עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by adamginz,

טוב אז ככה היום נסעתי לחנות שלא מאכזבת אותי אף פעם , ולאחר 3 ימים (הזמנתי ביום ראשון בערב) קיבלתי את ההזמנה, מארז עם חלון. בתור מישהו שחשב שהביצועים שלו יהיו פחותים ולא טובים התרשמתי לטובה. המארז נקנה כחלק מתוכנית ה"מודינג הקנוי" שלי , משום שהייתי צריך את החלון, אומנם אני לא ממליץ על הספק שמגיע הוא ממש ח-ר-א אני העברתי את הHec מהמארז הקודם, המארז יפה, קל להרכבה, רק החיסרון הוא שיש מקום רק ל2 מאוררים אבל אני מאמין ששני SF2 יעשו את העבודה. אני מחכה כרגע לשאר המוצרים שיגיעו מארצות הברית ואז תקבלו גם תמונות שהכל מוכן. עד אז, אם יש שאלות אשמח לענות, אדם.

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by RomanKr,

שלום לכם. אתמול החלטתי לנקות קצת את המחשב מאבק, הוצאתי את המאוורר של המעבד וגוף הקירור, ניקיתי אבק שימנתי את המאוורר קצת והחזרתי למקום. באותו יום גם התקנתי את התוכנה sandra lite 2010.spid, וגם ניסיתי לעלות את תדר העבודה של המחשב על ידי שינוי הג'אמפרים בלוח אם, זה לא עזר משום מה, אז החזרתי הכל למקום כמו שהיה. לא היו לי שגיאות במחשב, או נפילות או משהו כזה, חוץ מבעיה אחת ששמתי לב והיא שמהירות המעבד תקועה על 3150-3250 RPM ללא קשר לשינוי הטמפ'. בדקתי עם כמה תוכנות, וגם בביוס זה מראה אותו הדבר. העלתי את טמפ' המעבד בכ 15 מעלות וזה עדיין לא השתנה, לפני הבעיה הזאת המאוורר היה מעלה את ה RPM ביותר מאלף RPM. לקחתי מאוורר נוסף עם שלושה חוטים (גם המאוורר המקורי של המעבד הוא עם 3 חוטים)…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ynets14,

האם זה בסדר שהספק יושב הפוך? האם יכול להיגרם נזק כלשהו? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Klayhamn,

היי חברים למישהו יצא להשתמש בקירור H55 של קורסייר? הבנתי שהוא אמור להיות שקט יותר מהדגמים ה-"מתקדמים" יותר... האמנם? אני לא מתכוון לעשות OC, אני מעוניין בו בעיקר מטעמי אסתטיקה, פשטות/מינימליזם וניקיון במארז אשמח לשמוע דעות ממי שהתנסה או שמע על התנסותם של אחרים תודה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Eyal-Style,

כרגע המתח של הזכרונות במצב אוטומט זה עובד טוב ואני לא בטוח איזה מתח ידני לשים אז מהבחינה הזאת אני לא חושש. יש לי כמה שאלות: א - COMMAND RATE - T1 T2 או T3 ? מה כדאי לשים ? ברירת מחדל זה T2, שיניתי ל- T1 לפי מה שאומרים ברשת. מה זה T3 ומה הכי טוב ? מישהו התנסה בהאצה של הזכרונות מהדגם הספציפי הזה ? כל שאר ההגדרות על אוטומטי.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Dr-XP,

OverClock ל P3 667 האם זה כדאי? איך לעשות? והאם צריך מאוורר? :ylsuper:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by RotemS,

לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש אחרי 5 שנים עם פנטיום 4.. בגלל שאז הטמפרטורה הגבוהה לא הדאיגה אותי בשל המעבד החם ההוא עכשיו אני מעוניין לדעת מה קורה אצלי עכשיו והאם הכל תקין ומבחינת OC עד כמה אפשר אולי לעשות במקרה ואני ארצה.. כרגע המעבד במנוחה כאשר הוא רץ על 2.0 גיגה הרץ בטמפרטורה של 40 מעלות לליבה הראשונה והשניה ונע בין 43-44 בליבה השלישית והרביעית. הלוח שברשותי הוא P5Q. האם הטמפרטורה היא טובה ועד כמה אני יכול לפי הערכתכם לעשות OC אם ואני ארצה..

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מי מהם יותר טוב?? שניהם עולים 250 ש"ח.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by g191181,

מה אפשר לעלות בשביל לעשות אוברקלוקינג לפי המפרט הבא: athlon 64 3000 geil 1 g 400 k8nxp-sli טמפ' במנוחה 16 טמפ' במאמץ 25 מה אפשר לשנות מבחינת ערכים וולט בביוס??

