עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Arik.G,

המודם היה משעמם ופשוט שיגע אותי , אז לקחתי דרמל והנה: (בהמשך יוספו לדים) לפני: אחרי:

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by simla101,

הממ...אז ככה... אני מחליף מחשב ואמרתי לעמצי למה לא להוסיף עוד טיפה כסף ולסיים את המערכת קירור מים שלי? יש לי משאבה atman at 103 יש לי בלוק קירור של TT שהשגתי... רק חסרים לי רדיאטור וצנרת לאחר שלא הצלחתי למצוא רדיאטור של קטנוע החלטתי להוסיף עוד קצת כסף ולקנות רדיאטור (במקום לקנות איזה ביג טייפון בשביל השקט...) השאלה היא איזה רדיאטור כדאי לי לקנות? עכשיו יש'לי מארז עם מאוורר 120 מ"מ מאחור. האם יש רדיאטור שאני אוכל להלביש על הגריל של המארז בשביל שאני לא אצטרך להתחיל לקמבן גם מקום לרדיאטור? וחוצמזה...מהנסיון שלי עם צנרת...היא לא תמיד מתאימה לחיבורים של TT (ולא תמיד גם לזה של המשאבה אבל זה ניחא) האם יש צנרת מיוחדת עם עובי צינור (לא קוטר פנימי אלא עובי הגומי) שיהיה מספיק דק בשב…

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by nadav275,

שלום בידי ספק 475 hec vd-t שעבר סליבינג ועוד כמה שטויות... הוא היה פתוח- זו הכוונה העיקרית(ומשך מספר ימים) אני מפעיל אותו(על מערכת כבדה יחסית) והמתחים שהוא נותן יציבים כולם רק ה+12v עומד נע בין 11.6-11.8(עם נטייה ל11.8) האם זה סביר? המערכת שלי axp 2500@2300mhz dfi infinity radeon 9800pro@xt 4 מאווררים hd 1 cdrom1

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  4. תראו חברים,יש לי את הכרטיס הנ"ל והוא פועל במהיריות של אולטרא (400/1.10) חשוב לציין שאין כל הבדל בטמפרטורות בין מהירויות הסטוק לבין מהירות האולטרא. (הכרטיס הוא של חברת Albatron עם קירור סטוק.) עכשיו,הבנתי שה 6800GT הוא אותו כרטיס בדיוק כמו ה 6800U רק עם DownClock זאת אומרת שהליבה שלי סוחבת את המהירויות של האולטרא בלי כל בעייה נכון? (שעה ATI TOOL בלי רבע שגיאה.) ניסיתי להעלות מהירויות ל 410/1.12 קיבלתי עלייה של שתי מעלות במאמץ 72 עכשיו,ו 70 קודם. ויש ארטיפקטים אחריי שתי דקות. השאלה שלי היא האם זה נובע מזה שאני עם קירור סטוק וזוהי בעיית התחממות? או שפשוט נפלתי על ליבה לא מוצלחת (כי מה הההבדל כבר 10מ"צ לפה או לשם לא אמורים לתת ארטיפקטים לפי דעתי) מה דעתכם? תודה רבה!

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by mekaya,

יש לי נייד Asus k55v. נראה לי שהוא עולה לטמפרטורות דיי גבוהות, אני משחק SWTOR עליו חוץ מלימודים. בקיץ אני מניח שיהיה לו עוד יותר חם, אז חשבתי לקנות לו מתקן קירור שאני אוכל לשים את הנייד עליו. מחפש המלצות על משהו לא יותר מידי יקר, עושה את העבודה טוב וממש לא מעניין אותי רעש, אני גם ככה עם אזניות מצאתי את שני אלה : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22531621&af=2055 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6581 תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אין הרבה מה להגיד... תביעו את דעתכם.

7. Started by saturn,

עד לאיזה טמפרטורה מגיע אצלכם הלוח אם? במצב מנוחה ובמצב עבודה?

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם. אני צריך מעבד,לוח אם ל-OC רצחני ביותר. זיכרון יש לי כבר של וידבונד 256 -3200 ואני לא יודע מה עדיף-2 סטיקים של 256 או אחד של 512. אם האפשרות השנייה עדיפה בהרבה אז זה בסדר כי יש תקציב(ודרך אגב זה יהיה טוב שיהיה לי גם סטיק של 512 וגם אחד של 256?)

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום,עבור I7 7820X: מהו קירור האוויר המומלץ עד 250 שח (לא מעוניין לעבור לקירור נוזלי) שלא יפגע בסטיקים של הזכרונות (לוח ASUS TUF MARK 1 זה חשוב כי הלוח עומד לנצל 8 סטיקים),לא יתבצע אוברקלוק אני יודע מביקורות עד כה שהמעבד צורך אנרגיה וחם יותר מברודוול אי, חשבתי ללכת על Arctic Cooling Freezer i32 CO

10. מעבד E8400 כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 ללא אוברקלוק. זכרונות XMS2 800 DDR2 ספק קורסייר 450 וואט. קיצר אני מעוניין לברר מהם המתחים הנכונים ביותר שאוכל לתת הן למעבד והן לזכרונות. בתודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by SharP,

סתם שעלה - קראתי פה באחד הפורומים שמישהוא עשה אוברקלוק לכרטיס מסך יש לי GEFORCE 2 MX 400 איך אני יכול לעשות לו אוברקלוק?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Tycoon,

