עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by simla101,

הממ...אז ככה... אני מחליף מחשב ואמרתי לעמצי למה לא להוסיף עוד טיפה כסף ולסיים את המערכת קירור מים שלי? יש לי משאבה atman at 103 יש לי בלוק קירור של TT שהשגתי... רק חסרים לי רדיאטור וצנרת לאחר שלא הצלחתי למצוא רדיאטור של קטנוע החלטתי להוסיף עוד קצת כסף ולקנות רדיאטור (במקום לקנות איזה ביג טייפון בשביל השקט...) השאלה היא איזה רדיאטור כדאי לי לקנות? עכשיו יש'לי מארז עם מאוורר 120 מ"מ מאחור. האם יש רדיאטור שאני אוכל להלביש על הגריל של המארז בשביל שאני לא אצטרך להתחיל לקמבן גם מקום לרדיאטור? וחוצמזה...מהנסיון שלי עם צנרת...היא לא תמיד מתאימה לחיבורים של TT (ולא תמיד גם לזה של המשאבה אבל זה ניחא) האם יש צנרת מיוחדת עם עובי צינור (לא קוטר פנימי אלא עובי הגומי) שיהיה מספיק דק בשב…

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  2. קודם כל כל הכבוד ל-Tycoon על השיא החדש של 3000MHz@4564MHz ואני מניח שגם לאליאור... אמנם כבר סיפרתם על הפרוייקט בת'רד הזה, אבל קפצתם לשיא ממש מדהים עכשיו! יש לי גם שאלה: הA-DATA עבד לך 1:1 ביותר מ300 ?? גם המתח (כפי שמופיע בCPU-Z) ממש נמוך - 1.552V! סחתיין! הOC המדהים: לחץ כאן

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  3. http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?s=&postid=448209 בעיקרון ובקיצור; הבחור אומר שע"י הוצאת העיגול שמחזיק את הכנפיים (/להבים - איך שתיקראו לזה) גורמים למאוורר להסתובב מהר יותר ופחות רעש. הוא טוען שמה שמחזיק את המאוורר זהו השדה המגנטי שנוצר. אני *עוד*( ;D) לא ניסיתי את המוד. למישהו יש השערות? או מישהו מוכן להתנדב לניסוי? ( )

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. קונה מחר-מחרתיים את הרכיבים הבאים, בכוונה להגיע לסביבות ה-3.8-4.0G יציב בטמפרטורות סבירות ורמת שקט טובה: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX - זמין במלאי ₪1522 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58A-UD3R ₪1146 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600MHz CL9 ₪991 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪225 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪3884 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il שאלה אחת נותרה לי כרגע - יש משמעות ממשית לבחירת לוח האם שאיני מודע לה? מביני עניין טענו שלפחות מניסיונם הם היו בוחרים ב- ASUS P6T SE במקום במחיר די דומה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5248 וכל עוד אנחנו בעניין - כיוון שיש חשיבות גדולה לרמת השקט…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by a1a1a1a,

המעבד שלי הוא AMD phenom x4 940be פתחתי אתמול את המחשב כדי לנקות. שחררתי את הקירור (המקורי של AMD) אך הוא נשאר תקוע. ניסיתי בעדינות, בסיבוב בכל מיני דרכים ובסוף הוצאתי אותו אך המעבד נשאר דבוק לקירור!! בלי שפתחתי את השחרור של המעבד בלוח אם!! שחררתי את המעבד וחיברתי בחזרה הכל. המחשב עד עכשיו עובד בסדר והמעבד עומד על 48-50 במנוחה. הטמפרטורה בסדר? אני מתאר לעצמי שאני צריך להחליף משחה, מה מומלץ? יש עוד משהו שאני יכול לעשות? תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Omry,

היי אנשים. בשעה טובה, הכול הגיע. (חוץ מהמארז, יגיע מחר) ברגעים אלו, כל החומרה מחוברת כמו שצריך (גם למסך ומקלדת ג'נרים כמובן ). אני מעוניין לחנוך את המערכת בעזרת איזה OC עסיסי. אז היה המערכת: i7-920 Cooler Master V8 Rampage II Extreme OCZ Platinum 3x1GB 1,333MHZ CL7 GTX295 SupremeFX X-Fi 3x WD3200AAKS RAID0 HD103UJ Backup בואו עזרו לי, חברי ה-OCרים! אילו מתחים מומלצים? האם זה נכון שהזכרונות שברשותי יכולים להגיע ל-1,800MHZ על 8-8-8-21 ומתח של 1.65V? אילו הגדרות לתת לכל הרכיבים? אילו בנצ'מרקים תרצו לראות? אילו בדיקות מאמץ מומלצות? תודה רבה ויום טוב תמונות של החלקים והמערכת רק מתי שהכול יורכב במארז כמו שצריך

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. האם המאוור שמגיע האיתו זה מספיק בשיבל OC פשוט... אני רוצה משו ב-100 שקל...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by nadav275,

בידי גוף קירור slk600 ישן ועדיין מצויין, אך היום כשפירקתי אותו רקיתי שכל השכבה החיצונית שלו פשוט התחמצנה. אבא שלי אמר לי שזה לא אמור להפריע כי ממילא זה רק על השכבה החיצונית (ולא ייכלה את הגוף קירור) אבל בכל זאת- בין הצלעות קירור כבר ממש יש שכבה ירוקה עבה שהתחמצנה. רציתי לדעת מה אפשר לעשות בעניין- ראשית כדי לנקות את הגוף קירור, ואח"כ כדי למנוע את התופעה(ובלי לפגוע ביכולות הקירור של גוף הקירור) תודה, נדב

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי! כבר פרסמתי עזרה דומה לפני כמה חודשים, אך בסוף לא ביצעתי את הקנייה. עכשיו ההורים שלי מוכנים לעשות איתי חצי חצי לראש השנה, אך חשבתי לקנות את הדבר הבא: COMPUCASE CI-6920 ATX (Black & Blue) - NO PSU 353.13 ש"ח .Thermaltake - Silent Purepower 480W (W0026) - Active PFC 464.88 ש"ח Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 183.27 ש"ח סך הכל לתשלום: 1,001.28 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 971.24 ש"ח (זה מזיג-זג דרך אגב...). בכל מקרה, רציתי לשאול כמה דברים: 1. האם זוהי קנייה טובה? 2. קניתי את הHSF הזה כי גם הוא שקט, הוא מאפשר OC מעול הלמעבד וגם כי הוא מתאים להמון סוקטים (אני מתכנן לקנות בינואר שילוש חדש מבוסס, נכון לעכשיו, על…

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by The Grey Matter,

אני מחפש מארז חדש שיהיה נוח לModding שיראה יפה , יהיה גדול והכי חשוב מאוורר טוב המלצות?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. הי בזמן האחרון אני מתעניין (מאוד) ב- OC, לגבי הכרטיס מסך יש באתר הדרכה לגבי כל העסק, וזה ממש עזר לי . אבל בקשר למעבד, אני לא יודע ולא מצאתי שום הדרכה לאיך לעשות. מה שאני כן יודע, זה שאפשר לעשות OC נאה בלי להוסיף קירור, ככה לפחות אומרים. עכשיו השאלה שלי היא איך?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by BeNzZy-BoY,

קניתי לפניי כשמונה ימים את המעבד AMD 2500+ BARTON מ-pch כעיקרון המעבד אמור להיות נעול כי הוא אחרי השבוע ה-39 (שבוע 40) אבל עוד לא קיבלתי את שאר המפרט (לוח אם + זיכרונות) ככה שאני לא יכול להיות בטוח לגמרי.. במידה וחס וחלילה המעבד יהיה נעול, האם אין לי שום סיכוי לעשות אובר קלוק או שאפשר ואני פשוט אצטרך להסתפק באובר קלוק קטן ?! על כל פנים אני שוקל להחליף את המעבד הזה למעבד אחר, על איזה מעבד amd אחר שהוא בערך ברמה של המעבד שלי אתם ממליצים לי ? קחו בחשבון שאני מתכנן אובר קלוק בינוני+ ואני לא רוצה להתאכזב... ???