• 48 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by speedyhead,

שלום חברים, אני חדש לפורום וזאת ההודעה הראשונה שלי, וזו עומדת להיות גם מערכת קירור המים הראשונה שלי הלוח שאשתמש בו הוא asus p6t deluxe v2 עם מעבד core i7 920 יש לי מספר שאלות: 1. צריך המלצות על waterblock טוב ל-cpu 2. האם שווה להשקיע בקירור מים גם ל-northbridge chipset? האם זה ייתן לי שיפורים משמעותיים ב-overclocking של המעבד ו/או ביצועים טובים יותר על הכרטיס מסך שלי (4850x2 2gb אגב...)? אם כן, אשמח לקבל המלצות גם ל-waterblock מתאים בשביל ה-northbridge, אחד שמתאים אל הלוח 3. האם יש אפשרות לקנות את הרכיבים הנ"ל בארץ או שאין סיכוי ועדיף/חובה להזמין מחו"ל? אציין גם שהנסיון שלי ב-overclocking גם הוא מועט, ותמיד היה על קירור אוויר, אבל אני להוט ללמוד תודה , עידן

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני מתכנן לעשות 2 מאווררי 120 שיכניסו אוויר ואחד 120 שיוציא אוויר ככה שיהיה לחץ, אז האם כדאי לי לקחת את מקדחה של אבא שלי ולעשות איזה 20 חורים בקוטר של 3-4 מילימטר בחלק העליון של המארז??? בבקשה אל תעבירו לפורום אוברקלוקינג וקירור כי לקח לי 10 דקות לחשוב עד שהגעתי למסקנה שהפורום הזה יותר מתאים.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Black-Dawn,

טוב אז קיבלתי את ה1700XP שלי מהחנות ולשימחתי גיליתי שהמעבד הוא TBIRD B J Juicb משבוע 51 אפילו לא הפעלתי אותו במהירות הרגילה וישר הלכתי על 166X11 במתח הרגיל בלי שום בעיות. אחר כך קצת שיחקתי איתו והגעתי כרגע ל 2090MHZ ב 190X11 יציב לחלוטין במתח 1.925 אני צריך לעשות עוד BURNIN וליראות כמה אפשר להגיע... שאני חושש של אוכל לדחוף אותו עוד הרבה עד שאשיג ספק כוח נורמלי. הקירור שלי הוא הSTOCK HSF (נחושת) והTT SMARTFAN2 שלא עובר את ה3000RPM גם ב 100% LOAD. הטמפרטורה היא 40C בLOAD ו21C של המארז (4 מאווררים גנרים/או מספקים ישנים למארז) אופס כימעט שכחתי. יש לי את ה EPOX R8DA+ אחלה מעבד בשביל 400 שקל BD.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום רב, בגדול הנושא אומר הכל. יש לי C2D במהירות של 1.8 והבנתי שאפשר בקלות להגיעה ל 2.4 שזה נשמע לי לא רע בכלל. איזה קירור כדי לקחת כדי שמצד אחד יאפשר לי לבצע את ה OC הזה ומצד שני אני לא יבזבז כסף על "עוצמת" קירור מיותרת שאין לי צורך בה? כרגע יש לי קירור סטוק, והוא ממש על הפנים. ב IDLE אני על 40+. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by gilgol,

מה דעתכם? אשמח לטיפים לשיפורים dfi x48 black tt water cooling 9800 gx2 4 ddr2 qx9770 ואיך לעזאזל מצליחים לעלות בבאס של הלוח הזה?? :s05:

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by itzik52,

שלום לכם מישהוא קרא או שמע על שיטה לקרור של רכיבים אלקטרונים/מעבד בשיטת פלטייר? אצלנו בעבודה יש רכיב כזה שמסוגל לקרר מקור חום (אלקטרוני) עד כדי הפרש טמפרטורה של 70 מעלות!!! כן כן זו לא בדיחה. רציתי לשמוע/ליקרוא עם למישהו יש ניסיון בנושא.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. המפרט הוא כלהלן: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3800 MHz (9 x 422) Motherboard Name Gigabyte GA-EP35C-DS3R (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 DIMM1: Kingston KTC1G-UDIMM 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) DIMM3: Kingston KTC1G-UDIMM 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Video Adapter NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ה-OC היציב האחרון שעשיתי היה על 3.6 כאשר המתח היה על 1.38(אם אני לא טועה) ול-NB(אצלי MCH) היה על +0.1V. אני מנסה להתייצב על 3.8 אבל כל פעם שאני מריץ בדיקת…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by NuXeR,

שלום, מתלבט בין 2 סוגי זכרונות למערכת מבוססת Q6600 שתעבור OC. OCZ PC2-8500 OCZ2RPR10664GK 1066MHz DDR2 EPP 5-5-5-18 2.1v 580 ש"ח Corsair TWIN2X4096-8500C5DF Tested at EPP SPD settings (5-5-5-15-2T) at 2.1V at 1066MHz 890 ש"ח מה דעתכם ? שווה את ההפרש ? תודה, תומר.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by booli123,

אני מחפש מאוורר 120mm עד 50 שקל לא איכפת לי מרעש איך אני יודע שאני בוחר מאוורר איכותי? ומה עושה אותו איכותי?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by BioTech,

אהלן חברים יש לי כרטיס מסך: palit hd4850 512mb המאוורר מרעיש הרבה זמן. ניקיתי את המאוורר והגוף קירור בעזרת ספריי אויר בצורה טובה כך שאין אבק שם בכלל וחל שיפור אבל עדיין מרעיש. פירקתי את המאוורר ניסיתי לשמן אותו אבל לא היה פתח גומי מתחת למדבקה כמו במאווררים אחרים אז פשוט שמתי שמן כמה שיכולתי שיכנס קצת דרך החריצים. אני מאוד מרוצה מהביצועים של הכרטיס, פשוט הרעש הזה מטריד אותי. איך אני יכול להפחית את כמות הרעש? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by nadav275,

בידי גוף קירור slk600 ישן ועדיין מצויין, אך היום כשפירקתי אותו רקיתי שכל השכבה החיצונית שלו פשוט התחמצנה. אבא שלי אמר לי שזה לא אמור להפריע כי ממילא זה רק על השכבה החיצונית (ולא ייכלה את הגוף קירור) אבל בכל זאת- בין הצלעות קירור כבר ממש יש שכבה ירוקה עבה שהתחמצנה. רציתי לדעת מה אפשר לעשות בעניין- ראשית כדי לנקות את הגוף קירור, ואח"כ כדי למנוע את התופעה(ובלי לפגוע ביכולות הקירור של גוף הקירור) תודה, נדב

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום חברי הפורום היקרים המחשב שלי רץ כבר זמן רב על 3.2Ghz במעבדו, אבל קניתי כרטיס HD5850 זאת אומרת שיהיה לי קרוספייר בקרוב, וארצה להפחית את צוואר הבקבוק כמה שאפשר על ידי OC למעבד. המטרה שלי היא להגיע ל3.5Ghz, ואת זה ניתן לעשות ע"י העלאת באס לוח האם ל467Mhz, היום הוא רץ על 427Mhz, מדובר על לוח GA-EP45-DS3. כדי למצוא את ההגדרות הנכונות יש לשחק עם מתחי לוח האם, אבל לא משנה כמה העלתי את המתח, לא הצלחתי לייצב את המחשב ואחרי דקה בOCCT המחשב היה קורס (למרות שככל שהעלתי את המתח היציבות השתפרה במעט) אלו הן ההגדרות שיש לי כיום במחשב. מישהו יודע מה יהיו ההגדרות אותם אצטרך ליישם על לוח האם כדי לאפשר תדר שכזה? בנוסף לכך, מהו המקסימום מתח שאני יכול להחיל על הMCH/ICH? MB In…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by krabby,

..

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by rarara1,

צריך מאוורר 1 וזה מה שמצאתי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6298 האם זה תקין ? לא מעניין מאווררים של קורסר , הם גרועים , דפוקים , מרעישים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by amirsd18,

מדוע לאחר ביצוע הoverclock, חלק מהתוכנות (כגון: cpuid cpu-z) אינן מראות את מהירות המעבד שהגדרתי, ותוכנות אחרות (כגון: aida64) כן מראות? 2)האם הטמפרטורות בתמונה שלהל"ן הגיוניות בבדיקת מאמץ לאחר overclock? ]]http://www.fastup.co.il/thumbs/31146187.gif

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מה עדיף לקנות על מנת להשיג קירור לא רע למעבד וכדי להוריד את טמפ' המארז באופן כללי טיפה??? (אם התיחסות גם לרעש בבקשה...) מערכת קירור מים זולה יחסית ולא הכי טובה שיש או בלוק קירור אוויר באיכות הכי טובה שיש ומאוורר חזק??

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.