מכיוון שרוב פירסומי היו בפורום זה אז אני אומר לכם שלום כאן עושה רושם שכל מה שאני כותב באתר הזה מצונזר נמחק או ננעל!!!!! נמאס לי מהמנהלים כאן והיחס המגעיל שאני ועוד אנשים מקבלים כאן(למעט מור ובני שאני מאד מעריך)חבורה של דיקטטורים שכל מה שאיכפת להם זה מעצמם מור תזכור את זה טוב (כי אני בטח אזכור את זה ) ולא תעוותו את הדברים אחר כך כמו שעשיתם לTHE BYTER או לCUPRA אני בין האוברקלוקרים הרצינים האחרונים שנשארו כאן וגם אני היום אומר שלום ועם יחס שכזה במקודם או במאוחר כולם יבינו אז להתראות חברים נ.ב פירסומים של הפרוייקטים החדשים שלי תמצאו במקומות אחרים בארץ ובעולם (שם לפחות יש יחס נורמלי למשתמשים) אני מניח שגם הודעה זאת תמצא את עצמה נמחקת או משהו כזה אז מי שהספיק להתראות

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  13. התקנתי את התוכנה Hardware Doctor ופתאום גיעה לי הודעה: WARNING, Your DDR voltage is exceed the limits. נכנסתי לתוכנה ואני רואה שהמתחים של הזיכרונות נעים בין 1.97 ל-1.98 האם זה טוב או לא??? עזרכתם דרושה בהקדם תודה רבה! עריכה: עכשיו שאני נכנ אני רואה שזה נע בין 1.95 ל1.97. מה אתם אומרים??

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by sambusak,

אם מישהו זוכר את משאבות הדלק הישנות (עוד בשנות השמונים), אז היה להן מן פרפר (כמו בשעומי מים) שמראה כי ישנה תזוזה של מים. רציתי להכניס מכשיר כזה למערכת שלי כדי לוודא כל השמן כי המע' עובדת. במדריך של THW, מופיע דבר כזה. מישהו יודע היכן משיגים?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. .... ועוד משהו, עד כמה מומלץ להמהיר GF4Ti4200 של לידטק ( 64MB-גירסה רגילה ) ? אני כרגע ב 285/545, והכל יציב . ( טמפ', אני לא יודע איך לבדוק, אבל כאשר אני נוגע בסינק, זה לא חם יותר מידי ) .

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  16. בתכלס נמאס לי מהרעש של ה-SF2 האלה, לא יכול לסבול את העובדה שיש לי 4 כאלה במארז, אחד כזה בספק ועוד אחד על המעבד והמעבד על 55 מעלות במנוחה, ו-62 במאמץ. כן אני יודע שחם לו. המעבד הוא ברטון 2500 שעובד ב-3200 וזה לא הולך לרדת. בעיקרון החום הוא בגלל הלוח הדפוק - Gigashit 7N400 Pro2, מסיבה כלשהי גיגהשיט התקמצנו על ה-PCB ועשו אותו רק 4-layer במקום 6, ככה שהם נאצלו להפעיל את המעבד על 1.72v במקום 1.65v בעיה ידועה בלוח הזה. עכשיו לדילמה - לפרק את ה-SLK800 שלי להעביר אותו ליטוש וניקוי מחלודה עם שמן, לשמן את כל המאוררים ולקוות לטוב? לקנות Volcano 12 במקום ה-SLK800 לקנות Volcano 12 ולקחת את המאורר שלו ולשים על ה-SLK800 או ללכת על חור בארנק ולקנות SLK900 + enermax92 או ללכת על …

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Guarding angel,

היי המעבד שלי הוא 4400X2 AM2 EE 65NM\65W G1 BRISBNE והטמפרטורה שלו גבוהה מאוד 60 מעלות בIDLE במצב סטוק לא בוצע שום אוברקלוק החליפו לי משחה וקירור (קירור סטוק אחר ומשחה של ZALMAN) אבל ללא הועיל מה הבעיה ?? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני רוצה למרוח מחדש לפני האוברקלוק משחה טרמית שהגיע לי עם הקירור ללוח אם . איך אנ מפרק את הביג טייפון מהלוח אם!?

19. טוב אז אני באוברקלוק די רציני עכשיו ואני מחפש תוכנ הכמו פריים 95 וhotcpu שטוחנת את הזיכרון והמעבד (כי גם הזיכרון באוברקלוק חזק) פריים מאז ומתמיד עושה לי בעיות עם המחשב גם בלי אוברקלוק וגם עם הלוח הישן שלי וhotcpu נופלת אחרי שש וחצי דקות, (המחשב לא רק התוכנה היא נותת איזה error). אני עכשיו 7 שעות רצוף בטוסט אבל זה לא מספיק אני מחפש תוכנה אחרת שתעשה כמו שפריים עושה גם מבחני זיכרון (יש אפשרות כזאת בטורטצ'ר-בלאנד). תודה מראש...

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  20. עריכה: מה קרה ללינק?

21. האם התוכנה לא עובדת אצלי בגלל שיש לי WIN 10 64BIT והיא לא תואמת ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by TheDiesel,

יש לי לוח אם ASUS H81M-E המלצות בבקשה

23. Started by pavel19,

איזה קירור יותר טוב של אינטל או זה http://www.spirecoolers.com/main/product_cpu_detail.asp?ProdID=268 תודה רבה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by maor5,

שלום כולם! יש לי מלא חוטים של המאוררים שמפריעים לי לאוורר המארז... יש הצעות איך לסדר אותם?? איפה לשים?(את החוטים) תודה לכל העוזרים!!!

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  25. מה עדיף לקנות על מנת להשיג קירור לא רע למעבד וכדי להוריד את טמפ' המארז באופן כללי טיפה??? (אם התיחסות גם לרעש בבקשה...) מערכת קירור מים זולה יחסית ולא הכי טובה שיש או בלוק קירור אוויר באיכות הכי טובה שיש ומאוורר חזק??

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים