אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אין הרבה מה להגיד... תביעו את דעתכם.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא עושה OC אבל יש לי חמישה דיסקים קשיחים במארז, מעבד i7 4770K וכרטיס מסך רדאון HD 7850. האם יש צורך במאווררים נוספים מעבר לשניים שמגיעים עם המארז? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב זח! הגעתי למצב הנוכחי, ואני לא יודע איך להתקדם, כול העלאה של MHZ והמערכת לא עולה. הוספתי למעבד לMCH ולFSB, לא עוזר. לאיפה להוסיף מתח?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרגע נתקלתי בקירור חדש לכרטיסי במסך מבית זלמן. ה-VF900-CU סוף סוף קירור מבוסס HEATPIPE!! מחיר הכרטיס בפנדה-235 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13133&PHPSESSID=93e1dafb7742ec74b303c3428b918d65 נראה מצויין!!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מדוע לאחר ביצוע הoverclock, חלק מהתוכנות (כגון: cpuid cpu-z) אינן מראות את מהירות המעבד שהגדרתי, ותוכנות אחרות (כגון: aida64) כן מראות? 2)האם הטמפרטורות בתמונה שלהל"ן הגיוניות בבדיקת מאמץ לאחר overclock? ]]http://www.fastup.co.il/thumbs/31146187.gif
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם הנה התוצאה שלי כרגע - מעבר לזה אני לא יכול להגיע ללא תוספת מתח http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=760570 המפרט בצד עם ה770T-UD3P כרגע הכל על default חוץ ממתח למעבד 1.55 ומתח לCPU NB שעומד על +0.5 העלאת מתח של הCPU NB הורסת את היציבות וגם הורדת מתח דופקת את היציבות המעבד לא מוכן להגיע ל3.8 גם עם 1.6V. יש קירור די טוב והטמ''פ היא לא הבעיה. הצעות להתקדמות ?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המודם היה משעמם ופשוט שיגע אותי , אז לקחתי דרמל והנה: (בהמשך יוספו לדים) לפני: אחרי:
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מעבד,לוח אם ל-OC רצחני ביותר. זיכרון יש לי כבר של וידבונד 256 -3200 ואני לא יודע מה עדיף-2 סטיקים של 256 או אחד של 512. אם האפשרות השנייה עדיפה בהרבה אז זה בסדר כי יש תקציב(ודרך אגב זה יהיה טוב שיהיה לי גם סטיק של 512 וגם אחד של 256?)
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאז העדכון שעשיתי, המערכת מסרבת לעלות ומתקבלת הודעה CPU FAN ERROR אני כן יכול להיכנס לממשק של ה BIOS וראיתי שמבחינת הביוס מהירות סיבוב של 525RPM זו בעיה. מדובר בקירור יחסית טוב, שכחתי כרגע את השם, הטמפ' בסדר לדעתי כך שהחלטתי להגדיר בביוס IGNORE CPU FAN SPEED, ועכשיו המערכת עולה והכל בסדר גמור. לשאלתי: איך אני מגדיר לו שיציג הודעת אזהרה רק מתחת ל 500RPM? כמובן רעיונות אחרים גם יתקבלו בברכה, ה IGNORE מבחינתי זה זמני, לא? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