• 43 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום,עבור I7 7820X: מהו קירור האוויר המומלץ עד 250 שח (לא מעוניין לעבור לקירור נוזלי) שלא יפגע בסטיקים של הזכרונות (לוח ASUS TUF MARK 1 זה חשוב כי הלוח עומד לנצל 8 סטיקים),לא יתבצע אוברקלוק אני יודע מביקורות עד כה שהמעבד צורך אנרגיה וחם יותר מברודוול אי, חשבתי ללכת על Arctic Cooling Freezer i32 CO

14. שעון מעבד 205@175 שעון זכרון 196@166 Inno3d GEforce 2MX 400 32MB כל פעם העלתי 3dmark 2001 second edition וזה עלה מההתחלתי 2720 ל 3280 שיחקתי אותה לא? ורואים הבדל!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. בחיים אל תתעסקו עם מאורר שהוא פועל ! רציתי להעביר את הגריל של הtt מהסמארט פאן לג'נרי שיש לי מקדימה, (שם רואים אותו יותר). העברתי אותו בזמן שהמחשב פועל כי לא היה לי כוח לסגור את הכל, אני מפרק את הסמארט פאן שהיה על 4100 סלד.. בוםםםם!!! בתוך הזרת, ישבתי מבואס על המיטה למשך 5 דקות ושוב חזרתי לעבוד, סבבה אני כבר מחבר מחדש את הסמארט פאן בלי הגריל ועובר לג'נרי שיושב בכלוב 5.25" (מחוזק עם אזיקונים). אני כבר מסיים להרכיב והכל נשאר רק אזיקון אחד אחרון לחבר.. בוםםםםםםםםםםםםםם בתוך הבוהן !!! התחיל לרדת לי דם ... קיצר הלכתי לשטוף במים חזרתי והכל, ואז שמתי לב שלא רואים את הגריל כל כך מקדימה והיה עדיף שהיה נשאר בכלל מאחורה! ( קיצר סגרתי תמחשב חיברתי הכל כמו שהיה.. עכשיו אני עם …

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. או'קי , אני מזמין עוד מעט amd xp 2000+ epox 8rda עכשיו , רציתי לדעת עם כמה fsb אני יקבל את זה וכמה המכפלה תיהיה.. כאילו ה defult שלה. זאת שאלה ראשונה. שאלה שניה : יש לי עכשיו פנטיום 3 עם 1000 מגה הרץ , הוא פועל על מכפלה קבועה של 7.5 וה fsb על 133 שיניתי את ה fsb שלי ל150 , ולפני שהווינדוס עלה , הוא נתן לי שגיאה עם ה dvd rom שהוא מלפני שנתיים בערך , כפול 6.. וקריאה 36 של טושיבה. רציתי לדעת אם גם בלוח החדש , ברגע שאני יעלה ל 150 , אז שוב הסידי רום יעשה לי בעיות , או שהלוח החדש ימנע את זה. ואם זה יעשה בעיות.. אם ישנם דרכים לעקוף את זה. שאלה שלישית , ראיתי כאן , שסטיקים של זכרונות 2700 עם 333 מגה הרץ , לא מסוגלים לעבור את ה 160fsb , זה נכון? באמת אני לא …

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by mekaya,

יש לי נייד Asus k55v. נראה לי שהוא עולה לטמפרטורות דיי גבוהות, אני משחק SWTOR עליו חוץ מלימודים. בקיץ אני מניח שיהיה לו עוד יותר חם, אז חשבתי לקנות לו מתקן קירור שאני אוכל לשים את הנייד עליו. מחפש המלצות על משהו לא יותר מידי יקר, עושה את העבודה טוב וממש לא מעניין אותי רעש, אני גם ככה עם אזניות מצאתי את שני אלה : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22531621&af=2055 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6581 תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. זה מה שרשום לי לפי תוכנת EVEREST: CPU 71 °C Motherboard 25 °C Aux 20 °C מה כל אחד אומר ? אני בדיוק מחליף מחשב אבל משאיר את המחשב הזה להורים שלי, וה71 מעלות מלחיץ אותי קצת זה המפרט שלי: Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P4P800-VM (3 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G Video Adapter RADEON 9250 - Secondary (128 MB) וג'יגה וחצי של זכרון יש דרך להוריד את ה71 מעלות המחשב בדיוק עבר ניקוי אבק כללי תודה מראש דניאל,

