה שיותר המהרה ל Xeon e5450 שהוא אם אני זוכר נכון בסטוק 85w. כמובן במגבלות הגובה של המארז. הקירור ששמתי עליו עין כרגע הוא scythe kama cross 2 מסטארט פי.סי. שעולה 185. אם למישהו יש המלצות אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-