רכשתי : מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, לוח אםGigabyte GA-73VM-S2 Nforce630i CHIPSET, קירור Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER בכמה ניתן להאיץ את המערכת?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל כולם אני חדש פה ככה שאם זה לא המקום הנכון או עשיתי משהו לא טוב תודיעו לי ! עכשיו לשאלה - לפני חודש קניתי מחשב חדש -המעבד AMD PHENOM 2 965 וקניתי לו קירור את הNoctua NH D-14 בכדי לעשות OC . המעלות שלי במנוחה הם 35-37 ואצל כמה אנשים אחרים בעלי אותו קירור ראיתי שהמעלות הם 25-27 בסביבות האלו. עכשיו השאלה שלי איך זה שיש הבדל של 10 מעלות עם אותו קירור ? מה יכול לגרום לזה ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שמתי EVERCOOL Turbo 2 על 9800xt ההרכבה היתה דיי קלה וזה...אבל יש לי כמה שאלות גדי להיות בטוח איך אני יודע שהמאוורר עובד בשיא החוזק? ומה הטמפרטורה שצריכה להיות? החיטפיפס (הצינואות האלו) אמורות להיות חמות קצת? וכשאני שם את החומר הזה שביין המעבד לקירור הוא צריךך להיתקשות מהר כזה? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי את ה1700XP שלי מהחנות ולשימחתי גיליתי שהמעבד הוא TBIRD B J Juicb משבוע 51 אפילו לא הפעלתי אותו במהירות הרגילה וישר הלכתי על 166X11 במתח הרגיל בלי שום בעיות. אחר כך קצת שיחקתי איתו והגעתי כרגע ל 2090MHZ ב 190X11 יציב לחלוטין במתח 1.925 אני צריך לעשות עוד BURNIN וליראות כמה אפשר להגיע... שאני חושש של אוכל לדחוף אותו עוד הרבה עד שאשיג ספק כוח נורמלי. הקירור שלי הוא הSTOCK HSF (נחושת) והTT SMARTFAN2 שלא עובר את ה3000RPM גם ב 100% LOAD. הטמפרטורה היא 40C בLOAD ו21C של המארז (4 מאווררים גנרים/או מספקים ישנים למארז) אופס כימעט שכחתי. יש לי את ה EPOX R8DA+ אחלה מעבד בשביל 400 שקל BD.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בעצם 2 שאלות. קודם כל, המפרט של המחשב שלי: מעבד - Intel E6400 כרטיס מסך - Saphire Radeon X1900GT זיכרון - Twinmos 2x512MB 667Mhz לוח אם - Asrock ConRoeXFire - eSATA2 מארז - Thermaltake Soprano VB1000 1) אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד שלי.. כרגע יש לי את הקירור stock שלו, ולפי התוכנה Everest (Ultimate Edition) כתוב לי שהוא עובד על 51 (בממוצע, בדר"כ ליבה אחת על 51, והשנייה על 53). עכשיו אני לא ממש מבין בתחום הקירור ואני זקוק לעזרה בבחירה של קירור טוב. התקציב שלי מגיע עד ל-200 שקל. שמעתי המלצות טובות על הקירור ARCTIC COOLING Freezer 7. אבל בכל זאת אני רוצה לשמוע חוות דעת, אם יש את הקירור הזה למישהו זה יהיה מצויין. 2) בנוסף לקירור למעבד אני רוצה לקנות גם קירור …
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בתכלס נמאס לי מהרעש של ה-SF2 האלה, לא יכול לסבול את העובדה שיש לי 4 כאלה במארז, אחד כזה בספק ועוד אחד על המעבד והמעבד על 55 מעלות במנוחה, ו-62 במאמץ. כן אני יודע שחם לו. המעבד הוא ברטון 2500 שעובד ב-3200 וזה לא הולך לרדת. בעיקרון החום הוא בגלל הלוח הדפוק - Gigashit 7N400 Pro2, מסיבה כלשהי גיגהשיט התקמצנו על ה-PCB ועשו אותו רק 4-layer במקום 6, ככה שהם נאצלו להפעיל את המעבד על 1.72v במקום 1.65v בעיה ידועה בלוח הזה. עכשיו לדילמה - לפרק את ה-SLK800 שלי להעביר אותו ליטוש וניקוי מחלודה עם שמן, לשמן את כל המאוררים ולקוות לטוב? לקנות Volcano 12 במקום ה-SLK800 לקנות Volcano 12 ולקחת את המאורר שלו ולשים על ה-SLK800 או ללכת על חור בארנק ולקנות SLK900 + enermax92 או ללכת על …
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הקירור הכי יעיל לכרטיס שלי (x1900xt) הכרטיס נמצא במארז עם די הרבה איוורור ועדיין מתחמם לי במשחקים (מגיע ל 80+) הייתי מוכן להוציא עוד כסף על קירור מים אם תוכלו למצוא לי אחד שלא עושה יותר מידי סיבוכים בהתקנה תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בידי ספק 475 hec vd-t שעבר סליבינג ועוד כמה שטויות... הוא היה פתוח- זו הכוונה העיקרית(ומשך מספר ימים) אני מפעיל אותו(על מערכת כבדה יחסית) והמתחים שהוא נותן יציבים כולם רק ה+12v עומד נע בין 11.6-11.8(עם נטייה ל11.8) האם זה סביר? המערכת שלי axp 2500@2300mhz dfi infinity radeon 9800pro@xt 4 מאווררים hd 1 cdrom1
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB של XFX עם O.C מהחברה. טמפרטורת העבודה במצב רגיל היא 85 בתוכנת ATITOOL או 81 בתוכנת EVEREST, בטמפ' סביבתית של 29 מעלות. כשאני מפעיל משחקים כבדים כמו arma 2 הטמפ' עולה וכשהיא מגיעה ל 110 (ATITOOL) המשחק זז לאט. רציתי לדעת אם זה נורמאלי, בגלל שהכרטיס מסך לא הכי טוב שיש או שאני צריך להוסיף מאוור. תודה.
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לדעת האם הנתונים הבאים תקינים. תודה! Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name Gigabyte G31 / G33 / P31 / P35 / X38 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #1 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #2 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #3 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #4 46 °C (115 °F) GPU Diode 35 °C (95 °F) WDC…
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי השבוע כיד שניה (אין אחריות פה הדגש..) Q6600 את המפרט כולו אפשר למצוא בצד ימין.. כרגע בלי אובר קלוק מעוניין לעשות במידה והטמפרטורות כרגע מתאימות, מורכב על המעבד V1 ככה שאני מעריך שאני יכול להשיג תוצאה יפה הבעיה שאני לא רוצה להסתכן ולא יודע כל כך מה לעשות מצאתי כל מיני סרטונים ביוטיוב שמראים איך עושים פשוט לשנות בדיוק את מה שמשנים שם וזה יהיה בסדר גם אצלי? סרטון לדוגמא http://www.youtube.com/watch?v=fYg4bIWMa9g לינק לבדיקת מאמץ שעשיתי http://up49.siz.co.il/up2/gwmrjyin2krl.jpg תודה
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז אני באוברקלוק די רציני עכשיו ואני מחפש תוכנ הכמו פריים 95 וhotcpu שטוחנת את הזיכרון והמעבד (כי גם הזיכרון באוברקלוק חזק) פריים מאז ומתמיד עושה לי בעיות עם המחשב גם בלי אוברקלוק וגם עם הלוח הישן שלי וhotcpu נופלת אחרי שש וחצי דקות, (המחשב לא רק התוכנה היא נותת איזה error). אני עכשיו 7 שעות רצוף בטוסט אבל זה לא מספיק אני מחפש תוכנה אחרת שתעשה כמו שפריים עושה גם מבחני זיכרון (יש אפשרות כזאת בטורטצ'ר-בלאנד). תודה מראש...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי המעבד שלי הוא 4400X2 AM2 EE 65NM\65W G1 BRISBNE והטמפרטורה שלו גבוהה מאוד 60 מעלות בIDLE במצב סטוק לא בוצע שום אוברקלוק החליפו לי משחה וקירור (קירור סטוק אחר ומשחה של ZALMAN) אבל ללא הועיל מה הבעיה ?? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סתם שעלה - קראתי פה באחד הפורומים שמישהוא עשה אוברקלוק לכרטיס מסך יש לי GEFORCE 2 MX 400 איך אני יכול לעשות לו אוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-