19. האם התוכנה לא עובדת אצלי בגלל שיש לי WIN 10 64BIT והיא לא תואמת ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. מה עדיף לקנות על מנת להשיג קירור לא רע למעבד וכדי להוריד את טמפ' המארז באופן כללי טיפה??? (אם התיחסות גם לרעש בבקשה...) מערכת קירור מים זולה יחסית ולא הכי טובה שיש או בלוק קירור אוויר באיכות הכי טובה שיש ומאוורר חזק??

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Tycoon,

מכיוון שרוב פירסומי היו בפורום זה אז אני אומר לכם שלום כאן עושה רושם שכל מה שאני כותב באתר הזה מצונזר נמחק או ננעל!!!!! נמאס לי מהמנהלים כאן והיחס המגעיל שאני ועוד אנשים מקבלים כאן(למעט מור ובני שאני מאד מעריך)חבורה של דיקטטורים שכל מה שאיכפת להם זה מעצמם מור תזכור את זה טוב (כי אני בטח אזכור את זה ) ולא תעוותו את הדברים אחר כך כמו שעשיתם לTHE BYTER או לCUPRA אני בין האוברקלוקרים הרצינים האחרונים שנשארו כאן וגם אני היום אומר שלום ועם יחס שכזה במקודם או במאוחר כולם יבינו אז להתראות חברים נ.ב פירסומים של הפרוייקטים החדשים שלי תמצאו במקומות אחרים בארץ ובעולם (שם לפחות יש יחס נורמלי למשתמשים) אני מניח שגם הודעה זאת תמצא את עצמה נמחקת או משהו כזה אז מי שהספיק להתראות

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by cheepy,

התחתי OC לכרטיס מסך בMSI AFTERBURNER בקיצור,הורדתי את החסימה של הCCC אבל עם אניט עושה OC דרך הMSI אפילו קפיצה קטנה,הכול יציב וזה.. אבל לדוגמא אני רואה סרטון ביטיוב,יש מסך שחור כמה שניות,כתוב אחרי זה שהדרייברים של הכרטיס מסך הפסיקו לפעול ויש מסך ירוק איפה שהסירטון אמור להיות זה ממש מוזר.. תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. .... ועוד משהו, עד כמה מומלץ להמהיר GF4Ti4200 של לידטק ( 64MB-גירסה רגילה ) ? אני כרגע ב 285/545, והכל יציב . ( טמפ', אני לא יודע איך לבדוק, אבל כאשר אני נוגע בסינק, זה לא חם יותר מידי ) .

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by giloman,

גמרתי את הכל ;D חוץ מזה שצריך ספק כח כדי להפעיל את המאווררים עכשיו זאת הבעיה כי המערכת בנויה מחוץ למחשב יש לי ספק ישן אבל אני שואל איך לעשות שהספק יתחיל לעבוד כשאני אלחץ על מתג שלא קשור ללוח אם (איך אני אגרום לספק להידלק ?)

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  25. התקנתי את התוכנה Hardware Doctor ופתאום גיעה לי הודעה: WARNING, Your DDR voltage is exceed the limits. נכנסתי לתוכנה ואני רואה שהמתחים של הזיכרונות נעים בין 1.97 ל-1.98 האם זה טוב או לא??? עזרכתם דרושה בהקדם תודה רבה! עריכה: עכשיו שאני נכנ אני רואה שזה נע בין 1.95 ל1.97. מה אתם אומרים??

• 18 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים