אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את התוכנה Hardware Doctor ופתאום גיעה לי הודעה: WARNING, Your DDR voltage is exceed the limits. נכנסתי לתוכנה ואני רואה שהמתחים של הזיכרונות נעים בין 1.97 ל-1.98 האם זה טוב או לא??? עזרכתם דרושה בהקדם תודה רבה! עריכה: עכשיו שאני נכנ אני רואה שזה נע בין 1.95 ל1.97. מה אתם אומרים??
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא עושה OC אבל יש לי חמישה דיסקים קשיחים במארז, מעבד i7 4770K וכרטיס מסך רדאון HD 7850. האם יש צורך במאווררים נוספים מעבר לשניים שמגיעים עם המארז? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בעצם 2 שאלות. קודם כל, המפרט של המחשב שלי: מעבד - Intel E6400 כרטיס מסך - Saphire Radeon X1900GT זיכרון - Twinmos 2x512MB 667Mhz לוח אם - Asrock ConRoeXFire - eSATA2 מארז - Thermaltake Soprano VB1000 1) אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד שלי.. כרגע יש לי את הקירור stock שלו, ולפי התוכנה Everest (Ultimate Edition) כתוב לי שהוא עובד על 51 (בממוצע, בדר"כ ליבה אחת על 51, והשנייה על 53). עכשיו אני לא ממש מבין בתחום הקירור ואני זקוק לעזרה בבחירה של קירור טוב. התקציב שלי מגיע עד ל-200 שקל. שמעתי המלצות טובות על הקירור ARCTIC COOLING Freezer 7. אבל בכל זאת אני רוצה לשמוע חוות דעת, אם יש את הקירור הזה למישהו זה יהיה מצויין. 2) בנוסף לקירור למעבד אני רוצה לקנות גם קירור …
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה למרוח משחה טרמית על המעבד,קראתי כמה וכמה מדריכים וכולם כאמור זהים,הבנתי את העיקרון ואעשה הכל בזהירות. השאלה שלי היא כיצד "לגעת" במעבד,בחלק מהמדריכים נכתב שצריך לעמוד על הרצפה ולהיות משוחרר ממתח חשמלי,בחלק נכתב שצריך לשים שקית מיוחדת כלשהי וכו.. השאלה שלי היא האם מותר להניח את המעבד על שולחן עץ(לא מלא אם זה משנה) והאם אפשר להחזיר את המעבד למקום מיד לאחר המריחה כדי לטפל בחלק של הקירור? אשמח לתשובות ולטיפים ל"מורח המתחיל" יום טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי ידוע לכם היכן ניתן להשיג בארץ פדים כאלו, פירקתי את הקירורים ואין לי אפשרות להדביק אתם.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה דעתכם? אשמח לטיפים לשיפורים dfi x48 black tt water cooling 9800 gx2 4 ddr2 qx9770 ואיך לעזאזל מצליחים לעלות בבאס של הלוח הזה?? :s05:
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הקירור הכי יעיל לכרטיס שלי (x1900xt) הכרטיס נמצא במארז עם די הרבה איוורור ועדיין מתחמם לי במשחקים (מגיע ל 80+) הייתי מוכן להוציא עוד כסף על קירור מים אם תוכלו למצוא לי אחד שלא עושה יותר מידי סיבוכים בהתקנה תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מעבד E8400 כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 ללא אוברקלוק. זכרונות XMS2 800 DDR2 ספק קורסייר 450 וואט. קיצר אני מעוניין לברר מהם המתחים הנכונים ביותר שאוכל לתת הן למעבד והן לזכרונות. בתודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך ניתן לשפר את ה Arctic Cooling Freezer 64 Pro? החלפת מאורר תשנה הרבה? להכין לו תעלת אוויר לצידי הסינק? מישהו ניסה משהו שעזר? או שראה אחרים שניסו משהו שעזר?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם - Gigabyte EX38-DS4 מעבד - Intel E8500 @ 3.16GHz זכרונות - 2x2GB OCZ Titanium PC2-9200 עומדים במתח של 2.12v ותדר של 1150MHz 5 5 5 18 2x2GB G.Skill PC2-8500 1066MHz 5 5 5 15 סה"כ הזכרונות כרגע עובדים בתדר של 800MHz 5 5 5 18 ומתח של 1.8v. קירור Xigmatek Achilles S1284 Exposed heat pipes טמפ' ליבה במנוחה 48מעלות ו-1252 סל"ד. טמפ' מעבד 32 מעלות. אני מניח שליבה יותר חשוב. בכל מקרה, רציתי לדעת האם אני יכול להביא את שתי הזכרונות ל-1066MHZ? והשאלה השניה, אם בכלל אני יכול לעשות OC למעבד ומה ההמלצה בתור צעד ראשון ב-OC? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז, לקחתי שנאי שבורר מ3V עד 24V חיברתי אליו מאוורר גנרי 80 מ"מ חלש יחסית, התחלתי לתת לו 7.5V וראיתי שהכל בסדר העלתי ל12V והוא ניהיה יותר מהיר מאשר ה12V שבמחשב טוב אז החלק היותר מסוכן: העלתי ל15V והוא היסתובב במהירות מהירה מאוד ודחף אויר כמו הדלתא האימתנית שלי (זיכרו זה היה מאוורר גנרי חלש) והוא עובד ללא תקלות ב15V. הבאתי את המאוורר היותר חשוב שלי: הדלתא, חיברתי אותו לשנאי ישר ל12V והוא ניהיה יותר מהיר וחזק מאשר שבמחשב, העלתי ל15V ופשוט, אתם יודעים.. הוא "צרח" מרב מהירות דחף אויר כמו משוגע (מתערב על יותר מ68cfm) ובטח יותר מ9000RPM. לקחתי את הניסוי הזה ברצינות וחיברתי את כל המאווררים של המחשב לשנאי. עשיתי חריר קטן מאחורי המחשב כדיי שהחוט של השנאי יכנס בתוכו ויש לי מין F…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לדעת האם הנתונים הבאים תקינים. תודה! Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name Gigabyte G31 / G33 / P31 / P35 / X38 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #1 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #2 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #3 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #4 46 °C (115 °F) GPU Diode 35 °C (95 °F) WDC…
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי כמה שנים שלא עסקתי בתחום התחשק לי להמהיר קצת את המעבד (מי לא רוצה עוד ביצועים בחינם?). חיטטתי קצת ברשת וקראתי על דברים שהשתנו. בסוף החלטתי לבסס את האוברקלוק על ערכים שמישהו פרסם ברשת ועבדו לו על לוח דומה לשלי עם אותו מעבד. לבסוף עשיתי מעט שינויים משלי ונתתי לו לרוץ. המחשב יציב על תדר מעבד 3.6Ghz, אך ב-IntelBurnTest הוא מחזיר שגיאות במבחן High לאחר 5-6 מבחנים. המחשב לא קרס לי בינתיים (כמה שעות של עבודה שוטפת, ללא מאמץ מיוחד) אבל הכישלון במבחן בטח מעיד על משהו שעלול להשתבש במהלך משימות תובעניות. MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) Robust Graphics Booster ...............: Fast CPU Clock Ratio ..........................: 9 Fine CPU Clock Ratio.....................:.0…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדוע לאחר ביצוע הoverclock, חלק מהתוכנות (כגון: cpuid cpu-z) אינן מראות את מהירות המעבד שהגדרתי, ותוכנות אחרות (כגון: aida64) כן מראות? 2)האם הטמפרטורות בתמונה שלהל"ן הגיוניות בבדיקת מאמץ לאחר overclock? ]]http://www.fastup.co.il/thumbs/31146187.gif
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המעבד שלי הוא AMD phenom x4 940be פתחתי אתמול את המחשב כדי לנקות. שחררתי את הקירור (המקורי של AMD) אך הוא נשאר תקוע. ניסיתי בעדינות, בסיבוב בכל מיני דרכים ובסוף הוצאתי אותו אך המעבד נשאר דבוק לקירור!! בלי שפתחתי את השחרור של המעבד בלוח אם!! שחררתי את המעבד וחיברתי בחזרה הכל. המחשב עד עכשיו עובד בסדר והמעבד עומד על 48-50 במנוחה. הטמפרטורה בסדר? אני מתאר לעצמי שאני צריך להחליף משחה, מה מומלץ? יש עוד משהו שאני יכול לעשות? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי E8400 וכרגע הוא על אוברקלוק של 4.05GHZ נתתי לו מתח של 1.4000 האם זה סביר המתח הזה לאוברקלוק ?, כי רק ככה הוא עובר בדיקה ב - OCCT . לזיכרונות נתתי מתח של 2.0 . תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח מסריח GIGABYTE K8NPRO והצי'פסט 44 מעלות! שאני משחק בדרך כלל, המעבד 34 ככה. לצי'פסט יש מאוור כזה קטן. מה אפשר לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין 2 סוגי זכרונות למערכת מבוססת Q6600 שתעבור OC. OCZ PC2-8500 OCZ2RPR10664GK 1066MHz DDR2 EPP 5-5-5-18 2.1v 580 ש"ח Corsair TWIN2X4096-8500C5DF Tested at EPP SPD settings (5-5-5-15-2T) at 2.1V at 1066MHz 890 ש"ח מה דעתכם ? שווה את ההפרש ? תודה, תומר.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד dell v131, הגיע הקיץ ואיתו טמפ' הזויות שלא נתקלתי בהם בעבר עשיתי בדיקה בזמן שהמחשב במאמץ והטמפ' נראות לי גבוהות למדי אפילו למחשב נייד, צירפתי 2 תמונות אחת במצב מנוחה ואחת במאמץ.. בעבר הייתה בעיה במאוורר של המעבד והחליפו לי אותו (מטעם האחריות - עדיין יש אחריות) העניין הוא שהטכנאי היה כל כך לא מקצועי שאפילו את המשחה הטרמית הישנה לא הוציא לפני ששם את המאורר החדש עם משחה חדשה, ביקשתי ממנו להוציא אבל התעקש שזה לא משנה, יכול להיות שעכשיו אני מרגיש את זה? בקיצור החורף עבר בסבבה בטמפ' של 76 - 80 במאמץ ולכן לא מצאתי לנכון לפנות לדל בעניין, אבל עכשיו מרגיש בקלות שאפשר לקבל כוויה מהמחשב.. 99 מעלות זה מזכיר לי את פרסקוט של פעם.. בקיצור האם אני סתם …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מאורר לקירור כרטיס מסך של ASUS (זה דחוף מאוד)?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בתכלס נמאס לי מהרעש של ה-SF2 האלה, לא יכול לסבול את העובדה שיש לי 4 כאלה במארז, אחד כזה בספק ועוד אחד על המעבד והמעבד על 55 מעלות במנוחה, ו-62 במאמץ. כן אני יודע שחם לו. המעבד הוא ברטון 2500 שעובד ב-3200 וזה לא הולך לרדת. בעיקרון החום הוא בגלל הלוח הדפוק - Gigashit 7N400 Pro2, מסיבה כלשהי גיגהשיט התקמצנו על ה-PCB ועשו אותו רק 4-layer במקום 6, ככה שהם נאצלו להפעיל את המעבד על 1.72v במקום 1.65v בעיה ידועה בלוח הזה. עכשיו לדילמה - לפרק את ה-SLK800 שלי להעביר אותו ליטוש וניקוי מחלודה עם שמן, לשמן את כל המאוררים ולקוות לטוב? לקנות Volcano 12 במקום ה-SLK800 לקנות Volcano 12 ולקחת את המאורר שלו ולשים על ה-SLK800 או ללכת על חור בארנק ולקנות SLK900 + enermax92 או ללכת על …
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קירור GLACIATECH IGLOO LIGHT אצל חבר, מעבד סטפינג LBBLE0522VPMW 2700MHZ על 1.50V - אני מעריך שהוא מסוגל ליותר פשוט לא ניסיתי להוריד את המתח, עשיתי על בטוח, אולי פעם הבאה ננסה, יציב לגמרי בסופר פאי 32מגה. 38מעלות מנוחה ו42מאמץ. עריכה : VAILD : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=30408 זיכרונות TWINMOS VALUE, לא עוברים את ה455MHZ... [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר קריאה מעמיקה נוספת של ביקורת המאוררים השקטים ולאחר חיפוש ממושך ברשת חנויות המחשבים בישראל, לא עלה בידי למצוא את המאורר הנ"ל (שעפ"י הביקורת הוא הטוב ביותר). חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי כלום :'( אפילו באתר של זיגזג, שסיפקו אותו לביקורת הוא לא נמצא! אנא, עזרו לי :-[
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או'קי , אני מזמין עוד מעט amd xp 2000+ epox 8rda עכשיו , רציתי לדעת עם כמה fsb אני יקבל את זה וכמה המכפלה תיהיה.. כאילו ה defult שלה. זאת שאלה ראשונה. שאלה שניה : יש לי עכשיו פנטיום 3 עם 1000 מגה הרץ , הוא פועל על מכפלה קבועה של 7.5 וה fsb על 133 שיניתי את ה fsb שלי ל150 , ולפני שהווינדוס עלה , הוא נתן לי שגיאה עם ה dvd rom שהוא מלפני שנתיים בערך , כפול 6.. וקריאה 36 של טושיבה. רציתי לדעת אם גם בלוח החדש , ברגע שאני יעלה ל 150 , אז שוב הסידי רום יעשה לי בעיות , או שהלוח החדש ימנע את זה. ואם זה יעשה בעיות.. אם ישנם דרכים לעקוף את זה. שאלה שלישית , ראיתי כאן , שסטיקים של זכרונות 2700 עם 333 מגה הרץ , לא מסוגלים לעבור את ה 160fsb , זה נכון? באמת אני לא …
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-